PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایراد giga p61a-d3



aliesmaili
2019/08/19, 20:21
با سلام خدمت اساتید.
مادربرد من گاهی دچار مشکلی می شود که بدین صورت است:بعضی وقت ها مادربرد استارت میشود ولی زود خاموش می شود و در بعضی مواقع وارد صفحه بایوس می شود البته به صورت ناقص یعنی گزینه ها نمی آیند و بعد از مثلا ۲ ثانیه خاموش می شود.البته این اتفاق همیشه رخ نمی دهد ولی زمانی که رخ بدهد باید چند با آنرا استارت کرد تا روشن شود.
امکان دارد از پاور باشد؟کامپیوتر برای حدود ۷ الی ۸ سال است ولی مشکل ۳ آل ۴ سال است.
البته من لوگو هنگام استارت را خاموش کرده ام ولی زمانی که مشکل رخ می دهد صفحه لوگو بالا می آید.و چون مادربرد به صورت جفت بایوس هست یعنی ۲ چیپ بایوس دارد احتمالا یکی از بایوس ها دچار مشکل شده است.روش امتحان بایوس در سیستم های جفت بایوس چگونه است؟و در صورت خرابی بایوس امکان تعویض آن وجود دارد؟از کجا چیپ را می شود تهیه کرد و توسط کدام پروگرام روی آن برنامه ریخت؟
با تشکر

AH64-E
2019/08/20, 07:26
با سلام خدمت اساتید.
مادربرد من گاهی دچار مشکلی می شود که بدین صورت است:بعضی وقت ها مادربرد استارت میشود ولی زود خاموش می شود و در بعضی مواقع وارد صفحه بایوس می شود البته به صورت ناقص یعنی گزینه ها نمی آیند و بعد از مثلا ۲ ثانیه خاموش می شود.البته این اتفاق همیشه رخ نمی دهد ولی زمانی که رخ بدهد باید چند با آنرا استارت کرد تا روشن شود.
امکان دارد از پاور باشد؟کامپیوتر برای حدود ۷ الی ۸ سال است ولی مشکل ۳ آل ۴ سال است.
البته من لوگو هنگام استارت را خاموش کرده ام ولی زمانی که مشکل رخ می دهد صفحه لوگو بالا می آید.و چون مادربرد به صورت جفت بایوس هست یعنی ۲ چیپ بایوس دارد احتمالا یکی از بایوس ها دچار مشکل شده است.روش امتحان بایوس در سیستم های جفت بایوس چگونه است؟و در صورت خرابی بایوس امکان تعویض آن وجود دارد؟از کجا چیپ را می شود تهیه کرد و توسط کدام پروگرام روی آن برنامه ریخت؟
با تشکر

درود

من احتمال میدم مشکل از مادربرد باشه ببین یک مادربرد دیگه جایگزین کن و سایر قطعاتت روش نصب کن باز ببین این مشکل پا برجاست یا خیر.

aliesmaili
2019/08/20, 10:26
درود

من احتمال میدم مشکل از مادربرد باشه ببین یک مادربرد دیگه جایگزین کن و سایر قطعاتت روش نصب کن باز ببین این مشکل پا برجاست یا خیر.

با تشکر از پاسخ شما.
آیا خطایاب مادربرد میتونه این اشکال رو شناسایی کنه؟
شما احتمال میدی از سی پی یو یا رم یا کارت گرافیک مشکل هست؟
از نظر شما احتمال خرابی بایوس چقدره؟
حتما امتحان میکنم البته اگه مادربرد پیدا کنم.

AminOC
2019/08/20, 11:10
با سلام خدمت اساتید.
مادربرد من گاهی دچار مشکلی می شود که بدین صورت است:بعضی وقت ها مادربرد استارت میشود ولی زود خاموش می شود و در بعضی مواقع وارد صفحه بایوس می شود البته به صورت ناقص یعنی گزینه ها نمی آیند و بعد از مثلا ۲ ثانیه خاموش می شود.البته این اتفاق همیشه رخ نمی دهد ولی زمانی که رخ بدهد باید چند با آنرا استارت کرد تا روشن شود.
امکان دارد از پاور باشد؟کامپیوتر برای حدود ۷ الی ۸ سال است ولی مشکل ۳ آل ۴ سال است.
البته من لوگو هنگام استارت را خاموش کرده ام ولی زمانی که مشکل رخ می دهد صفحه لوگو بالا می آید.و چون مادربرد به صورت جفت بایوس هست یعنی ۲ چیپ بایوس دارد احتمالا یکی از بایوس ها دچار مشکل شده است.روش امتحان بایوس در سیستم های جفت بایوس چگونه است؟و در صورت خرابی بایوس امکان تعویض آن وجود دارد؟از کجا چیپ را می شود تهیه کرد و توسط کدام پروگرام روی آن برنامه ریخت؟
با تشکر
مشکل به احتمال زیاد از همون بایوس هست .
پیشنهاد میکنم یک بار بایوس سیستمتون رو ریست کنید اگر جواب داد که هیچ اگر نه آخرین ورژن بایوس رو از سایت گیگابایت تاکید میکنم حتما از سایت گیگابایت دانلود کنید و بایوس سیستم رو آپدیت کنید حواست به مدل مادر بردت هم باشه فایلی که دانلود میکنی دقیقا باید برای همین مدل باشه .

aliesmaili
2019/08/20, 11:27
مشکل به احتمال زیاد از همون بایوس هست .
پیشنهاد میکنم یک بار بایوس سیستمتون رو ریست کنید اگر جواب داد که هیچ اگر نه آخرین ورژن بایوس رو از سایت گیگابایت تاکید میکنم حتما از سایت گیگابایت دانلود کنید و بایوس سیستم رو آپدیت کنید حواست به مدل مادر بردت هم باشه فایلی که دانلود میکنی دقیقا باید برای همین مدل باشه .
سلام باتشکر از پاسختون.
همه این راه های رو امتحان کردم هم ریست کردم هم آپدیت(با نرم افزار @bios خود گیگابایت)ولی متاسفانه باز هم همونطور شد.
من خودم احتمال میدم آیسی فلش مادربرد دچار ایراد شده.البته چون دو تاست به احتمال زیاد یکی از اونها ایجوری دلیل این فرضیه خودم رو هم بالا گفتم.
می خوام عوضش کنم البته نمیدونم کدوم یکی ایراد داره برای همین دنبال چیپ فلش هستم(25L3206E).شما میدونین از کجا میشه تهیه کرد؟پروگرامر زیاد گرون نیست در حد 50 ال 60 تومن هست، برای عوض کردنش هیتر هم دارم فقط میخوام مطمئن بشم که مشکل از چیپ بایوس هست نه چیز دیگه.