توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره جهت خرید دوربین عکاسی
سلام
دوستان بین 900 تا یک میلیون تومن چه دوربینیو پیشنهاد میدین؟
Sony Cyber-Shot DSC-HX10V = با یکسال گارانتی 900 تومن! (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
Canon PowerShot SX260 HS هم می تونید بخرید به قیمت 930 هزار تومن و یکسال گارانتی.
(فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
ممنونم
حداقل قیمتی که میشه باهاش یک دوربین slr خرید چقدره؟
ممنونم
حداقل قیمتی که میشه باهاش یک دوربین slr خرید چقدره؟
یک میلیون و 500
Yaser_Aramesh
2013/05/30, 20:41
اگر بگین که بیشتر در چه زمینه ای قراره عکاسی کنید شاید بشه دوربین بهتری معرفی کرد
درضمن شماره 49 و 50 مجله سخت افزار رو تهیه کنید چون در زمینه ی عکاسی توصیه های بسیار خوبی شده توسط آقای احسان عباسی
Overclocker
2013/08/04, 12:34
سلام
دوست عزیز من خودم از طرفدار های پر و پا قرص slr هستم و دوربین خودم d7000 هست ولی تو رده های پایین slr دوربین خوبی گیرت نمیاد و من توصیه می کنم canon g1x رو تهیه کنی . کیفیتش خیلی خوبه . یا اگه بخوای می تونی دوربین بدون آینه بخری که یه کم شاید گرون تر در بیاد ولی خوبیش اینه که لنزش قابل تعویضه . فکر نکن اگه یه slr بخری دیگه هزینه هات تموم میشن . درست برعکسه . چون تازه می فهمی که باید لنز و فلاش و فیلتر و... تهیه کنی که بعضی هاش از خود دوربینی که می خری گرون تر در میاد . باز تصمیم با خودته ولی اگه slr خریدی لنز کیت رو نخر . بدنه رو با یه لنز بهتر بخر چون لنز های کیت خیلی خوب نیستن . ناراحتم نباش که فروشنده قبول نمی کنه . این دوربین ها رو جدا از لنز میفروشن . میتونی از فروشگاه پیکسل تو مجمتع پایتخت خرید کنی . البته اگه تهران هستی . ادرس سایتش هم هست فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. . فروشنده های خوبی داره و میتونن بهتر از من بهت کمک کنن ( امیدوارم اسپم حساب نشه )
در مورد این که بعضی قطعات slr خیلی گرونن :
من بدنه رو خریدم 3000000 و خورده ای ولی لنز 70-200 خریدم 8000000 و خورده ای
یا کیفی که این لنز توش جا بشه برام در اومد 1000000 و خورده ای