دوستان من چند وقتیه که به مشکل برخوردم می خواستم بدونم که کدوم یک از cpu های زیر بهتره؟
Amd ryzen 1600x
Core i5 7400
اگه میشه راهنماییم کنید.
دوستان من چند وقتیه که به مشکل برخوردم می خواستم بدونم که کدوم یک از cpu های زیر بهتره؟
Amd ryzen 1600x
Core i5 7400
اگه میشه راهنماییم کنید.
درود
نخست پرسش بنده را پاسخ گو باشید، شما قصد دارید سیستم جدیدی خریداری کنید یا خیر ؟ مشخص کنید حداکثر بودجه خودتان را ؟
تا بعد از اون بنده شما رو راهنمایی می کنم.
بله قصد خرید سیستم جدید را دارم و بودجه هم 5 تومن بدون مانیتور
درود
بسیار خوب پیشنهاد می کنم صبر کنید تا نسل جدید پردازنده ها عرضه شود مخصوصا از سوی AMD چون بخواهید الان سیستم براساس Intel جمع آوری کنید مشکلات امنیتی شدیدی متوجه شما خواهد شد این مشکلات امنیتی جدی در پردازنده ها Intel وجود داره حتی با ارائه کدهای جدید در قالب بسته های ترمیمی یا Bios سخت افزاری هم نتوانسته این مشکل بر طرف کنه.
توصیه می کنم صبر کنید نسل جدید AMD RYZEN 2000 عرضه می شوند و با کارایی بالاتر و بدونه مشکلات امنیتی که گریبان گیر Intel هستش شما نخواهید داشت و در مقابل هزینه کمتری برای پردازنده پرداخت می کنید و کارایی بالاتری می گیرید و همچنین می توانید کارت گرافیک قدرتمندتری خریداری کنید.
چه مشکل امنیتی؟ اگه میشه توضیح بدید
البته خودم بیشتر طرفدار amd هستم
مشکلات درون پردازنده ها از نظر کدهای سخت افزاری که به عنوان Spectre And Meltdown شناخته می شوند. اجازه میده به هکرها و نرم افزارهای مخرب که کنترل سیستم قربانی دردسترس بگیرن و مشکلات امنیتی جدی براشون به وجود بیارن.
شرکت Intel قول داده در نسل بعدی که فکر نمی کنم این مشکل به طور کامل برطرف بشه ، این مشکل رفع کنه ولی نسل جدید AMD از مشکلات و نقص های امنیتی مبراء هستش .
اگر عجله ندارید صبر پیشه کنید. نسل جدید AMD نسبت به مبلغی که پرداخت می کنید کارایی خوبی دارند .
خیلی ممنون از پاسختون ولی چند تا ویدیو تو ی یوتیوب دیدم عملکرد amd در گیم خیلی بهتر بود و من بیشتر برای گیمینگ می خوام pc ببندم به کنار از مشکلات امنیتی کدوم برند رو برای گیم پیشنهاد می کنید
درود
عجله دارید برای خرید یا خیر ؟
اگر نه صبر کردن به سود شما خواهد بود ولی اگر بله بنده یک سیستم به شما پیشنهاد کنم.
حدودا چقدر صبر باید بکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)