با سلام خدمت دوستان عزیز
یک عدد کارت گرافیک ASUS GTX 770 DirectCU II OC 2 GB بصورت نو برای فروش موجود میباشد .
از یکی از دوستان این مدل را خریداری کرده بودم که کمی مشکل داشت بردم گارانتی سازگار بهم یک عدد کارت نو با مدت زمان گارانتی کارت قبلی دادند .
کارت هم چند ساعت روی سیستم یک بار قرار دادم که ازش تست و اسکرین شات بگیرم .
کارت کاملا نو هست همراه جعبه و باقی متعلقات .وقتی میگم نو هست یعنی نه جا پیچ داره و نه باهاش بازی یا کار شده .کلا فقط رو سیستم رفته برا تست سالم بودم .
گارانتی سازگار تا تاریخ 14.03.2016
دلیل فروش :
مدتها دنبال این کارت با این مارک و مدل بصورت دست دو بودم (هرجی سایت و Review بود در موردش خونده بودم) .راستش یه مقدار پول دستم آمد گفتم این کارت هم نو هست بفروشم یه 780Ti بگیرم.
لینک کارت :
https://www.asus.com/Graphics-Cards/GTX770DC2OC2GD5/
لینک Review از سایت معتبر techpowerup که همه چیزشو بررسی کرده :
https://www.techpowerup.com/reviews/...rect_Cu_II_OC/
دوستان قیمت این کارت الان در بازار 1200 1300 هست و دست دو کارت را در سایتها به قیمت 750 850 میفروشند .
دوستان توجه کنند همین امروز 30 مهر 1394 یکی از دوستان همین مدل کارت را در بازار حضوری قیمت 1350 برا آک گرفته پس در خرید دست دست نکنید .من هم که قیمت پایین قرار دادم چون هم برا خودم همین قیمت در آمده (البته سر گارانتی و گرفتن کارت جایگزین نو کمی اذیت شدم و رفت و آمد زیاد داشت) و هم بازار گنجایش قیمت بالاتر نداره وگرنه قیمت زیر 1 برا این کارت کم هست .
قیمت 850 تومان برای کارت نو که بنظرم عالی هست با توجه به قیمت بازار و قیمت دست دو .
شما در حقیقت دارید با قیمت کارت دست دو یک کارت نو میگیرید .
سابقه من هم در سایت و فروم مشخص هست .دیگه شدیم یوزر با عضویت بالای 10 سال و از پیر پاتالهای فروم (در فروم persiantools)
تعویض فقط با کارت GTX 780 ti اگر مارک و مدلش مورد نظرم باشه .موردی بود با ذکر مدت گارنتی و شرایط کارت و لینک کارت برام پیغام بزنید .
دوستان توجه کنند که معمولا برای کارت نو که فقط تست شده باشه 15 الا حداکثر 20% از قیمت روز بازار کم میکنند درحالی که من بالای 20% کم کردم .دیگه این جای فکر کردن نداره .(خودتون در بازار قیمت بگیرید متوجه میشوید حدود 30% یا بیشتر کم کردم که سریع فروش بره)
کسی اگر مقایه این کارت را با 960 یا کارتهای دیگر خواست بگه بزارم و کامل توضیح بدم .این کارت از 960 بسیار قویتر هست .