توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Factory Reset موبایل
درود.
میخام گوشیمو ریست کنم (بعلت مشکلات پیش آمده) -
ورژن اندروید ش ۷ بود که با آپدیت های تدریجی اﻋمال شده شرکت سازنده الان ۸.۱ هست .
سؤالاتم اینه که:
۱) با ریست کردن ( جهت نصب مجدد برنامه ها) امکان اعمال آپدیتهای سیستمی تا ۸.۱ هست؟
۲) با برنامه App Manager Pro تعدادی از برنامههای پر حجم رو به SD کارت ، انتقال دادم و بعد از مدتی برخی از برنامه ها ، وسط کار شروع به استاپ کردن کردند ، در حالی که برنامه مذکور ، انتقالشون رو Safe گزارش کرده بود.
بنظرتون بعد از ریست و نصب مجدد ، بازم از این برنامه استفاده کنم؟ یا نرم افزار بهتری هست؟
درود.
میخام گوشیمو ریست کنم (بعلت مشکلات پیش آمده) -
ورژن اندروید ش ۷ بود که با آپدیت های تدریجی اﻋمال شده شرکت سازنده الان ۸.۱ هست .
سؤالاتم اینه که:
۱) با ریست کردن ( جهت نصب مجدد برنامه ها) امکان اعمال آپدیتهای سیستمی تا ۸.۱ هست؟
۲) با برنامه App Manager Pro تعدادی از برنامههای پر حجم رو به SD کارت ، انتقال دادم و بعد از مدتی برخی از برنامه ها ، وسط کار شروع به استاپ کردن کردند ، در حالی که برنامه مذکور ، انتقالشون رو Safe گزارش کرده بود.
بنظرتون بعد از ریست و نصب مجدد ، بازم از این برنامه استفاده کنم؟ یا نرم افزار بهتری هست؟
آپدیت های سیستمی با ریست کردن گوشی از بین نمی روند
توصیه میشه نرم افزارهای ضروری و کاربردی رو نصب کنین که نیازی به انتقال به رم نباشه
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.
آپدیت های سیستمی با ریست کردن گوشی از بین نمی روند
توصیه میشه نرم افزارهای ضروری و کاربردی رو نصب کنین که نیازی به انتقال به رم نباشه
آره ، با ابزار سیستمی خود اندروید ۸.۱ ، میکرو کارت رو فرمت ،encrypt ، و به عنوان shared as internal memory انجام دادم اول کار ، و بله، ابزار انتقال برنامه ها تو خود سیستم موجوده تو بخش برنامه ها، منتهی باید تک تک انتقال بدی و بغرنجه.
این برنامه کاربردی من ( AppMgr Pro) هم دومین برنامه برتر ۲۰۲۰ هست ، (طبق اون لینک که فرستادين)- و ضمناً گروهی و یکجا انتقال میده و مهم تر ، احتیاج به روت نداره .
سرعت کارت هم بله مهمه که خب دقیقا احساس کردم که کنده و باعث کندی سیستم هم میشه و برنامههای حجیم فرعی رو انتقال دادم نه اصلی( البته بماند که کارت هم مفتکی بهم رسیده و اسب پیشکشی هم که دندوناشو نمیشمرن که!!!):emoji_smiley-39: