PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر بایوس ایسوس



cisco
2015/05/27, 22:13
سلام

چجوری میشه تم بایوس رو عوض کرد ؟

اگه ما بایوس هیرو رو بریزیم روی پرو چی میشه ؟ کانفیگ هاشون دقیقا مثل هم هست مشکلی پیش میاد؟

ErfanDL
2015/05/27, 22:34
سلام

چجوری میشه تم بایوس رو عوض کرد ؟

اگه ما بایوس هیرو رو بریزیم روی پرو چی میشه ؟ کانفیگ هاشون دقیقا مثل هم هست مشکلی پیش میاد؟
سلام تم عوض کردن بایوس سخت ترین کار جهانه !!! :D یعنی دنبالش نرو

بایوس یه مادربورد دیگه بریزی روش عمرا دیگه بوت بشه چون ادرس های سخت افزاری با هم فرق دارن

yure
2018/08/13, 18:48
سلام بویس مادر بورد ایسوس p5eرا ابدیت کردم با چن نرم افزار ولی وقتی ریست میشه همیشه این پیام میادchssis intruded....fatal error...system Halted...لطفل کمکم کنید خواستم بویس قبلی را نصب کنم چون قدیمی تر بود نمی شه ایا راهی هست که بویس قبلی را نصب کنم در ضمن اگه باطری روی مادربورد را در بیارم و کلید f2.را بزنم ویندوز بالا میاد ولی هر بار باید این کار رابکنم با تشکر فراوان