توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل باز نشدن عکسها
با سلام خدمت همه دوستان سخت افزار . من یک دوربین عکا سی مدل canon sx220 HS دارم .تعدادی عکس با آن گرفتم و آنها را روی کامپیوتر ریختم .متا سفانه مقدار زیادی از
آنها باز نمیشود .من به آنها نیاز دارم و نمیدانم به چه طریقی آنها را باز کنم انشاءاله دوستان کمک کنند ( خصوصا" دوست خوب جناب آقای امیر یاری) شاید مشکل بر طرف گردد
با تشکر از همه دوستان
میشه کمی توضیح بدین :
آیا شما همه عکسها را یکجا به سیستم انتقال دادین ولی فقظ تعدادی از عکسها قابل مشاهده هستند؟
یا خیر عکسها را در مراحل مختلف انتقال دادین و بعد فقط برخی قابل مشاهده هستند؟
با استفاده از کابل انتقال دوربین عکسها را انتقال دادین ؟
یا از کارت دوربین استفاده کردین؟
عکسهای داخل دوربین رو پاک کردین یا هنوز مونده؟
با سلام وعرض ادب خدمت دوست عزیزجناب آقای phantom . قبلا" تعدادی عکس داخل دوربین بود از آنها کپی گرفته ام وروی کامپیوتر ریخته ام و اصل آنها در دوربین مانده 2- دوربین را یکی از فرزندانم به خارج از کشور برده وتعدادی عکس از اردوی علمی خود تهیه کرده و الآن فقط تعداد کمی از آنها قابل مشاهده هستند و بقیه باز نمیشوند3- این عکسهای آخر را خواستیم به کامپیوتر انتقال بدهیم دیدیم که خیلی از عکسهای گرفته شده آخر باز نمیشوند4-این عکسها با کابل دوربین به کامپیوتر انتقال داده شد5-عکسهای گرفته شده هنوز داخل دوربین هستند و یکبار هم آنهارا بطور کامل روی کامپیوتر ریخته ام که خیلیها باز نمیشوند. با سپاس وتشکر
یعنی کل عکسها در داخل دوربین قابل مشاهده هستند؟
اگه اینطور باشه شما یکبار هم با در آوردن رم دوربین و اتصال به وسیله کارتخوان عکسها را در سیستم خود کپی کنید
با سلام خدمت استاد بزرگوار . دوربين الآن در دسترس نيست .شما فرض كنيد 1-عكسها در دوربين قابل مشاهده نباشند ؟ چكار بايد كرد . 2- اگر عكسها در دوربين قابل مشاهده بود چكار بايد كرد . 3-اگر رم را در كارت خوان قرار دهم امكان دارد آنها باز شوند؟
michael85
2012/12/04, 13:12
آقا شاید کاور لنز...
با سلام خدمت استاد بزرگوار . دوربين الآن در دسترس نيست .شما فرض كنيد
1-عكسها در دوربين قابل مشاهده نباشند ؟
چكار بايد كرد .
2- اگر عكسها در دوربين قابل مشاهده بود چكار بايد كرد .
3-اگر رم را در كارت خوان قرار دهم امكان دارد آنها باز شوند؟
درود گرامی
اگر عکسها در دوربین پاک شده وقابل مشاهده نباشند باید رم دوربین را بدهید بازیابی کنند
اگر عکسها در دوربین قابل مشاهده باشند پس هنوز ازروی رم پاک نشده اند پس از دوربین خارج و با کارتخوان امتحان کنید اگر با این عمل عکسها در سیستم شما کپی شدند به این نتیجه میرسیم که احتمالا حجم عکسها و احتمالا فیلمهای شما بالا بوده (حجم رم دوربینتان را بیان نفرموده اید)
سعی کنید همیشه از حداکثر حجم (رزولوشن بالا ) برای عکسهایتان استفاده نکنید مگر عکسهای بسیار مهم وعکسهایی که مایلید در ابعاد بزرگ به چاپ برسانید در سایر موارد از مقادیر متوسط و کم رزولوشن استفاده کنید مطمئن باشید کیفیت عکس حتی در رزولوشن پایین ثابت میماند
سعی کنید زود به زود عکسها را از دوربین به سیستم خود منتقل و رم دوربین را خالی کنید
در هنگام انتقال عکسهایتان به سیستم مطمئن شوید باطری دوربینتان در وضعیت شارژکامل قرار دارد
همچنین سعی کنید در هنگام انتقال داده ایتان از دوربین برنامه های روی سیستم بسته باشند و بهتر است قبل انتقال یکبار سیستم را ری استار کرده باشین
لطفا با رعایت موارد بالا امتحا ن و نتیجه را گزارش فرمایید
با تقدیم احترام بنده درخدمتم
باسلام ودرود فراوان برشما استاد محترم phantom .از اينكه اينهمه وقت گذاشته ايد وبه سوالاتم پاسخ داده ايد تشكر ميكنم . رم دوربين 8گيگ است .انشاءاله تمام دستورات شما اجراء ونتيجه را اعلام ميدارم
adnan_por
2016/05/19, 22:28
باسلام
من کامپیوترم ویروس گرفته بود بعد از پاک سازی و از بین بردن ویروس عکس های و فایل های ویدیویی در یکی از درایو ها را نمی تونم اجرا کنم با اینکه فایل ها سایزشون هنوز هست یعنی حجم دارن ویندوز عوض کردم وقتی ویندور جدید نصب کردم هم به همان شکل عکس ها را نشان می دهد لطفا کمک کنید با بتونم عکس ها را دو باره بتونم بازیا بی بکنم اخه مهم هستن برام
این پیام را موقع اجرا شدن میده
46279
باسلام
من کامپیوترم ویروس گرفته بود بعد از پاک سازی و از بین بردن ویروس عکس های و فایل های ویدیویی در یکی از درایو ها را نمی تونم اجرا کنم با اینکه فایل ها سایزشون هنوز هست یعنی حجم دارن ویندوز عوض کردم وقتی ویندور جدید نصب کردم هم به همان شکل عکس ها را نشان می دهد لطفا کمک کنید با بتونم عکس ها را دو باره بتونم بازیا بی بکنم اخه مهم هستن برام
این پیام را موقع اجرا شدن میده
46279
فایل هاتون آسیب دیدند. روی سیستم دیگه تست کنید اگر اونجا هم مشکل داشته باشه نمیشه کاری کرد.