نوشته اصلی توسط
arsn
من از سخت افزار پول نمیگیرم که بخوام تبلیغ کنم و نقدهای تند من به مجله هم که معروفه !
ولی آخه یه چیزهایی میگید ها !!! من هم رایانه خبر را میکردم و هر دفعه یه نکته هر چند کوچک هم ازش یادمیگیرم ولی خداییش مجله ای که درباره عرضه نسخه جدید و آپدیت شدن CPUZ خبر 20 خطی مینویسه و تا این حد مقالات سخت افزارش ضعیف است و بیشتر داره نرم افزار معرفی میکنه ، واقعا ارزش 3000 تومان دارد ؟؟؟ نسبت به پولی که میگیره واقعا ضعیف است !!! عملا من رایانه خبر را یه مجله معرفی نرم افزار و بعضا ترفند میدونم ! با اینکه رایانه خبر شاید بتونه جاهایی که سخت افزار پوشش نمیده را کامل کنه موافقم ولی به هیچ وجه مجله قوی نیست ! به خصوص در زمینه سخت افزار !
من خودم اول با نشریه آشنا شدم ! به این صورت که من همیشه صبح شنبه ساعت 7 صبح دم دکه روزنامه فروشی بودم و اگر مجله نمیخریدم مدرسه نمیرفتم چون حوصله ام سر کلاس سر میرفت !!!!!!! لااقل هر هفته 5000 تومان پول میدادم و بعضا حجم زیاد مجلاتی که میخریدم و همه هم درباره کامپیوتر به 10 تومن هم میرسید ! این روال تا حدود 3 سال ادامه داشت ! شماره 1 سخت افزار را با شک و تردید خریدم اما همون روز از خریدم به شدت مسرور شدم چون باعث میشد تقریبا نصف مجلاتی که همیشه میخریدم را بزارم کنار ! از اون زمان به بعد فقط سخت افزار - gsm- عصرشبکه - رایانه خبر - عصر ارتباط و بزرگراه فناوری را میخریدم !(دانستنیها فراموش نمیشد) !
از اون زمان به بعد هم که ضعف شاهد ضعف عصرارتباط و عصرشبکه بودم و اون دو را کنار گذاشتم و الان فقط سخت افزار و رایانه خبر میخونم ! البته رایانه خبر به من ایمیل میزنه و اگه ببینم روی جلدش مطلب خوبی داره میخرم ! وگرنه فقط سخت افزار !