با سلام خدمت اقا کامیار عزیز پیشنهاد میکنم مشکلتون رو تو بخش جدید بنویسید که تداخل به وجود نیاد چون کاربران عزیز مشکل منو حل کردن فک میکنن که موضوع تکراریه...با تشکر از شما
با سلام خدمت اقا کامیار عزیز پیشنهاد میکنم مشکلتون رو تو بخش جدید بنویسید که تداخل به وجود نیاد چون کاربران عزیز مشکل منو حل کردن فک میکنن که موضوع تکراریه...با تشکر از شما
البته دوستان به این موضوع اشاره نکردند که اگه سیستم شما آلوده به ویروس های متعدد باشه میتونن با اشغال کردن فضای زیادی از رم و مشغول کردن پروسسور به پردازش های بیهوده عامل گیر کردن گیم شما باشن از سلامت سیستم اطمینان دارید؟؟
دوست من شما دقیقا روی بازی دست گذاشتین که مایه آبروریزی گیم هاست !
کدنویسی بد یا رندر کلی شهر ها در Gta iv و نیاز اون به حجم بالای مموری کارت گرافیک هر کارتی را به زانو در میاره !
میتونید تنظیم draw distance را پایین بیارید !
اگر این یه بازی و بتمن آرخام را مستثنا کنید کارت شما قاعدتا همه بازی ها را در نهایت گرافیک اجرا میکنه و این دو گیم کلا گرافیک خاص خودشون را دارند !
“If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.”
Albert Einstein
سلام بر دوستان و ادمین های گرامی. من چند روز پیش بازی prototype 2 را نصب کردم اما وقتی واردش میشدم حتی حین نمایش لوگو و آرم شرکت سازنده گیر میکرد و لگ داشت سیستم کامپیوترم هم با گیم سازگار بود
سیستم:
cpu:and athlon II x2 260 3.20 gh
Ram:4gb ddr3
Graphic:amd radeon HD 5670 1gb
Maderboard:JW-A880GM-Fusion
Hard:wd 6400bpvt 640gb
با تشکر اگر جواب بدهید چون خیلی وقته از این صفحه میگذرد
شما پردازنده ی مناسب سراغ دارید .فقط سوکتش am3 باشد
بعد یه گیم به اسم house flipper هست اونو هم ریختم خیلی روان بود ولی وقتی میرم داخل loading بازی وسطش هیچ حرکتی بازی وجود نداره و بعد از یکی دو دقیقه ارور the game has stoped working را نمایش میدهد چند نسخه را هم نصب کردم همینطور شد داخل چند لبتاپ و کامپیوتر دیگری هم ریختم اورد برادرم میگه شاید کد نویسی هایی در بازی هست که کامپیوترت نمیتونه تشخیصش بده شما چه پیشنهادی دارید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)