PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لگ در منوی بازی GTA V



Zccbb9hk
2019/03/23, 13:12
سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز. عید نوروز رو بهتون تبریک میگم امیدوارم سال خوبی براتون باشه. راستش من یک مشکل تو GTA V دارم. وقتی منوش رو باز میکنم موس گه گاهی گیر میکنه و ازاد میشه توش. کیبورد هم همینطور در ضمن V-Sync هم به کل غیرفعاله! درسته مشکل جدی نیست ولی بهش حساسیت دارم میشه راهنمایی کنید؟ مشخصات سیستم هم به شرح زیره :

سی پی یو: core i3 2120
رم : 8 گیگ ddr3
کارت گرافیک : gt 730 4gb ddr3 msi

راستش تو بازی لگ ندارم و فقط منوش اینطوریه! کرک هم ریختم جواب نداد :(

Zccbb9hk
2019/03/23, 20:34
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ خواهشا پاسخ بدین .

mostafa392
2019/03/24, 03:55
تو map هم لگ داری؟ یا فقط منو؟
فیلتر anti aliasing (TXAA) رو اگه روشنه خاموش کن.
High Resolution Shadows رو اگه روشنه خاموش کن.
درایور گرافیکت رو آپدیت کن
v-sync رو روی هر دو حالت روشن و خاموش تست کن.

Zccbb9hk
2019/03/24, 18:49
تو map هم لگ داری؟ یا فقط منو؟
فیلتر anti aliasing (TXAA) رو اگه روشنه خاموش کن.
High Resolution Shadows رو اگه روشنه خاموش کن.
درایور گرافیکت رو آپدیت کن
v-sync رو روی هر دو حالت روشن و خاموش تست کن.

تو مپ هم دارم! همه اینا غیرفعاله و درایور هم اپدیته !

Zccbb9hk
2019/03/24, 19:12
تو مپ هم دارم! همه اینا غیرفعاله و درایور هم اپدیته !

سلامی مجدد درست شد. میدونین چون مانیتور من 60 گیگاهرتزه باید نهایت فریم 60 باشه که تو منو حدود250 فریم بود برای همین لگ بوجود میومد! حالا نهایت فریم تو بازی ها رو رو 60 گذاشتم که کامل درست شد :)

meelad
2019/03/24, 21:23
سلامی مجدد درست شد. میدونین چون مانیتور من 60 گیگاهرتزه باید نهایت فریم 60 باشه که تو منو حدود250 فریم بود برای همین لگ بوجود میومد! حالا نهایت فریم تو بازی ها رو رو 60 گذاشتم که کامل درست شد :)

این یکی از مشکلاتی هستش که خیلی ها بار اولی که گزینه ی محدود کردن fps رو میبینن براشون پیش میاد، سریعا غیر فعالش میکنن و فکر میکنن اینجوری خیلی خیلی بهتر میشه،
در صورتی که وقتی غیر فعال میشه بار پردازشی اضافی داره به سیستم تحمیل میشه، اونم برای فریم هایی که اصلا مانیتور نمیتونه نشون بده :emoji_smiley-38:

Zccbb9hk
2019/03/25, 00:03
این یکی از مشکلاتی هستش که خیلی ها بار اولی که گزینه ی محدود کردن fps رو میبینن براشون پیش میاد، سریعا غیر فعالش میکنن و فکر میکنن اینجوری خیلی خیلی بهتر میشه،
در صورتی که وقتی غیر فعال میشه بار پردازشی اضافی داره به سیستم تحمیل میشه، اونم برای فریم هایی که اصلا مانیتور نمیتونه نشون بده :emoji_smiley-38:

بله دوست عزیز کاملا موافقم!