شما اول یه هارد ریست بکن خیلی از مشکلات برطرف میشه
شما اول یه هارد ریست بکن خیلی از مشکلات برطرف میشه
آخرین آپ دیت وینفون خیلی بهتر شده. هنوز لگ های زیادی وجود داره ولی میشه تحمل کرد و پایداره. فقط بعضی برنامه ها مثل تلگرام رو گوشیم فعلا کار نمیکنه
امروز که نسخه نهایی دسکتاپ عرضه شد.
ولی برای موبایل ماه نوامبر نسخه نهایی میاد.هنوز خیلی مونده.~o)
من تازه به جمع ویندوز موبایلی ها پیوستم و تا حالا با نسخه 8.1 کار نکرده بودم و از اول با نسخه 10 کار کردم که امروز به خاطر مشکلی مجبور شدم به 8.1 دانگرید کنم.
گوشیم 930 هستش که واقعا با دیدن نسخه 8.1 نسبت به 10 خیلی شوکه شدم.
عملکرد نسخه 8.1 به مراتب بهتر و سریعتر هستش.تو نسخه 10 گوشی با کوچکترین عملیاتی آنقدر گرم میشد که گرفتن تو دست واقعا سخت میشد.همچنین عملکرد دوربین تو نسخه 10 باید بگم که افتضاح هستش عکسش تو 8.1 خیلی بهتره و تو بقیه جاها هم باگ های به مراتب کمتری داره ومشکل گرم شدن گوشی هم اصلا وجود نداره.
من یکی که با دیدن نسخه 8.1 از نسخه 10 نا امید شدم.ینی اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشتم.درسته که تو 10 خیلی قابلیت ها اضافه شده ولی یه آجر گذاشته ، دوتا آجر خراب کرده.
الان هم میخوام دوباره به نسخه 10 آپدیت کنم با اینکه باتری گوشی پر هستش ولی همش خطای LOW رو میده که بدجوری رفته رو مخم.
نمیدونم چرا باید برا یه آپدیت این همه بدبختی کشید...
ویندوز فون خیلی وقته جایگاه خودش رو از دست داده! اون زمان ما HTC داشتیم بهترین گوشی ویندوزی بود ( ویندوز موبایل) ولی الان دیگه...
ویندوز فون 10 هم آخرای عمرشه در مقابل رقبایی مثل اندروید نمیتونه جون سالم به در ببره
http://www.theverge.com/2016/1/28/10...-phone-is-dead
Sent from my C6833 using Tapatalk
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که : ...بدترین تجربه من از یک سیستم عامل بود...
اینجا حرف اساتید یادم اومد که میگفتن: هنوز ویندوز موبایل جا برا کار کردن زیاد داره
این جمله رو عمیقا درک کردم.
حالا ببینیم نوکیا میخواد چیکار کنه.ایشالا بتونه جایگاه خودشو پیدا کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)