توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آلبوم عکس های غیر سخت افزاری ARMIN
این عکس ها به تظرم از عکس های جالبی بودند که من گرفتم. امیدوارم دوستان لذت ببرند.
29258
در حال سرخ کردن سوسیس با قارچ / بدون افکت تصویری
29259
دکوری / افکت کنتراست و از بین برنده ی نویز تصویر
Oneshot Milad
2014/08/14, 19:04
این عکس های به تظرم از عکس های جالبی بودند که من گرفتم. امیدوارم دوستان لذت ببرند.
29258
آخه این چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید یکی باشه 204 ساعت هیچی نخورده باشه ... شاییید یکی دلش خواست ... کی پاسخگوئه ؟؟ :-@
AmirMahmood
2014/08/14, 19:50
این عکس ها به تظرم از عکس های جالبی بودند که من گرفتم. امیدوارم دوستان لذت ببرند.
29258
i will find you , and i will kill you
یه نظر غیر سخت افزاری !
داداش فقط سیب زمینی کم داره واقعا ............
من گشنه ام شد ! اقا کی پاسخگو هست ؟
29258
:94::179: :113:
Reza Majidi
2014/08/14, 21:09
ای دوران تحصیل و صنایع غذایی کجایی که یادت بخیر :(
سامان جان ، داداش آرمین جون و بقیه دوستان عزیز فقط حواستون باشه نگاه به خوش رنگی . من به آرمین جون گفتم . گفتم جیگر ، دور از جون خوراک سرطان درست کردی گذاشتی تو تاپیک همه دلشون کشید ؟ :(
سوسیس و فرآورده های گوشتی که به خاطر نگهدارندگی بهشون نیتروژن می زنند در اثر دمای بالا و طی واکنش هایی تبدیل به ماده سرطان زایی به نام نیتروزآمین میشن بسیار سرطان زاست ( بگذریم از تقلبات فجیعی که در تولید این فراورده ها میشه )
سیب مینی هم در اثر سرخ شدن زیاد تحت واکنش شیمیایی به نام Maillard تولید ماده سرطان زایی به نام Acrylamide می کنه که اونم سرطان زاییش اثبات شده و کلی مقاله روش دادن . پروژه دانشگاه خودمم در مورد همین بود !
خلاصه دوستان عزیز و آرمین جان و از جمله خودم ، خودمون رو بیمه کنیم با پیشگیری .
-مدت زمان سرخ کردن زیاد نباشه .
-سیب زمینی رو سرخ نکنید بشه عین لبو !
- همین خیسوندن سیب زمینی تأثیر در کاهش میزان تولیدی آکریلامید داره . اگر کمی اسید مثل آبلیمو به آب بلانچ اضافه کنید تأثیر کاهشی بیشتری داره
- دمای سرخ کردن و دمای روغن سرخ شده زیاد نباشه
-بیسکوئیت های تیره که زیادی تو فر موندن ، نون خیلی برشته سعی کنید مصرف نکنید .
----
در ضمن اینها رو که گفتم اینم بگم که چزی ناگفته نمونه توی حیطه تخصصی خودم که سعی کنیم ( از جمله خودم ! ) بطری آب معدنی و نوشابه رو توش آب نریزیم بزاریم تو فریزر واسه انجماد . به خاطر migration مونومرهای تشکیل دهنده بطری به آب در دمای پایین که این هم مضره !
همیشه سالم باشید @};-@};-
خیلی ممنون رضا جان واسه تذکرتون و این که به فکر سلامتی همه هستین =D>. اتفاقا باید یه مورد رو اعتراف کنم که من که بعد از ظهر این عکس رو دیدم دهنم آب افتاد و امشب شام سوسیس تخم مرغ خوردم X_X
سامان جان داداش ، آرمین جون و بقیه دوستان عزیز فقط حواستون باشه نگاه به خوش رنگی . من به آرمین جون گفتم . گفتم جیگر ، دور از جون خوراک سرطان درست کردی گذاشتی تو تاپیک همه دلشون کشید ؟ :(
سوسیس و فرآورده های گوشتی که به خاطر نگهدارندگی بهشون نیتروژن می زنند در اثر دمای بالا و طی واکنش هایی تبدیل به ماده سرطان زایی به نام نیتروزآمین میشن بسیار سرطان زاست ( بگذریم از تقلبات فجیعی که در تولید این فراورده ها میشه )
سیب مینی هم در اثر سرخ شدن زیاد تحت واکنش شیمیایی به نام Maillard تولید ماده سرطان زایی به نام Acrylamide می کنه که اونم سرطان زاییش اثبات شده و کلی مقاله روش دادن . پروژه دانشگاه خودمم در مورد همین بود !
- همین خیسوندن سیب زمینی تأثیر در کاهش میزان تولیدی آکریلامید داره . اگر کمی اسید مثل آبلیمو به آب بلانچ اضافه کنید تأثیر کاهشی بیشتری داره
----
در ضمن اینها رو که گفتم اینم بگم که چیزی ناگفته نمونه توی حیطه تخصصی خودم که سعی کنیم ( از جمله خودم ! ) بطری آب معدنی و نوشابه رو توش آب نریزیم بزاریم تو فریزر واسه انجماد . به خاطر migration مونومرهای تشکیل دهنده بطری به آب در دمای پایین که این هم مضره !
عزیز ممنون واسه ی نکات علمی خوب ............... لا مذهب فست فود اعتیادی داره بدتر از صدتا مخدر !
سوسیس رو کلا بن کردم ولی 2 ماه یک بار ژامبون رو نمیشه نخورد متسفانه !
سامان جان داداش ، آرمین جون و بقیه دوستان عزیز فقط حواستون باشه نگاه به خوش رنگی . من به آرمین جون گفتم . گفتم جیگر ، دور از جون خوراک سرطان درست کردی گذاشتی تو تاپیک همه دلشون کشید ؟ :(
----
در ضمن اینها رو که گفتم اینم بگم که چیزی ناگفته نمونه توی حیطه تخصصی خودم که سعی کنیم ( از جمله خودم ! ) بطری آب معدنی و نوشابه رو توش آب نریزیم بزاریم تو فریزر واسه انجماد . به خاطر migration مونومرهایتشکیل دهنده بطری به آب در دمای پایین که این هم مضره !
برادر رضا ;
این چیز هایی که نوشتی تلفظشون چی جوری هاست ؟ :D شد عین قضیه استریپس امیر حسین آریایی :120::74:
ولی دوستان آقا رضا راست میگن ! یکی از دوستان اقوام ما گاو داری داره یه روز از یه شرکتی که سوسیس درست میکردند اومدند به این گفتند که اگر گاو مرده دارید ما ازتون میخریم ! دیگه خودتون قشنگ میدونید که از این گاو مرده توی چه کاری استفاده میکنند و چی ازش درست میکنند :-&
خدا میدونه که اینا دارن چی بخورد ما میدن !
بگذریم....
خوب آقا آرمین عزیز
قششششششنگ نوش جان کردی اون سوسیس ها رو ؟ :71: بسیاز لذت بردیم از عکسهاتون
:36:
Oneshot Milad
2014/08/14, 23:49
ارمین دیگه سوسیس نمیخوره :))))) =))
third person
2014/08/15, 00:04
خوبه ، یه عکس سوسیس اینقدر تاپیک رو جلو برد . بنده خدا اگه عکس یه مرغ بریون یا یه دست کله پاچه یا .... می ذاشت چی می شد !!! ولی خداییش منم هوس کرد . آقا رضا دنیا دو روزه . یه دفعه اشکالی نداره حالا .
به به نوش جان آرمين جان - انشاالله هميشه سلامت باشي , هيچ نعمتي بهتر از سلامتي نيست
هی یاد قدیم ها افتادم....
پست های اسپم هم تشکر میخورند...
.
مجردی که سوسیس نخوره مجرد نیست :D
باز هم دکوری / افکت تنظیم کنتراست.
29715
29718
این ضبط صوت رو دوران نوجوانی داشتم، با این فهمیدم صدای Surround یعنی چی!
خیلی دوسش داشتم و حسابی همسایه ها از دستم عاصی بودن.
Reza Eshraghi
2014/08/22, 22:54
داداش اعتراف کن با این چندتا شیشه آوردی پایین ؟!! :D
من هم یک دستگاه از اینا داشتم سال 78 خریدم ............ 5 عدد cd میخورد !
تو عروسی اقوام زدن باندش رو نابود کردن ! دست شون درد نکنه ! همین طوری باند ها رو سری و موازی کردن !!!
تصاویر گویاست / افکت نداره.
30059
VSH-Katana
2014/09/02, 22:19
29258
یه کنسرو ذرت هم میخریدی مینداختی توش بعدم یه خورده پنیر پیتزاااااا!!! چه شود!!!!!
NAVID OC
2014/09/03, 13:31
تصاویر گویاست / افکت نداره.
30059
اخوی آرمین اینطوری نمی شود!
بچه های سخت افزار باید تن سالم داشته باشند! چه برسد به مدیر سخت افزار.X_X
افکت: تنظیم نور، صدا، تصویر، اکشن
30283
آرمین یه چیزی بگم ناراحت نمی شی؟
دیگه وقت زن گرفتنه!
ما انقدر گفتیم زبونمون مو در آورد :D
اصلا زیر بار نمیرود!
من حاضرم خودم براش برم خواستگاری!نمیاد که!
با جمع بشیم با هم بزور ببریمش!
=))
دوستان پست های Off-Topic ندهند! (*)
غذا دانشجویی؛
تخم مرغ و سیب زمینی و فلفل سبز و سبزیجات معطر:
34848
غذا دانشجویی؛
تخم مرغ و سیب زمینی و فلفل سبز و سبزیجات معطر:
34848
همش سالمه چرا؟؟
افکت: تنظیم نور، صدا، تصویر، اکشن
30283
تبلیغ ایستک بود دیگه ؟ d:
این عکس هم به مناسبت توافق هست*ه ای:
41921
جّو گیر شدم . . .
ایشالا هر چه زودتر راه ورود و خروج ارز به داخل باز بشه، ارزش ریال بالا بره، و به تبع اون توانایی خرید مردم بالا بره.