ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    امتیازها
    1,824
    سطح
    25
    22
    کاربر جدید

تعویض مایع خنک کننده پردازنده GLACIER 120

سلام
    حدود 5سال خنک کننده آبی پردازنده گرین GLACIER 120 رو سیستم نصب شده و برای بحث ضد خوردگی نیاز به تعویض مایع داره.
    در سایت های ایرانی و یوتیوب برای تعویض مایع سیکل بسته(Close Loop) مطلبی را نتونستم پیدا کنم، دوستان اساتید کسی تجربه یا ویدیوی آموزشی سراغ داره؟
    ضمن اینکه یک گوشه ای از رادیاتور محلی برای پیچ تخلیه وجود دارد اما روش اصولی پرکردن و هواگیری به چه شکل انجام میشه؟
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 43679879070946.png
مشاهده: 7
حجم: 125.3 کیلو بایت
    امتیازها
    108,804
    سطح
    100
    43,467
    مشاور انجمن سخت افزار کامپیوتر
    نقل قول نوشته اصلی توسط CARDI نمایش پست ها
    سلام
    حدود 5سال خنک کننده آبی پردازنده گرین GLACIER 120 رو سیستم نصب شده و برای بحث ضد خوردگی نیاز به تعویض مایع داره.
    در سایت های ایرانی و یوتیوب برای تعویض مایع سیکل بسته(Close Loop) مطلبی را نتونستم پیدا کنم، دوستان اساتید کسی تجربه یا ویدیوی آموزشی سراغ داره؟
    ضمن اینکه یک گوشه ای از رادیاتور محلی برای پیچ تخلیه وجود دارد اما روش اصولی پرکردن و هواگیری به چه شکل انجام میشه؟
    دوست عزیز

اگر این کارو برای تجربه یه کار جدید انجام میدین که هیچ، ولی اگر انتظار دارین بعدش کولر درست کار کنه، احتمالش در حد صفره.

اولا باز کردن اون شیر و تخلیه اش خیلی سخته باید، کلی دستگاه رو تکون بدین تا آب داخلش تخلیه بشه، و خود این کار باعث بالا رفتن خرابیش میشه. مطلب بعدی اینکه فرض کنیم این کارو انجام دادین بعد باید مجدد پرش کنید و پر کردنش هم باید خیلی آروم مایع جدید رو بریزید و موتورش رو با دور پایین روشن کنید تا تمام دستگاه پر بشه، بعد ببندید. تا حدی که حداکثر هوا خالی بشه و مایع جدید پر بشه در لوپ.

ولی بعدش این کولر کولر بشو نیست از ما گفتن.
    امتیازها
    80,927
    سطح
    100
    10,647
    مشاور انجمن
    دلیل اینکه در منابع فارسی و انگلیسی نتونستید آموزش درستی برای تعویض مایع واترکولرهای close loop رو پیدا کنید دقیقاً همینه. اسمش روشه، سیکل بسته.
    امتیازها
    13,338
    سطح
    75
    158
    کاربر انجمن
    به نظر من اگه مشکل هواگیری باشه، خب هوا میره بالا وایمیسته فقط باید موقعیت رادیاتور از پمپ بالاتر باشه تا هوا تو پمپ جمع نشه. (حتی اونایی که تو کارخونه پرشدن هم یه مقداری هوا دارند) در کل اینکه مثل اولش نمیشه خب درسته. اگه چیزی برای از دست دادن نداری میتونی آزمایشش کنی.
    case: Corsair Crystal 570X
    fan:6xCorsair 120 LL series+Commander Pro
    kbd: Corsair K70 RGB Rapidfire
    mouse: Corsair Scimitar
    mpad: Corsair MM800 Polaris
    cpu: i7-8700K
    mobo: ROG Maximus X Hero WiFi AC
    mem: Corsair Dominator 32GB 2x16 3200MHz CL16
    vga:
    STRIX RTX 2080 O8G
    monitor: Asus PG279Q
    psu: Corsair HX850i
    cooler: CoolerMaster ML240L
    SSD: Samsung 960 Evo 250GB, 970 Evo Plus 1TB
    hdd: WD Black 1TB+WD Blue 500G

امتیازها
    1,824
    سطح
    25
    22
    کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط ARMIN نمایش پست ها
    دوست عزیز

اگر این کارو برای تجربه یه کار جدید انجام میدین که هیچ، ولی اگر انتظار دارین بعدش کولر درست کار کنه، احتمالش در حد صفره.

ولی بعدش این کولر کولر بشو نیست از ما گفتن.
    نقل قول نوشته اصلی توسط iSteve نمایش پست ها
    دلیل اینکه در منابع فارسی و انگلیسی نتونستید آموزش درستی برای تعویض مایع واترکولرهای close loop رو پیدا کنید دقیقاً همینه. اسمش روشه، سیکل بسته.
    نقل قول نوشته اصلی توسط drjackool نمایش پست ها
    به نظر من اگه مشکل هواگیری باشه، خب هوا میره بالا وایمیسته فقط باید موقعیت رادیاتور از پمپ بالاتر باشه تا هوا تو پمپ جمع نشه. (حتی اونایی که تو کارخونه پرشدن هم یه مقداری هوا دارند) در کل اینکه مثل اولش نمیشه خب درسته. اگه چیزی برای از دست دادن نداری میتونی آزمایشش کنی.
    سلام

دقت کردم داخل شیلنگ ها صدای شر شر آب میداد معلوم بود که درصد زیادی از مایع کولانت تبخیر شده بود و فشار زیادی به پمپ میومد،
    همچنین در بازی ها کاهش کارایی خنک کنندگی مشهود بود، با مراجعه به فاکتور خرید در سال 95 بوده و شش سال از عمر این خنک کننده مایع گذشته بود...!

با تماس تلفنی و سوال از بخش فنی شرکت گرین عمر مایع خنک کننده را 3 یا نهایتا 5 سال عنوان کردند و تاکید داشتند حتما برای تعویض باید به شرکت گرین مراجعه کنید
    با توجه به تجربه تعویض و هواگیری ضد یخ خودرو که هر سال انجام میدم و همچنین با کمک 3 فیلم آموزشی در یوتیوب، تصمیم به تعویض مایع گرفتم...

این هم وضعیت مایع خنک کننده گرین GLC120A بعد از 6سال، اندازه نصف لیوان بود! عجیب تر اینکه مایع رو تکون میدادم روی مایع کف زیادی تولید میشد

نام: 202287698798798987.jpg
حجم: 732.0 کیلو بایت
    بعد از تعویض هوا به اندازه 4 یا 5میلی لیتر باقی موند، به نظر من برای جلوگیری از فشار به شیلنگ ها و نشتی به دلیل انبساط مایع در دمای بالا، نیازه که مقدار کمی هوا داخل سیستم باشه

نام: 202207786890098080890.jpg
مشاهده: 10
حجم: 723.4 کیلو بایت

نام: 20718678689195.jpg
حجم: 609.1 کیلو بایت

در زمان خرید خنک کننده برای رادیاتور نصب فن به صورت Push/Pull یک فن گرین LED رنگ سفید خریداری شده بود که بعد از باز شدن فرصت خوبی برای تعویض دیودهای LED به رنگ قرمز شد (برای هماهنگی با LEDهای کیس) _ این رو هم خودم تعویض کردم.

نام: 20879797889021.jpg
مشاهده: 6
حجم: 429.7 کیلو بایت

_نتیجه تست ها (هر دو تست در دمای 34 درجه هوای بیرون از اتاق و سیستم تهویه اتاق روشن می باشد)

قبل تعویض- در حالت بیکاری سیستم

نام: قبل از تعویض -بیکاری.png
مشاهده: 9
حجم: 4.0 کیلو بایت

قبل تعویض- در بازی GTA V

نام: قبل تعویض-GTA V.png
حجم: 5.4 کیلو بایت

-------------------------------------------------
    بعد تعویض- در حالت بیکاری سیستم

نام: بعد تعویض-بیکاری.png
مشاهده: 8
حجم: 5.3 کیلو بایت

بعد تعویض- در بازی GTA V

نام: بعد از تعویض-GTA V.png
مشاهده: 10
حجم: 5.3 کیلو بایت
    امتیازها
    80,927
    سطح
    100
    10,647
    مشاور انجمن
    نقل قول نوشته اصلی توسط CARDI نمایش پست ها
    سلام

دقت کردم داخل شیلنگ ها صدای شر شر آب میداد معلوم بود که درصد زیادی از مایع کولانت تبخیر شده بود و فشار زیادی به پمپ میومد،
    همچنین در بازی ها کاهش کارایی خنک کنندگی مشهود بود، با مراجعه به فاکتور خرید در سال 95 بوده و شش سال از عمر این خنک کننده مایع گذشته بود...!

با تماس تلفنی و سوال از بخش فنی شرکت گرین عمر مایع خنک کننده را 3 یا نهایتا 5 سال عنوان کردند و تاکید داشتند حتما برای تعویض باید به شرکت گرین مراجعه کنید
    با توجه به تجربه تعویض و هواگیری ضد یخ خودرو که هر سال انجام میدم و همچنین با کمک 3 فیلم آموزشی در یوتیوب، تصمیم به تعویض مایع گرفتم...

این هم وضعیت مایع خنک کننده گرین GLC120A بعد از 6سال، اندازه نصف لیوان بود! عجیب تر اینکه مایع رو تکون میدادم روی مایع کف زیادی تولید میشد

بعد از تعویض هوا به اندازه 4 یا 5میلی لیتر باقی موند، به نظر من برای جلوگیری از فشار به شیلنگ ها و نشتی به دلیل انبساط مایع در دمای بالا، نیازه که مقدار کمی هوا داخل سیستم باشه

در زمان خرید خنک کننده برای رادیاتور نصب فن به صورت Push/Pull یک فن گرین LED رنگ سفید خریداری شده بود که بعد از باز شدن فرصت خوبی برای تعویض دیودهای LED به رنگ قرمز شد (برای هماهنگی با LEDهای کیس) _ این رو هم خودم تعویض کردم.

_نتیجه تست ها (هر دو تست در دمای 34 درجه هوای بیرون از اتاق و سیستم تهویه اتاق روشن می باشد)

قبل تعویض- در حالت بیکاری سیستم

قبل تعویض- در بازی GTA V

-------------------------------------------------
    بعد تعویض- در حالت بیکاری سیستم

بعد تعویض- در بازی GTA V
    ای‌ولا، آفرین. اگه نتیجه تست‌ها دمای بهتری رو نشون میده و نشتی نداره یعنی به درستی انجام شده.

خطاب به پست قبلی خودم میگم.
    میگن یه روز سه تا قورباغه داشتن باهم راه میرفتن، یهو میوفتن توی یه چاله عمیق و شروع میکنن به داد و فریاد. بقیه قورباغه‌ها جمع میشن تا بهشون کمک کنن ولی میبینن چاله خیلی عمیقه و کاری از دستشون برنمیاد. سه تا قورباغه‌ای که افتادن توی چاله هم هر چی دست و پا میزنن نمیتونن بیان بیرون.
    پس قورباغه‌هایی که بالای چاله جمع شده بودن مدام میگفتن تلاش نکنید بی‌فایده‌اس.
    دوتا از قورباغه‌ها از شدت ناامیدی و خستگی همونجا میمیرن ولی یکیشون اینقدر بالا و پایین میپره تا یهو خوش شانسی میاره و بالاخره میتونه بیاد بالا. وقتی میاد بالا، بقیه قورباغه‌ها میفهمن این ناشنوا بوده و فکر میکرده بقیه دارن تشویقش میکنن!
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)