بدنه و کاورشو از کجا باید تهیه کنیم
بدنه و کاورشو از کجا باید تهیه کنیم
با استفاده از MiddleWare و وبسرویس و روش web hook امکان پذیر هست ولی فکرنکنم بشه برای کوادکوپتر های مسابقه اینکارو کرد چون اون پرنده ها نیاز به دقت و عکس العمل بالایی دارن که در این روش یکمی دیلی همراه هست و پیشتر این روش برای پرنده های پری پلن و یا پیش برنامه ریزی شده پیاده سازی شده تا در حالت انجام ماموریت با این روش بشه ماموریت پرنده رو تغییر داد
داداش بخوام با دوربین انلاین بسازم باید چی کار کنم؟؟
مهندس کارت بیسته یعنی عالیه،امیدوارم سایتت روز بروز در این زمینه پر محتواتر بشه،با این آموزشی که دادی بسیار لذت بردم،امیدوارم بیشتر از معلوماتت استفاده کنم،موفقو پاینده باشی
سوالاتی که برام پیش اومده اینه که؛
آیا میشه از موتور کرولس یکم از این بزرگتر با همین مدل باتری استفاده کرد؟؟؟
مدل تبدیلUSB به TTLچیه،آیا نرم افزارش بر روی سیستم عامل 8 هم جواب میده؟؟
این باتری تا چند دقیقه میتونه نیرو بده؟؟؟
سپاس از سایت خوبتون
سلام،مهندس جان از فریم
9DOF IMU STM32 (MPU6050 HMC5883L)
بجای فریم مدل cjmcu328 هم میشه برای ساخت این مینی کواد استفاده کرد؟تفاوت این دوتا فریم چیه
باتشکر
اندازه موتور مهمه یا نه؟ لطفا هرچه زودتر جواب بدید
ممن.ن
ببخشید توی رایانه من عکس هارو باز نمی کنه مشکل از چیه؟؟
سلام
روی یک عکس راست کلیک کن و properties رو انتخاب کن و در سربرگ General ، روی change کلیک کن و برنامه پیش فرض ویندوز رو انتخاب کن یعنی windows photo viewer و ok کن
البته این کار رو برای فرمت های مختلف باید جداگانه یکبار انجام بدی مثلا jpg و png و ...
راه دیگه که یکجا همه کار ها رو انجام میده:
استارت منو رو بازکن و تو قسمت سرچ عبارت Set Default Programs رو paste کن و روی گزینه set your default prigrams کلیک کن و تو صفحه مورد نظر از سمت راست windows photo viewer رو انتخاب کن و از سمت راست روی set this prgram کلیک کن طبق عکس زیر. و اینطووری همه فرمت های پیش فرض با windows photo viewer باز می شن
اگه ویندوز مشکل پیدا کرده باشه یا ویروسی شده باشه که بحثش جداست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)