اینطور که متوجه شدم شما 4 گیگ رم داری: یه رم دو گیگی و دو رم یکی گیگی!
خب نباید اینطور باشه. در اکثر موارد باید دو رم دو گیگی باشه و اونم دو رم کاملاً مشابه از لحاظ برند، حافظه و شماره سریال و ... باید کاملاً یکی باشه.
در ویندوز 64 بیت سون، خیلی از فضای رم رو اشغال می کنه! حداقل 1 گیگ، کاملاً در اختیار ویندوز هست! می مونه دو گیگ و نیم که بازی مکس پین و امثالش حداقل به سه گیگ رم احتیاج دارن! البته به نظر من 4 گیگ رم هم کمه و حافظه رو پر می کنه! البته 4 گیگ، در واقع سه گیگه، چون یک گیگ حافظه که بخاطر ویندوز استفاده میشه و می مونه سه گیگ که حداقل حافظه مورد نیاز برای اجرای بازی مکس پین هست طبق گفته ی سایت راک استار. بازی های آینده کم کم دیگه دارن به سمتی می رن که 4 گیگ رم، جزو حداقل حافظه های مورد نیاز برای اجرای بازی هاست!
اینکه در ویندوز 64 بیت اینجوریه، بر می گرده به عدم تعادل رم های شما در ماژول های مین برد.
قطعاً در بازی های سبک تر این معضل به چشم نمیاد. چون همون سه گیگ و خورده ای کافیه.
حدس می زنم که اون دو رم یک گیگی مربوط به سیستم احیاناً قبلیتون بود که برای قدرت و ارتقا این دو رم رو نصب کردید. یا اینکه دو رم یک گیگی نصب بوده از قبل و اون یک رم دو گیگی بعداً نصب کردید!
وقتی تنظیمات گرافیکی رو پایین میارید و تغییری در اجرا بازی نشده و همچنان لگ داره، شک نکنید که سیستم در حافظه مشکل داره! در غیر اینصورت پاور.
پیشنهاد می کنم حتماً دو رم دو گیگ کاملاً مشابه نصب کنید و
این نرم افزار را اجرا کنید و بعد حتماً نتیجه رو اعلام کنید.
دو تا سوال:
1- مادربوردتون چند تا ماژول داره؟
2- مطمئنید که ویندزتون 64 بیت هست؟!!
------------------------------------------------------------------
در run تایپ کنید msinfo32.exe و ok کنید. یه کمی صبر کنین تا پنجره ای باز بشه. در سمت راست پنجره عبارت system type رو پیدا کنین. اگر با x64 آغاز شده باشه، ویندوز شما 64 بیت هست، در غیر اینصورت ویندوز شما 32 بیته.