توجه شما را جهت تعیین سقف وکف به پست زیر جلب می کنم :
http://forums.sakhtafzarmag.com/thre...l=1#post180265
5GHz تهشه عزیزم روی واترClosedLoop برای یک بچ نامبر معمولی حداقل برای من که هیچ دانش درست و حسابی وپایه ای از اورکلاک ندارم !! . انشاء الله خودت تغییر پلتفرم بدی و دستت بیاد 4790K متوجه وخامت اوضاع و شدت روانی بودن 4790k به طور ملموس خواهی شد !!
گفتم ولید کشکیه چون توی ویندوز هم استیبل نبود !!!!! چپ و راست بلو اسکرین می داد
تک کور با ولتاژ بالاتر Wprime32M که تازه برای تست پایداری نیست ! امتیاز گرفت گرفت به هر بدبختی بود
جهت ترغیب به فرکانس بالاتر به اون آدرس روی کارتون مادربرد :D یک فروند 4790K هندپیک شده ارسال کنید من 5200 هم براتون میزنم !!! :P
در خصوص XTU هم عارضم به حضورشما که سنگین ترین تستی که قبل از گرفتنش لرزه به جان آدم میندازه همین تست هست .
با توجه به اینکه چند پله ولتاژ بالاتر نسبت به بقیه تست ها طلب می کنه یکی از بهترین تست های ممکن جهت تعیین حداقل ولتاژ 100% استیبل در یک فرکانس هست و تعیین لو ولتاژ بودن یا نبودن
همونطور که آقا مهدی و علی جان گفتن بخشی از سهم امتیاز این تست نتیجه توئیک خوب رم از نظر تایمینگ ها ( هر سه رده تایمینگ ) هست که در این زمینه فرصت کافی برای وقت گذاشتن ندارم
من فرکانس 4.8 با حدود 1.27 ولت Cinebench R15 و با 1.3 ولت XTU امتیاز گرفتم ولی 5GHz با 1.39 هم درست استیبل نمیشد حتی توی ویندوز !!!!