سلام. لپتاپ من ASUS K556U سه تا پورت USB Type-c, USB 3, USB 2 و یک Card reader داره. بعد از مدتی پورت usb2 دیگه فلش نمیخوند اما موس و کیبورد و دسته بازی رو میخونه. پورت usb3 هم دیگه فلش usb2 نمیخونه اما فلش usb3 و موس و... میخونه. پورت usb-c و کارتخوان سالمن.
هیچ مشکل نرم افزاری هم نداره چون هم ویندوز عوض کردم هم درایورها آپدیته و هم اینکه اصلا در تنظیمات بایوس فلش رو شناسایی نمیکنه.
چندجا هم برای تعمیر بردم. پورتها مشکلی ندارن. هیچ کس مشکلش رو نفهمید. یکیشون بعد از چند روز که لپتاپم اونجا بود گفت مشکل از cpu است و باید بوردش کلا عوض بشه.
سؤال من اینه اگه مشکل از cpu باشه پس چرا اون یکی پورت usb-c سالمه و پورت usb3 هم فلش usb3 رو میخونه. فقط فلش usb2 رو نمیخونن.
ممنون اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.
سلام لبخشید من لب تابم lenovoهستش بعد الان از فنش بو میاد یه حالت یه چیزی که انگار داره میسوزه مال چی میتونه باشه ممکنه بسوزه ؟ یا نه عادیه ؟ لب تاب سال نودوهشت خریده شده اما قبلا به بو حساس نشدم که ببینم بو میده یا نه یهو دیدم این بو میاد خاموش کردم .....اینم بگم به محض اینکه روشنش کردم و ویندوز بالا اومد شروع کرد به این بو ایا مشکل خاصیه نگرانش باشم؟؟؟؟🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
باید لپتاپتون چک بشه.
سلام.وقتتون بخیر. لب تاپ دوستم جدیدا fps کم میده با msi afterburner تست کردیم دیدم گرافیک 1060 نهایتش حدود ۳۰ درصد استفاده داره و همزمان هم گرافیک اینتل uhd هم ۱۰ درصد بهش کمک میکنه. از داخل ویندوز یا هم تنظیمات انویدیا نتونستیم درس کنیم. اینا عوض اینکه یکیش کار کنه بسته به شرایط، هر دو با هم کار میکنن!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)