PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بنچمارک (نتایج تست پردازنده، رم و گرافیک)



Castiel
2011/11/20, 23:07
دوستان عزیز در این تاپیک نتایج تست هایی مانند 3Dmark، Prime95، Maxxmem و ... را قرار دهید.
با تشکر

farjam1990
2011/12/10, 04:28
امتیاز گرافیکم رو در 3dmark11 از 9139 به 9204 افزایش دادم
و اینجا هم ثبت کردم
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. hd_6870_9204_marks?recalculate=true
یکمی پیچیده بود :دی


3037

farjam1990
2011/12/10, 16:26
خب دوباره زیادش کردم :دی
نمره گرافیک : 9369!!!!! یعنی 165 امتیاز بیشتر
3068

farjam1990
2011/12/11, 06:13
3080

دیگه واقعا بیشتر از این نمیشد :دی

Castiel
2011/12/12, 10:47
کارت گرافیک سافایر 6790 نسخه Dirt 3

3094

Arsn
2011/12/13, 20:52
3080

دیگه واقعا بیشتر از این نمیشد :دی

کار نشد نداره آقا فرجام گل

بیا 8000 بزنیم ! سادست ! کارت هات رو دونه ، دونه بزار و اورکلاک کن فقط قبلش یه عکس از gpu z برامون بزار

farjam1990
2011/12/16, 03:03
علیرضا جان مشکل از کارت گرافیک نیست...مشکل نمره پایین پردازندم هستش که نمره کل رو پایین میکشونه
توی اون سایت اورکلاک طرف نمره گرافیکش از من پایینتر بود اما به خاطر نمره بالای پردازندش که اینتل 2600k بود میانگینش از من بالاتر شده بود و چندین رتبه از من بالاتر بود

Poorya_Lion
2011/12/17, 11:26
آره فرجام جان . و اینجاست که طعم تلخ و نامرد دنیای اورکلاک رو می چشی. کارتت پتانسیل خوبی داره ولی چون بقیه سیستم قوی نیستش و روی تست باتل نک می کنه ، اسکور کمتری می گیری.
اگه می خوای جلوتر بری بایستی یک خوری جیبت رو بچلونی.x_x

Mehdi_FXX
2011/12/17, 18:28
فرجام جان gpu score کارتت 9400 هست در حالی که physix score فقط و فقط 5581!!!

با یه سندی بریج خوب مثل 2600 حتی توی 5.3 میتونی 11800 فیزیکس اسکور بگیری و راحت 9600 یا حتی بالاتر بزنی!

Castiel
2011/12/18, 11:20
تست Furmark از کارت گرافیک Gainward GTX570 Phantom

لینک تصویر (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)

Castiel
2011/12/26, 15:23
کارت گرافیک 6970 سافایر و نتایج تست این کارت

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. 1.9.jpg

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. 2033.jpg

rajah
2011/12/26, 16:23
حسام جان اورکلاک چی شد؟انجام ندادی؟

بچه ها عکس ها دارای کیفیت بالایی هستند برای مشاهده بهتر جزئیات زوم کنید

Castiel
2011/12/26, 16:30
اورکلاک کردم ولی نه زیاد، چون فکر کنم ساعت 3 صبح بود و خیلی خسته بودم

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. oc.gif

Advanced Micro Devices
2011/12/28, 01:28
آقا یه سوال که برام خیلی مهمه 6970 با برد اصلی خود amd توی ایران موجود هست یا 6990

farjam1990
2012/01/05, 00:20
3664
اینهم رکورد من در نمره گرافیک با 6870 بصورت single

farjam1990
2012/01/05, 01:05
البته بازم بیشتر شد :دی
3665

نمیدونم چرا نمره ترکیبی سری قبلی اینقد کم شد

farjam1990
2012/01/13, 01:05
4011
اینم رکورد جدیدم :دی
نمره گرافیکم رو 200 پوینت بیشتر کردم :دی

فرکانس هسته 1070
مموری کلاک 1250
پردازنده 2600k روی 5 گیگاهرتز

farjam1990
2012/01/17, 19:49
رکورد 7 ام دنیا :دی
اونم با پردازنده ای که مشکل پیدا کرده
4528

من 4 روز پیش با پردازنده 2600k در فرکانس 5000
نرم افزار
3dmark11
11700 نمره فیزیکس میگرفتم
که الان با فرکانس 5100 هم نمیتونم بالای 10000 بگیرم
به نظرتون مشکل چیه؟

Arsn
2012/01/17, 21:54
رکورد 7 ام دنیا :دی
اونم با پردازنده ای که مشکل پیدا کرده
4528

من 4 روز پیش با پردازنده 2600k در فرکانس 5000
نرم افزار
3dmark11
11700 نمره فیزیکس میگرفتم
که الان با فرکانس 5100 هم نمیتونم بالای 10000 بگیرم
به نظرتون مشکل چیه؟

با این که خوشحال شدم ولی چه فایده فرجام جان ! کلا 2 پوینت هم بهت نمیده ! باید بیاریش توی 2-3 تای اول که احتمالش هست !

مشکل مموری هاته ، حالت Unganged بهت سرعت read و write بالاتر میده ، ganged بهت پهنای باند و کپی بالاتر میده

مموری هات رو روی 2000 ست کنی و cl را پایین بیاری میتونی همون فیزیکس قبلی را بزنی !

یه بار بایوس مادربورد را آپدیت کن ، برو پروفایل Xmp رم روی 2133 ست کن و بعد به صورت دستی cl را بیار پایین !

فیزیکس را باید روی 2600K @ 5200MHz باید بالای 11000 فیزیک اسکور بگیری !

farjam1990
2012/01/18, 00:17
نمره کل 10049 گرفتم :( میشم 4ام
گرافیک 10028
فیزیک 12072
ترکیبی 8138

فرکانس پردازنده 5200
فرکانس کارت گرافیک 1100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مموریکلاک 1275!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
عکساشو میزارم



علیرضا با MemOK اینقدر ور رفتم تا درست شد :دی

farjam1990
2012/01/18, 21:37
این هم بهترین نتیجه ی من با کراسفایر 6870
4599

metall_hero
2012/01/22, 16:12
منم جرات کردم و یه سری کارا کردم :دی (این حرکت :دی مخصوص آقا فرجام نیست فقط :دی)
من کارتم یه Gigabyte GT 430 -OC هست
Defult : Core clock :730
shader clock: 1460
memory clock:900
------------------------
overclok

Core clock :760
shader clock: 1460
memory clock:935

4740

metall_hero
2012/01/22, 20:12
آخرین حرکت :
over
core clock : 785
shader clock : 1570
memory clock : 955
دما 41 درجه :دی
4760
4761

farjam1990
2012/01/23, 11:13
خوشحالم که شما هم توی این زمینه فعال شدید
حتی میتونید کارتون رو خنک تر هم بکنید با انجام چندتا کار
اول بگو کارتت رو چند وقته که داری؟

metall_hero
2012/01/23, 11:15
من این کارتو 3- 4 ماه بیشتر نیست دارم : دی

farjam1990
2012/01/23, 11:34
به نظرم وقتی دمای هیتسینک خیلی سرده و شما میگی یخه دمای 41 درجه ای کارت گرافیک یکمی بالاست
شاید انتقال حرارت به هیتسینک خوب انجام نمیشه
من کارتای خودمو باز کردم و خمیر سیلیکون زدم زیر هیتسینک و یک فن هم میذارم روبروی کارت گرافیکم
و در هوای سرد بیرون در حالت بیکاری دمای کارتهام 14 درجه هستش و با بالاترین اورکلاک زیر لود میشه 50

metall_hero
2012/01/23, 11:47
به نظرم وقتی دمای هیتسینک خیلی سرده و شما میگی یخه دمای 41 درجه ای کارت گرافیک یکمی بالاست
شاید انتقال حرارت به هیتسینک خوب انجام نمیشه
من کارتای خودمو باز کردم و خمیر سیلیکون زدم زیر هیتسینک و یک فن هم میذارم روبروی کارت گرافیکم
و در هوای سرد بیرون در حالت بیکاری دمای کارتهام 14 درجه هستش و با بالاترین اورکلاک زیر لود میشه 50

فرجام جان من دمای تقریبا زیر لود رو گفتم 41 درجه بود ها , چون بلافاصله بعد از اینکه از زیر تست 3d mark در اومد نیگاه کردم رو 41 بود
و حتی وقتی داشت کار میکرد به هتسینک دست زدم خنک بود اصلا داغ نبود البته دمای هوای محیط هم موثر بوده چون واقعا سرد بود حالا شما حالت اورکلاک هم در نظر داشته باش ها
چون اور کرده بودم بعد بردم زیر تست :-؟؟

farjam1990
2012/01/23, 11:55
منظورم اینه که وقتی هیتسینک خیلی سرده خود gpu هم باید یک دمای متناسب داشته باشه با هیتسینک
وقتی هیتسینک جوی که شما میگی یخه باید GPU هم به همون میزان خنک باشه
وقتی دمای GPU حدود 41 درجه باشه هیتسینک نباید یخ باشه باید به حد تقریبی همون 41 درجه باشه
اگه انتقال حرارت به خوبی انجام شه باید دمای هیتسینک و GPU تقریبا برابر باشه

farjam1990
2012/01/25, 18:29
4899
اینم تست رمها :دی

metall_hero
2012/01/25, 18:51
فرجام فردا پس فرداست که با result تست پاور و کیس و موس بیاد :دی
مثلا میخواد ببینه پاورش بیشتر از 1000وات میکشه یا نه : دی

VSH-Katana
2012/01/25, 19:01
راستی فرجام واسه گرافیک از برنامه استفاده میکنی یا تو بایوس هم گزینه اور داره؟ رمها چطور

farjam1990
2012/01/25, 19:18
میلاد =))))


وحید جان برای PCIex توی بایوس گزینه هایی داره اما من استفاده نمیکنم ترجیح میدم نرم افزاری گرافیک رو اور کنم
اما برای رمها هم میشه با افزایش بیس کلاک یا FSB برای پردازنده فرکانس رم رو هم افزایش داد... شما هرچقدر بیسکلاک اضافه کنی برای اورکلاک پردازنده فرکانس رمها هم بالاتر میره

Arsn
2012/01/25, 21:59
فرجام جان به هیچ وجه دست به گزینه های pci e بایوس نزن
کوچکترین تغییری توی بایوس برای گرافیک کارت را به فنا میده

Beni7192
2012/01/25, 22:20
علیرضا جان درست میگه من خودم یه gt 9500 رو همینجوری سوزوندم!!!!!!!!
ولی خوب شد سوخت باعث شد بجاش یه hd 6770 بگیرم!!!!!!!!!

اینم عکس کارت فنا شده:
4925

farjam1990
2012/01/26, 08:47
خب منم به همون دلیل دست بش نمیزنم :دی حتما یه چیزی میدونم دیگه :دی

Castiel
2012/01/26, 08:54
دوستان عزیز فقط نتایج تست در این تاپیک قرار میگیرد و تمامی پست های فاقد نتایج تست حذف خواهد شد.

farjam1990
2012/01/31, 18:02
رکورد کراسفایر 6870 در بنچمارک 3dmark11 توسط اینجانب شکسته شد :دی


6396

این هم اطلاعات تکمیلی
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

اولین کاپ رو گرفتیم :دی

حالا هی تشکر نکنید تا نا امید بشم :(

Arsn
2012/01/31, 18:16
رکورد کراسفایر 6870 در بنچمارک 3dmark11 توسط اینجانب شکسته شد :دی


6396

این هم اطلاعات تکمیلی
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

اولین کاپ رو گرفتیم :دی

حالا هی تشکر نفرستید تا نا امید بشم :(

چقدر هم که ناامید میشی !

خسته نباشی فرجام جان ! بهتره بگم توییک خوبی بود ! چون قبلا هم به فرکانس مموری و کلاک های همچون این رسیده بودی و الان با توییک ویندوزی که انجام دادی به خوبی 4.6 پوینت کسب کردی !

خیلی عالیه ! ولی هنوز هم سر حرفم هستم ! شما باید به Extreme League بیای ! اورکلاک بدون نتروژن مثل زنبور بدون عسل است !

reza-2011
2012/01/31, 21:01
دوستان عزیز یک سوال ؟
این نرم افزار 3d Mark 11 رو از کجا گیر بیارم ؟

Arsn
2012/01/31, 21:06
دوستان عزیز یک سوال ؟
این نرم افزار 3d Mark 11 رو از کجا گیر بیارم ؟

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

reza-2011
2012/01/31, 22:12
خیلی ممنون دوست عزیز
راستی این درسته و سریال نامبر نمی خواد ؟
من نسخه 10 رو دارم و سریال نامبر هم داره .
روی مادربردم بود (Rampage II extreme)
البته وقتی نصب کردمش و سرالشم دادم می نوشت که این سریال برای نسخه Performance هستش .
این لینکی که شما دادین چه جوریه ؟

Arsn
2012/01/31, 22:52
خیلی ممنون دوست عزیز
راستی این درسته و سریال نامبر نمی خواد ؟
من نسخه 10 رو دارم و سریال نامبر هم داره .
روی مادربردم بود (Rampage II extreme)
البته وقتی نصب کردمش و سرالشم دادم می نوشت که این سریال برای نسخه Performance هستش .
این لینکی که شما دادین چه جوریه ؟

این لینک نسخه Basic نرم افزار 3dmark 11 است که فقط حالت Performance اون روشن است ! البته همین نسخه در 95 درصد موارد کفایت میکنه ! شما هر جور هم بخوای رکورد بزنی یا توی مسابقه ای شرکت کنی ، به همین نسخه و basic اون نیاز داری ! در ضمن چون به شما ولید وبسایت میده ، میتونی با خیال راحت رکوردهاتون را ثبت کنید!

reza-2011
2012/01/31, 23:15
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون .

Beni7192
2012/01/31, 23:16
چقدر هم که ناامید میشی !

خسته نباشی فرجام جان ! بهتره بگم توییک خوبی بود ! چون قبلا هم به فرکانس مموری و کلاک های همچون این رسیده بودی و الان با توییک ویندوزی که انجام دادی به خوبی 4.6 پوینت کسب کردی !

خیلی عالیه ! ولی هنوز هم سر حرفم هستم ! شما باید به Extreme League بیای ! اورکلاک بدون نتروژن مثل زنبور بدون عسل است !
نظر من هم اینه که آقا فرجام از نیتروژن استفاده کنه میتونه موفقتر باشه وقتی با خنک کننده معمولی اینجوری اور میکنه با نیتروژن میترکونه!!!

Arsn
2012/01/31, 23:20
نظر من هم اینه که آقا فرجام از نیتروژن استفاده کنه میتونه موفقتر باشه وقتی با خنک کننده معمولی اینجوری اور میکنه با نیتروژن میترکونه!!!

دقیقا ! قطعات فرجام جان ، به خصوص پردازنده اشون بچ نامبر بسیار عالی داره و میتونه امید رکورد زیر 20 باشه ولی من که زبونم مو درآورد از بس ایشون را تشویق به ln کردم !

farjam1990
2012/02/01, 02:02
این هم رتبه 4 ام دنیا در رده کارت گرافیک 6870 بصورت تکی :دی

6589

این هم امتیازات ثبت شده :دی

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

farjam1990
2012/02/01, 05:24
دیگه خودم رو ترکونم :دی
2 تا رتبه 1 دیگه کسب کردم
امتیاز نداشتن اما کاپ طلاییش رو به اسم تیممون کردم :دی
رتبه نخست 3dmark11 Extreme بصورت تک کارت با 6870 البته رکورد اول رو با کراسفایر هم میزنم :دی
6592

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.


رتبه نخست 3dmark11 Entry بصورت تک کارت با 6870 که این رو هم کاپ طلاییه کراسفایر رو میگیرم براش :دی
6593

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

farjam1990
2012/02/03, 06:59
6794

تا دیروز رتبه 4 بودم توی تک کارت 6870 با اسکور 6044
اما یه بابایی اومد اسکور کلی 6125 گرفت
منم طاقت نیاوردم و 2 امتیاز ازش بیشتر گرفتم و دوباره 4 ام شدم :دی

Amir99
2012/02/12, 10:24
اولین اورکلاک من که در سایت قرار میگیره
از کارایی Zalman 10X performa تعجب کردم. یه نگاه بندازید7433

فقط نمیدونم چرا پس از 1 الی 2 دقیقه Multiplier سی پی یو ادا در میاره و هی میره رو 40 هی میره رو 37 هی میره رو 33 و دوباره برمیگرده به 44.
خوب مادربرد ارزون این مشکلات رو هم داره دیگه!

Arsn
2012/02/12, 15:17
اولین اورکلاک من که در سایت قرار میگیره
از کارایی Zalman 10X performa تعجب کردم. یه نگاه بندازید7433

فقط نمیدونم چرا پس از 1 الی 2 دقیقه Multiplier سی پی یو ادا در میاره و هی میره رو 40 هی میره رو 37 هی میره رو 33 و دوباره برمیگرده به 44.
خوب مادربرد ارزون این مشکلات رو هم داره دیگه!

مولتی پلایر متغیر شما برای اینه که اینتل Speedstep روشنه و پردازنده با توجه به دما و لود پردازنده فرکانس کاری پردازنده را با تغییر مولتی پلایر مدیریت میکنه

Amir99
2012/02/12, 23:10
اساتید محترم CPU C1 E چیه؟
اگه Disable بشه تو اورکلاکینگ چه تاثیری داره؟

farjam1990
2012/02/12, 23:15
برای صرفه جویی مصرف برق یا مدیریت اون
برای اورکلاک حتما این باید خاموش باشه :دی

farjam1990
2012/02/26, 12:36
در 3dmark11 با کارت 6970 تونستم نمره 7727 بگیرم که البته چون نت ندارم عکسهاشو بعدا میذارم :دی
فکر کنم رکورد دوازدهم دنیا باشه شایدم یازدهم :دی یکمی مشکل دما دارم اما حل میشه :دی

farjam1990
2012/03/02, 23:57
ضمیمه پست قبلی :دی
8299

لینک در hwbot
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

farjam1990
2012/03/15, 03:58
خب شب بیداری هام یکمی نتیجه داد:دی

رتبه یک برای کارت گرافیک 5970 در 3dmark11

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

رتبه 15 برای کارت گرافیک 5970 در 3dmark vantage

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

با تشکر از آقای پناهی و آقا حسام به خاطر اعتمادشون

Arsn
2012/03/15, 06:00
خب شب بیداری هام یکمی نتیجه داد:دی

رتبه یک برای کارت گرافیک 5970 در 3dmark11

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

رتبه 15 برای کارت گرافیک 5970 در 3dmark vantage

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

با تشکر از آقای پناهی و آقا حسام به خاطر اعتمادشون

جونم فرجام !!!

ساعت 6:15 است و تنها دلیلی که من الان بیدار شدم ، این است که پی گیر ثبت رکورد شما بشم که شدم !

تبریک ! 33 پوینت توپ و شیرین !!! و البته 4 گلگوبال پوینت !!! کی بشه ما شما رو تو extreme ببینیم !

انشالله کارت Ares را هم آقای پناهی بهتون میده و باهاش نتیجه میگیری!

جونم آقای پناهی ! (این دفعه من اونور ها بیام ...)

farjam1990
2012/03/15, 06:13
قربونت داداش علیرضا :دی
مرسی که همیشه روحیه میدی
دلیل اینکه دیر به نتیجه رسیدم این بود که پردازندم لنگ میزنه :دی
به جای 12400 فیزیکس اسکور همیشگی کیلید کرده بود رو لبه ی 12000 :دی
و اینکه این کارت بدجوری داغه یعنی من همچین چیزی ندیده بودم تا حالا :))

Editor In chief
2012/03/15, 09:30
تبریک صد بار تبریک به فرجام جان عزیز. مبارکه همه دوستان آخر سال کادوی خوبی دادی بهمون فرجام جان

Beni7192
2012/03/15, 09:30
این تاپیک مال فرجام هست دیگه , بیاین برین یه محضر دار بیارین قبالشو بزنین به نام فرجام!

Arsn
2012/03/15, 21:13
این تاپیک مال فرجام هست دیگه , بیاین برین یه محضر دار بیارین قبالشو بزنین به نام فرجام!

میخوای نتیجه بزاریم ؟؟؟

farjam1990
2012/03/15, 21:56
این تاپیک مال فرجام هست دیگه , بیاین برین یه محضر دار بیارین قبالشو بزنین به نام فرجام!

بدون راهنمایی علیرضا و سایر دوستان که این نتایج بدست نمیاد

farjam1990
2012/03/16, 05:54
اینم یکی دیگه :دی
61 ام شدم اما پوینت خوبی داد :دی
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

farjam1990
2012/04/03, 23:06
این هم رتبه دوم در کراسفایر 6970 در 3dmark11
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

AloneWolf
2012/04/04, 01:53
رتبه ی سوم در SuperPi با T4200 :

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.(2ghz)_23s ec_203ms

Editor In chief
2012/04/04, 09:26
رتبه ی سوم در SuperPi با T4200 :

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.(2ghz)_23s ec_203ms

تبريک، منتظر رکورد‌هاي بهتر از همه عزيزان هستيم.

AM3
2012/04/06, 19:49
با اجازه همه اساتید شرمنده بابت امتیاز هر چی تلاش کردیم نتیجش همین شد فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

AloneWolf
2012/04/14, 08:48
با نت بوک یکی از دوستان :

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. s
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. _890ms
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

farjam1990
2012/04/30, 23:05
کارت 7770 :دی
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

saeid6574598
2012/04/30, 23:42
فرجام جان سلام ! نظرت راجع ب این تست چیه ؟ ( در حالت پرفرنس - پردازنده : 2600K )

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

farjam1990
2012/05/19, 13:42
فقط با کارت FirePro تست 3Dmark11 نگرفته بودیم که گرفتیم :دی
9947

Castiel
2012/05/23, 01:36
تست WPRIME 32M در فرکانس 5.315 گیگاهرتز با خنک کننده زالمن CNPS12X

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

Castiel
2012/07/29, 15:29
تست حافظه رم. فعلا برای استفاده دائم این فرکانس 2240 مگاهرتز بدون تغییر در ولتاژ و تایمینگ هست. حافظه های جی اسکیل pi با فرکانس پایه 2000 مگاهرتز و تایمینگ cl10
فرکانس سی پی یو هم 4200 مگاهرتز با 1.192 ولت

11624

AmirMahmood
2013/12/04, 11:49
هنوزم باید اینجا قرار دهیم ؟

ARMIN
2013/12/04, 14:37
هنوزم باید اینجا قرار دهیم ؟

چرا كه نه؟ :)

EHSAN BAHAVAR
2013/12/04, 15:24
درود

4770k فرکانس 4500 رو با ویندوز 8 با ولتاژ 1.2 استیبل شد .

:((

با ویندوز 7 بزودی تست میشود

عکسها قرارم یگیرد بزودی :((

EHSAN BAHAVAR
2013/12/04, 18:58
تست با ویندز 7

4500 رو 1.2 استیبل شد ( 1.210) :x

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

AmirMahmood
2013/12/05, 00:51
اینم شات کارت 780 اور شده

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

ALEX_HOT
2014/10/02, 20:09
با سلام از این بهتر دیگه نتونستم عکس بگیرم :D

317573175831759
317603176131762

MR.POORSUNI
2014/10/02, 22:16
با سلام از این بهتر دیگه نتونستم عکس بگیرم :D



محمد جان CPU هنوز جا داره حداقل تا 20 بالاببر ( البته با فن استوک نه )

ALEX_HOT
2014/10/02, 22:18
محمد جان CPU هنوز جا داره حداقل تا 20 بالاببر ( البته با فن استوک نه )
مگه الان CPU تو حالت اوره؟

EHSAN BAHAVAR
2014/10/02, 22:26
با سلام از این بهتر دیگه نتونستم عکس بگیرم :D

317573175831759
317603176131762

محمد جان خوبه عزیزم همانطور که پیش بینی کردم رید ورایت بین 34~35 هست .

رم تو محمد جان احتمالا 90% فرکانس 2600 رو هم TRDRD:4 بالا میاره اما 2666 بعید میدونم با 4 بالا بیاد .

در هر حال تو همین 2400 هم میتونی روش کار کنی اگر روی ساب تایمینگ ها حوصله بخرج بدی و کار کنی و ازمون و خطا کنی شاید بتونی حدودا به 38 الی 39 برسونی .

لتنسی هم جای تعجب ندلاره بالاست چون سی پی یو اورکلاک نشده اگر سی پی یو رو با کولری مثل h100i تا 4700 الی 4800 اور کنی احتمالا لتنسیت میاد روی 40 الی 41 .

در هر حال خوبه .

ALEX_HOT
2014/10/02, 22:37
محمد جان خوبه عزیزم همانطور که پیش بینی کردم رید ورایت بین 34~35 هست .

رم تو محمد جان احتمالا 90% فرکانس 2600 رو هم TRDRD:4 بالا میاره اما 2666 بعید میدونم با 4 بالا بیاد .

در هر حال تو همین 2400 هم میتونی روش کار کنی اگر روی ساب تایمینگ ها حوصله بخرج بدی و کار کنی و ازمون و خطا کنی شاید بتونی حدودا به 38 الی 39 برسونی .

لتنسی هم جای تعجب ندلاره بالاست چون سی پی یو اورکلاک نشده اگر سی پی یو رو با کولری مثل h100i تا 4700 الی 4800 اور کنی احتمالا لتنسیت میاد روی 40 الی 41 .

در هر حال خوبه .
خیلی ممنون احسان گلی
ایشالا بتونم جبران کنم @};-

ALEX_HOT
2014/10/02, 23:41
اینم تست گرافیک - CPU
3176331764
31765

ALEX_HOT
2014/10/03, 18:24
اور کلاک رم به 2600 تایمینگ 11.14.13.35
317893179031791
317923179331794

EHSAN BAHAVAR
2014/10/03, 18:27
اور کلاک رم به 2600 تایمینگ 11.14.13.35


خیلی خوبه محمد جان .

نسبت به 2400 نتایج خیلی بهتر شد فقط TWRWR:4 و TRDRD:4 گذاشتی عزیزم ؟

واقعا عالیه انشالله همینطور در فرکانس های بالاتر عالی عمل کنه .

یه تست هم با برنامه SUPER PI بگیر روی 32M بزار ببینم پاس میکنه .

MR.POORSUNI
2014/10/03, 18:39
محمد جان عالی شده عزیز (*)

ALEX_HOT
2014/10/05, 16:11
اور رم تا فرکانس 2666 ( ما پله پله اور میکنیم )
بدون اور سی پی یو ( بعد از خرید یه کولر خوب حتما CPU هم اور میکنم )

319953199631997

EHSAN BAHAVAR
2014/10/05, 16:21
اور رم تا فرکانس 2666 ( ما پله پله اور میکنیم )
بدون اور سی پی یو ( بعد از خرید یه کولر خوب حتما CPU هم اور میکنم )



محمد جان سلامـ

خوبه محمد جان اما ممکنه بعضی از دوستان بگن چرا با افزایش فرکانس رم رید ، رایت ، کپی پایین اومده ؟!

در مورد این مسئله باید بگم که چون محمدد جان TRDRD:5 و TWRWR:5 کردن نتیجه حتی از فرکانس 2600 تو TDRDR:4و TWRWR:4 بدتر شده .

از این رو تاثیر TRDRD و TWRWR رو راحت میتونین متوجه بشین که واقعا این دو تو رید ، رایت ، کپی تاثیر گذاره

محمد جان پیشنهادی دارم اگر شانس بیاری چیپ رمت با کیفیت در اومده باشه احتمال داره تو فرکانس 2666 بوتنی TRDRD و TWRWR رو 4 بالا بیاری اما این مسئله تو فرکانس 2666 بسیار شانسیه و اصلا تضمینی نداره . حالا امتحانش مجانیه امتحان کن ببین چه طور میشه اگر بالا بیاد صد در صد رید و رایتت میرهر بالای 38 ولی اگر نیاد بزاری روی 2600 با همون TRDRD و TWRWR 4 بنظر من عملکرد بهتری بهت خواهد داد .

ALEX_HOT
2014/10/05, 16:37
محمد جان سلامـ

خوبه محمد جان اما ممکنه بعضی از دوستان بگن چرا با افزایش فرکانس رم رید ، رایت ، کپی پایین اومده ؟!

در مورد این مسئله باید بگم که چون محمدد جان TRDRD:5 و TWRWR:5 کردن نتیجه حتی از فرکانس 2600 تو TDRDR:4و TWRWR:4 بدتر شده .

از این رو تاثیر TRDRD و TWRWR رو راحت میتونین متوجه بشین که واقعا این دو تو رید ، رایت ، کپی تاثیر گذاره

محمد جان پیشنهادی دارم اگر شانس بیاری چیپ رمت با کیفیت در اومده باشه احتمال داره تو فرکانس 2666 بوتنی TRDRD و TWRWR رو 4 بالا بیاری اما این مسئله تو فرکانس 2666 بسیار شانسیه و اصلا تضمینی نداره . حالا امتحانش مجانیه امتحان کن ببین چه طور میشه اگر بالا بیاد صد در صد رید و رایتت میرهر بالای 38 ولی اگر نیاد بزاری روی 2600 با همون TRDRD و TWRWR 4 بنظر من عملکرد بهتری بهت خواهد داد .
ممنون احسان جان متوجه شدم
*چه دعایی کنمت بهتر از این که خدا پنجره باز اتاقت باشد*@};-

Aliover
2014/10/05, 20:55
اور رم تا فرکانس 2666 ( ما پله پله اور میکنیم )
بدون اور سی پی یو ( بعد از خرید یه کولر خوب حتما CPU هم اور میکنم )

319953199631997
یادت باشه موقع تست فقط سه تب اصلی نیاز هستش تب پردازنده - تب مموری - تب مادربرد- تب SPD اختیاری هستش.
برای تست رم باید MemTweakIt باز باشه تا بشه گفت چیا ست کردی.
tRFC بالاست.
tRRD رو هم بیار پایین.حدود 9 ست میشه به صورت دیفالت تا 4~5 میتونی پایین بیاری
tWRWR-DR
tRDRD-DR هم تا حدود 5 باید بتونی پایین بیاری.
برای تست AIDA هرچی tREFI بیشتر باشه بهتره.
حدود 65535 ست کنی یا نه.
برای تست super pi 10374 مناسب باید باشه.البته من با رم خودم تست زدم برای من نتیجه خوب بوده.

EHSAN BAHAVAR
2014/10/05, 21:04
یادت باشه موقع تست فقط سه تب اصلی نیاز هستش تب پردازنده - تب مموری - تب مادربرد- تب SPD اختیاری هستش.
برای تست رم باید MemTweakIt باز باشه تا بشه گفت چیا ست کردی.
tRFC بالاست.
tRRD رو هم بیار پایین.حدود 9 ست میشه به صورت دیفالت تا 4~5 میتونی پایین بیاری
tWRWR-DR
tRDRD-DR هم تا حدود 5 باید بتونی پایین بیاری.
برای تست AIDA هرچی tREFI بیشتر باشه بهتره.
حدود 65535 ست کنی یا نه.
برای تست super pi 2120 مناسب باید باشه.البته من با رم خودم تست زدم برای من نتیجه خوب بوده.

سلام علی جان .

TRFC پایینتر برای رم ایشون بزارن سیستمشون ناپایدار خواهد شد اینو میتونن تست کنن شاید برای بالا بیاد اما ناپایدار خواهد بود .

Aliover
2014/10/05, 21:06
سلام علی جان .

TRFC پایینتر برای رم ایشون بزارن سیستمشون ناپایدار خواهد شد اینو میتونن تست کنن شاید برای بالا بیاد اما ناپایدار خواهد بود .
اگر کمی فلکه ولتآژ رو باز کنن پایدار میشه.
برای حدود 2400 همین حدود 200 کافیه ولی برای بالای 2600 گفته شما تایید میشه.

EHSAN BAHAVAR
2014/10/05, 21:15
اگر کمی فلکه ولتآژ رو باز کنن پایدار میشه.
برای حدود 2400 همین حدود 200 کافیه ولی برای بالای 2600 گفته شما تایید میشه.

البته باید مراقبت ولتاژ هم باشند چون رم ایشون چیپ MFR signle sid هست زیاد روی ولتاژ نمیشه تمرکز کرد و بالا برد اگر چیپ سامسونگ بود حتی بالای 1.9 هم برای استفاده مشکلی نداشت اما برای استفاده 24/7 فکر میکنم ولتاژ 1.68 که در حال حاضر گذاشتن با کمی TRFC رو بیارن پایین کافی باشه چون زیاد تاثیر گذار نیست و بیشتر تو تست AIDA64 دیده میشه . البته TRFC پایین بستگی به کیفیت چیپشون داره .

در هر حال تلاش کردند که تو فرکانس 2666، TRDRD=4 و TWRWR=4 ست کنن اما متاسفانه چیپ یاری نکرد و نتونستن با TRDRD=4 بالا بیارن .

اما اینها باید خودشون تست کنن و ازمون و خطا کنن تا بهترین نتیجه رو بدست بیارن .

Mostafa98
2014/10/05, 21:18
اساتید لطفا یک تاپیک جامع اورکلاک رم ( یا مثلا cpu ) بزنید و این اعداد و ارقام رو توضیح بدید .8->
من خیلی سایت های خارجی رو دیدم ولی غیر از چهار تا تایمینگ اصلی چیز دیگه ای ذکر نمیشه.
فکر میکردم فقط همون 4 تا مهمه.

ARMIN
2014/10/06, 12:54
اساتید لطفا یک تاپیک جامع اورکلاک رم ( یا مثلا cpu ) بزنید و این اعداد و ارقام رو توضیح بدید .8->
من خیلی سایت های خارجی رو دیدم ولی غیر از چهار تا تایمینگ اصلی چیز دیگه ای ذکر نمیشه.
فکر میکردم فقط همون 4 تا مهمه.


مصطفى جان، در ايران اساتيدى كه همه ى اين اعداد و ارقام رو ميدونند تعدادشون از تعداد انگشتهاى دو دست كمتره. و تا جايى كه من ديدم فقط يك نفرشون در مورد آموزش توضيح برخى از اين اعداد و ارقام فعاليت داشته است. از اين لحاظ چنين آموزشى بسيار ناياب است.

magiteq
2015/05/18, 13:50
همینجوری الکی!

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

iSteve
2015/05/18, 14:14
عطاجان حیف نیست این cpu رو با این مادربرد فقط 4000MHz فرکانس بدی؟
@};-

magiteq
2015/05/18, 14:33
عطاجان حیف نیست این cpu رو با این مادربرد فقط 4000MHz فرکانس بدی؟
@};-

بزار سرم خلوت شه
از خجالتش در میام
رم درست و حسابی هم که ندارم

Aliover
2015/05/18, 16:33
بزار سرم خلوت شه
از خجالتش در میام
رم درست و حسابی هم که ندارم

کمی رو پروفمنست کار کن
تایم بدی گرفتی
در حد یک فونوم II اسکور گرفتی :دی

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)

فرکانس برابر تایم = 7.4

magiteq
2015/05/18, 16:45
wprime به فرکانس رم حساس هست , واسه همین گند زده به اسکور
باید با ورژن های مختلف هم چک کنم
همین 1.55 بهتر هست