آقا یاسین سلام
در سایت لینوکس مینت در قسمت دانلود عکس پرچم های کشور های مختلف هست. مال کدوم کشور را دانلود کنم؟ شما خودت کدوم را دانلود کردی؟
مینت تقویم و فونت فارسی داره؟
برای اینکه کنار ویندوز نضب کنم حتما باید 64 بیتی را دان کنم؟
کار در محیط Mate راحت تره یا cinnamon؟
ممنون
سلام
با این اینترنت ما در کل فرقی نمیکنه که از کدم سرور دانلود کنی ! من خودم از سرور های آفریقا میگیرم ٰترافیکشون کمتره !.
بله فونت فارسی هم داره !میتونی براش دانلود هم بکنی ! کلا زبان فارسی رو خوب ژشتیبانی میکنه لینوکس ! حتی میشه محیطش رو هم فارسی کرد.
برای نصب کنار ویندوز هم حتما باید نسخه 64 بیتی رو نصب کنی ! البته اینطوری که توی سایت نوشته بود ! احتمال خیلی زیاد میشه دورش زد و نسخه 32 بیت رو هم نصب کرد کنار ویندوز .
محیطشون هم خیلی فرق نمیکنه امکانات Cinamon بیشتر هست !و ابزار جلوی دست قرار گرفته !مثل یونیتی در اوبونتو !
مینت مرورگر فارسی هم داره؟
نه دیگه !چه خبره !؟
ممنون. خیلی ممنون
لینوکس مینت 13 64 بیتی cinnamon را نصب کردم. مشکلی هم نبود. به کارت گرافیک هم گیر نداد.
یک چیز جالب! هر وقت از لینوکس مینت خارج می شوم, دفعه بعد که وارد می شوم همه تنظیمات به حالت اولش برگشته و حتی در فایرفاکس سایت های که وارد شدم هم وجود نداره انگار history پاک شده.
احتمالا به خاطر اینه که با mint4win کنار ویندوز نصب کردم اگر پارتیشن جدا اختصاص می دادم بهتر بود.
ولی لینوکس هم چیز خاصی نداره! حیف اون 800 مگی که دانلود کردم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)