نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011/10/12
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    3,717
    امتیازها
    121,230
    سطح
    100
    تشکر کردن
    10,262
    Thanked 18,287 Times in 3,493 Posts
    دستاوردها:
    Three FriendsTagger First ClassCreated Album picturesOverdrive50000 Experience Points

    ۱۰ ویروس پر دردسر دهه گذشته!

    Explorer

    این کرم اینترنتی در اواخر سال ۱۹۹۹ منتشر شد که شباهت زیادی به بدافزار Melissa داشت. این بدافزار پس از فعال‌شدن با شناسایی اسناد (Excel ،PowerPoint وWord) بافت آن‌ها را تغییر می‌داد.

    مانند Melissa این کرم نیز از طریق ایمیل منتشر می‌شد و در صورت اجرای فایل ضمیمه‌نامه (که حاوی ویروس بود) پیغام خطا به کاربر نمایش داده می‌شد.

    برخلاف Melissa که فهرست ایمیل کاربران را از برنامه Out Look استخراج می‌کرد، این بدافزار با تغییر تنظیمات Out Look،قسمت ارسال خودکار نامه‌ها را فعال می‌کرد و همان ایمیل اول را به‌عنوان نامه پیش‌فرض برای ارسال درنظر می‌گرفت.

    به این ترتیب، هر نامه‌ای که از آن لحظه به نشانی سایر کاربران ارسال می‌شد، قربانی بعدی برای این ویروس به‌شمار می‌رفت.

    Melissa

    این بدافزار شیوع بسیار زیادی پیدا کرد و حتی آن‌قدر پیش رفت که دو شرکت بزرگ مایکروسافت و اینتل به‌طور موقت میل سرورهای خودشان را برای درامان‌بودن از تهدیدات آن غیرفعال کردند.

    این ویروس که از طریق Out Look بین کاربران منتشر می‌شد، با آلوده‌کردن سیستم‌ها، پنجاه نفر از فهرست ایمیل‌ آن‌ها را انتخاب و برایشان ایمیل مشابهی را ارسال می‌کرد. این ویروس از نمونه‌های پلی‌فرمیک محسوب می‌شود که شناسایی آن برای ضدویروس‌ها معمولاً به دشواری انجام می‌شود.

    Love

    یکی از معروف‌ترین بدافزارهای جهان که در سال ۲۰۰۰ جنجال بسیار زیادی به پا کرد و بیش از میلیون‌ها کامپیوتر را در سراسر دنیا آلوده کرد، ویروس عشق بود! شاید بتوان گفت این ویروس به‌نوعی رکورددار محسوب می‌شود.

    این کرم اینترنتی که از طریق ایمیل شیوع پیدا می‌کرد، در موضوع نامه، عنوان «I LOVE YOU» را وارد می‌کرد و در ضمیمه آن فایل آلوده را قرار می‌داد.

    Code Red

    این بدافزار در تابستان سال ۲۰۰۱ بیش از صدها هزار یک سیستم را آلوده‌کرد، اغلب این سیستم‌ها در شبکه‌های بسیار بزرگ قرار داشتند. این بدافزار از طریق حفره امنیتی در سرور IIS وارد شبکه‌ها می‌شد و پس از آلوده‌سازی سیستم‌ها از آن‌ها به‌عنوان سلاح برای هجوم به سایت‌ها بهره می‌برد.

    به این ترتیب، به‌طور همزمان چندین و چند هزار سیستم به‌طور مداوم درخواست‌هایی را برای یک سایت هدف ارسال می‌کردند تا آن سایت توان جوابگویی نداشته باشد و از کار بیفتد.

    Nimda

    این بدافزار که در سپتامبر سال ۲۰۰۱ منتشرشده، ده‌ها هزار سرور و صدها هزار کامپیوتر (کلاینت) را در سراسر دنیا آلوده کرد. این ویروس فایل‌های اجرایی سیستم‌ها و فایل‌های وب را تغییر می‌داد و با تکثیر خود کل سیستم را احاطه می‌کرد.

    این کرم از طریق ضمیمه ایمیل‌های HTML منتشر می‌شد و از لحظه باز شدن توسط کاربر سیستم را آلوده می‌کرد. همچنین این بدافزار از طریق ترافیک‌ وب، خود را به سرورهای دیگر نیز منتقل می‌کرد.

    Magistr

    یکی از پیچیده‌ترین ویروس‌هایی که تابه‌حال کشف شده، همین بدافزار است. این کرم اینترنتی در اواسط مارچ ۲۰۰۱ شناسایی شد و قربانی‌های آن کاربران Outlook Express بودند.

    نحوه شیوع این بدافزار نیز از طریق، ایمیلی بود که ضمیمه آن حاوی فایل آلوده بود. پس از آلوده‌سازی سیستم، ویروس ایمیل موردنظر خود را برای تمامی کسانی که در فهرست ایمیل‌های کاربر بودند، ارسال می‌کرد.

    دامنه انتشار این ویروس کمتر از دیگر موارد گزارش شده است، اما میزان خرابکاری آن بسیار بالاتر از دیگر تهدیدات این فهرست است، زیرا پس از فعال‌شدن، اطلاعات هارددیسک و CMOS مادربرد را نیز پاک می‌کرد و از بوت شدن سیستم جلوگیری می‌کرد.

    Benjamin

    این کرم اینترنتی در می سال ۲۰۰۲ منتشر شد. شیوع این کرم از طریق شبکه ‌نظیر به نظیر KaZaa (که در آن سال بسیار پرطرفدار بود) انجام می‌شد.

    به این ترتیب که با عنوان‌هایی چون موزیک‌ها و فیلم‌های معروف کاربران را به دانلود ترغیب می‌کرد و پس از دریافت و اجرا سیستم‌ها را آلوده می‌‍‌کرد.

    SQL Slammer

    در ژانویه سال ۲۰۰۳ این کرم اینترنتی با استفاده از باگ Buffer-Overflow در پایگاه داده‌های مایکروسافت SQL سرور و MSDE (سرنام Microsoft Desktop Engine) به آلوده‌سازی سیستم‌ها اقدام ‌کرد. شیوع این بدافزار افت محسوسی را در سرعت بسیاری از سرویس‌های اینترنتی به‌جای گذاشت.

    MS Blaster

    در اوایل آگوست سال ۲۰۰۳ این ویروس با آلوده‌سازی سیستم‌ها و دستکاری سرویس‌های ویندوز باعث Restart شدن مدام و ناخواسته سیستم‌ها می‌شد. این بدافزار مشکلات جدی‌ای را برای شرکت‌های بزرگی مانند Federal Reserve Bank و BMW به‌وجود آورد.

    MyDoom

    این کرم در ژانویه سال ۲۰۰۴ نیز با انتشار از طریق ایمیل و سرویس KaZaa سیستم‌های زیادی را در سراسر دنیا به خود آلوده کرد.

    از ویژگی‌های این ویروس می‌توان به استفاده از سیستم قربانی برای حمله‌های DoS به سایت‌ شرکت مایکروسافت اشاره کرد. نسخه‌های بعدی این بدافزار اهداف دیگری مانند موتورهای جست‌وجو مانند AltaVista ،Lycos و Google را مورد هجوم خود قرار دادند.

    Sasser

    این بدافزار که در آوریل سال ۲۰۰۴ منتشر شد، پس از آلوده‌کردن سیستم، با اشغال منابع سیستمی اختلالات بسیار زیادی در عملکرد کامپیوتر کاربران ایجاد می‌کرد. درجه شیوع این ویروس بالا گزارش شده است.

    به نقل از : برسام

  2. The Following 4 Users Say Thank You to saeid6574598 For This Useful Post:


 

 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •