Viper95
2013/12/14, 11:17
سلام دوستان .
اخیرا رزولوشن مانیتور ها در حال افزایش است و مدل های جدید زیادی تولید میشوند .
در این تاپیک قصد دارم 3 نمونه از این هارا که همین چند روزه وارد ایران شده اند به شما معرفی کنم .
به علت ورود تازه این مدل ها فعلا قیمت ها قابل اعتماد و ثابت و هماهنگ نیستند و بعد از چند هفته ثبات نسبی حدود قیمت روز این مدل هارا برای شما قرار میدهم .
تمامی این مدل ها رزولوشن بسیار بالا دارند و از نظر تعداد پیکسل در حد صفحه های رتینا هستند .
HP ZR30w LCD Monitor
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
2560 *1600
30 اینچ و 60 هرتز
Dell UltraSharp U3011
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
2560 *1600
30 اینچ و 60 هرتز
پنل ips
HP ZR2740w LED
2560 * 1440
27 اینچ و 60 هرتز
همانطور که گفتم بعد از همه گیر شدن و ثبات قیمت این مدل ها قیمت روز را برای شما قرار میدهم .
موفق باشید :)
اخیرا رزولوشن مانیتور ها در حال افزایش است و مدل های جدید زیادی تولید میشوند .
در این تاپیک قصد دارم 3 نمونه از این هارا که همین چند روزه وارد ایران شده اند به شما معرفی کنم .
به علت ورود تازه این مدل ها فعلا قیمت ها قابل اعتماد و ثابت و هماهنگ نیستند و بعد از چند هفته ثبات نسبی حدود قیمت روز این مدل هارا برای شما قرار میدهم .
تمامی این مدل ها رزولوشن بسیار بالا دارند و از نظر تعداد پیکسل در حد صفحه های رتینا هستند .
HP ZR30w LCD Monitor
2560 *1600
30 اینچ و 60 هرتز
Dell UltraSharp U3011
2560 *1600
30 اینچ و 60 هرتز
پنل ips
HP ZR2740w LED
2560 * 1440
27 اینچ و 60 هرتز
همانطور که گفتم بعد از همه گیر شدن و ثبات قیمت این مدل ها قیمت روز را برای شما قرار میدهم .
موفق باشید :)