فرمونش یکم مشکل داره برا تازه کارا ولی من خودم تو 10 دقیقه آمد قلقش دستم ولی باید دنده عقبم خوب بشه
راستی وقتی چپ میکنه یا تو چاله گیر میفته باید چکار کرد؟
اون قسمت ایمیل جدیدش رو چطور باید باز کرد؟تو نقشه میاد
فرمونش یکم مشکل داره برا تازه کارا ولی من خودم تو 10 دقیقه آمد قلقش دستم ولی باید دنده عقبم خوب بشه
راستی وقتی چپ میکنه یا تو چاله گیر میفته باید چکار کرد؟
اون قسمت ایمیل جدیدش رو چطور باید باز کرد؟تو نقشه میاد
اگر فرمونش سخته میتونید حالت کیبورد+موس رو انتخاب کنید که خیلی خوبه!با حرکت موس هر چقدر بخواهید فرمونن میچرخه.
وقتی جایی گیر میکنید f7 رو میزنید و بعد enter که ماشین به نزدیکترین تعمیرگاه منتقل میشید.
برای خوندن پیام ها هم f8 رو بزنید.
این بازی یه تعداد افزاونه هم داره که میتونید آپشن های جدید به بازی اضافه کند که اصطلاحا mod میگن خواستید آموزش اون رو هم بگم...
بگو داداش تو یک پست همه فوت و فن و ریزه کاری و ترفندهاشو بگو من که خوشم آمده ازش
دمت گرم اگه همشو بگی
من اسکانیا هم بازی کردم اون دیگه اصلا جالب نبود تنها چیزیش که جالب بود صدا موتورش بود .
ویلز آو استایلز هم با حال بود ولی بهترینشون به نظر من تا حالا KIng of the road بوده البت باید اینم بازی کنم ببینم چطوره .
هراس من همه از مردن در سرزمینیست که مزد گورکن از آزادی آدمی افزون باشد!!
داداش درگیرش شدیم دیگه گفتم که دانلود می کنم .
خیلی باحاله ، نه با یکش و اسکانیا تراک کلی فرق داره دستت درد نکنه . خوشبختانه ماشین های اسکانیا هم داره ولی فعلا خیلی راه داریم که پول جور کنیم برای ماشین کلی هم باید وام بگیریم
آقا ی سوال فنی ؟؟
تا الان کسی از دوستانم آپدیت کرده این بازی رو ...
چون برای اولین بار که وارد میشی ازت می خواد آپدیت کنی که خودت می تونی تنظیمش کنی که اتو باشه یا منوال
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)