توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد نظر سنجی
سلام دوستان میگم چطوری میتونم یه نظر سنجی برای وبلاگم درست کنم. نظرسنجی میخوام که کاربر بتونه چند گزینه رو هم انتخاب کنه؟
چرا همیشه همه دیر جواب منا میدن؟
چون سوال شما ربطی به بحث آزاد نداره.
برای ایجاد نظرسنجی باید در سایت وب گذر اکانت بسازید و امکاناتی مانند نظرسنجی، شمارنده و ... را به صورت کد ایجاد کنید. بعد کد مورد نظر را داخل قالب وبلاگ کپی کنید.
ببخشید پس این سوال رو کجا باید مطرح میکردم؟
نظر سنجی برای فروم میگم. مثل سخت افزار که تو فروم میزاره و چند گزینه ای هم هست.
با تشکر
ببخشید پس این سوال رو کجا باید مطرح میکردم؟
نظر سنجی برای فروم میگم. مثل سخت افزار که تو فروم میزاره و چند گزینه ای هم هست.
با تشکر
شما باید در بخش اینترنت تاپیک می زدید. الان نظرسنجی برای فروم میخواید یا برای وبلاگ؟
برای فروم. مثل سخت افزار که تو فروم نظرسنجی چند گزینه ای میزاره و بعد میشه زیرش پست نوشت
برای فروم این قابلیت برای همه نسخه های وی بی وجود دارد و فقط تنظیمات نظرسنجی را هنگام ایجاد تاپیک فعال کنید. البته امکان ایجاد نظرسنجی را برای کاربران عادی فروم حذف کردم.
برای فروم. مثل سخت افزار که تو فروم نظرسنجی چند گزینه ای میزاره و بعد میشه زیرش پست نوشت
بهتر هست بگید از چه اسکریپتی استفاده می کنید؟
بهتر هست بگید از چه اسکریپتی استفاده می کنید؟
شرمنده دوست عزیز منظورتون رو متوجه نشدم.
در کل عرض کنم که من تو رزبلاگ یه وبلاگ و یه فروم ایجاد کردم. میتونم تو وبلاگ نظرسنجی ایجاد کنم و بذارم ولی نمیدونم چطوری برای فروم نظر سنجی چند گزینه ای درست کنم . میخوام بزارم توی فروم و بشه زیرش هم کاربران در مورد نظرسنجی پست ارسال کنن.
با تشکر از شما.
واقعا کسی نمیخواد به من کمک کنه؟
سلام
برای وبلاگ میخواید یا سایت؟
اگه آدرسش رو بدید دقیقا میگم چی به دردتون میخوره. وقتی اینو میگم هیچ کس جواب نمیده.