PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : املاي اوركلاك من چند تا غلط داره؟؟



artdexigner
2012/10/16, 12:15
با سلام خدمت استادان گرامي اوركلاكينگ
من در زمينه اوركلاك خيلي اطلاعات ابتدايي دارم ولي بسيار علاقمندم كه بتونم نتيجه خوبي از اين كار بگيرم
تا به حال چند بار اور انجام دادم ولي هيچ وقت بيشتر از 10 تا 20 درصد قدرت سي پي يو نبوده
اينبار هم يه سري تنظيمات جديد رو امتحان كردم كه نتايجش رو براتون ميذارم
ممنون ميشم اگه بتونين راهنماييم كنيم كه ايرادامو دربيارم
مشخصات سيستم:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
M.B: ASUS P5QC
ram:1*4 GB DDR2 800 KIngstone
PSU: green GP535B
با خنك كننده استاك خود پردازنده تا 3420 مگاهرتز اوركلاك كردم
توي تست اول برنامه پرايم دما تا بالاي 90 درجه هم رفت اما بعد از 10 دقيقه همچنان سيستم پايدار بود
13755
ولتاژ سي پي ي رو هم كمي دستكاري كردم گذاشتم روي 1.3500
حالا چند تا سوال دارم:
1- اين حركت دشمن شكن من تا چه حد خطرناك و بي قاعده بوده ؟؟؟
2- سرعت عمومي برنامه ها بعد از اين تنظيمات خيلي بهتر شده و براي كار صفحه آرايي كه خودم انجام ميدم به طور محسوسي نرم افزار اينديزاين خيلي سريعتر كار مي كنه، و تو حالت عادي دماي پردازنده از 48 بالاتره نميره
آيا ميتونم اين تنظيمات رو براي مدت طولاني روي سيستم استفاده كنم؟
3- كلا كجاي كارم غلطه؟
پيشاپيش از همه تشكر مي كنم.

AloneWolf
2012/10/16, 12:30
3- كلا كجاي كارم غلطه؟

استفاده از خنک کننده ی استاک

و

بی تفاوتی به دمای وحشتناک 96 درجه !!!!!

بله میتوانید از این تنظیمات برای مدت طولانی استفاده کنید ،

در صورتی که یک خنک کننده خوب تهیه و جریان هوا را به درستی در کیس برقرار سازید.

iranmanoto
2012/10/16, 12:58
سلام هم شاگردی!!!:-*
منم مثل شما تازه کارم
اشتباه کارت اینه که گزاشتی دما تا 96 بره بالا(نباید دما از 80 بره بالا)
یه کارم میتونی کنی
از کیس استفاده نکن!(من این کارو کردم خوب جواب میده)
اگه میخوای با همین قطعات کار طولانی کنی
یه جوری اور کن که وقتی با برنامه prime95 به مدت 10 دقیقه تست گرفتی دمای سیستم از 80 تجاوز نکنه!
همیشه هم از کمترین ولتاژ cpu استفاده کن
و به نظر من بهترین تایمینگ رم 5-6-6-16 هست(اینم یه نظر دیگه)
اساتید ببخشید...
فقط تجربه های 2 روزم رو گفتم همین
امید وارم تو کارت موفق بشی(منظورم اور کردن هست)
یه سری هم به ما بزن
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.!% D8%A7%D9%88%D8%B1%DA%A9%D9%84%D8%A7%DA%A9e5300

hamidparsafar
2012/10/16, 13:22
سلام دوست عزیز ، شما باید بتونی خیلی بیشتر از این اورکلاک کنی ، مادربوردت دارای چیپست p45 با قابلیت پشتیبانی از رم ddr3 با باس 1333 هست ، توصیه من اینه که از رم های ddr3 با cl بالا از برند gskill استفاده کنی ، اولین مزیتش اینه که سرعت سیستمت با رم ddr3 خیلی بهتر میشه ، دومین مزیتش اینه که بسیار اور پذیرتر هستند.
دمای بالای سیستمت اصلا خوب نیست ، یک خنک کننده خوب تهیه کن ، اگه میخوای به فرکانسهای بالاتر برسی بدون مشکل دمایی حتما تهیش کن ،
دفترچه مادربوردت رو دانلود کردم و چقدر امکانات اورکلاکش زیاده
اساتید فن به زودی راهنماییت خواهند کرد

artdexigner
2012/10/16, 13:55
ممنون از همه دوستاني كه روي كار اين حقير كامنت گذاشتن
اگر كسي از دوستان بتونه در مورد گزينه هاي بايوسي كه بايد غيرفعال مي كردم و نكردم راهنماييم كنه واقعا ممنون مي شم[-o<

artdexigner
2012/10/16, 14:01
سلام هم شاگردی!!!:-*
منم مثل شما تازه کارم
اشتباه کارت اینه که گزاشتی دما تا 96 بره بالا(نباید دما از 80 بره بالا)
یه کارم میتونی کنی
از کیس استفاده نکن!(من این کارو کردم خوب جواب میده)
اگه میخوای با همین قطعات کار طولانی کنی
یه جوری اور کن که وقتی با برنامه prime95 به مدت 10 دقیقه تست گرفتی دمای سیستم از 80 تجاوز نکنه!
همیشه هم از کمترین ولتاژ cpu استفاده کن
و به نظر من بهترین تایمینگ رم 5-6-6-16 هست(اینم یه نظر دیگه)
اساتید ببخشید...
فقط تجربه های 2 روزم رو گفتم همین
امید وارم تو کارت موفق بشی(منظورم اور کردن هست)
یه سری هم به ما بزن
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.استاد-بگییییوو!اورکلاکe5300 (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. 1%D8%A7%D9%88%D8%B1%DA%A9%D9%84%D8%A7%DA%A9e5300)

داداش مهيار ماشالا شما كه خودت الان يه پا استادي تو اوركلاك
تاپيك شما رو پيگيري مي كنم
اگه كامنتي نذاشتم واسه اينه كه چيزي نمي دونستم دادا
مرسي بخاطر راهنمايي خوبت :)

iranmanoto
2012/10/16, 15:33
داداش مهيار ماشالا شما كه خودت الان يه پا استادي تو اوركلاك
تاپيك شما رو پيگيري مي كنم
اگه كامنتي نذاشتم واسه اينه كه چيزي نمي دونستم دادا
مرسي بخاطر راهنمايي خوبت :)
قابلی نداشت
ما کوچیک همه بچه هایم:p
تو تایپیک من یه جا هست که دوست عزیزم(استادمون) آقا حمید در باره تنظیمات مادر بورد توضیح داده به نظرم صفحه2-3 بود
موفق باشی

hamidparsafar
2012/10/16, 17:14
بریم سراغ مادربورد شما ، ابتدا شما باید در تنظیمات مادربورد (بایوس) وارد قسمت advanc بشی و سپس cpu configuration و این قسمتها رو disable کنی
C1E SUPPORT
MAX CPUID LIMIT
INTEL VIRTUALIZATION TECH
CPU TM FUNCTION
INTEL SPEEDSTEP TECH
INTEL C-STATE TECH
قسمت AI TWEAKER در مادربورد شما مخصوص اورکلاک سیستمتون هست.

hamidparsafar
2012/10/16, 17:16
قابلی نداشت
ما کوچیک همه بچه هایم:p
تو تایپیک من یه جا هست که دوست عزیزم(استادمون) آقا حمید در باره تنظیمات مادر بورد توضیح داده به نظرم صفحه2-3 بود
موفق باشی
مادربورد ایشون با شما فرق میکنه مهیار جان و تنظیمات بسیار متنوع و متفاوتی با مادربورد شما داره ،
دوست عزیز میتونی توضیح بدی الان چه تنظیماتی در مادربوردتو عوض کردی واسه اورکلاک سیستمت.
ضمن اینکه سیستمتو به حالت اولش برش گردون و دما رو بدون اور کردن اندازه بگیر و مقدارشو بگو
تشکر

Arsn
2012/10/16, 21:27
آدم لذت میبره وقتی میبینه تاپیک های اورکلاک به این خوبی داره توسط بچه های فروم جلو میره ! به همتون خسته نباشید میگم ! احیانا کاری هم از دست من بر میومد بگید ! (من شنبه و یکشنبه و جمعه خیلی سخت میتونم فروم بیام)

artdexigner
2012/10/17, 08:14
مادربورد ایشون با شما فرق میکنه مهیار جان و تنظیمات بسیار متنوع و متفاوتی با مادربورد شما داره ،
دوست عزیز میتونی توضیح بدی الان چه تنظیماتی در مادربوردتو عوض کردی واسه اورکلاک سیستمت.
ضمن اینکه سیستمتو به حالت اولش برش گردون و دما رو بدون اور کردن اندازه بگیر و مقدارشو بگو
تشکر

تنظيم خاصي رو تغيير ندادم فقط بيس كلاك رو از اتوماتيك كردم دستي و فركانس بيس رو تا 370 بالابردم
ولتاژ سي پي يو رو هم بردم بالا تا 1.3500 كه برگردوندم به حالت قبل
دما بدون اوركلاك 38 درجه بيشتر نمي شه البته بدون تست پرايم

hamidparsafar
2012/10/17, 12:48
سلام ، اولین کار وارد شدن به قسمت ai tweaker و گذاشتن اون روی حالت manual ، بعد fsb frequency رو از حالت پیشفرض روی 350 و در مرحله بعد 360 قرار میدی و وارد ویندوز میشی و تست میگیری با prime به مدت 5 دقیقه ، بعد از تغییر fsb باید dram frequency رو از حالت auto روی کمترین حالت ممکن بذاری که فکر کنم 533 باشه ( اگه کمترم داشت بذار روی اون )
بعد از قسمت dram timing control ، قسمت 1st information ، 4 تا عدد اول رو برام بنویس ،
این قمسمتها رو هم روی حالت disable بذار
dram static read control
dram dynamic write control
dram read training
dram write training
و این قسمت رو enable کن
mem. Oc charger
این قسمت رو هم disable میکنی
cpu spread spectrum
تا اینجا باید سیستم رو 10 تا ، 10 تا fsb رو افزایش بدی بدون هیچ ولتاژ دادنی تا جایی که سیستم بالا نیاد یا ارور صفحه آبی بیاد ، بعد میای ولتاژ cpu رو 0.1 بالا میبری ،
خیلی مراقب دما باش ، اگه میخوای سیستمت رو دائو در حالن اور نگه داری یه خنک کننده تهیه کن.

artdexigner
2012/10/17, 15:44
سلام ، اولین کار وارد شدن به قسمت ai tweaker و گذاشتن اون روی حالت manual ، بعد fsb frequency رو از حالت پیشفرض روی 350 و در مرحله بعد 360 قرار میدی و وارد ویندوز میشی و تست میگیری با prime به مدت 5 دقیقه ، بعد از تغییر fsb باید dram frequency رو از حالت auto روی کمترین حالت ممکن بذاری که فکر کنم 533 باشه ( اگه کمترم داشت بذار روی اون )
بعد از قسمت dram timing control ، قسمت 1st information ، 4 تا عدد اول رو برام بنویس ،
این قمسمتها رو هم روی حالت disable بذار
dram static read control
dram dynamic write control
dram read training
dram write training
و این قسمت رو enable کن
mem. Oc charger
این قسمت رو هم disable میکنی
cpu spread spectrum
تا اینجا باید سیستم رو 10 تا ، 10 تا fsb رو افزایش بدی بدون هیچ ولتاژ دادنی تا جایی که سیستم بالا نیاد یا ارور صفحه آبی بیاد ، بعد میای ولتاژ cpu رو 0.1 بالا میبری ،
خیلی مراقب دما باش ، اگه میخوای سیستمت رو دائو در حالن اور نگه داری یه خنک کننده تهیه کن.

سلام
گزينه هايي رو كه گفتين ست كردم و فركانس رو 350 دادم سي پي يو تو اين حالت بدون تست تا 51 درجه حرارت داره
زمان تاخير رم ها 5-5-5 -15
بعد از 5 دقيقه تست پرايم حرارت رو 74 متوقف شده
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
نتيجه تست با 360 رو هم بعدا مي ذارم

artdexigner
2012/10/17, 15:57
با كلاك 360 هم سيستم بالا مياد و به نظر پايداره
دماي فعلي روي 48 هست كه گاهي تو لودبالا تا بالاي 50 هم ميره
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
پايين ترين فركانس رمي كه تونستم ست كنم 711 بود
ديگه پايين تر از اين گزينه اي نداشت

artdexigner
2012/10/17, 15:58
بعد از 3 دقيقه تست دما تا 83 درجه بالا رفت و تست رو متوقف كردم

Amin_CaraGT2
2012/10/17, 16:30
دوست عزیز پردازنده ای که در اختیار دارید بسیار برای اورکلاک مناسب است
چون مدتی با همین پردازنده تست میگرفتم کاملا به رفتار ولتاژی این سری آشنا هستم
e8400 برای استیبلی با فرکانس های بالاتر نیاز به ولتاژ کمی دارد به خوبی یاد دارم که با 1.2v به 4 گیگاهرتزم میشد رسید و این سری بسیار به ولتاژ آلرژی داره و خیلی تصاعدی با ولتاژ بالا بیشتر داغ میکنه به همین دلیل به دست آوردن کمترین ولتاژ اهمیت ویژه داره

سعی کنید از رم خوب استفاده کنید و حداقل مقدور از 1 رم برای بدست آوردن بالاترین رقم فرکانس
چیپ شمالی و سایر قسمت ها تا حدود فرکانس 4 گیگاهرتز نیاز به ولتاژ ندارند

شما مادربورد خوبی دارید وبا تهیه کردن یک فن خوب حدود 40-50 هزار تومانی هم میتونید در فرکانس 4 گیگاهرتز e8400 استیبل کنید به طوری که هرگز دمای 70 درجه هم نبینید



اور این نسل لذت خاصی دارد به طوری که چند شب تلاش کردم تا بالاخره توانستم Intel E8400 در فرکانس 5233 مگاهرتز روی Air برسم ، که رکورد Air این پردازنده محسوب میشود

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

موفق باشید @};-

hamidparsafar
2012/10/17, 16:54
به حرفهای استاد به دفت عمل کن ، خود منم وقتی intel 945 رو اور میکردم با دمای کمتر از دمای auto تونستم سیستم رو استیبل کنم ، از یکی از رم هات استفاده کن ، cpu voltage رو هم بذار 1.2 ، بعد تست کن ببینیم چی میشه .
احساس میکنم کیس مناسبی هم در اختیار ندارید ، ولی خنک کننده رو تهیه کن چون هم مادربورد خوبی داری و هم پردازنده خوبی ، حیفه که به فرکانس های بالا نرسی.
امین جان تا اینجا که اشتباهی نداشتم ، راهنمایی اشتباهی کردم بگو بدونم و درسی بگیرم.
ممنون

artdexigner
2012/10/18, 07:13
مرسي دوستان تا الان اصول كلي قضيه رو تا حدودي ياد گرفتم
من از كيس گرين سايلنت استورم استفاده مي كنم اما فن هاي اضافيشو بدليل دست و پا گيربودن باز كردم
شايد به همين دليله كه حرارت خيلي بالا ميره
اول از همه يه كولر تو همون رنج قيمتي كه گفتين بهم معرفي كنين كه از حيث گرما خيالم راحت بشه
من هدفم اينه كه بتونم اين سيستم رو تا حدي اور كنم كه براي نيازهاي كاريم (كه بازي اصلا جزوش نيست) بتونه بهتر عمل كنه
چون با اين گانفيگ متاسفانه هنوزم تو نرم افزارهاي گرافيك دو بعدي بازهم خيلي وقتم تلف ميشه كه وايسم ببينم كي يه كاري رو تموم مي كنه كه برسم سراغ كار بعدي
اما تو اين دو روزه با يه اوركلاك ناشيانه تونستم كاري كنم كه سيستم تو همون نرم افزارها خيلي بهتر عمل كنه.
و الان به لطف شما تونستم بهتر مفهوم اوركلاك رو درك كنم
بازهم از همه دوستان و استادان گرامي تشكرميكنم
ارادتمند همگي
رضا

hamidparsafar
2012/10/19, 18:48
سلام رضا جان ، خوبی ؟ واسه خنک کننده یه سری به اینجا بزن ببین چیزی نظرتو جلب میکنه:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
اینجا هم هست ولی بعید میدونم قیمتش الان این باشه :
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
در ضمن تونستی با ولتاژ 1.2 با 360 بیای بالا ؟

artdexigner
2012/10/20, 08:19
سلام رضا جان ، خوبی ؟ واسه خنک کننده یه سری به اینجا بزن ببین چیزی نظرتو جلب میکنه:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. fans & heatsinks/ (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
اینجا هم هست ولی بعید میدونم قیمتش الان این باشه :
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
در ضمن تونستی با ولتاژ 1.2 با 360 بیای بالا ؟

حميد جان مرسي بابت راهنمايي ها و وقتي كه ميذاري
ليست كولرهايي كه زحمت كشيدي برام پيدا كردي رو حتما بررسي مي كنم
فقط احتمال ميدم قيمتهاشون تا الان 4 برابر شده باشن
در مورد سوالي هم كه پرسيدين بايد بگم كه با ولتاژ پيش فرض 1.2875 و بدون تغيير تونستم سيستم رو با فركانس پايه 390 هم بالا بيارم
كه با حصاب ضريب 9.0 پردازنده به راحتي تا فركانس 3509.92 اوركلاك ميشه
تو اين فركانس با فن استاك و كيس بسته نهايت دماي پردازنده در لود بالا 60 درجه است
13937
در حالت لود پايين يا بيكاري سيستم درجه حرارت از 48 بيشتر نميشه
البته اين فركانس رو 10 تا 10 تا بالا اومدم و هر بار بعد از ست كردن فركانس جديد يه بار با پرايم تست گرفتم
كه معمولا بين 2 تا 4 دقيقه دما از 80 بالاتر ميرفت و مجبور مي شدم تست رو متوقف كنم
اما به هيچ وجه تا بحال ارور صفحه آبيbsd نداده.

hamidparsafar
2012/10/20, 11:54
سلام رضا جان ، اون لینکی که واسه لیون کامپیوتر هست قیمتهاش درسته ،
هنوز خیلی سیستمت جا داره رضا جان و اسه اور ، فقط وقتی خنک کننده تهیه کردی بازم میتونی ادامه بدی ، الان دمای سیستمت باز هم بالاست ، ولتاژ رو کم کن ببین کمتری ولتاژی که 290 رو میاره بالا چقدره .