توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی از دوستان و سروران جهت خرید دوربین عکاسی
با عرض سلام و درود و خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان و عزیزان گل سخت افزاری / امیدوارم سلامت و خوشحال باشین
دوستان این اخوی بنده یه مبلغی جمع کردن برای خرید یه دوربین عکاسی معمولی که خاطراتشون رو ثبت کنن / بودجشون حدود 400.000 الی 500.000 تومن هست و از بنده خواستن که بهش راهنمایی کنم در خریدش منم از سروران عزیز میخوام یه راهنمایی کنن تا انتخاب خوب و ارزشمندی کرده باشیم تا بعدا از انتخابش لذت ببره
نکات مهم مد نظر قرار داده شد :
برندهای مد نظر ( سونی / نیکون / کنون )
کیفیت عالی عکسها و کیفیت خوب در حالت فیلمبرداری
باطری لتیومی
عطا جان سلام
خوبی عزیز؟
دوربین Canon Ixus 140 HS با قیمت حدودی 470/000 تومان گزینه خوبیست.
سلام و درود و خسته نباشید خدمت مدیر محترم و دوست بزرگوارم جناب شالیکاران عزیز / مرسی ماهم زیر سایتون هستیم
تشکر میکنم از حسن توجهتون و گزینه پیشنهادیتون
بقیه عزیزان هم یه افتخاری بدن تا ما از اطلاعات ارزشمندشون استفاده کنیم / گزینه ها بیشتر باشه بهتره
با احترام به پیشنهاد بسیار عالی آقا حسام،
بنده به خاطر علاقه ی شخصی به دوربین های نیکون، مدل Nikon Coolpix L320 رو پیشنهاد میکنم که قیمتش باید حدود 400 تومن باشه.
مشخصات و نمونه عکس ها:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.
البته این مدل جزو شبه SLR ها هست و قابلیت تعویض لنز وجود نداره، از طرفی مثل دوربین های DSLR تعمیر پذیری خوبی نداره.
تا به حال تجربه ی استفاده از این دوربین و دوربین پیشنهادی آقا حسام رو نداشتم.
در کل بهتره یک فروشگاه دوربین معروف و قدیمی رو پیدا کنید و ازش پیشنهاد بخواهید، قطعا اونها تجربه ی بیشتری دارن و مدل های خوبی پیشنهاد میدن، من برای دوستانم و یک بار برای خودم از یه جا دوربین گرفتم که همیشه از خود فروشنده (که آقای مسنی بود) پیشنهاد گرفتم و در نهایت خرید کردم.
@};-
با عرض سلام و تشکر از جناب ناصر جان عزیز بابت توجهتون به این بنده حقیر / پیشنهاد مورد بررسی قرار گرفت و در لیست گزینه ها قرار داده شد
با عرض سلام .آقا عطا من یک دوربین canon power shot مدل sx22o hs قبلا" خریداری کردکم تقریبا" با یکعدد رم 16 گیگ حدود 500 .واز آن راصی هستم
تایپیک فوق بسته شود لطفا ....