مال ما که قدیمیه500 وسترن خاویار بلو ازش راضیم بدک نیست
مال ما که قدیمیه500 وسترن خاویار بلو ازش راضیم بدک نیست
.................................................. ........................................
>>>>>>>>>>>>>>>>>
//سعید افرازی//........................//فروم مجله سخت افزار//
<<<<<<<<<<<<<<<<<<
///>>>>>مجله سخت افزار<<<<<///
.................................................. .......................................
سلام به همگی
شخصا بهتون قول میدم تا 6 ماه آتی آمار Seagate دو برابر Western بشه.
دوستان اینجانب فقط از مکستور و سامسونگ استفاده کرده ام واز این دومارک راضی هستم ومشکلی برام پیش نیومده فقط تو این گرونی خواستم 1 یا 2 ترابایت وسترن تهیه نمایم که فعلا دست کشیدم ببینم قیمتها میادپایین یا نه موفق باشید
من هم یه چند تایی ! وسترن گرین + سیگت باراکد12 و مکستور ( دو مدل ساتا و ای دی ای ) دارم ... اما همیشه دنبال سامسونگ f3 و f2 بودم اما متسفانه پیدا نکردم !!
این مکستور ای دی ای اولین هاردی هستش که رو اولین پی سیم بود ! تاریخ تولیدش 2002 هست ! البته گارانتیش تموم شده !!فعلا رو سیستم نیست ! اما هنوز زندست !!!
SAMSUNG
is
the best
به نظر من Western Digital خوبه و گارانتی خوبی هم داره
من یک هارد مکستور 160 دارم که برخی مواقع به مانند مودم دایل آپ قیژ قیژ میکنه!
و یک 1 ترابایت سیگیت که خداروشکر هیچ صدایی نداره.
مثل اینکه این ماکستور همشون بعد ازمدتی به صدا میفتن اینجانب هم ماکستور 160 دارم صدا میده نرم افزار Hard Drive Inspector نصب کردم سلامت 77 درصد نمیدونم خوبه یا نه موفق و پیروز باشید
دوست عزیز هارد شما به احتمال زیاد 160 مکستور پلاس هستش و به اصطلاح دور بالا می باشد و هارد های دور بالا هم صدا میده حتی سالم و نو هم که باشن بازم صدا میدن . (البته شاید هارد شما مشکل داشته باشه )
به نظر من باید گزینه ای دیتا رو هم اضافه میکردین .
من خودم مکستور و WD usb3 دارم و خیلی خیلی هم راضیم . البته به نظر من هارد های ای دیتا هم از بهترین هارد هاست . یعنی اگه دبلیو دی نمیخریدم حتما ای دیتا میخریدم
با تشکر
( sn2h ( sajad
اگر ۴ تکه نان خوشمزه باشد و شما ۵ نفر باشیدکسی که اصلا از مزه آن نان خوشش نمی آید مادر استدوستت دارم مادرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)