rezazare1234
2017/08/20, 00:00
با سلام
چراغ های پس زمینه کیبورد لپ تاپم (asus n550jk ) دیگه روشن نمیشه
(قبلا لپ تاپم مشکل داشت و در روشن شدن تاخیر 30 ثانیه داشت ، دادم تعمییر سرعتش درست شد .اما الان دیگه چراغ های پس زمینه ان با کلید های n+f3 , n+f4 دیگه روشن نمیشه ، تمام درایورهای لازم مجدد نصب کردم )
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.
(فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. 550JK%2FHelpDesk_Download%2F)مذل دقیق لپ تاپ من : asus n550jk
مدل مادر برد مطابق شکل زیر
48251
یک نکته بسیار مهم : قبلا من برای بروز رسانی بایوس میرفتم به لینک زیر
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. 550JK%2FHelpDesk_Download%2F)
اما بعد از تعمییر خواستم مجدد بروز کنم ، گفت مدل بایوس شما غلطه !!! و بایوس شما n550jv است!!
در صورتی که بایوس من n550jk بود.( مطابق شکل زیر)
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
به تعمیرکار گفتم : گفت ما براساس مادربرد شما بایوس گرفتیم !
مساله اینجاست الان پس زمینه کیبورد روشن نمیشه
لطفا کمک کنید برای رفع آن چه باید کرد.
چراغ های پس زمینه کیبورد لپ تاپم (asus n550jk ) دیگه روشن نمیشه
(قبلا لپ تاپم مشکل داشت و در روشن شدن تاخیر 30 ثانیه داشت ، دادم تعمییر سرعتش درست شد .اما الان دیگه چراغ های پس زمینه ان با کلید های n+f3 , n+f4 دیگه روشن نمیشه ، تمام درایورهای لازم مجدد نصب کردم )
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.
(فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. 550JK%2FHelpDesk_Download%2F)مذل دقیق لپ تاپ من : asus n550jk
مدل مادر برد مطابق شکل زیر
48251
یک نکته بسیار مهم : قبلا من برای بروز رسانی بایوس میرفتم به لینک زیر
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. 550JK%2FHelpDesk_Download%2F)
اما بعد از تعمییر خواستم مجدد بروز کنم ، گفت مدل بایوس شما غلطه !!! و بایوس شما n550jv است!!
در صورتی که بایوس من n550jk بود.( مطابق شکل زیر)
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
به تعمیرکار گفتم : گفت ما براساس مادربرد شما بایوس گرفتیم !
مساله اینجاست الان پس زمینه کیبورد روشن نمیشه
لطفا کمک کنید برای رفع آن چه باید کرد.