سلام دوستان کارت گرافیکم زوتک ۹۷۰ او سی هست تو بازی ها روی حالت فول اچ دی و ماکسیمم جزئیات دما تا ۸۰ درجه میرسه ! آیا این دما طبیعی هست و باعث آسیب به گرافیک نمیشه ؟ و راهی هست که بشه خنک ترش کنم ؟ با تشکر
سلام دوستان کارت گرافیکم زوتک ۹۷۰ او سی هست تو بازی ها روی حالت فول اچ دی و ماکسیمم جزئیات دما تا ۸۰ درجه میرسه ! آیا این دما طبیعی هست و باعث آسیب به گرافیک نمیشه ؟ و راهی هست که بشه خنک ترش کنم ؟ با تشکر
یه مقدار از طبیعی بالاتر هست خیلی نه. ایا درایور به روز هست؟
جای بسیار زیبایی تاپیک زدید واقعاً !
دوست عزیزبایددربخش مشکلات سخت افزاری این سوال رو مطرح میکردین.
برای این برد دما طبیعی هست
هر کسی این برد رو داره چنین دمایی رو گزارش داده
الکی که ارزان ترین برد 970 نیست!!
تو بازی ها هم اگر مشکلی پیش نمیاد بزار vertical synce فعال باشه که فریم بالاتر از 60 نره و دما خیلی افزایش پیدا نکنه
البته به شرطی که فعال کردنش باعث افت فریم , sttuter و نوسان بیش از حد فریم نشه( مثلا فریم فقط بین بازه 30 تا 60 رندر بشه) و همچنین بازی کلا خوب فریم بده. بازی که به زحمت 40 فریم میده دیگه غیر فعال بودن این گزینه تاثیری در دما نداره
دوستان عزیز تا جایی که من میدونم الان این تاپیک رو در قسمت "سوالات و مشکلات سخت افزاری" دادم اما باز هم اگه اشتباهی شده عذر منو بپزیرید فکر کردم محل مناسب این سوال همین قسمت هستش;)
درسته ارزونترین برد 970 هست اما بعد از مدل رفرنس ، یعنی مدل رفرنس ازین هم دماش بالاتر میره !؟
البته دمای 80 درجه در اوج کار با توجه به تجربه من کلا دمای بالایی نیست و من قبلا کارت گرافیک AMD 4870 رفرنس داشتم که در حالت ایدل حتی دماش حدود 80 درجه بود و در حالت اوج به بالای 100 میرسید که با این وجود 7 سال کار کرد ( البته الان دیگه پیر و فرسوده شده و تقریبا عمرشو داده به شما :-" ) هرچند که اون مدل از نمونه های بسیار داغ بود ، اما 970 کلا فکر نمیکنم مدل داغی باشه و در حالت بیکاری دماش حدود 37 درجه هست که در حالت اوج به 80 میرسه و البته ندیدم اصلا که از 80 بیشتر بشه ، به گمانم فضای داخل کیس و تهویه کیس هم با فن های موجود خوب و مناسب هست. ورژن درایور هم 347.52 هستش . اگه سرعت فن رو افزایش بدم در دراز مدت باعث آسیب فن ها نمیشه دوستان ؟
جناب مدیریت پستتون روانتقال داده اگر جای درست یود که رضاجان به شما تذکرنمیداد.
تاپیک شما منتقل شد , وگرنه در انجمن مناسب ایجاد نشده بود
ببنید اگر ملاک شما از دما تست ها و برسی های سایت های معتبر هست , که باید بگم این تست ها خارج از کیس و در دمای محیطی کمتر از 25 درجه انجام میشه.
یعنی شما انتظار نداشته باشید مثلا دمایی که ادیتور سایت GUru3d ثبت کرده , با شما یکی باشه.
تهویه کیس هم میتونه تا حدی دما رو بهتر کنه , ولی در کل دمای این کارت در همین محدوده هست و جای نگرانی نیست. البته در تست های استرس سنگین مثل OCCT دما بیش از این هم خواهد رفت.
ورزن درایور هیچ ربطی به دما نداره. نیاز هم نیست سرعت فن رو افزایش بدی , عمر این فن ها رو من خبر ندارم چند ساعت هست , ولی عمر مفید این فن ها اینقدر باید باشه که تا 3-4 سال هیچ مشکلی پیش نیاد. دور فن بیشتر مساوی هست با خاک گیری بیشتر و افزایش نویز.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)