با اجازه مدیریت عزیز . @};-
UP...
مدت کمی هست اینجام و خوب تو همین مدت کم اطلاعات خوبی از دوستان بدست اوردم
رای من کسی هست که بیشترین راهنمایی ها را بهم کرده
third person
اینگمار برگمان : همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
استاد گفته و دیگه نمیشه روی حرفش حرف زد ...!!
درود خدمت دوستان
خیلی سخته واقعا همه استاد هستند و انتخاب بین اساتید سخت و از همه مهمتر دوستان من هستند و این کار واقعا سخت می کنه
اگه اشکالی نداره من به چند نفر رای بدم و برای هر کدوم یک رای محسوب می شود درسته :
دوست خوبم عرفان جان : ErfanDL
اقای اریایی مدیر انجمن
اقا رضا عزیز دل اشراقی عقاب تیر پرواز F-18 سایت.
دو دوست عزیز دیگر مون Mohammad ALI X و Third Person
به نفر متفاوت یک امتیاز ثبت خواهد شد. این طوری بهتر نیست مدیرکل محترم بعد شما لطف کنید به جمع بندی برسید.
سایر دوستان همگی خوب هستند عذر خواهی میکنم در لیست نبودند.
UP بهمن.
MoJtAbA
سلام
بنده یه 4 ماهی توی فروم نبودم و فعالیتی نکردم به همین خاطر اطلاعی ندارم که وضعیت کاربران چه جوری بوده و چه فعالیتی داشتن به همین خاطر من رای رو بر اساس اون چند ماهی که بودم میدم
به نظر من کاربر third person واقعا عالی بودن هم مشاوره هاشون و هم پاسخ هاشون و هم فعالیت زیادشون از همون اول که فعالیت و شروع کرده بودن به این فکر میکردم که چرا تگ رنگی ندارن ایشون که الان دیگه دارن خدارو شکر
واقعا عالی بودن ایشون و وقتی مشاوره میدادن بدون تعصب روی برند خاصی مشاوره میدادن (منظورم این نیست که بقیه از روی تعصب مشاوره میدادن امیدوارم بد برداشت نکنید )
و اگه رای بنده رو قبول کنید من به ایشون رای میدم
البته کاربران فعال فروم و مدیران هم هستن که جا داره یه خسته نباشید بهشون بگیم که خیلی زحمت کشیدن و هیچی کم نزاشتن برای فروم اما همونطور که آقا آرمین گفتن بهتره به کاربران جدید رای داده شه وگرنه بقیه که سرور ما هستن
وممنون که منو تحمل کردید :)
درود
من تازه واردم اینجا ولی به نظر من به نظر بار علمی و اکتیو بودن توی انجمن کاربر با نام کاربریthird person
فعال تر هستند و بیشتر حواسشون به این هست که مشاوره اشتباه صورت نگیره.
باتشکر از زحماتشون.
منم به جناب third person رای میدم و بابت مشاورهاشون که بدون هیچ مزدی برای پاسخشون وقت میذاره ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)