ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





تبلیغات تبلیغات
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    تاریخ عضویت
    2012/02/02
    نوشته ها
    344
    امتیازها
    8,743
    سطح
    62
    150
    کاربر انجمن

    کمک در مورد وردپرس

    سلام دوستان
    اولین سوالی که داشتم میخواستم ببینم من الان تو سایت http://forum.wp-persian.com/ عضو شدم اما نمیتونم توش موضوع جدید ایجاد کنم میخواستم ببینم چرا؟پایین صفحه نوشته ایجاد موضوع جدید ولی وقتی موس روش میبرم حالت تکس میشه و نمیتونم موضوع جدید ایجاد کنم میخواستم ببینم باید کار خاصی تو این انجمن انجام بدم تا بتونم تاپیکی بزنم

    و دوم اینکه نحوه انتقال از لوکال به هاست به چه صورتی هستش وقتی من تو وردپرس سایت درست میکنم این اطلاعات باید به چه صورتی به هاست انتقال بدم.
    باتشکر
  2. #2
    تاریخ عضویت
    2011/10/12
    نوشته ها
    996
    امتیازها
    14,613
    سطح
    78
    2,526
    کاربر حرفه ای کامپیوتر
    سلام.
    وارد یکی از انجمن ها بشوید.به انتهای صفحه بروید و از این قسمت برای ایجاد تاپیک جدید استفاده کنید.

    هر چند بنده این انجمن رو برای رفع اشکالات وردپرس ترجیح میدم.
    انتقال وردپرس هم از لوکال هاست به میزبان آنلاین روش های مختلفی داره.
    راحت ترین کار استفاده از افزونه های درون ریز/برون ریز خود وردپرس هست.
    جستجو کنید روش های بیشتری نیز موجود هست.
    اگر لازم شد بگید کامل توضیح بدم.
  3. #3
    تاریخ عضویت
    2012/02/02
    نوشته ها
    344
    امتیازها
    8,743
    سطح
    62
    150
    کاربر انجمن
    دوست عزیز میشه لطف کنید یک توضیحی در مورد همین درون ریز/برون ریز بدید؟
    آخه اینکار من انجام دادم اما فقط یک فایل بهم میده که حجمش خیلی کم و متنی هستش فرمت xml و داخل هاست آپلود کردم که اتفاقی نیافتاد اگر امکانش هست یک توضیحی بدید ممنون میشم
    و اینکه اصلا فایل برون ریز باید کجا درون ریز کنم؟
    اگر سایتی یا مقاله ای هست لطف کنید معرفی کنید یا آدرس سایت بدبد من به انجا رجوع کنم برای یادگیری بیشتر.
    با تشکر
  4. #4
    تاریخ عضویت
    2011/10/12
    نوشته ها
    996
    امتیازها
    14,613
    سطح
    78
    2,526
    کاربر حرفه ای کامپیوتر
    نقل قول نوشته اصلی توسط ardavan7 نمایش پست ها
    دوست عزیز میشه لطف کنید یک توضیحی در مورد همین درون ریز/برون ریز بدید؟
    آخه اینکار من انجام دادم اما فقط یک فایل بهم میده که حجمش خیلی کم و متنی هستش فرمت xml و داخل هاست آپلود کردم که اتفاقی نیافتاد اگر امکانش هست یک توضیحی بدید ممنون میشم
    و اینکه اصلا فایل برون ریز باید کجا درون ریز کنم؟
    اگر سایتی یا مقاله ای هست لطف کنید معرفی کنید یا آدرس سایت بدبد من به انجا رجوع کنم برای یادگیری بیشتر.
    با تشکر
    بله.
    فایل درون ریز رو نباید داخل هاست آپلود کنید.شما برای استفاده درون ریز/برون بر باید وردپرس و تم و افزونه های خود را مجددا نصب کرده و سپس فایلی را که از طریق برون بر دانلود کرده بودید را از طریق درون ریز بارگذاری کنید.ولی دو روش پایین کلی تر هستند و پرکاربردتر.
    اگر از Xampp استفاده میکنید این مقاله رو بخونید.
    اگر از Wamp استفاده میکنید این مقاله رو بخونید.
  5. #5
    تاریخ عضویت
    2012/02/02
    نوشته ها
    344
    امتیازها
    8,743
    سطح
    62
    150
    کاربر انجمن
    من تو کامیپتور از bitnami استفاده کردم و در لب تاپ از appserv حالا این دوتا گزینه ای که فرمودید به کدوم یکی از این مواردی که من لوکال هاست از طریقشون اقدام به نصب کردم شبیه هستش
    Appserv به چی مربوط میشه



    Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  6. #6
    تاریخ عضویت
    2011/10/12
    نوشته ها
    996
    امتیازها
    14,613
    سطح
    78
    2,526
    کاربر حرفه ای کامپیوتر
    نقل قول نوشته اصلی توسط ardavan7 نمایش پست ها
    من تو کامیپتور از bitnami استفاده کردم و در لب تاپ از appserv حالا این دوتا گزینه ای که فرمودید به کدوم یکی از این مواردی که من لوکال هاست از طریقشون اقدام به نصب کردم شبیه هستش
    Appserv به چی مربوط میشه



    Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    هر دوی این ها نیز لوکال سرور هستند.
    بنده با این دو کار نکردم و آموزشی نیز در نت پیدا نکردم.اما روال کار رو میگم شاید خودتون بتونید انجام بدید.
    شما ابتدا در پوشته لوکال سرورتون تمام فایل های وردپرس رو زیپ کنید.سپس این فایل رو به هاست انتقال دهید و آنزیپ کنید.
    در لوکال هاست وارد phpmyadmin بشوید و با استفاده از گزینه Export از کل جداول خروجی بگیرید.(زیپ)
    در هاست تون یک پایگاه داده جدید ایجاد کرده و یک یوزرر نیز به آن اضافه کنید.
    فایل wp-config رو ویرایش کنید و اطلاعات رو مطابق با پایگاه داده جدید تنظیم کنید.
    وارد phpmyadmin بشوید و با استفاده از گزینه ایمپورت فایلی رو که دانلود کرده بودید آپلود کنید تا جداول ساخته شوند.
    حالا باید نام سایت رو عوض کنید.
    در هاستتون مجدد به سراغ phpmyadmin بروید و از قسمت جداول wp-options رو انتخاب کنید.گزینه Browse رو بزنید.
    به دنبال options-name بگردید و اون رو ادیت کرده و از localhost به آدرس دامنه تون تغییر بدید.
    مقدار home رو نیز به همین ترتیب ویرایش کنید.
    ممکن است به آپدیت دیتابیس نیز نیاز باشد.
    در اینصورت وارد phpmyadmin بشوید و منوی SQL رو انتخاب کنید.
    کد زیر رو در قسمت متنی قرار داده و رو گزینه Go کلیک کنید.
    UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'localhost', 'www.yoursite.com');
    بجای yoursite دامنه خودتون رو وارد کنید.
    موفق باشید.
  7. #7
    تاریخ عضویت
    2016/09/04
    نوشته ها
    2
    امتیازها
    25
    سطح
    1
    0
    کاربر اخراجی
    سلام.
    مرورگرتون اگه اکسپلور هست کروم نصب کنید.
    انجمن خود وردپرس تا حدودی با اکسپلورر ورژن های پایین مشکل داره.


    .
  8. #8
    تاریخ عضویت
    2015/08/11
    نوشته ها
    133
    امتیازها
    4,762
    سطح
    44
    303
    کاربر انجمن
    نقل قول نوشته اصلی توسط majids5 نمایش پست ها
    سلام.
    مرورگرتون اگه اکسپلور هست کروم نصب کنید.
    انجمن خود وردپرس تا حدودی با اکسپلورر ورژن های پایین مشکل داره.

    .
    دوست عزیز به تاریخ انتشار یه نگاه بندازید همش دارید تاپیک زیر خاکی بالا میارید
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •