سلام یک سوال داشتم:من AMD 8120 دارم تو گرونی هم خریدم اما یکی بهم گفته که یک CPU ارزون تر با فرکانس بالا تر برای بازی بهتر جواب میده این درسته؟در کل مناسب ترین CPU برای گیم چیه؟(Just AMD)
سلام یک سوال داشتم:من AMD 8120 دارم تو گرونی هم خریدم اما یکی بهم گفته که یک CPU ارزون تر با فرکانس بالا تر برای بازی بهتر جواب میده این درسته؟در کل مناسب ترین CPU برای گیم چیه؟(Just AMD)
“If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.”
Albert Einstein
هر چه بیشتر عمر می کنم بیشتر اطمینان پیدا می کنم که تفاوت عمده انسانها ، تفاوت بین انسان ضعیف و قوی ، بین انسان بزرگ و کوچک میزان توانایی یا اراده استوار و خلل نا پذیر آنهاست . به این معنی که انسان قدرتمند هنگامی که هدفی را برای خود مشخص می کند دو راه بیشتر پیش رو ندارد : یا مرگ یا پیروزی
ببخشید دوستان
در ویندوز در قسمت display properties >> سربرگ setting >> گزینه advance >> قسمت monitor
مقدار screen refresh rate باید روی مقدار حداقل باشد یا حداکثر ؟؟
در کدام حالت باید تنظیم شود تا بهترین کارایی را داشته باشد ؟؟؟
برای من از مقدار 60 هرتز شروع می شود و تا مقدار 75 هرتز می رود ( کارت گرافیک geforce 8400 می باشد )
با تشکر
هر چه بیشتر عمر می کنم بیشتر اطمینان پیدا می کنم که تفاوت عمده انسانها ، تفاوت بین انسان ضعیف و قوی ، بین انسان بزرگ و کوچک میزان توانایی یا اراده استوار و خلل نا پذیر آنهاست . به این معنی که انسان قدرتمند هنگامی که هدفی را برای خود مشخص می کند دو راه بیشتر پیش رو ندارد : یا مرگ یا پیروزی
جواد جان مگه شما این تاپیک را آپ کنی وگرنه بقیه دوستان کلا این تاپیک را دوست ندارند !!!
رفرش ریت با توجه به رزولیشن مانیتور و فناوری ساخت اون ست میشه !
شما باید ماکزیمم رزولیشن و ماکزیمم رفرش ریت ممکن را انتخاب کنی ! فکر میکنم برای شما 1280*1024 و 60Hz مناسب باشه !
اگر تو تنظیمات مشکلی بود ، یه عکس بزار !
“If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.”
Albert Einstein
روی حداکثر ( یعنی همون 75 هرتز ) تنظیم کن . هر چه این مقدار بیشتر باشه ، تعداد دفعات بروز رسانی تصویر هم بیشتر خواهد شد و در نتیجه تصاویر با کیفیت بهتری ، نمایش داده می شوند . ( البته قبلش مشخصات مانیتورت رو ببین )
راستی مانیتور ت روی چه رزولوشنی است ؟ در ضمن اگر می خواهی بدانی که در هر زولوشن ، چه مقدار Refresh Rate می توانی اعمال کنی ، گزینه Hide Modes That this Monitor Cannot Display رو فعال کن .
ویرایش توسط saeid6574598 : 2012/03/07 در ساعت 20:12
instagram: saeid_mozafare6839
من رو کارت گرافیکی که گرفتم یه کانکتور فن هم روش داره gtx560ti hawk از برند msi میخوام بدونم به چه درد میخوره؟
وهمچنین به همراه کارنت چند تا فیش یه سر سفید و یه سر دیگه اش هم دو تای سیاه رنگه این واسه چیه راستی خیلی هم کوتاست!
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)