PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فریز شدن در بازی با گرافیک GTX 950



Zccbb9hk
2019/08/15, 17:48
سلام دوستان خسته نباشید. من دو هفتس یه Asus Strix GTX 950 2GB خریدم تو بازی هایی نظیر BATMAN ARKHAM KNIGHT یا GTA V مشکلی ندارم ولی تو بازی STAR WARS BATTLEFRONT 2 نسخه کرک شده وقتی بازی شروع میشه به مدت 1 الی 3 ثانیه فریز میشه و این فریز شدن تا 2 دقیقه تقریبا ادامه پیدا میکنه بعد از بین میره. تنظیماتو اوردم پایین یکم اثر داشت ولی مشکل پابرجاس. درایورام اپدیته و هاردم سالمه و اورکلاک هم نشده. همچنین مانیتورم 60 هرتزه و V_SYNC هم روشن. ویروس هم نداره سیستم!
مشخصات :

CPU : CORE I3 2120
RAM : 8GB
GPU: ASUS STRIX GTX 950 2GB
MOTHERBOARD : Giga P61 S3
POWER : 530 GREEN
HARD : 500GB
MONITOR : 19M35 LG
Windows : 10 Enterprise

ممنون میشم کمک کنید با تشکر...

AH64-E
2019/08/16, 00:39
سلام دوستان خسته نباشید. من دو هفتس یه Asus Strix GTX 950 2GB خریدم تو بازی هایی نظیر BATMAN ARKHAM KNIGHT یا GTA V مشکلی ندارم ولی تو بازی STAR WARS BATTLEFRONT 2 نسخه کرک شده وقتی بازی شروع میشه به مدت 1 الی 3 ثانیه فریز میشه و این فریز شدن تا 2 دقیقه تقریبا ادامه پیدا میکنه بعد از بین میره. تنظیماتو اوردم پایین یکم اثر داشت ولی مشکل پابرجاس. درایورام اپدیته و هاردم سالمه و اورکلاک هم نشده. همچنین مانیتورم 60 هرتزه و V_SYNC هم روشن. ویروس هم نداره سیستم!
مشخصات :

CPU : CORE I3 2120
RAM : 8GB
GPU: ASUS STRIX GTX 950 2GB
MOTHERBOARD : Giga P61 S3
POWER : 530 GREEN
HARD : 500GB
MONITOR : 19M35 LG
Windows : 10 Enterprise

ممنون میشم کمک کنید با تشکر...

درود

اینکه سیستم شما گلوگاه هستش شکی نیست، بازی SW سنگین هستش و منابع سخت افزاری زیادی در گیر می کنه می تونه علت باشه . از اون طرف Memory Amount کارت گرافیک شما کم هستش به خاطر همین نمی تونه داده های زیادی درون خودش قرار بده بتونه سریع پردازش کنه.

از ویندوز 10 استفاده می کنه اونم مزیت بر علت هستش اونم منابع سخت افزاری زیادی درگیر می کنه مخصوصا Memory.

من یک پیشنهاد دارم ، بروی Computer کلیک راست کنید و گزینه Properties انتخاب کنید و از پنجره باز شده گزینه Advanced بزنید و بروی دکمه Setting بخش Performance کلیک کنید و از Pop Up باز شده Adjust for Best Performance انتخاب کنید و در آخر بروی OKay کلیک کنید و اینبار بازی تست کنید و امیدوارم فریزتون حل و مشکل لگ نداشته باشید.

Zccbb9hk
2019/08/16, 14:12
ممنون بابت پاسخ. تست کردم بازم فریز دارم. راستش وقتی فریز میشه فریم پایین نمیاد و رو ۶۰ قفله فقط می ایسته که بعد از ۲ دقیقه بستگی به نوع مپ از بین میره. تو سایتای خارجی خوندم یکی با core i7 4790k و gtx 960 و رم ۸ مشکل منو داشت که میگن انگار باگ بازیه و واسش پچ میاد تا فیکس شه!

AH64-E
2019/08/16, 14:23
ممنون بابت پاسخ. تست کردم بازم فریز دارم. راستش وقتی فریز میشه فریم پایین نمیاد و رو ۶۰ قفله فقط می ایسته که بعد از ۲ دقیقه بستگی به نوع مپ از بین میره. تو سایتای خارجی خوندم یکی با core i7 4790k و gtx 960 و رم ۸ مشکل منو داشت که میگن انگار باگ بازیه و واسش پچ میاد تا فیکس شه!

V-Sync خاموش کن .

Zccbb9hk
2019/08/16, 15:58
V-Sync خاموش کن .

خاموش کردم بازم همونه. بیشتر تو مپ های جنگلی و پر درخت این اتفاق رخ میده و تو فضا و... هیچ مشکلی نداره!

AH64-E
2019/08/16, 20:27
خاموش کردم بازم همونه. بیشتر تو مپ های جنگلی و پر درخت این اتفاق رخ میده و تو فضا و... هیچ مشکلی نداره!

بله چون حجم داده ها بالاست و شما از نظر Memory Amount در بخش کارت گرافیک ضعف دارید چنین مشکلاتی پیش میاد.

سعی کنید Shadow - Terrain کم کنید بزارید Low .

Zccbb9hk
2019/08/16, 21:49
بله چون حجم داده ها بالاست و شما از نظر Memory Amount در بخش کارت گرافیک ضعف دارید چنین مشکلاتی پیش میاد. سعی کنید Shadow - Terrain کم کنید بزارید Low .کلا همشو پایین اوردم که تو این تنظیمات با کارت gt 730 تقریبا ۵۰ فریم میگرفتم بازم همون اش و همون کاسس. بیشتر فک میکنم بخاطر سی پی یو و باگ بازیه! راستشو بخواین من اینو وقتی gt 730 داشتم نصب کرده بودم و بعد از خرید این کارت دوباره نصبش نکردم به نظرتون از اول نصب کنم یا تاثیری نداره؟

AH64-E
2019/08/16, 21:57
کلا همشو پایین اوردم که تو این تنظیمات با کارت gt 730 تقریبا ۵۰ فریم میگرفتم بازم همون اش و همون کاسس. بیشتر فک میکنم بخاطر سی پی یو و باگ بازیه! راستشو بخواین من اینو وقتی gt 730 داشتم نصب کرده بودم و بعد از خرید این کارت دوباره نصبش نکردم به نظرتون از اول نصب کنم یا تاثیری نداره؟

بله پیشتر عرض کردم، قطعات سخت افزاری شما گلوگاه هستند مخصوصا پردازنده که نمی تونه داده های گرافیکی سریعا پردازش کنه افت فریت و لگ یا فریز دارید.

Zccbb9hk
2019/08/17, 09:20
بله پیشتر عرض کردم، قطعات سخت افزاری شما گلوگاه هستند مخصوصا پردازنده که نمی تونه داده های گرافیکی سریعا پردازش کنه افت فریت و لگ یا فریز دارید.

پس با این حساب دوباره نصب کردن فایده ای نداره؟

AH64-E
2019/08/17, 12:13
پس با این حساب دوباره نصب کردن فایده ای نداره؟

فکر نمی کنم تاثیر داشته باشه.

ولی اگر می خواهید دوباره نصب کنید، از یک کر - ک دیگه استفاده کنید ، تو موتور جستجوی گوگل بگردید پیدا میشه.

Zccbb9hk
2019/08/17, 12:24
فکر نمی کنم تاثیر داشته باشه.

ولی اگر می خواهید دوباره نصب کنید، از یک کر - ک دیگه استفاده کنید ، تو موتور جستجوی گوگل بگردید پیدا میشه.

اوکی ممنون بخاطر کمکتون:emoji_smiley-06:

Zccbb9hk
2019/08/19, 18:28
دوستان تازگیا یه چیزی فهمیدم. تو بازی هایی مثل gta v دمای سی پی یو به 72 میرسید چون فن پشت کیسم خراب شده بود رفتم فن درب کیس رو باز کردم و گذاشتم پشت کیس الان حدود 5 درجه کاهش دما داشتم و 65 تا 68 هس. قبل تعویض گرافیک دما از 59 بالاتر نمیرفت به نظرتون عادیه یا باید به فکر راه حل باشم؟ حالا درب کیس فنی نداره میتونه مشکل از اون باشه؟

ARMIN
2019/08/19, 19:20
دوستان تازگیا یه چیزی فهمیدم. تو بازی هایی مثل gta v دمای سی پی یو به 72 میرسید چون فن پشت کیسم خراب شده بود رفتم فن درب کیس رو باز کردم و گذاشتم پشت کیس الان حدود 5 درجه کاهش دما داشتم و 65 تا 68 هس. قبل تعویض گرافیک دما از 59 بالاتر نمیرفت به نظرتون عادیه یا باید به فکر راه حل باشم؟ حالا درب کیس فنی نداره میتونه مشکل از اون باشه؟

خوب برای درب کیس هم یه فن بگیر دیگه وقتی با فن دما کمتر میشه چرا نکنی؟

Zccbb9hk
2019/08/19, 20:11
خوب برای درب کیس هم یه فن بگیر دیگه وقتی با فن دما کمتر میشه چرا نکنی؟

چشم یه فن جدید میخرم میبندم بعد نتیجه رو اعلام میکنم. راستش محل فن روی درب بالای کارت گرافیکه برای همین پرسیدم که شاید زیاد رو سی پی یو اثر نزاره. اولش شک داشتم که بخاطر گلوگاه اینطور شده ولی ربطی نداره چون با ۷۳۰ هم gta بازی میکردم دما بالا نمیرفت ولی تازگیا اینطور شده. این دما خطرناکه؟

ARMIN
2019/08/20, 02:50
چشم یه فن جدید میخرم میبندم بعد نتیجه رو اعلام میکنم. راستش محل فن روی درب بالای کارت گرافیکه برای همین پرسیدم که شاید زیاد رو سی پی یو اثر نزاره. اولش شک داشتم که بخاطر گلوگاه اینطور شده ولی ربطی نداره چون با ۷۳۰ هم gta بازی میکردم دما بالا نمیرفت ولی تازگیا اینطور شده. این دما خطرناکه؟

نه دما خطرناک نیست. ولی چون قبلا داشتی بد نیست باشه، فن روی درب کیس بهترین خنک کننده برای گرافیکه

Zccbb9hk
2019/08/20, 08:51
نه دما خطرناک نیست. ولی چون قبلا داشتی بد نیست باشه، فن روی درب کیس بهترین خنک کننده برای گرافیکهقبلا که سی پی یو ۷۰ رو رد میکرد خیابونا غیب میشد و بازی هم فریز. دمای گرافیکم ۶۰ الی ۶۷ هس نهایتا. خب پس بیشترین دما برای core i3 2120 چقدره؟

AH64-E
2019/08/20, 09:08
قبلا که سی پی یو ۷۰ رو رد میکرد خیابونا غیب میشد و بازی هم فریز. دمای گرافیکم ۶۰ الی ۶۷ هس نهایتا. خب پس بیشترین دما برای core i3 2120 چقدره؟

درود

چیزی که Intel اعلام کرده، تا 72 درجه سانتی گراد ولی باید به فکر یک خنک کننده خوب یا حداقل یک خمیر حرارتی استفاده کنید.

Zccbb9hk
2019/08/20, 14:23
درود

چیزی که Intel اعلام کرده، تا 72 درجه سانتی گراد ولی باید به فکر یک خنک کننده خوب یا حداقل یک خمیر حرارتی استفاده کنید.

تو بازی که 66 رو رد میکنه شروع میشه به لگ زدن و غیب شدن اشیا. خمیر سیلیکونشو عوض کردم فقط 1 درجه فرق کرد. از طرفی دیگه فک نمیکنم یه فن روی درب کیس دما رو تا 59 ( دمای قبلی ) پایین بیاره ولی باز امتحان میکنم.

Zccbb9hk
2019/08/20, 22:39
تو بازی که 66 رو رد میکنه شروع میشه به لگ زدن و غیب شدن اشیا. خمیر سیلیکونشو عوض کردم فقط 1 درجه فرق کرد. از طرفی دیگه فک نمیکنم یه فن روی درب کیس دما رو تا 59 ( دمای قبلی ) پایین بیاره ولی باز امتحان میکنم.

با تشکر از دوستان مشکلم حل شد. اگه دلیلشو بگم واقعا میخندین. راستش من چند اهنگ فارسی به رادیو gta زده بودم که حالا نمیدونم چش بود باعث غیب شدن اطراف میشد اونا رو حذف کردم مشکل حل شد و نهایت دما سی پی یو ۶۸ هس الان که بزودی یه فن واسه درب کیس میخرم. با تشکر از شما بخاطر راهنمایی...