توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توزیع های ایرانی لینوکس
Yaser_Aramesh
2012/06/20, 20:13
برخی از ایرانی ها نیز در زمینه ی لینوکس فعال هستند و چند توزیع نیز ساخته اند
آریوس AriOS
پارسیدوا Parsidoa
پارسیکس Parsix
لینوکس شریف Linux Sharif
گیکس Gix که بر پایه دبیان و توسط گیلانی ها طراحی می شود و هنوز رسما برای کاربران منتشر نشده
به امید پیشرفت توسعه دهندگان و برنامه نویسان ایرانی
سلام دوستان
تا حالا کسی از این توضیع ها استفاده کرده
کدومش بهترن؟؟
dr.zhivago
2012/06/20, 22:39
من فقط از پارسیکس استفاده کردم
نسبت به بقیه توزیع ها ( خارجی هایی که نصب کردم مثل فدورا ، اوبونتو و ... ) میتونم بگم بهتر بود
البته یه ایرادی داشت الان نمیدونم درستش کردن یا نه ، وقتی گزینه مربوط به بخش تم سه بعدی سیستم رو میزدم صفحه کاملا سفید می شد و دیگه درست نمی شد ! باید دوباره نصبش می کردم ، بدیشم اینه که دکمه رو تسکبار هست و ممکنه اشتباهی بزنیش
البته به نظر خودم این ایراد به خاطر ناهماهنگی درایور کارت گرافیک با سیستم عامل بود ، یا شایدم کارت گرافیک برای این کار مناسب نبود ، خلاصه هر چی بود زیر سر این کارت گرافیک بود .
در کل من خیلی خوشم اومده بود و خیلی هم پایدار بود ، اما جا داشت نرم افزار های فارسی بیشتری میذاشتن براش ، فکر کنم فقط مترجم از پیش نصب شده بود
دوستان توجه داشته باشید که این نسخه ها سفارسی شده ی توزیع های مانند اوبونتو یا فدورا میباشند ، که برای کاربرای ایرانی بهینه شدن !
دوستان توجه داشته باشید که این نسخه ها سفارسی شده ی توزیع های مانند اوبونتو یا فدورا میباشند ، که برای کاربرای ایرانی بهینه شدن !
توزیع جدیدی به نام اٍرون داره میاد که کلا از پایه ساخته شده و لینوکس رو به عنوان هسته انتخواب کرده Aeron که اینطوری خوانده میشه eron سایتش هم
aeron.ir
دوست عزیز خود اوبونتو بر اساس دبیانههمچنین فدورا بر اساس ردهت لینوکسه
دوست عزیز خود اوبونتو بر اساس دبیانههمچنین فدورا بر اساس ردهت لینوکسه
مرسی بعد از 9 سال پاسخشون رو دادین.