ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





تبلیغات تبلیغات
صفحه 3 از 7 نخست 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 70
  1. #21
    تاریخ عضویت
    2013/05/24
    نوشته ها
    41
    امتیازها
    2,688
    سطح
    31
    33
    کاربر اخراجی
    سلام به همه ی دوستان
    دوستان کسی میتونه منو راجع به Pattarn Search راهنمایی کنه ؟
  2. #22
    تاریخ عضویت
    2013/05/24
    نوشته ها
    41
    امتیازها
    2,688
    سطح
    31
    33
    کاربر اخراجی
    دوستان کسی نیست کمک کنه؟8->
  3. #23
    تاریخ عضویت
    2012/11/24
    محل سکونت
    اسلامشهر
    نوشته ها
    1,238
    امتیازها
    28,380
    سطح
    99
    3,300
    همیار انجمن
    این رو مطمئنم که همونی هست که شما دنبالشی :
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pattern...(optimization)

    اما نمیدونم اینا همونایی هستند که شما میخوای؟!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pattern_matching

    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%...84%DA%AF%D9%88
  4. #24
    تاریخ عضویت
    2011/11/10
    محل سکونت
    United States of Astara
    نوشته ها
    3,970
    امتیازها
    91,197
    سطح
    100
    12,265
    کاربر فعال

    Question ویژوال بیسیک - Data Bound Grid

    دوستان یک سوال .

    وقتی میخوام کنترل Data Bound Grid رو به منبع داده متصل کنم (از طریق مشخصه Data Source) این ارور رو میده .

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Ashampoo_Snap_2014.04.11_04h18m15s_001_Microsoft Visual Basic.jpg
مشاهده: 23
حجم: 42.1 کیلو بایت

    Remote Data Control رو آوردم (Data Bound Grid رو از طریق مشخصه ی Data Surce اش به Remote Data Controlمتصل کردمش ) و تو مشخصه ی Data Source Name اش دو گزینه ی dBase Files و MS Access Database رو انتخاب کردم اما درست نشد (ارور رو نمیده اما Data Bound Grid اطلاعات منبع داده رو نشون نمیده ) .

    پیشاپیش متشکر @};-
  5. #25
    تاریخ عضویت
    2013/10/24
    محل سکونت
    tehran
    نوشته ها
    78
    امتیازها
    7,304
    سطح
    56
    541
    کاربر انجمن
    سلام.
    دوستانی که با c++ برنامه نویسی میکنید میشه برای نوشتن این برنامه کمک کنید لطفا خیلی ضروریه
    ی برنامه میخایم که چند تا منو داشته باشه ؛ تو منو اول چند تا اطلاعات را از دانشجو مثلا رشته مدیریت بگیرد و تو ی
    ارایه به اسم دانشجو قرار بدهد ، منوی دوم و سوم هم به همین ترتیب فقط برای رشته های مختلف.
    بین منو ها هم بشه با کلید های بالا و پائین و Enter و Esc سوئیچ کرد
    متن برنامه و بک گراندش هم رنگی باشه .
    ممنون



    اگر قدرت آن را ندارید که با نیروی خود سختیها را در هم شکنید،دست کم مرد باشید و در برابر حوادث بایستید.


    (حسن صباح)

  6. #26
    تاریخ عضویت
    2013/10/24
    محل سکونت
    tehran
    نوشته ها
    78
    امتیازها
    7,304
    سطح
    56
    541
    کاربر انجمن
    سلام.
    ی برنامه می خوایم که عدد ورودی رو بگیره مربع های کامل از صفر تا اون عدد رو چاپ کنه.(اینو که ساده بود نوشتم)
    قسمت دوم یعنی مشکل اعظم من( حلقه j): حالا میخوایم در آخر مجموع این مربع های کامل چاپ بشه مثلا اگر 5 رو وارد کردم عدد 55 یعنی جمع این اعداد رو (25+16+9+4+1) که قبلا در خروجی بوده رو چاپ کنه.
    اگر میشه ی راهنمایی بکنید من دانش کمی در برنامه نویسی دارم.
    باتشکر

    کد:
    #include<iostream>#include<conio.h>
    #include<iomanip>
    #include<math.h>
    using namespace std;
    int main()
    {
    	int n;
    	int SUM=0;
    	cout<<"enter a number between 1 to 9";
    	cin>>n;
    	if (n<1 && n>9) exit(0);
    	else for (int i=0;i<=n;i++)
    	{
    		for (int j=n;j>=0;j--)
    		{
    			cout<<i*i<<"\n";
    			SUM+=pow(n-j,2);
    			cout<<setw(4)<<SUM<<endl;
    		}
    		
    	}	
    	getchar();
    	getchar();
    	return 0;
    }



    اگر قدرت آن را ندارید که با نیروی خود سختیها را در هم شکنید،دست کم مرد باشید و در برابر حوادث بایستید.


    (حسن صباح)

  7. #27
    تاریخ عضویت
    2011/10/12
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    امتیازها
    25,434
    سطح
    96
    10,291
    Dan
    مشاور انجمن
    نقل قول نوشته اصلی توسط fz CODER نمایش پست ها
    سلام.
    ی برنامه می خوایم که عدد ورودی رو بگیره مربع های کامل از صفر تا اون عدد رو چاپ کنه.(اینو که ساده بود نوشتم)
    قسمت دوم یعنی مشکل اعظم من( حلقه j): حالا میخوایم در آخر مجموع این مربع های کامل چاپ بشه مثلا اگر 5 رو وارد کردم عدد 55 یعنی جمع این اعداد رو (25+16+9+4+1) که قبلا در خروجی بوده رو چاپ کنه.
    اگر میشه ی راهنمایی بکنید من دانش کمی در برنامه نویسی دارم.
    باتشکر
    من خیلی وقته با ++C کار نکردم و بنا بر اجبار(!) باید با C برنامه مینوشتم سینتکس های ++C رو خوب یادم نیست.
    با C برنامه رو برای شما نوشتم امیدوارم بتونید تبدیلش کنید. البته من خودم هم برنامه نویسیم خیلی خوب نیست ولی تستش کردم به خوبی کار کرد.

    کد:
    #include <stdio.h> main() { int x,y,s=0; printf("Enter a number:"); scanf("%d",&x); for (int i=1;i<=x;i++) { y=x*x; printf("%d\n",i*i); s=s+y; } printf("\nSum=%d\n",s); }
    ویرایش توسط Dan : 2015/02/10 در ساعت 07:00
  8. #28
    تاریخ عضویت
    2013/10/24
    محل سکونت
    tehran
    نوشته ها
    78
    امتیازها
    7,304
    سطح
    56
    541
    کاربر انجمن
    نقل قول نوشته اصلی توسط Dan نمایش پست ها
    من خیلی وقته با ++C کار نکردم و بنا بر اجبار(!) باید با C برنامه مینوشتم سینتکس های ++C رو خوب یادم نیست.
    با C برنامه رو برای شما نوشتم امیدوارم بتونید تبدیلش کنید. البته من خودم هم برنامه نویسیم خیلی خوب نیست ولی تستش کردم به خوبی کار کرد.
    ممنونم از راهنمائیت من به C تا حدودی مسلطم و مدتی باهاش کار کردم.
    اما با کد شما جواب آخری که میگریم ی مشکلی دارد.
    مثلا اگر عدد دو رو وارد کنیم چون حقله ما دوبار تکرار میشه پس توی برنامه دو بار عدد 4 درست میشه که مجموعش میشه 8! و نه 5.
    کد رو که به این شکل تغییر بدیم مشکل حل میشه.


    کد:
    #include <stdio.h>
    main()
    {
        int x,y,s=0;
        printf("Enter a number:");
        scanf("%d",&x);
        for (int i=1;i<=x;i++)
        {    
        
            printf("%d\n",i*i);
            
        }
        while (x!=0){
                y=x*x;
                s=s+y;
                    printf("\nSum=%d\n",s);
                    x--;
        }
    }
    خیلی متشکرم @};-



    اگر قدرت آن را ندارید که با نیروی خود سختیها را در هم شکنید،دست کم مرد باشید و در برابر حوادث بایستید.


    (حسن صباح)

  9. #29
    تاریخ عضویت
    2011/10/12
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    امتیازها
    25,434
    سطح
    96
    10,291
    Dan
    مشاور انجمن
    نقل قول نوشته اصلی توسط fz CODER نمایش پست ها
    ممنونم از راهنمائیت من به C تا حدودی مسلطم و مدتی باهاش کار کردم.
    اما با کد شما جواب آخری که میگریم ی مشکلی دارد.
    مثلا اگر عدد دو رو وارد کنیم چون حقله ما دوبار تکرار میشه پس توی برنامه دو بار عدد 4 درست میشه که مجموعش میشه 8! و نه 5.
    کد رو که به این شکل تغییر بدیم مشکل حل میشه.


    خیلی متشکرم @};-
    بله درست میفرمایید. من دیشب برنامه رو با رشته حل کردم و جواب رو براتون گذاشتم بعد یادم افتادم چون شما فقط به جمع آخر احتیاج دارید و هر مرحله جواب رو چاپ نمیکنید نیازی به استفاده از رشته نیست.
    برنامه رو صبح با روش جدید ویرایش کردم اما توی تست برنامه جدید کم دقتی کردم.
  10. #30
    تاریخ عضویت
    2013/07/22
    محل سکونت
    Planet Earth
    نوشته ها
    246
    امتیازها
    5,002
    سطح
    45
    1,029
    کاربر انجمن
    سلام دوستان.
    از چند روز پیش هرکاری میکنم، آیکون فونگپ بالای اکلیپس نمیاد! پلاگینو نصب کردم ولی آیکون فونگپ اون بالا ظاهر نمیشه! لطفا راهنمایی کنید دیگه گیج شدم. با تشکر...


    MAYBE#
صفحه 3 از 7 نخست 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 70

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •