PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب viber روی سیمبین



sima_f
2013/05/14, 13:54
سلام
چطور میشه برنامه viber روی گوشی سیمبین نصب کرد؟؟نصب کردم اما باز نمیکنه. نوشته بود اول باید qt روی گوشی نصب باشه.اونم نصب کردم بازم اجرا نشد.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟:15:

n8-yaser
2013/05/14, 14:02
سلام

مدل گوشی چیه ؟ نسخه چنده Viber ؟ QT آخرین نسخه QT رو نصب کردین (فکر کنم 4.8) ؟

Hessam
2013/05/14, 14:02
اینجا (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.) کامنت ها رو بخون سیما خانوم. :)
کاربران پرسش کردن و ادمین پاسخ داده. شاید راه حلی نوشته باشن...

sima_f
2013/05/14, 14:11
سلام

مدل گوشی چیه ؟ نسخه چنده Viber ؟ QT آخرین نسخه QT رو نصب کردین (فکر کنم 4.8) ؟

مدل گوشیNOKIA N86 8MP
ورژن VIBER : Viber 2.01 Symbian S60v5 S3
Qt v4.7.3

sima_f
2013/05/14, 14:12
اینجا (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.***91;SIZE=3]فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.دانلود-نرم-افزار-وایبر-viber-سیمبین-symbian/) کامنت ها رو بخون سیما خانوم. :)
کاربران پرسش کردن و ادمین پاسخ داده. شاید راه حلی نوشته باشن...


ممنون اما لینکتون نمیاد

Hessam
2013/05/14, 14:17
ممنون اما لینکتون نمیاد

تصحیح شد.

n8-yaser
2013/05/14, 14:23
من راه حلی سراغ ندارم ولی یه نکته ای : تو ایران بدون v/p/n نمیشه از Viber استفاده کرد

sima_f
2013/05/14, 14:25
اول وقتی میخواستم VIBER نصب کنم اخطار میداد qt webkit موجود نیست .
qt webkit نصب کردم .حالا وقتی میخوام وایبر رو دوباره نصب کنم یه اخطار جدید میده :
Component'ovi notifications API ' missing

ARMIN
2013/05/14, 16:03
سیما خانم، اگر میتونی گوشی رو ریست کن، دوباره از اول نصب کن. ولی انتظار نداشته باش کار کنه چون بسته شده. :(

sima_f
2013/05/14, 16:15
سیما خانم، اگر میتونی گوشی رو ریست کن، دوباره از اول نصب کن. ولی انتظار نداشته باش کار کنه چون بسته شده. :(

بسته شده یعنی همینطورکه مدیر انجمن گفتن بدون شکن نمیشه ازش استفاده کرد؟؟؟؟ اخه دوستام میگفتن ما استفاده میکنیم!!!
از کی اینطوری شده؟؟کاش یه گوشی اندروید داشتم=(( دیگه هیچ برنامه ای مثل وایبر نیست که بشه با خارج از کشور رایگان صحبت کرد؟

ARMIN
2013/05/14, 16:36
بسته شده یعنی همینطورکه مدیر انجمن گفتن بدون شکن نمیشه ازش استفاده کرد؟؟؟؟ اخه دوستام میگفتن ما استفاده میکنیم!!!
از کی اینطوری شده؟؟کاش یه گوشی اندروید داشتم=(( دیگه هیچ برنامه ای مثل وایبر نیست که بشه با خارج از کشور رایگان صحبت کرد؟

دوستانتون روی کدوم گوشی با وایبر کار میکنن؟

چون روی ios و اندروید میشه از قند شکن استفاده کرد ولی سیمبین نمیشه.

sima_f
2013/05/14, 16:42
درسته اونا گوشیشون اندرویده
پس هیچی دیگه، فکر نکنم با گوشی من کاری بشه کرد .

ARMIN
2013/05/14, 17:30
درسته اونا گوشیشون اندرویده
پس هیچی دیگه، فکر نکنم با گوشی من کاری بشه کرد .

منم نوکیا دارم. من نصب میکنم اگر کارکرد بهت خبر میدم.