PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای اپدیت بایوس Asus VIII Hero برای پشتیبانی i3-7100



Alirezapishraft
2017/09/30, 17:21
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید؟
من یک مادربرد VIII hero خریدم کارکرده ولی در حد آک حتی بایوسش تا حالا هم اپدیت نشده و نمیدونم ورژن چنده بایوسش حالا پردازنده من i۳-۷۱۰۰ هستش نمیدونم باید چیکار کنم ؟اخرین اپدیت بایوسش هم انگار باگ داره نمیدونم از کجا و چه ورژنی رو دانلود کنم؟و اصلا چطوری اپدیت کنم
راهی هست بتونم ورژن بایوس فعلیش رو ببینم؟
ErfanDL@

ErfanDL
2017/10/01, 08:39
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید؟
من یک مادربرد VIII hero خریدم کارکرده ولی در حد آک حتی بایوسش تا حالا هم اپدیت نشده و نمیدونم ورژن چنده بایوسش حالا پردازنده من i۳-۷۱۰۰ هستش نمیدونم باید چیکار کنم ؟اخرین اپدیت بایوسش هم انگار باگ داره نمیدونم از کجا و چه ورژنی رو دانلود کنم؟و اصلا چطوری اپدیت کنم
راهی هست بتونم ورژن بایوس فعلیش رو ببینم؟
ErfanDL@

سلام. از سایت ایسوس قسمت support میتوانید آخرین نسخه بایوس را دانلود کنید. ورژن بایوس هم با نرم افزار CPU-Z میتوانید مشاهده کنید

Alirezapishraft
2017/10/01, 10:35
سلام. از سایت ایسوس قسمت support میتوانید آخرین نسخه بایوس را دانلود کنید. ورژن بایوس هم با نرم افزار CPU-Z میتوانید مشاهده کنید

سلام
اخه انگار اخرین ورژن باگ داره
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
الان پردازنده من سری 7 هست اصلا ساپورت نمیکنه اگر ورژن بایوسش پایین باشه باید پردازنده سری 6 باشه حتما
حالا راهی نیست که من بدون پردازنده 6 بفهمم ورژن بایوسش چنده؟یا اپدیتش کنم؟
حالا یه سوال مهم تر اینه اگر بدون اپدیت cpu 7100 رو بزارم داخل مادربرد روشن کنم احتمال هست مشکلی برای cpu پیش بیاد

Mohammad
2017/10/01, 10:44
سلام
اخه انگار اخرین ورژن باگ داره
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
الان پردازنده من سری 7 هست اصلا ساپورت نمیکنه اگر ورژن بایوسش پایین باشه باید پردازنده سری 6 باشه حتما
حالا راهی نیست که من بدون پردازنده 6 بفهمم ورژن بایوسش چنده؟یا اپدیتش کنم؟
حالا یه سوال مهم تر اینه اگر بدون اپدیت cpu 7100 رو بزارم داخل مادربرد روشن کنم احتمال هست مشکلی برای cpu پیش بیاد

سلام

بدون سی پی یو هم می شه لطفا از راهنمایی لینک زیر استفاده کن

لینک (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)

Alirezapishraft
2017/10/01, 11:14
سلام

بدون سی پی یو هم می شه لطفا از راهنمایی لینک زیر استفاده کن

لینک (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)

مرسی
سوال من اینه فردا مادربرد میرسه دستم برفرض اپدیت نبودن بایوس و پشتیبانی نکردن از پردازنده اگر روشن کنم برای پردازنده مشکلی پیش میاد؟

ErfanDL
2017/10/01, 11:15
سلام
اخه انگار اخرین ورژن باگ داره
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
الان پردازنده من سری 7 هست اصلا ساپورت نمیکنه اگر ورژن بایوسش پایین باشه باید پردازنده سری 6 باشه حتما
حالا راهی نیست که من بدون پردازنده 6 بفهمم ورژن بایوسش چنده؟یا اپدیتش کنم؟
حالا یه سوال مهم تر اینه اگر بدون اپدیت cpu 7100 رو بزارم داخل مادربرد روشن کنم احتمال هست مشکلی برای cpu پیش بیاد

شما وارد محیط بایوس بشو و نسخه بایوس را چک کنید. از همان روشUSB Flashback بایوس جدید را آپدیت کنید. کی گفته نسخه آخر باگ داره ؟ اگه باگ داشت دانگرید کن

Alirezapishraft
2017/10/01, 11:30
شما وارد محیط بایوس بشو و نسخه بایوس را چک کنید. از همان روشUSB Flashback بایوس جدید را آپدیت کنید. کی گفته نسخه آخر باگ داره ؟ اگه باگ داشت دانگرید کن

این لینک
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
خود پشتیبانی ایسوس گفته فعلا به این ورژن اپدیت نکنید
بدون پردازنده و رم میشه مگه وارد محیط بایوس شد ؟اگر پردازنده نسل 6 باشه که من ندارم

Mohammad
2017/10/01, 12:30
مرسی
سوال من اینه فردا مادربرد میرسه دستم برفرض اپدیت نبودن بایوس و پشتیبانی نکردن از پردازنده اگر روشن کنم برای پردازنده مشکلی پیش میاد؟

ببخشید که یکم دیر جواب میدم چون تو صف غذا بودم

ببین اگه i3-7100 رو بزاری هیچ اتفاقی نمی افته فقط boot نمی شه یعنی نه سی پی یو و نه مادربرد آسیبی نمی بینن . البته اگه مادربردت تولید جدید باشه ممکنه خودشون آپدیت کرده باشن البته نه به بهترین نسخش. پس می تونی قرار بدی اگه اومد بالا که می تونی آپدیت بایوس رو ببینی اگه نیومد باید یا سی پی یو skylake داشته باشی و یا از همون روشی که گفتم استفاده کنی. ولی به هیچ عنوان با پردازنده i3-7100 از داخل ویندوز بایوس رو آپدیت نکن چون ممکنه بایوسش مشکل دار باشه و موقع آپدیت شدن خطایی رخ بده و کار نصفه نیمه بمونه فقط از دو روشی که گفتم استفاده کن

توی همون فروم ایسوس هم می تونی سوالت رو مطرح کنی که درست ترین نسخه، کدومه