صفحه 38 از 38 نخستنخست ... 28363738
نمایش نتایج: از 371 به 377 از 377
  1. #371
    مشاور انجمن
    تاریخ عضویت
    2011/10/12
    نوشته ها
    8,237
    امتیازها
    138,596
    سطح
    100
    تشکر کردن
    17,257
    Thanked 28,160 Times in 7,895 Posts
    دستاوردها:
    Three FriendsOverdriveTagger First ClassCreated Album picturesVeteran
    افتخارات:
    Discussion Ender
    نقل قول نوشته اصلی توسط iSteve نمایش پست ها
    ماشاالله رضاجان، خیلی خوب.
    با تک کور هم تست بزن ببین نهایتا چقدر میزنه.
    هنوز راه زیاده تا به سقف فرکانس روی واتر برسی :)
    پروفایلت رو با جزئیات میشه بگی؟
    @};-
    توجه شما را جهت تعیین سقف وکف به پست زیر جلب می کنم :
    http://forums.sakhtafzarmag.com/thre...l=1#post180265
    5GHz تهشه عزیزم روی واترClosedLoop برای یک بچ نامبر معمولی حداقل برای من که هیچ دانش درست و حسابی وپایه ای از اورکلاک ندارم !! . انشاء الله خودت تغییر پلتفرم بدی و دستت بیاد 4790K متوجه وخامت اوضاع و شدت روانی بودن 4790k به طور ملموس خواهی شد !!
    گفتم ولید کشکیه چون توی ویندوز هم استیبل نبود !!!!! چپ و راست بلو اسکرین می داد
    تک کور با ولتاژ بالاتر Wprime32M که تازه برای تست پایداری نیست ! امتیاز گرفت گرفت به هر بدبختی بود

    جهت ترغیب به فرکانس بالاتر به اون آدرس روی کارتون مادربرد :D یک فروند 4790K هندپیک شده ارسال کنید من 5200 هم براتون میزنم !!! :P
    در خصوص XTU هم عارضم به حضورشما که سنگین ترین تستی که قبل از گرفتنش لرزه به جان آدم میندازه همین تست هست .
    با توجه به اینکه چند پله ولتاژ بالاتر نسبت به بقیه تست ها طلب می کنه یکی از بهترین تست های ممکن جهت تعیین حداقل ولتاژ 100% استیبل در یک فرکانس هست و تعیین لو ولتاژ بودن یا نبودن
    همونطور که آقا مهدی و علی جان گفتن بخشی از سهم امتیاز این تست نتیجه توئیک خوب رم از نظر تایمینگ ها ( هر سه رده تایمینگ ) هست که در این زمینه فرصت کافی برای وقت گذاشتن ندارم
    من فرکانس 4.8 با حدود 1.27 ولت Cinebench R15 و با 1.3 ولت XTU امتیاز گرفتم ولی 5GHz با 1.39 هم درست استیبل نمیشد حتی توی ویندوز !!!!






  2. The Following 5 Users Say Thank You to Reza Eshraghi For This Useful Post:


  3. #372
    کاربر اخراجی
    تاریخ عضویت
    2011/10/12
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    امتیازها
    18,651
    سطح
    86
    تشکر کردن
    693
    Thanked 1,504 Times in 486 Posts
    دستاوردها:
    Three FriendsTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    سلام دوستان این هم تست کارت جدید
    با ولتاژ دیفالت
    بدون توییک (واقعیتش دوست داشتم تست بگیرم با توییک ببینم چقدر میشه ولی متاسفانه کاتالیست خیلی تغییر کرده و گزینه ها رو هم در طول این چند سال فراموش کردم)
    جالب اینجاست که حتی اگر 1 واحد هم به کور اضافه کنم 3Dmark11 کرش میکنه
    رم ها همون CL11 ها هستند و در اینجا ولتاژشون 1.65 هست
    تست های بیشتر و Fire strike هم به زودی
    ;)



    کسی نمیخواد عضو تیم HWBot سخت افزار بشه تا ی دستی به سر و روش کشیده بشه؟(خیلی وقته کسی فعال نیست)

  4. The Following 7 Users Say Thank You to kamyar For This Useful Post:


  5. #373
    اوركلاكر
    تاریخ عضویت
    2012/08/26
    محل سکونت
    خراسان - سبزوار
    نوشته ها
    141
    امتیازها
    6,275
    سطح
    51
    تشکر کردن
    1,288
    Thanked 786 Times in 132 Posts
    دستاوردها:
    Three FriendsCreated Album picturesTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    بعد از مدت ها



    http://valid.x86.fr/9vb19t
    ( مهدی مشقی )
    درخدمت برو بچ سبزواری هستم


  6. The Following 3 Users Say Thank You to atisoc0936 For This Useful Post:


  7. #374
    اوركلاكر
    تاریخ عضویت
    2012/08/26
    محل سکونت
    خراسان - سبزوار
    نوشته ها
    141
    امتیازها
    6,275
    سطح
    51
    تشکر کردن
    1,288
    Thanked 786 Times in 132 Posts
    دستاوردها:
    Three FriendsCreated Album picturesTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    بالاترم میزد ولی حسش نبود *)*



    CPU-Z VALIDATOR
    ( مهدی مشقی )
    درخدمت برو بچ سبزواری هستم


  8. The Following 3 Users Say Thank You to atisoc0936 For This Useful Post:


  9. #375
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    2014/08/05
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    29
    امتیازها
    3,685
    سطح
    38
    تشکر کردن
    171
    Thanked 89 Times in 16 Posts
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsThree FriendsVeteran
    سلام این هم تست سیستم جدید من
    برای اولین تست اورکلاکش با ولتاژ اولیه ۱.۳ دادم .





    تست CINEBENCH R15



    انشالله وقت بشه تست های درست حسابی می گیرم , و همین طور ماکزیمم دما و ماکزیمم فرکانس ./

  10. The Following 8 Users Say Thank You to imanprjr For This Useful Post:


  11. #376
    مشاور انجمن
    تاریخ عضویت
    2019/07/11
    محل سکونت
    G.A.G.H.L_ns Central Office
    نوشته ها
    428
    امتیازها
    10,804
    سطح
    68
    تشکر کردن
    1,999
    Thanked 835 Times in 346 Posts
    دستاوردها:
    Three FriendsCreated Album picturesTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    یه غبار روبی بکنیم از این تاپیک

    سلام، بعد از تست و تمرین و یادگیری قلق ها و .... میشه گفت اولین تست حساب شده که امتیاز خوبی داد رو خواستم به اشتراک بزارم
    GAGHL`s Reference Frequency score: 590.23 MHz with a P5Q-E
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: qaysn8.png
مشاهده: 15
حجم: 37.1 کیلو بایت
    بالاتر از این دیگه نمی‌شد، مقدار FSB در بایوس 577 و با ولتاژ هسته 1.5V. ولتاژ رم هم 2.3V
    فک کنم رم رو باید عوض کنم چون تقریباً بیشتر از 1180Mhz نمیره و البته تایمینگ ها هم دیفالت هست
    با رم بهتر فک کنم بشه بالای 600MHz هم رسید


  12. The Following 4 Users Say Thank You to _abbas_glv For This Useful Post:


  13. #377
    مشاور انجمن
    تاریخ عضویت
    2012/03/30
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    2,016
    امتیازها
    85,958
    سطح
    100
    تشکر کردن
    8,039
    Thanked 10,651 Times in 2,142 Posts
    دستاوردها:
    Tagger First ClassThree FriendsOverdriveVeteran50000 Experience Points
    نقل قول نوشته اصلی توسط _abbas_glv نمایش پست ها
    یه غبار روبی بکنیم از این تاپیک

    سلام، بعد از تست و تمرین و یادگیری قلق ها و .... میشه گفت اولین تست حساب شده که امتیاز خوبی داد رو خواستم به اشتراک بزارم
    GAGHL`s Reference Frequency score: 590.23 MHz with a P5Q-E
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: qaysn8.png
مشاهده: 15
حجم: 37.1 کیلو بایت
    بالاتر از این دیگه نمی‌شد، مقدار FSB در بایوس 577 و با ولتاژ هسته 1.5V. ولتاژ رم هم 2.3V
    فک کنم رم رو باید عوض کنم چون تقریباً بیشتر از 1180Mhz نمیره و البته تایمنگ ها هم دیفالت هست
    با رم بهتر فک کنم بشه بالای 600MHz هم رسید
    به به... دهنم آب افتاد
    خیلی عالیه، تست خوبی بود.
    فقط ولتاژ cpu زیاده، روی این فرکانس، cpu باید بتونه حتی با 1.2v هم کاملاً استیبل باشه.
    مدل cpu برای رفرنس کلاک گرفتن خوبه. فقط به نظرم باید ولتاژ Vcore بیاد پایین و تایمینگ رم شل تر بشه. به NB هم اگه ولتاژ ندادید، دو step ولتاژ بدید. بعد از اینکه به حداکثر FSB ممکن دست پیدا کردید، دوباره برید داخل ستاپ، به Vcore یک یا دو Step اضافه کنید، به NB هم یک Step اضافه کنید و بعد ریست کنید و بیاید روی ویندوز. بعدش داخل ویندوز با نرم افزار Set FSB میتونید بازم رفرنس کلاک بیشتری بدید. منتها روی Set FSB باید Stepها خیلی خیلی کوتاه باشه.

  14. The Following 5 Users Say Thank You to iSteve For This Useful Post:


 

 
صفحه 38 از 38 نخستنخست ... 28363738

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •