سلام. اختیار دارید. بنده از شما عذر میخوام که وقتتون رو میگیرم. از پاسخ های کامل و دقیق شما خیلی استفاده کردم.
فقط در ارتباط با گزینه هایی که مطرح فرمودید یه سوالی برام پیش اومده.
آیا دوربین سونی با این قیمتی که الان تو بازار داره (تقریبا یک سوم دو دوربین دیگه) واقعا توانایی رقابت با دو دوربین اول و دومی که شما فرمودید رو داره؟
البته اگه روی کاغذ نگاه کنیم ظاهرا قابل مقایسه با دو دوربین دیگه نیست ولی مطمئنا وقتی شما پیشنهاد دادید حتما دلیل دیگه ای داشته.
نمیدونم شاید همین لنز زایس باعث برتری این دوربین باشه یا برند سونی بدلیل کیفیت بالای محصولاتش؟
چون اگه این دوربین واقعا کیفیت بالایی داشته باشه و نیازهای بنده رو مرتفع کنه با این قیمت واقعا یه گزینه اکازیون محسوب میشه.
ممنون از راهنماییهای خوب شما. حقیقتش فعلا که بنده در حد آماتور هستم و بیشتر به دنبال یه دوربین جمع و جور و سبک با کاربری ساده که بتونم در سفر عکسهای خوبی باهاش بگیرم. البته گزینه ای که شما فرمودید دوربین فوق العاده ای هست ولی یه کم ابعاد و وزن بالایی داره.
دوربین سونی رو بخاطر برند و کیفیت ساختار و لنز زایسش بهتون پیشنهاد دادم و قیمت مناسب ترش اگه نخواین زیاد هزینه کنین
وگرنه
Casio Zr کاملا برتری خودش رو نسبت به این دوربین داره ..
فقط اینکه درمورد تنظیمات دستی داشتن یا نداشتن .. باید دوربین هارو از نزدیک ببینین و تست کنین . چون اطلاع زیادی در مورد تنظیمات دوربین ها ندارم
با سلام
دوربین عکاسی برای عکاسی در بیرون با لنز خوب در رنج قیمت 2.5 تا 3 چی پیشنهاد میشه ؟
سلام
برای رسیدن به جواب بهتر به این بخش مراجعه کنین
http://forums.sakhtafzarmag.com/thre...A?goto=newpost
حیطه کاریتون رو مشخص کنین ک تو چه رنجی میخواین کار کنین
حرفه ای
متوسط
تفریحی
خانوادگی ..
؟
با سلام و عرض خسته نباشید به اساتید محترم خودم
بنده قصد تهیه دوربین صرفا فیلمبرداری برای مصارف خانگی دارم و دو مورد جدای از کیفیت فیلمبرداری برام حائز اهمیت هست 1.میزان حافظه داخلی و جانبی 2.میزان عمر باطری
سقف بودجه هم نهایتا 2.5
ضمنا ساکن اصفهان هستم پس با توجه به موجودی شهرمون پیشنهادتون رو بفرمایید....با سپاس
mb:G1.Sniper Z87
cpu:Core i7 4770k @4.5
vga:Windforce3x GTX770 OC 4GB
ram:G.Skill RipjawsX 1600(2*8)16GB cl9
ssd:Transcend320 256GB
cooler:Enermax ELC240
psu:Enermax Revolution 85+ 1020W SLI
case:X9 Predator v.2
mous&keybord:Farasoo Z80
monitor:Asus VX238
دوستان من یه دوربین Sony P200 دارم.
از عکس هاش خیلی راضیم و تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که مموری استیک روش که از اون مموریهای دراز بود 32 مگ حجمشه و نمی تونم زیاد باهاش عکس بندازم.
حالا دو تا سوال دارم.
یکی اینکه اصلا این مموری ها الان پیدا می شن تو بازار که برم ظرفیت بالاش رو بخرم.
و دوم انکه به نظرتون ارزش داره که در فکر خرید یه دوربین دیگه باشم؟
سلام
دوستان بین مدل Nikon D3300 و Nikon D5200 موندم کدوم رو بخرم ؟؟
لینک مقایسه
http://www.digikala.com/Compare/DKP-24392/DKP-64921/
با سلام
بنده قصد خرید گوشی s7 داشتم (اولویت برای عکاسی و بعد گوشی که برای بازی و غیره ...)
یکی از دوستام میگه به جای اینکه s7 بگیری خب یه دوربین بخر با یه گوشی در حد 700 و 800 تومنی
به نظر شما چطوره خوبه؟
دوربین گلگسی 7 در چه حد و اندازه دوربین های دیجیتالی؟ با چه دوربینی برابری میکنه؟
MAIN: ASUS P8Z77 VLK
RAM: CORSAIR XMS3 8(4G×2)GB DDR3 1600
VGA: Sapphire HD 7790 1gig
Power: Green 600 EU
CASE: Green X5 Fusion
HDD : Western Digital Black 1TB
SSD: KingMax SME32 120Gb
MONITOR : LG FLatron W2042S
داشتن دوست خوب بالاترین نعمت است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)