( sn2h ( sajad
اگر ۴ تکه نان خوشمزه باشد و شما ۵ نفر باشیدکسی که اصلا از مزه آن نان خوشش نمی آید مادر استدوستت دارم مادرم
ویرایش توسط s@j@d : 2011/11/15 در ساعت 23:04
( sn2h ( sajad
اگر ۴ تکه نان خوشمزه باشد و شما ۵ نفر باشیدکسی که اصلا از مزه آن نان خوشش نمی آید مادر استدوستت دارم مادرم
دوست عزیزم ! شما خیلی راحت میتونی لینوکس رو کناره ویندوز نصب کنی ! اگه از توزیع های اوبونتو استفاده کنی ، میتونی توی محیط ویندوز مثل نصب برنامه ها ، لینوکس رو نصب کنی ! یه گزینه داره به اسم Instal inside windows ،اینو که انتخاب کنی خیلی راحت نصب میشه !
از لحاظ جالبی هم باید بگم گه فوق العادست ! برای نرم افزار هم خیالت راحت ، اگه یه اینترنت خوب داشته باشی ، توی لینوکس یه قسمت هست مثل آنروید مارکت یا نرم فزار های آی او اس ! شما نرم افزار مورد نیازتو انتخاب میکنی و خودش دانلود و نصب میشه !
کاملا با شما موافقم.مایکروسافت یکی از بهترین شرکت ها در دنیای سیستم عامل هاست و همینطور یکی از پولدارترین ها.تا زمانی که از سون بتونه پول دربیاره هیچ وقت 8 رو عرضه نمیکنه.درضمن من معتقدم حداکثر تا اواخر هشت یا نهمین ماه 2012 بیاد. اونقدر هم که دوستان میگن لفتش نمیده.چون واقعا طرفدارانش رو ناراضی میکنه که به نظر من مایکروسافت به این موضوع زیاد بی توجه نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)