کاربران گرامی در این تاپیک می توانند انتقادات و پیشنهادات خودشان را درباره محصولات MSI و سایر موارد از قبیل پشتیبانی مطرح کنند .
با تشکر
تیم MSI IRAN
کاربران گرامی در این تاپیک می توانند انتقادات و پیشنهادات خودشان را درباره محصولات MSI و سایر موارد از قبیل پشتیبانی مطرح کنند .
با تشکر
تیم MSI IRAN
با سلام و عرض ادب،
برند msi یکی از برندهای مورد علاقه ی منه ولی احساس میکنم مدتی میشه که مخصوصا توی ایران فعالیت کمی داره و کارهای شگفت انگیزی در ایران توسط این شرکت انجام نمیشه. فکر میکنم یکی از دلایل اینکه اکثرا فروشندگان برندهای دیگه ای رو به مشتریان پیشنهاد میکنن همینه که سر و صدای msi توی ایران کمتره.
در نمایشگاه ها هم شرکت msi و نمایندگی این برند حضور پر رنگی نداره و اخبار زیادی از برنامه هاش نمیشنویم. برای رونق دادن به این بازار بی رونق PC به نظرم msi میتونه جشنواره ها و مسابقات هیجان انگیز مختلفی رو تدارک ببینه و در نمایشگاه ها با قدرت بیشتری حضور پیدا کنه.
البته از سمینارها و برنامه هایی که میذاره بی خبر نیستم ولی فاصله ی زمانی زیادی دارن و معمولا با حرارت کمتری برگزار میشه.
@};-
کاربران گرامی در این تاپیک می توانند انتقادات و پیشنهادات خودشان را درباره محصولات MSI و سایر موارد از قبیل پشتیبانی مطرح کنند و ما را در بهبود عرضه قطعات - خدمات و پشتیبانی یاری کنند .
با تشکر تیم MSI ایران
msi امسال رو عالی شروع کرده!! کلا رو چیپ 200 خیلی عالی پیش رفت! من ک یکم وسوسه شدم یکی از مادربرداشو بخرم
MB:Asus b350 gaming -f
CPU:AMD Ryzen 1700
RAM: Gskill AEGIS 8GB 2133
GPU:Asus ROG Strix 1070
CPU Cooler:Green GLC evo 240
PSU:Green OCPT 650b
SSD:Silicon Power V60 120gb
HDD:WD Black 2TB
Drive:Lite-on
Monitor: Asus vx 229h
Mouse & keyboard :Cooler Master Masterkey l
Case : Cougar Panzer Max
درود بر شما
بنده چند تا سوال از شما داشتم امیدوارم جواب کاملی بدهید ;
1-ببخشید منظور از اینکه پشتیبانی MSI هستید چیه ؟ نمایندی وارد کننده خاصی هستید ؟
2-وارد کننده های اصلی محصولات MSI در ایران کدام شرکت ها هستند ؟
3-از نظر گارنتی و خدمات پس از فروش کدوم بهترینه ؟
سلام درود
چگونه می توانم کارت گرافیک های سری 400 AMD مدل MSI رو تهیه کنم ؟
راستش تو هیچ فروشگاهی موجود ندارن
همچنین مادربرد های Z170 کی دوباره وارد می کنید ؟
لطفا کامل پاسخ دهید با سپاس .
ویرایش توسط MSI : 2017/06/11 در ساعت 16:10
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)