نیازی به کالی نبود روش کالی بنظر من بدرد برد های raspberry pi میخوره که راحت بشه چیپ هارو فلش زد ولی من خودم با اردوینو و ویندوز بایوس فلش زدم
https://www.flashrom.org/Windows فلش رام نسخه ویندوز هم داره و کار باهاش خیلی راحت هست منتها من دنبال راحی هستم بشه این رام هارو دستکاری کرد :)))
سلام
آقا عرفان از آموزشهای بسیار جالبت ممنونم
من مدتیه به دنبال ساخت پروگرامری هستم که بشه آی سی های نند و فلش ها انواع دستگاه های گیرنده دیجیتال و دی وی دی های خانگی و ... را با اوردینو انجام بدم و بسازم
این آموزشش شما را مبنی بر پروگرام کردن آی سی های فلش مادربرد ها و .. با اوردینو دیدم خیلی جالب بود . منتها میخوام همین کار در محیط ویندوز انجام بشه . و مقداری راحت تر و توسط نرم افزار جامع و راحت . ضمن اینکه اگه بشه حد اکثر کارایی و ساپورت بیشترین آی سی ها انجام بشه . در کل به نظرتون بهترین و بیشترین پوشش آی سی را که میشه با اوردینو انجام داد چه روشی هستش ؟
ممنونم
سلام جناب آقای عرفان
من مدار رو ساختم و دستورات رو هم مو به مو اجرا کردم
اما برای رایت بر روی بایوس ارور داد عکس پیوست میشود
1- وقتی سیستم به حالت استندبای میره یوزر رو root زده پسورد چی باید بزنم دوباره سیستم login بشه
2- آیا هر بار که سیستم رو خاموش می کنم تمام مراحل دستوری رو باید از نو اجرا کنم یا یکبار کافی هستش
3- هر بار باید flash rom رو کپی کنم
ضمنا بایوسی که من دارم w25x20 هست و اس ام دی که با تبدیل به dip تبدیل شده و سیمها هم درست وصل شده
ویرایش توسط mjbmjb81 : 2016/11/19 در ساعت 20:19 دلیل: اشتباه در تایپ دستور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)