EHSAN BAHAVAR
2014/06/28, 13:13
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.
معرفی :
سلام به همگی . همانور که اکثر دوستان این تایپک رو قبلا دیدن بنده عکسهایی از قطعات مختلفنم رو قفرار داده بودم که فکر میکنم یه اپدیت بعد از مدتی برای این تایپک ضوری است . خب بعد از چند روزی که در فروم نبودم ب دنبال قطعاتی بودم و یکسری دیگر از قطعات رو سفارش دادم که چند روز پیش برای بنده از خارج ارسال و اگر خدا بخواد انشالله تا اواسط شهریور این پروژه تموم میشه . کیسی که قطعات داخل اون جای خواهند گرفت کیس 900D هست که با فضای بسیار بزرگی که داره اسمبل در این کیس راحتر خواهد بود در گذشته کازموس2 داشتم که یبه فکر اپگرید کیس افتادم که بتونم با فضای بیشتر کار زیبایی و اسمبل رو بهتر انجام بدم . از مراحل کار و قطعات سیستم عکس های با کیفتی قرار خواهم داد که انشالله از آن ها دوستان نهایت لذت رو ببرند .
فهرست قطعات :
Case: Corsair 900D
Motherboard:ASUS ROG Rampage IV Black Edition LGA2011 X79 MB
CPU: Intel Core i7 4930K
GPU: EVGA GeForce GTX 780 Ti classified+EK
RAM: Corsair Dominator Platinum 16GB DDR3 2133MHZ
PSU: Corsair AX120I Power Supply
Samsung 840 EVO 256GB SSD
Radiator: 1x xspc AX360
Pump+Resoviour: XSPC Photon 270 Tube Glass Cylinder Reservoir / Pump Combo (D5 Vario
Tubing:XSPC FLX Premium Grade PVC Tubing
Fittings: Bitspower Black Compression Fittings
Cables: Corsair Individually Sleved White PSU Cables
معرفی :
سلام به همگی . همانور که اکثر دوستان این تایپک رو قبلا دیدن بنده عکسهایی از قطعات مختلفنم رو قفرار داده بودم که فکر میکنم یه اپدیت بعد از مدتی برای این تایپک ضوری است . خب بعد از چند روزی که در فروم نبودم ب دنبال قطعاتی بودم و یکسری دیگر از قطعات رو سفارش دادم که چند روز پیش برای بنده از خارج ارسال و اگر خدا بخواد انشالله تا اواسط شهریور این پروژه تموم میشه . کیسی که قطعات داخل اون جای خواهند گرفت کیس 900D هست که با فضای بسیار بزرگی که داره اسمبل در این کیس راحتر خواهد بود در گذشته کازموس2 داشتم که یبه فکر اپگرید کیس افتادم که بتونم با فضای بیشتر کار زیبایی و اسمبل رو بهتر انجام بدم . از مراحل کار و قطعات سیستم عکس های با کیفتی قرار خواهم داد که انشالله از آن ها دوستان نهایت لذت رو ببرند .
فهرست قطعات :
Case: Corsair 900D
Motherboard:ASUS ROG Rampage IV Black Edition LGA2011 X79 MB
CPU: Intel Core i7 4930K
GPU: EVGA GeForce GTX 780 Ti classified+EK
RAM: Corsair Dominator Platinum 16GB DDR3 2133MHZ
PSU: Corsair AX120I Power Supply
Samsung 840 EVO 256GB SSD
Radiator: 1x xspc AX360
Pump+Resoviour: XSPC Photon 270 Tube Glass Cylinder Reservoir / Pump Combo (D5 Vario
Tubing:XSPC FLX Premium Grade PVC Tubing
Fittings: Bitspower Black Compression Fittings
Cables: Corsair Individually Sleved White PSU Cables