Shahin007
2013/09/09, 15:04
سلام دوستان...
قصد فروش مودم ADSL2+ TP LINK TD-8811 (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.) دارم...
3 سال گارانتی ارتباطات فرادانش سامان داره (یک سال تعویض و دو سال تعمیر)...زمان تعویضش گذشته ولی تا 1393/11/8 گارانتی تعمیر داره.
اگه خواستید خودتون امتحان کنید و مطمئن بشید به سایت فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.) مراجعه کنید و پایین صفحه قسمت ثبت محصول برید و شماره سریال دستگاه که 11896005172 هست رو وارد کنید و نتیجه رو با تصویر مقایسه کنید:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.
عکس های مودم:
همونطور که در عکس میبینید لوازم تکمیل هستش.مودم هم کاملا سالم هست و تا امروز که مودم جدیدم که وایرلس هست به دستم برسه( دلیل فروش هم همین هستش،چون مودم جدید خریدم و نیاز به وایرلس داشتم) داشتم ازش استفاده میکردم و با وجود داشتن گارانتی خودم هم تا 1 هفته تضمینش میکنم و در صورت داشتن مشکل فنی قابل برگشت
خواهد بود و مبلغ به خریدار محترم برگشت داده میشود.
از نظر کیفیت مودم هم میتونید به همون لینکی که مدل مودم هستش مراجعه کنید و قسمت نظرات رو مطالعه بفرمائید.
قیمت پایه:25 هزار تومان
قیمت فوری 30هزار تومان
گام افزایشی:هزار تومان
شهرستان همدان حضوری تحویل خریدار میشه.
شهرستان های دیگه هم با پست یا تیپاکس(هر کدوم که خریدار ترجیح داد) ارسال میشه و هزینه به عهده ی خریدار هستش.
بعد از اولین پیشنهاد فوری هم (در صورت پشیمان نشدن خریدار) تاپیک ختم خواهد شد.
در صورت نبود پیشنهاد فوری هم 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد تاپیک ختم خواهد شد.
تایپیک فروش در لیون کامپیوتر (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
تایپیک فروش در پرشین تولز
(فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
قصد فروش مودم ADSL2+ TP LINK TD-8811 (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.) دارم...
3 سال گارانتی ارتباطات فرادانش سامان داره (یک سال تعویض و دو سال تعمیر)...زمان تعویضش گذشته ولی تا 1393/11/8 گارانتی تعمیر داره.
اگه خواستید خودتون امتحان کنید و مطمئن بشید به سایت فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.) مراجعه کنید و پایین صفحه قسمت ثبت محصول برید و شماره سریال دستگاه که 11896005172 هست رو وارد کنید و نتیجه رو با تصویر مقایسه کنید:
عکس های مودم:
همونطور که در عکس میبینید لوازم تکمیل هستش.مودم هم کاملا سالم هست و تا امروز که مودم جدیدم که وایرلس هست به دستم برسه( دلیل فروش هم همین هستش،چون مودم جدید خریدم و نیاز به وایرلس داشتم) داشتم ازش استفاده میکردم و با وجود داشتن گارانتی خودم هم تا 1 هفته تضمینش میکنم و در صورت داشتن مشکل فنی قابل برگشت
خواهد بود و مبلغ به خریدار محترم برگشت داده میشود.
از نظر کیفیت مودم هم میتونید به همون لینکی که مدل مودم هستش مراجعه کنید و قسمت نظرات رو مطالعه بفرمائید.
قیمت پایه:25 هزار تومان
قیمت فوری 30هزار تومان
گام افزایشی:هزار تومان
شهرستان همدان حضوری تحویل خریدار میشه.
شهرستان های دیگه هم با پست یا تیپاکس(هر کدوم که خریدار ترجیح داد) ارسال میشه و هزینه به عهده ی خریدار هستش.
بعد از اولین پیشنهاد فوری هم (در صورت پشیمان نشدن خریدار) تاپیک ختم خواهد شد.
در صورت نبود پیشنهاد فوری هم 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد تاپیک ختم خواهد شد.
تایپیک فروش در لیون کامپیوتر (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
تایپیک فروش در پرشین تولز
(فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)