توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ عمومی / اورکلاک
یک کولر V8 دارم نمیدونم به سوکت 775 میخوره برم تو انبار بگردم یا نه :D
V8 به 775 میخوره.
دوستان با توجه به راهنمایی دوست خوبمون iSteve (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.) ولتاژها رو به نسبت استاندارد (در حد اطلاعات خودم) زیادتر کردم و به فرکانس بهتری رسیدم
البته طبق محاسبات خودم باید 4.35 نشون میداد :|
لینک عکس
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.
بیشتر مانور نمیدم تا تکلیف خمیرسیلیکون و کولر مشخص بشه
انشالله به یاری دوستان رکورد بزنیم :D
درود بر دوست خوب و عزیز ما @};-@};-
قبل از پاسخ خدمت شما مدل مادربورد رو بنویسم
Hyper Threading Gigabyte GA-81865PE775-G-RH
این مدل دقیقشه
بله حق با شماست و دقیقا متوجه منظورتون شدم
درسته من 2 تا سیستم خوب دارم و هر دوتا سوکت 1150 هستن و دلیل اینکه بنده اول رفتم سراغ 775 چون با حرف هایی که دوستان میزدن البته یه جای دیگه بنده ترسیدم سیستمم به فنا بره و به همین دلیل این سیستم 775 رو تهیه کردم
و امکان اینکه یک سری نکات پیش نیاز رو رو سیستم کم ارزش یاد بگیرم که امکان خطا برای من وجود داشت بهتره
به هر حال به نظر شما ارزش داره یک مین 775 تهیه کنم ؟ چون میخوام اکثر سوکتها رو تجربه کنم
آیا مین خاصی مدنظر شما هست ؟
الان با پاور 1000 وات ENERMAX تست زدم رو 4.1 پایداره ولی حرارت زیادی تولید میکنه
یک کولر V8 دارم نمیدونم به سوکت 775 میخوره برم تو انبار بگردم یا نه :D
و در آخر حرف شما را در اولویت قرار دادم و کم کم از سیستم خودم شروع میکنم دعا کنید تحمل کنه دی
سپاسگزارم
قربان شما نیما جان@};-
بله همون مدلیه که حدس میزدم. همینطور که عرض کردم برای تمرین و کسب تجربه مادربرد خوبیه و متونید باهاش کار کنید ولی اگه قصد رکورد زدن و گرفتن حداکثر فرکانس رو دارید باید ماردبرد رو تعویض کنید. متاسفانه مادربردهای High End سوکت 775 بسیار کمیاب هستن و بعضی مدل های سطح بالای سوکت 775 حتی تا بالای 600تومن هم قیمت میخورن! اما مادربرد گیگابایت GA-EP45T-UD3R هم قیمت مناسبی داره(حدود 180تومن) و هم احتمالش بیشتره که بتونید پیداش کنید و هم کارایی فوق العاده ای در اورکلاک داره. که میتونید در صورت نیاز تهیه اش کنید.
فقط بهتون هشدار میدم که اورکلاک با سوکت775 بسیار اعتیاد آوره!:D
تنها در صورتی که دوست دارید اورکلاک با سوکت های مختلفو تجربه کنید و به فرکانس های بالا و کارایی بالا دست پیدا کنید، پیشنهاد میکنم مادربرد 775 بخرید، در غیر این صورت بهتره که به صورت تخصصی و با احتیاط روی همون سوکت 1150 خودتون تمرین کنید.
البته نیاز به نگرانی و ترس از خراب شدن سیستم جدیدتون نباید داشته باشید ولی جهت خاطر جمعی میتونید در ابتدا با ولتاژها و فرکانس های پایین تمرین کنید و بیشتر به کسب تجربه و دانش در این زمینه بپردازید.
حواستون به دما هم باشه، یکی از اصلی ترین علت هایی که نمیتونید به فرکانس های بالا برسید همین دمای زیاد هست.
دوستان با توجه به راهنمایی دوست خوبمون iSteve (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.) ولتاژها رو به نسبت استاندارد (در حد اطلاعات خودم) زیادتر کردم و به فرکانس بهتری رسیدم
البته طبق محاسبات خودم باید 4.35 نشون میداد :|
لینک عکس
بیشتر مانور نمیدم تا تکلیف خمیرسیلیکون و کولر مشخص بشه
انشالله به یاری دوستان رکورد بزنیم :D
نیمای عزیز، اون نرم افزار HW monitor دما رو داره اشتباه نشون میده، بهتره از یک نرم افزار دیگه استفاده کنید، مثل (core temp).
برای رسیدن به نتیجه های بهتر باید ولتاژ رو بیشتر کنید.
ولتاژ رو بذارید روی 1.3v و یا 1.35v و اونوقت تست بگیرید ببینید تا چقدر فرکانس میخوره. البته توجه کنید که همزمان با افزایش ولتاژ دمای cpu به شکل چشمگیری بیشتر میشه، پس ابتدا باید دما رو توسط یک ایرکولر کاهش بدید و بعدش اقدام به افزایش ولتاژ کنید.
چندتا تصویر از بخش مربوط به اورکلاک cpu و ram محیط بایوس مادربرد بذارید تا پس از اینکه کولر نصب کردید بتونیم کمکتون کنیم.
موفق باشید@};-
قربان شما نیما جان@};-
بله همون مدلیه که حدس میزدم. همینطور که عرض کردم برای تمرین و کسب تجربه مادربرد خوبیه و متونید باهاش کار کنید ولی اگه قصد رکورد زدن و گرفتن حداکثر فرکانس رو دارید باید ماردبرد رو تعویض کنید. متاسفانه مادربردهای High End سوکت 775 بسیار کمیاب هستن و بعضی مدل های سطح بالای سوکت 775 حتی تا بالای 600تومن هم قیمت میخورن! اما مادربرد گیگابایت GA-EP45T-UD3R هم قیمت مناسبی داره(حدود 180تومن) و هم احتمالش زیاده که بتونید پیداش کنید و هم کارایی فوق العاده ای در اورکلاک داره. که میتونید در صورت نیاز تهیه اش کنید.
فقط بهتون هشدار میدم که اورکلاک با سوکت775 بسیار اعتیاد آوره!:D
تنها در صورتی که دوست دارید اورکلاک با سوکت های مختلفو تجربه کنید و به فرکانس های بالا و کارایی بالا دست پیدا کنید، پیشنهاد میکنم مادربرد 775 بخرید، در غیر این صورت بهتره که به صورت تخصصی و با احتیاط روی همون سوکت 1150 خودتون تمرین کنید.
البته نیاز به نگرانی و ترس از خراب شدن سیستم جدیدتون نباید داشته باشید ولی جهت خاطر جمعی میتونید در ابتدا با ولتاژها و فرکانس های پایین تمرین کنید و بیشتر به کسب تجربه و دانش در این زمینه بپردازید.
حواستون به دما هم باشه، یکی از اصلی ترین علت هایی که نمیتونید به فرکانس های بالا برسید همین دمای زیاد هست.
نیمای عزیز، اون نرم افزار HW monitor دما رو داره اشتباه نشون میده، بهتره از یک نرم افزار دیگه استفاده کنید، مثل (core temp).
برای رسیدن به نتیجه های بهتر باید ولتاژ رو بیشتر کنید.
ولتاژ رو بذارید روی 1.3v و یا 1.35v و اونوقت تست بگیرید ببینید تا چقدر فرکانس میخوره. البته توجه کنید که همزمان با افزایش ولتاژ دمای cpu به شکل چشمگیری بیشتر میشه، پس ابتدا باید دما رو توسط یک ایرکولر کاهش بدید و بعدش اقدام به افزایش ولتاژ کنید.
چندتا تصویر از بخش مربوط به اورکلاک cpu و ram محیط بایوس مادربرد بذارید تا پس از اینکه کولر نصب کردید بتونیم کمکتون کنیم.
موفق باشید@};-
وسوسه شدم ناصر جان:D
اگر پیدا کنم همین مین رو میخرم (امیدوارم وسوسه واترکولینگ نشم )
بله چشم حتما با core temp دما رو تست میکنم
فعلا دست نگه میدارم ببینم میشه اون مین رو پیدا کرد اگر بشه حتما ادامه میدم @};-@};-
سپاس
دوستان عزیز سلام
بهترین خمیرسیلیکون چیزی مدنظرتون هست ؟ و آیا راهی داره که واترکولینگ H100i رو مین 775 ببندیم ؟ ارزشش رو داره؟
یک SSD اضافه دارم ریسک کنم بذارم رو این سوکت ؟ البته پاورم بد نیست 1000 وات هست
گرافیک Gtx 650 بذارم روش یا گرافیک سیستم اصلی خودم 780 ؟ منظورم اینه که فعلا بودجه زیادی نداریم و اگه اینا برن مرحله بعد دست و بالمون تنگه دی
البته این سوالات جزیی رو پرسیم که ممکنه دوستان توضیحاتی بدن که "کلی" راهنمایی کنند و هدف ثبت رکورد نیست ..هدف کسب اطلاع و تجربه است و هنوز مین درست و حسابی پیدانکردم برای آور (انشالله به کمک دوست خوبمون آقا ناصر بزرگوار داریم رو مین تمرکز میکنیم)
سپاس از همه دوستان @};-
دوستان عزیز سلام
بهترین خمیرسیلیکون چیزی مدنظرتون هست ؟
Noctua - ThermalRight Chill Factor III
و آیا راهی داره که واترکولینگ H100i رو مین 775 ببندیم ؟ ارزشش رو داره؟
ارزشش رو نداره.
یک SSD اضافه دارم ریسک کنم بذارم رو این سوکت ؟
اگر AHCI ساپورت ميكنه آره.
گرافیک Gtx 650 بذارم روش یا گرافیک سیستم اصلی خودم 780 ؟
GTX650 مناسبه.
دوستان عزیز سلام
بهترین خمیرسیلیکون چیزی مدنظرتون هست ؟ و آیا راهی داره که واترکولینگ H100i رو مین 775 ببندیم ؟ ارزشش رو داره؟
@};-
به ترتیب خمیر های زیر پیشنهاد میشه :
1-Thermaltake TG-1
2-Tuniq TX-3
3-Tuniq TX-4
4-ThermalRight Chill Factor III
5-Arctic MX3
6-Arctic MX2
7-Arctic Silver 5
8-deep cool Z9
به جمع این لیست خمیرNoctua NT-h1
اضافه کنم که کارایی نزدیک به دو خمیر اول رو داره و میشه گفت تنها یک درجه با هم فرق دارن.
اگر بخوایم از نظر قیمت به کارایی در نظر بگیریم ،
بی چون چرا خمیرThermalRight Chill Factor IIIانتخاب میشه.
این خمیر رو میتونید از نمایندگی های گرین به قیمت 22 هزار تومن تهیه کنید.
این درحالیست که اختلاف این خمیر با خمیر Tuniq TX-3 در حالت بدون لود 1 درجه و در حالت فول لود تنها 2 یا 3 درجه هست
حال خمیرهای Tuniq Tx-3 به جهت عدم واردات قیمت به گاها 35 هزار تومن میرسه که نسبت ه قیمت پرداختی انتخاب خوبی نیست.
البته اگر فقط کارایی رو در نظر بگیریم خمیر خوبی هست ولی اختلاف 13 هزار تومنی برای 2 درجه کمی دور از ذهن میباشد.
دوستان عزیز سلام
آیا راهی داره که واترکولینگ H100i رو مین 775 ببندیم ؟ ارزشش رو داره؟
@};-
خرید واتر کولر فقط برای رندر گیری و محیط های گرم پیشنهاد میشه .
بهتون پیشنهاد میکنم کولر قدرتمند تهیه کنید.
واتر کولر بیشتر خودش رو تو لود بلند مدت نشون میده.
برای سوکت 775 اینقدر هزینه داداش نمیصرفه.
شما اینقدر هزینه میکنی که بتونی این سوکت رواورکلاک کنی تازه پردازندتون هم گرم تر میشه.
همین هزینه واتر کولر رو بگذارید روی تغییر پلتفرم که کارایی فاحشی با سوکت 775 داره.
Noctua - ThermalRight Chill Factor III
ارزشش رو نداره.
اگر AHCI ساپورت ميكنه آره.
GTX650 مناسبه.
AHCI ساپورت میکنه
ممنونم
به ترتیب خمیر های زیر پیشنهاد میشه :
1-Thermaltake TG-1
2-Tuniq TX-3
3-Tuniq TX-4
4-ThermalRight Chill Factor III
5-Arctic MX3
6-Arctic MX2
7-Arctic Silver 5
8-deep cool Z9
به جمع این لیست خمیرNuctua NT-h1
اضافه کنم که کارایی نزدیک به دو خمیر اول رو داره و میشه گفت تنها یک درجه با هم فرق دارن.
اگر بخوایم از نظر قیمت به کارایی در نظر بگیریم ،
بی چون چرا خمیرThermalRight Chill Factor IIIانتخاب میشه.
این خمیر رو میتونید از نمایندگی های گرین به قیمت 22 هزار تومن تهیه کنید.
این درحالیست که اختلاف این خمیر با خمیر Tuniq TX-3 در حالت بدون لود 1 درجه و در حالت فول لود تنها 2 یا 3 درجه هست
حال خمیرهای Tuniq Tx-3 به جهت عدم واردات قیمت به گاها 35 هزار تومن میرسه که نسبت ه قیمت پرداختی انتخاب خوبی نیست.
البته اگر فقط کارایی رو در نظر بگیریم خمیر خوبی هست ولی اختلاف 13 هزار تومنی برای 2 درجه کمی دور از ذهن میباشد.
خرید واتر کولر فقط برای رندر گیری و محیط های گرم پیشنهاد میشه .
بهتون پیشنهاد میکنم کولر قدرتمند تهیه کنید.
واتر کولر بیشتر خودش رو تو لود بلند مدت نشون میده.
برای سوکت 775 اینقدر هزینه داداش نمیصرفه.
شما اینقدر هزینه میکنی که بتونی این سوکت رواورکلاک کنی تازه پردازندتون هم گرم تر میشه.
همین هزینه واتر کولر رو بگذارید روی تغییر پلتفرم که کارایی فاحشی با سوکت 775 داره.
بسیار عالی دوست عزیز
اما واترکولینگ و بقیه قطعاتی که عرض کردم همه اش رو موجود دارم و هیچکدوم رو نمیخرم و سیستم اصلی خودم سوکت 1150 هست و به دلیل علاقه ای که به 775 دارم میخوام از همین شروع کنم وگرنه که قطعا حق با شماست و ارزش نداره
@};-
با سلام به دوستان عزیز با توجه به توضیحات شما نباید دیگه سوال کرد ولی چون که اطلاعات کافی ندارم به راهنمای شما دوستان احتیاج دارم cpu duel 3.4 intel و ram 2.00 و vga ati redion hd 5970 و main board intel p4m900-m7 میشه اور کلاک کرد چه برنامه ای نیاز ممنون
jacktomas
2014/07/04, 16:56
سلام
مادربرد من G41T-M13 هست ویندوزم هم 8 نسخه پرو 32bit می خواستم بدونم میتونم سی پی یو مو اورکلاک کنم مدل سی پی یو مم Intel E5700 هست.
با تشکر.
AloneWolf
2014/07/05, 06:58
سلام
مادربرد من G41T-M13 هست ویندوزم هم 8 نسخه پرو 32bit می خواستم بدونم میتونم سی پی یو مو اورکلاک کنم مدل سی پی یو مم Intel E5700 هست.
با تشکر.
من با همین چیپ مین و دقیقا همین پردازنده ، تا 4450 گیگاهرتز آور کردم (با خنک کننده استاک!!)
اما برای استفاده ی مداوم E5700 رو از 3000Mhz روی 3700Mhz به راحتی میشه تنظیم کرد
که واقعا کارایی میره بالا...
(البته من با مین G41 گیگا آورکلاک کردم)
jacktomas
2014/07/06, 12:29
من با همین چیپ مین و دقیقا همین پردازنده ، تا 4450 گیگاهرتز آور کردم (با خنک کننده استاک!!)
اما برای استفاده ی مداوم E5700 رو از 3000Mhz روی 3700Mhz به راحتی میشه تنظیم کرد
که واقعا کارایی میره بالا...
(البته من با مین G41 گیگا آورکلاک کردم)
چه طوری می شه راهنماییم کنید ؟
سلام خدمت دوستان
تایمینگ رم corsair XMS3 1600 رو وقتی تنظیم میکنم..... تو محیط BIOS اعدادی رو که خودم ست کردم نشون میده ولی تو محیط ویندوز اعداد تغییری نمیکنند و همون حالت پیش فرض رو دارند. میخواستم بدونم مشکل از چیه؟
تایمینگ رو از 30-11-11-11 به 26-10-10-10 تغییر دادم و ولتاژ رو هم اضافه نکردم.
نرم افزاری که تایمینگ رو باهاش میبینم Easy tune 6 هستش.
سلام خدمت دوستان
تایمینگ رم corsair XMS3 1600 رو وقتی تنظیم میکنم..... تو محیط BIOS اعدادی رو که خودم ست کردم نشون میده ولی تو محیط ویندوز اعداد تغییری نمیکنند و همون حالت پیش فرض رو دارند. میخواستم بدونم مشکل از چیه؟
تو بایوس حتما" Save نکردی.
AloneWolf
2014/08/01, 21:18
سلام خدمت دوستان
با CPUZ ببین (در سربرگ مموری) ، ببینید اینجا درسته؟؟
در غیر اینصورت:
احتمال داره از پروفایل XMP و پروفایل های پیش فرض در بایوس استفاده میکنید...
همون طور که آرمین جان گفتند ، تغییرات درون بایوس حتما باید Save بشن (با F10 میتونید سیو کنید )
تو بایوس حتما" Save نکردی.
چرا آرمین جان save کردم.
اصلا بعد از save و restart اعداد رو تو محیط BIOS چک کردم.
با CPUZ ببین (در سربرگ مموری) ، ببینید اینجا درسته؟؟
در غیر اینصورت:
احتمال داره از پروفایل XMP و پروفایل های پیش فرض در بایوس استفاده میکنید...
همون طور که آرمین جان گفتند ، تغییرات درون بایوس حتما باید Save بشن (با F10 میتونید سیو کنید )
28682اینم در نوع خودش جالبه دیگه:-o
مگه باید پروفایل XMP و پروفایل های پیش فرض رو برای تغییر تایمینگ غیر فعال کرد؟
AloneWolf
2014/08/02, 12:48
28682اینم در نوع خودش جالبه دیگه:-o
مگه باید پروفایل XMP و پروفایل های پیش فرض رو برای تغییر تایمینگ غیر فعال کرد؟
بسیار عالی ، پس درست شد؟
پروفایل های آماده یه تنظیمات پیش فرض دارن که از قبل ست شده اند...
بسیار عالی ، پس درست شد؟
پروفایل های آماده یه تنظیمات پیش فرض دارن که از قبل ست شده اند...
ظاهرا که درست شده ولی واقعا داستان شده که چرا این نرم افزار اینجوری نشون میده ؟
الان تایمینگ رو 23-9-9-9 ست کردم ولی دیگه دارم به cpuz هم شک میکنم.
28733
AloneWolf
2014/08/03, 20:33
ظاهرا که درست شده ولی واقعا داستان شده که چرا این نرم افزار اینجوری نشون میده ؟
الان تایمینگ رو 23-9-9-9 ست کردم ولی دیگه دارم به cpuz هم شک میکنم.
28733
نگران نباشید همچی OK هستش
داره درست نشون میده ، درست دقت کنید متوجه خواهید شد...
در CPUz که نوشته Timings ، یعنی تامینگ های فعلی رم
در EasyTune هم نوشته شد: Timing Table که به معنای جدول تایمینگ ها میباشد
که در اوون لیست تایمینگ های استاندارد و پیشنهادی برای این رم نوشته شده (نه تایمینگ فعلی)
به همین سادگی *-:)
نگران نباشید همچی OK هستش
داره درست نشون میده ، درست دقت کنید متوجه خواهید شد...
در CPUz که نوشته Timings ، یعنی تامینگ های فعلی رم
در EasyTune هم نوشته شد: Timing Table که به معنای جدول تایمینگ ها میباشد
که در اوون لیست تایمینگ های استاندارد و پیشنهادی برای این رم نوشته شده (نه تایمینگ فعلی)
به همین سادگی *-:)
آخه یه بار هم یه عکس از همین نرم افزار آپلود کردم که دمای پردازنده رو 19 درجه نشون میداد و اکثر دوستان فرمودند که اشتباه نشون میده
رو همین حساب گفتم شاید اینجا هم اشتباه نشون میده.
حالا با این تنظیمات مشکلی برای رم پیش نمیاد؟ منظورم اینه برای رم ضرر نداره این تایمینگ ؟
AloneWolf
2014/08/03, 20:47
لمسشون کن رم هارو و ببین داغن یا نه؟؟
تیمینگ روی 1600 همین حدودهاست...
فقط اوون 23 رو 24 کن تا استیبل تر بشه،
با چندتا بازی تست کن بین مشکل پیش میاد یا نه؟
لمسشون کن رم هارو و ببین داغن یا نه؟؟
تیمینگ روی 1600 همین حدودهاست...
فقط اوون 23 رو 24 کن تا استیبل تر بشه،
با چندتا بازی تست کن بین مشکل پیش میاد یا نه؟
کمی داغه
فعلا به بازی دسترسی ندارم ولی خود ویندوز 7 یه قسمتی داره که امتیاز میده......تست اون قسمت رو اجرا کردم مشکلی پیش نیومد.
NAVID OC
2014/09/19, 12:30
مشخصات سیستم؟
احتمالا باید قدیمی باشد. باتری مادربرد را در بیارید 5 دقیقه بزارید بیرون باشد و بعد اون رو سر جاش بزنید.کلیه تنظیمات ریست می شوند.
من تا حالا نرم افزار هایی را دیدم که بشود داخل ویندوز به اورکلاک CPU و Ram پرداخت اما این برنامه ها معمولا اختصاصی هستند و البته زیاد سیف نیستند.
با سلام دوستان عزيز
چند وقت پيش دوستم سيستم منو با برنامه اي اوركلاك كرد كه سيستم ديگه بالا نيومد و هي رست ميشد منم از طريق safe mode برنامه رو
پاك كردم سيستم درست شد و كار كرد ، دوستان عزيز اگر فقط با ( برنامه ) اوركلاك انجام شده باشه ( اسم برنامه رو نميدونم)
ديگر قطعات مثل رم و پردازنده و ......به حالت پيش فرض برميگردن يا نه؟؟ يكي از بچه هاي انجمن گفتن كه فقط كارت گرافيك با حذف
برنامه ، اوركلاك ش برداشته ميشه قطعات ديگه سيستم رو چطوري بفهمم كه در حالت پيش فرض هستند يا نه ؟
اگر راهنمايي كنيد كه چطوري ميتونم رم و پردازنده و ... رو به حالت پيش فرض برگردونم خيلي سپاس گذارم
همانطور که نوید جان گفتند عمل کنید.
CLEAR CMOS کنید. تو دفترچه ی مادربرد نحوه ی CLEAR CMOS رو نوشته.
MR.POORSUNI
2014/09/20, 22:32
سلام خدمت همه دوستان بنده کارت گرافیک رو اوور کردم (به نظر خودم سنگین) و خیلی نتیجه خوبی در NFS RIVALS (برای تست) گرفتم اما بعد از رست کردن سیستم دوباره به فرکانسهای قبل برگشت حتی لوورکلاک هم کردم ولی بازم برگشت به حالت اول ! نمیدونم مشکل کجاست !
30694
داستان دوم توی حالت بیکار فرکانسهای گرافیک رو فول(فول استاندارد) هستند یعنی مثلا core gpu clock بیکار 580 هست حالت فول کار هم 580 هست که توی قسمت سنسور gpu z نشون میده (عکس هست)
نکته: دما بخاطر خراب شدن هیتسینگ بالا رفته (مهم نیست)
30692 over >30695
مشکل بعدی اینکه با هیچ نرم افزاری نتونستم ولتاژ gpu رو بالا ببرم و توی همه برنامه ها گزینه تست و ولتاژ غیر فعاله ! و اینکه توی تست بازی گرافیگ صدای نیمه خفیف (جیییییییز) میده و وقتی بازی یا تست بسته میشه قطع میشه قبل از اوور هم همین جور بود
سیستم از لحاظ تهویه عالیه دمای cpu بیکار روی 23 هست هارد 28 رمها 30 متاسفانه گرافیک بخاطر خراب شدن فن و هتسینگ (دستکاری) 54
intel core 2 duo E7400
nvidia geforce xfx 9600 gso 1.5gb
kingmax radiator 4gb x2 1066mh
gigabyte EP43-UD3L v1.3
Green Power 535A
HDD Samsung 320gb 140mps
در نرم افزار EVGA Prec***on X وقتی پنجره ی این نرم افزار رو باز میکنید و اورکلاک انجام میدین برای ذخیره کردن تنظیمات دکمه ی Apply رو باید بزنید. اما این تنظیمات تا زمانی باقی میمونه که شما سیستمو خاموش نکنید! وقتی سیستمو ریست میکنید دوباره تمام تنظیمات به حالت قبل برمیگرده مگر اینکه حالت Start Up رو در این نرم افزار فعال کنید. معمولا در گوشه های پنجره ی این نرم افزار گزینه ای به این نام وجود داره و با تیک زدن این گزینه همواره تنظیماتی که اعمال کردین باقی میمونه. اگه گزینه ای رو با این نام پیدا نکردین از داخل settings این گزینه رو روی پنجره بیارید و فعالش کنید تا اونوقت با ریست کردن سیستم تنظیمات دیفالت نشه. زمانی که نرم افزار رو حذف کنید و یا ویندوز رو عوض کنید تمام تنظیمات مربوط به اور کارت گرافیک دیفالت میشه.
در مورد اضافه کردن ولتاژ به GPU باید بگم تعدادی از کارت گرافیک ها این قابلیت رو در اختیار کاربران قرار میدن. در اکثر کارت گرافیک ها هیچ راهی برای اضافه کردن ولتاژ gpu و مموری برای کاربران تدارک دیده نشده. تنها راه برای اضافه کردن ولتاژ GPU اینه که کارت گرافیک رو ولت مود کنید که این کار عملا کارت گرافیک رو از گارانتی خارج میکنه و فقط در جهت رکورد زدن توصیه میشه.
در مورد صدای جییییز! این صدا از فن هست که وقتی تحت فشار کاری قرار میگیره دورچرخشش بیشتر میشه و صداهای عجیبی تولید میکنه.
ضمنا اور خوبی کردین ولی به نظرم هنوز جا داره، باید ابتدا فقط فرکانس GPU رو تا حدی که ناپایداری صورت نگیره بالا ببرید و زمانی که به حدنهایتش رسیدین و از اون به بعد سیستم ناپایدار میشه بعدش به مموری فرکانس بدین تا زمانی که به ناپایداری بخورید. برای تست پایداری کارت گرافیک نرم افزار MSI Kombustor خیلی عالیه. اگه در هنگام تست گرفتن در تصویری که نرم افزار تست نشون میده خط های رنگی و یا نقطه و نویز مشاهده کردین یعنی سیستم ناپایداره.
@};-
Reza Eshraghi
2014/09/21, 00:16
سلام خدمت همه دوستان بنده کارت گرافیک رو اوور کردم (به نظر خودم سنگین) و خیلی نتیجه خوبی در NFS RIVALS (برای تست) گرفتم اما بعد از رست کردن سیستم دوباره به فرکانسهای قبل برگشت حتی لوورکلاک هم کردم ولی بازم برگشت به حالت اول ! نمیدونم مشکل کجاست !
30694
داستان دوم توی حالت بیکار فرکانسهای گرافیک رو فول(فول استاندارد) هستند یعنی مثلا core gpu clock بیکار 580 هست حالت فول کار هم 580 هست که توی قسمت سنسور gpu z نشون میده (عکس هست)
نکته: دما بخاطر خراب شدن هیتسینگ بالا رفته (مهم نیست)
30692 over >30695
مشکل بعدی اینکه با هیچ نرم افزاری نتونستم ولتاژ gpu رو بالا ببرم و توی همه برنامه ها گزینه تست و ولتاژ غیر فعاله ! و اینکه توی تست بازی گرافیگ صدای نیمه خفیف (جیییییییز) میده و وقتی بازی یا تست بسته میشه قطع میشه قبل از اوور هم همین جور بود
سیستم از لحاظ تهویه عالیه دمای cpu بیکار روی 23 هست هارد 28 رمها 30 متاسفانه گرافیک بخاطر خراب شدن فن و هتسینگ (دستکاری) 54
intel core 2 duo E7400
nvidia geforce xfx 9600 gso 1.5gb
kingmax radiator 4gb x2 1066mh
gigabyte EP43-UD3L v1.3
Green Power 535A
HDD Samsung 320gb 140mps
محمد رضا جان با اون وضعیت کولر کارت گرافیکت چطوری جرأت کردی اور کنی ؟!!! :-o:-o
MR.POORSUNI
2014/09/21, 19:14
در نرم افزار EVGA Prec***on X وقتی پنجره ی این نرم افزار رو باز میکنید و اورکلاک انجام میدین برای ذخیره کردن تنظیمات دکمه ی Apply رو باید بزنید. اما این تنظیمات تا زمانی باقی میمونه که شما سیستمو خاموش نکنید! وقتی سیستمو ریست میکنید دوباره تمام تنظیمات به حالت قبل برمیگرده مگر اینکه حالت Start Up رو در این نرم افزار فعال کنید. معمولا در گوشه های پنجره ی این نرم افزار گزینه ای به این نام وجود داره و با تیک زدن این گزینه همواره تنظیماتی که اعمال کردین باقی میمونه. اگه گزینه ای رو با این نام پیدا نکردین از داخل settings این گزینه رو روی پنجره بیارید و فعالش کنید تا اونوقت با ریست کردن سیستم تنظیمات دیفالت نشه. زمانی که نرم افزار رو حذف کنید و یا ویندوز رو عوض کنید تمام تنظیمات مربوط به اور کارت گرافیک دیفالت میشه.
در مورد اضافه کردن ولتاژ به GPU باید بگم تعدادی از کارت گرافیک ها این قابلیت رو در اختیار کاربران قرار میدن. در اکثر کارت گرافیک ها هیچ راهی برای اضافه کردن ولتاژ gpu و مموری برای کاربران تدارک دیده نشده. تنها راه برای اضافه کردن ولتاژ GPU اینه که کارت گرافیک رو ولت مود کنید که این کار عملا کارت گرافیک رو از گارانتی خارج میکنه و فقط در جهت رکورد زدن توصیه میشه.
در مورد صدای جییییز! این صدا از فن هست که وقتی تحت فشار کاری قرار میگیره دورچرخشش بیشتر میشه و صداهای عجیبی تولید میکنه.
ضمنا اور خوبی کردین ولی به نظرم هنوز جا داره، باید ابتدا فقط فرکانس GPU رو تا حدی که ناپایداری صورت نگیره بالا ببرید و زمانی که به حدنهایتش رسیدین و از اون به بعد سیستم ناپایدار میشه بعدش به مموری فرکانس بدین تا زمانی که به ناپایداری بخورید. برای تست پایداری کارت گرافیک نرم افزار MSI Kombustor خیلی عالیه. اگه در هنگام تست گرفتن در تصویری که نرم افزار تست نشون میده خط های رنگی و یا نقطه و نویز مشاهده کردین یعنی سیستم ناپایداره.
@};-
خیلی ممنون از راهنمایی isteve بله بنده اون گزینه رو دیدم ولی وقتی گفتید بعد از رست همه چی دیفالت میشه کلا از اوور دلسرد شدم /: ایا این قضیه در مورد cpu هم صدق میکنه ؟!
متاسفانه جییییز اصلا برای فن نیست چون بنده از یک فن CPU LGA و یک فن دیب کول 2500 rpm استفاده میکنم(اقای اشراقی تقریبا در جریانن) که دورشون تقریبان ثابته و این صدا دقیقا از ای سی ها میاد موقع اوور هم با هر بار بالا پایین کردن فرکانس صدا میده
کارت بنده هم که اصلا یه مدل عجیبیه و متاسفانه براش هیتسینگ درستی نیست (مجبور به دستکاری شدم) :\
30711
MR.POORSUNI
2014/09/21, 19:24
محمد رضا جان با اون وضعیت کولر کارت گرافیکت چطوری جرأت کردی اور کنی ؟!!! :-o:-o
سلام اقای اشراقی عزیز حالتون چطوره با زحمتای ما @};- ؟
والا از اونجا که دیدم هیچ فنی و هیتسینگ مناسبی نیست منم یک فن cpu LGA با یه فن دیپ کول 2500 rpm بستم روش ! که متاسفانه برام گرون تموم شد (منظورم خرابیه هتسینگه ) از اون رو هم که دیگه فرمودید ارتقا بدم کلا به فکر نابود کردنش افتادم که نشد :) تا 810 هم استیبل فرکانسشو بالا بردم ولی دما اذیت کرد کلا کارت عجیبیه تا الان که هرچی ریختم تو حلقلش جواب داده فقط امان از دما ...
اگه راه حلی بود خواهشا خبرم کنید
MR.POORSUNI
2014/09/22, 15:00
محمد رضا جان با اون وضعیت کولر کارت گرافیکت چطوری جرأت کردی اور کنی ؟!!! فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.
اقای اشراقی عزیز والا بعد از گفته خودتون یعنی بازنشسته کردن این کارت منم گفتم نابودش کنم :ar! البته لامصب عجب کارتیه باید بره تو موزه XFX تا 820 بهش فرکانس دادم استیبل کار کرد rivals رو با الترا روون و evolve رو با hi قشنگ اجرا کرد ولی متاسفانه دما رفت روی 85 ناچارن بیخیال شدم و البته بیخیال بازنشسته کردنش چون دوتا gpu داره فکر نمیکنم فعلا کم بیاره فقط مشکل دما دارم که واقعا نمیدونم چکار کنم اگر راهی هست بهم بگید طاقت شنیدنش رو دارم :(( :-ss
TEC خوبه ؟:-?
ممنون جناب isteve ... تا فرکانس 810 ..820 هم بالا بردم استیبل ولی دما وحشتناک شد با این وضع کولینگ اصن اینو که گفتید دیفالت میشه حالم گرفته شد ! با تغییر فرکانس از توی بایوس کارت میشه دایمی اوور کردش ؟
متاسفانه صدا از فن ها نیست چون بنده اونهارو با یک فن LGA cpu و یک فن دیپ کول 2500 rpm عوض کردم (اقای اشراقی در جریانند) مجبور شدم چون کارت گرافیک بنده یه مدل عجیب هست و براش فن و هیتسینگ نیست بخاطر صدای زیاد فن فابریک رو عوض کردم که دیگه قشنگ از فابریکی درومد ...
موقع تغییر فرکانس صدای جیز جیز با هر کلید به گوش میرسه !
نه نه من نگفتم هر وقت ریست کنید تنظیمات دیفالت میشه، درسته که این اتفاق میوفته ولی با فعال کردن start up در نرم افزار
EVGA Prec***on X این اتفاق دیگه نمیوفته و با هر بار ریست کردن و خاموش روشن کردن همچنان همون تنظیمات اورکلاک باقی میمونه و دیگه دیفالت نمیشه.
ضمنا در محیط دیگه ای نمیشه وارد بایوس کارت گرافیک شد...
در مورد فن ها و کولینگ ادامه ی عرایضم رو در پاسخ به پست بعدیتون بخونید.
اقای اشراقی عزیز والا بعد از گفته خودتون یعنی بازنشسته کردن این کارت منم گفتم نابودش کنم :ar! البته لامصب عجب کارتیه باید بره تو موزه XFX تا 820 بهش فرکانس دادم استیبل کار کرد rivals رو با الترا روون و evolve رو با hi قشنگ اجرا کرد ولی متاسفانه دما رفت روی 85 ناچارن بیخیال شدم و البته بیخیال بازنشسته کردنش چون دوتا gpu داره فکر نمیکنم فعلا کم بیاره فقط مشکل دما دارم که واقعا نمیدونم چکار کنم اگر راهی هست بهم بگید طاقت شنیدنش رو دارم :(( :-ss
ببینید، هر اورکلاکی یه انتهایی داره... این انتها یا رسیدن به حداکثر دما هست و یا وال پردازنده ی مرکزی یا گرافیکی و... الان شما رسیدین به حداکثر دما و از این به بعد دیگه اصلا توصیه نمیشه که ادامه بدین حتی من میگم چند قدم به عقب برگردین تا به حالت عادی تری برسید.
در حال حاضر ابتدا باید کیس رو در خنک ترین جای اتاق بذارید طوری که جریان هوا اطراف کیس وجود داشته باشه، بعدش تهویه داخل کیس رو بهبود ببخشید و سپس خنک کننده ی کارت گرافیک رو... اگه این کارها رو به بهترین شکل انجام دادین پس دیگه شما به آخرش رسیدین و از ابن جلوتر نباید پیش برین.
اساتید محترم اوور @};- این تستهای مکس ریت که میگیرین و سیستم چهار ستونش میلرزه و یهو تصویر پر و ریست و ... آیا ... آیا آسیبی نمیزنه ؟ حتی یک اسیب کوچیک ؟ کلا تبعاتش چیه ؟
این سوال رو در تاپیک دیگه ای پرسیده بودین، اصلا جای مناسبی نبود...
این ریست شدن ها و بلو اسکرین هاو... به دلیل ناپایداری هست، اگه سیستم مقداری ناپایدار باشه این اتفاقات رخ میده و اگه ناپایداری فوق العاده شدید باشه و کاربر تنظیمات عجیب و غریبی رو در قطعه به وجود بیاره احتمال آسیب دیدنش زیاده.البته به این هم بستگی داره که ناپایداری به چه دلیل باشه.
اما در کل میشه گفت ریست شدن های عادی که بعدش سیستم دوباره روشن میشه و به کارش ادامه میده، هیچ آسیبی به سخت افزارها نمیزنه.
@};-@};-@};-
MR.POORSUNI
2014/09/23, 01:35
شرمنده جناب isteve اخه جای دیگری متاسفانه ندیدم که زیاد به اون موضوع ربط داشته باشه بازم چشم و البته خیلی خیلی ممنون از پاسخگویی خوبتون
:D :)
درود به همه ی اساتید
من یه کارت سافایر 7850 دارم و یه مدتی هست که برای بازی ها فرکانس هسته رو تا 1000 و مموری رو تا 1375 با نرم افزار MSI Afterburner بالا بردم بدون هیچ ولتاژی.حالا چه با اور و و چه بدون اور وقتی بازی هارو ران میکنم صدای نویزی از کارت بگوش میرسه که از فن هاش نیست.یه صدایی مثل صدای جریان برق هست.یکم نگرانش شدم.میخواستم ببینم واقعا جای نگرانی داره و یا اینکه میشه کاریش کرد؟مثلا با افزایش ولتاژ و از این حرفا.
و حالا بغیر این سوال میخواستم بدونم که بهترین و ایده آل ترین فرکانس ها و همینطور ولتاژ برای اورکلاک برای کارت من چقدر هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
درود به همه ی اساتید
من یه کارت سافایر 7850 دارم و یه مدتی هست که برای بازی ها فرکانس هسته رو تا 1000 و مموری رو تا 1375 با نرم افزار MSI Afterburner بالا بردم بدون هیچ ولتاژی.حالا چه با اور و و چه بدون اور وقتی بازی هارو ران میکنم صدای نویزی از کارت بگوش میرسه که از فن هاش نیست.یه صدایی مثل صدای جریان برق هست.یکم نگرانش شدم.میخواستم ببینم واقعا جای نگرانی داره و یا اینکه میشه کاریش کرد؟مثلا با افزایش ولتاژ و از این حرفا.
و حالا بغیر این سوال میخواستم بدونم که بهترین و ایده آل ترین فرکانس ها و همینطور ولتاژ برای اورکلاک برای کارت من چقدر هست؟
دوست گرامی دقیقا بعد از oc کردن این مشکل پدیدار شد؟مطمئن هستید از فن ها نیست؟
دوست گرامی دقیقا بعد از oc کردن این مشکل پدیدار شد؟مطمئن هستید از فن ها نیست؟
درست نمیدونم ولی یه مدتی هست که صدا رو میشنوم.چون اکثرا برای اجرای بازی ها پروفایل اور رو فعال میکردم صدای بیشتری داشت و الان بدون اور هم صدا هست ولی ضعیفتر.
صدا هم مثل یه ویز ویز هست.بعضی وقتا ممتد و بعضی وقتا بریده بریده.مثلا توی صحنه های مختلف بازی که از فیلم بین بازی با خود بازی که میگذره این صدا در هنگام پخش فیلم ها قطع و موقع برگشتن به بازی دوباره شروع میشه.
AMD Radeon
2014/10/01, 20:19
درست نمیدونم ولی یه مدتی هست که صدا رو میشنوم.چون اکثرا برای اجرای بازی ها پروفایل اور رو فعال میکردم صدای بیشتری داشت و الان بدون اور هم صدا هست ولی ضعیفتر.
صدا هم مثل یه ویز ویز هست.بعضی وقتا ممتد و بعضی وقتا بریده بریده.مثلا توی صحنه های مختلف بازی که از فیلم بین بازی با خود بازی که میگذره این صدا در هنگام پخش فیلم ها قطع و موقع برگشتن به بازی دوباره شروع میشه.
دوست عزیز اول مطمئن بشید که این نویز از منبع تغذیه سیستمتون نباشه.
اگه از منبع تغذیه نبود احتمال آسیب دیدن مدار تغذیه کارتتون منجمله چوک ها و یا خازن ها هست و یا حتی نشتی خازن ها
درود به همه ی اساتید
نویز چوک ها هست , مشکلی نیست. اون قضیه که رضا گفته رو هم چک کن , یعنی لرزش فرکانس بالای چوک ها در منبع تغذیه.
(Coil Whine)
دوست عزیز اول مطمئن بشید که این نویز از منبع تغذیه سیستمتون نباشه.
اگه از منبع تغذیه نبود احتمال آسیب دیدن مدار تغذیه کارتتون منجمله چوک ها و یا خازن ها هست و یا حتی نشتی خازن ها
خوشبختانه از پاور نیست.دقت کردم از خود کارت هست.کارت بدون هیچ مشکلی کار میکنه و افت فریمی در بازی نداره.بنظرتون ممکنه آسیب دیده باشه؟
نویز چوک ها هست , مشکلی نیست. اون قضیه که رضا گفته رو هم چک کن , یعنی فرکانس بالای چوک ها در منبع تغذیه
زیاد جای نگرانی نیست پس بنظر شما؟
آخه چرا باید همچین اتفاقی بیفته براش؟
دوست گرامی خرابی منبع تغذیه هستش.فرمایشات دوستان رو تکرار نمیکنم چون درست هستند و عرض کنم چه چوک باشد چه نشتی خازن بهتره که تعمیر بشود.شک دارم خازن باشد چون ولتاژ رو بالا نبردید
خوشبختانه از پاور نیست.دقت کردم از خود کارت هست.کارت بدون هیچ مشکلی کار میکنه و افت فریمی در بازی نداره.بنظرتون ممکنه آسیب دیده باشه؟
زیاد جای نگرانی نیست پس بنظر شما؟
آخه چرا باید همچین اتفاقی بیفته براش؟
یک مشکل رایج در تمام قطعات الکترونیکی هست. چون اگر خازن باد کرده باشه , قطعا کارت دچار مشکلاتی میشه و این مشکل کاملا نمایان میشه.
از اونجا که ASIC Quality کارت یکم پایین بود خودم هم به نشت الکتریسیته از خود کارت شک کرده بودم.آیا همینطور میتونه باشه؟
31613
از اونجا که ASIC Quality کارت یکم پایین بود خودم هم به نشت الکتریسیته از خود کارت شک کرده بودم.آیا همینطور میتونه باشه؟
31613
دوست من
ASIC هیچ ربطی به این قضیه نداره , کارت شما بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه.
AMD Radeon
2014/10/01, 20:37
31613
خیر دوست عزیز نشت الکتریسیته ربطی به Asic Quality نداره و در ضمن Asic Quality کارت شما در سطح بالایی قرار داره.
همون طور که گفتم احتمالا نویز چوک ها به احتمال 70٪ و یا نشتی خازن ها 30٪ امکان داره باشه.
دوست من
ASIC هیچ ربطی به این قضیه نداره , کارت شما بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه.
ممنون دوست عزیز.خیالم راحت شد.ولی دیگه اورش نمیکنم :d
خیر دوست عزیز نشت الکتریسیته ربطی به Asic Quality نداره و در ضمن Asic Quality کارت شما در سطح بالایی قرار داره.
همون طور که گفتم احتمالا نویز چوک ها به احتمال 70٪ و یا نشتی خازن ها 30٪ امکان داره باشه.
پس فعلا باهاش سر میکنم تا آینده هم ان شاالله مشکلی براش پیش نیاد(البته همونطور که گفتم دیگه بدون اور).خداروشکر گارانتی هم تا یک سال و خورده ای دیگه داره.خدایی نکرده اگه احتیاج شد دستم به یجایی میرسه.(بازم البته اگه شرکت گارانتی کننده قبول کنه .....)خدا اون روز رو نیاره . خخخخ
ممنون از همه ی دوستان و وقتی که برای بنده ی حقیر گذاشتید.
ممنون دوست عزیز.خیالم راحت شد.ولی دیگه اورش نمیکنم :d
پس فعلا باهاش سر میکنم تا آینده هم ان شاالله مشکلی براش پیش نیاد(البته همونطور که گفتم دیگه بدون اور).خداروشکر گارانتی هم تا یک سال و خورده ای دیگه داره.خدایی نکرده اگه احتیاج شد دستم به یجایی میرسه.(بازم البته اگه شرکت گارانتی کننده قبول کنه .....)خدا اون روز رو نیاره . خخخخ
ممنون از همه ی دوستان و وقتی که برای بنده ی حقیر گذاشتید.
دوست من اگر OVER در یک شرایط safe باشه , هیچ مشکلی پیش نمیاد , شما کارت ات رو هم میتونی over کنی و مشکلی هم نیست. رو افزایش فرکانس GPU بیشتر مانور بده , افزایش فرکانس VRAM و GPU همزمان و ریسک ناپایداری رو بیشتر می کنه.
دوست من اگر OVER در یک شرایط safe باشه , هیچ مشکلی پیش نمیاد , شما کارت ات رو هم میتونی over کنی و مشکلی هم نیست. رو افزایش فرکانس GPU بیشتر مانور بده , افزایش فرکانس VRAM و GPU همزمان و ریسک ناپایداری رو بیشتر می کنه.
بابت تمام راهنمایی هاتون واقعا ممنونم مدیر جان@};-
بابت تمام راهنمایی هاتون واقعا ممنونم مدیر جان@};-
من این مشکل رو با کارت 5770 Biostar داشتم.
موقع لود ، از کارت صدای ویززززززززززززززززز به گوش میرسید.
مخصوصا تو تست Furmark
کارت رو کلا باز کردم و با تینر حسابی تمیزش کردم ، بعد این کار ، دیگه صدا نیومد.
این مورد رو حتما امتحان کنید.ممکنه به علت گرد و خاکی که روی چوک ها وجود داره این مورد به وجود اومده.
در هر صورت همانطور که عطا جان یا سایر دوستان فرمودند ، این مشکل زیاد جدی نیست پس با خیال راحت از کارت استفاده کنید.
من این مشکل رو با کارت 5770 Biostar داشتم.
موقع لود ، از کارت صدای ویززززززززززززززززز به گوش میرسید.
مخصوصا تو تست Furmark
کارت رو کلا باز کردم و با تینر حسابی تمیزش کردم ، بعد این کار ، دیگه صدا نیومد.
این مورد رو حتما امتحان کنید.ممکنه به علت گرد و خاکی که روی چوک ها وجود داره این مورد به وجود اومده.
در هر صورت همانطور که عطا جان یا سایر دوستان فرمودند ، این مشکل زیاد جدی نیست پس با خیال راحت از کارت استفاده کنید.
ممنون علی جان
دقیقا همینطوره که گفتی.فقط توی لود همچین صدایی میده(دقیقا هم متوجه شدم که چه صدایی رو میگی :D همونطور که خودت هم منظور منو گرفتی;) )
حالام که فعلا کارت گارانتی داره دلم نمیاد بازش کنم.
بهرحال از راهنماییت خیلی ممنونم علی جان@};-.
EHSAN BAHAVAR
2014/10/01, 23:42
با سلام خدمت دوستان .
البته این مشکل خودم با کارت ASUS 780Ti DCii ه داشتم و یکی از دوستان هم با کارت گیگابایت هم این مشکل رو داشتن وقتی در تستهای سنگینی مثل 3D11 یا 3D13 هستی یا تو بازی هستی یه صدایی به گوش میرسه که دقیقا معلومه این صدا از فن نیست . مشکل خاصی نیست حساس نباشین دوست عزیز به این قضیه با خیال راحت استفاده کنین از کارت .@};-
با سلام خدمت دوستان .
البته این مشکل خودم با کارت ASUS 780Ti DCii ه داشتم و یکی از دوستان هم با کارت گیگابایت هم این مشکل رو داشتن وقتی در تستهای سنگینی مثل 3D11 یا 3D13 هستی یا تو بازی هستی یه صدایی به گوش میرسه که دقیقا معلومه این صدا از فن نیست . مشکل خاصی نیست حساس نباشین دوست عزیز به این قضیه با خیال راحت استفاده کنین از کارت .@};-
ممنون از توجهتون
حالا که اینطوریاس دست زدم به اورش :D
کیس تهویه ی استاندارد نداره وگرنه بهش ولتاژ هم میدادم.تا الان تونستم فرکانس هسته رو به 1157 و حافظه رو به 1477 برسونم بدون اضافه کردن ولتاژ.
فکر نمیکردم این کارت پتانسیل اور خوبی داشته باشه ولی با همین ولتاژ استوک باز هم خیلی خوب پیش اومد.دمای لودش هم 70 و نهایتا 71 هست.
نظرتون چیه؟
اگه موردی هست ممنون میشم بگید
ممنون از توجهتون
حالا که اینطوریاس دست زدم به اورش :D
کیس تهویه ی استاندارد نداره وگرنه بهش ولتاژ هم میدادم.تا الان تونستم فرکانس هسته رو به 1157 و حافظه رو به 1477 برسونم بدون اضافه کردن ولتاژ.
فکر نمیکردم این کارت پتانسیل اور خوبی داشته باشه ولی با همین ولتاژ استوک باز هم خیلی خوب پیش اومد.دمای لودش هم 70 و نهایتا 71 هست.
نظرتون چیه؟
اگه موردی هست ممنون میشم بگید
معماری سری جدید کارت های AMD به صورتی هست که پا به پای هسته ، فرکانس مموری هم در فریم گیری تاثیر داره.
به طور مثال با کارت خودم بازی AC4BF رو آخرین تنظیمات 37 فریم میگیرم.
با اورکلاک فرکانس هسته از 970 به 1150 فریم به 40 تا 42 فریم افزایش پیدا میکند.
با اورکلاک فرکانس مموری از 1250 به 1500 فریم هم به 45 تا 47 فریم افزایش پیدا میکنه.
هرچند برای بازی و استفاده دائم بهتره به مموری کارت فشاری وارد نشه.
مموری کارت حساس هست ، پس من برای استفاده روی 1400 ست کردم.ولی فرکانس هسته رو روی رقم 1150 ست کردم.
پس برای شما هم فرکانس هسته تا همین حدود 1150~1200 کافی هست.
در ارتباط با ولتاژ هم سعی بشه تاجایی که امکان داره از اعمال ولتآژ اضافی خودداری بشه هرچند 0.02 ~ 0.04 ولتآژ بیشتر در محدوده سیف هست.
علی جان یعنی الان فرکانس ها زیادن؟
اگه لازمه کمشون بکنم
علی جان یعنی الان فرکانس ها زیادن؟
اگه لازمه کمشون بکنم
یک شات از برنامه GPUz قبل و بعد اورکلاک قرار بدید + اینکه چقدر به کارت ولتآژ دادید.
یک شات از برنامه CPUz قبل و بعد اورکلکا قرار بدید + اینکه چقدر به کارت ولتآژ دادید.
یه اتفاق عجیب افتاد و من با اینکه با فرکانس مموری 1477 اون موقع تست گرفتم حالا دوباره خواستم تکرار کنم تصویر پرش و ناپایداری داشت تا مجبور شدم کمش کنم تا 1450 تا پایدار شد.این هم دوتا شات از gpu-z حین تست msi kombustor:
3161931620
ولتاژم هیچی ندادم.استوکه.
این هم آیدل کارت:
31621
این ضمیمه هاهم هیچی.ناپایدار بود.ولی بالایی خوب بود.مشکلی نداشت
یه اتفاق عجیب افتاد و من با اینکه با فرکانس مموری 1477 اون موقع تست گرفتم حالا دوباره خواستم تکرار کنم تصویر پرش و ناپایداری داشت تا مجبور شدم کمش کنم تا 1450 تا پایدار شد.این هم دوتا شات از gpu-z حین تست msi kombustor:
ولتاژم هیچی ندادم.استوکه.
این هم آیدل کارت:
این ضمیمه هاهم هیچی.ناپایدار بود.ولی بالایی خوب بود.مشکلی نداشت
اول اینکه رمای کارت شما الپیداست.
پس اگر 1477 ناپایداره بذارش رو 1400 یا حتی کمتر.
فرکانس هسته هم ببین تهش با چه فرکانسی تست Heaven Benchmark رو پاس میکنه.
مثلا اگر نهایت با 1200 تست رو پاس کرد ، برای استفاده فرکانس کارت رو روی حدود 1100 تا 1150 ست کنید.
حین تست حواست به دما کارت باشه.
تست Heaven Benchmark سنگین ترین تست گرافیک هستش.
پیشنهاد میکنم در حین تست مانیتورینگ برنامه msi After burner هم باز باشه تا داخل تست دمای کارت رو ببینی.
سعی کن دمای کارت در حین اورکلاک داخل تست بیش از 70 درجه نشه.
درود به همه ی اساتید گرامی@};-
اینبار با یک موضوع دیگه مزاحم وقتتون شدم و اون اورکلاک پردازنده هست.
پردازنده ی نامردی که خیلی مردی از خودش نشون داده :d (نامردیش از جهت High ولتاژیش و مردیش هم این هست که با توجه به قیمت پایینی که داره تا حالا هیچوقت و توی هیچ گیمی دست منو نبسته)
پردازنده ی سیستم من AMD Athlon II X3 455 3.3Ghz هست که با آنلاک و بدون ولتاژ اضافی به AMD Phemom II X4 B55 با همون فرکانس مبدل شد که متاسفانه حافظه ی کش L3 همجنان قفل هست.
من بعد از دریافت راهنمایی هایی از دوست عزیز AliOver به دنیای اورکلاک پا گذاشتم ولی با محدودیت هایی مواجه شدم که مهمترینش همین های ولتاژ بودن پردازنده بود.من فعلا تونستم پردازنده رو تا 3.72 گیگاهرتز با ولتاژ 1.457v که از توی تنظیمات بایوس ست کردم استیبل کنم(فقط نمیدونم چرا cpu-z کمتر نشون میده) و همچنین فرکانس پل شمالی رو تا 2400 مگاهرتز با ولتاژ 1.16v و کلا سیستم رو به این شکل استیبل کنم.
32070
25 دقیقه هم سیستم رو با نرم افزار prime95 زیر فشار بردم و درنهایت دمای پردازنده به 50 و 51 رسید.کولر پردازنده هم دیپ کول GammaXX S40 هست.
حالا از اونجایی که آدمیزاد طبعا زیاده خواه هست:d میخوام فرکانس پردازنده رو کمی بالاتر و تا 3.96 برسونم و برای انجام گیم استفاده کنم.
حالا سوال من این هست که من تا چه میزانی میتونم این پردازنده ی های ولتاژ رو بهش ولتاژ بدم و حداکثر دمای مجاز براش با اون ولتاژ چقدر هست و از چه میزانی نباید تجاوز کنه؟
میدونم زیاد حرف زدم و سرتون رو درد آوردم:d ولی خب چه میشه کرد.این سوالای ذهن سائل رو باید اساتیدی مثل شما پاسخ بده دیگه ;)
اگر مثل همیشه به سوالات من توجه کنید و لطف کنین و پاسخ بدید واقعا ممنون میشم@};-
درود به همه ی اساتید گرامی@};-
اینبار با یک موضوع دیگه مزاحم وقتتون شدم و اون اورکلاک پردازنده هست.
پردازنده ی نامردی که خیلی مردی از خودش نشون داده :d (نامردیش از جهت High ولتاژیش و مردیش هم این هست که با توجه به قیمت پایینی که داره تا حالا هیچوقت و توی هیچ گیمی دست منو نبسته)
پردازنده ی سیستم من AMD Athlon II X3 455 3.3Ghz هست که با آنلاک و بدون ولتاژ اضافی به AMD Phemom II X4 B55 با همون فرکانس مبدل شد که متاسفانه حافظه ی کش L3 همجنان قفل هست.
من بعد از دریافت راهنمایی هایی از دوست عزیز AliOver به دنیای اورکلاک پا گذاشتم ولی با محدودیت هایی مواجه شدم که مهمترینش همین های ولتاژ بودن پردازنده بود.من فعلا تونستم پردازنده رو تا 3.72 گیگاهرتز با ولتاژ 1.457v که از توی تنظیمات بایوس ست کردم استیبل کنم(فقط نمیدونم چرا cpu-z کمتر نشون میده) و همچنین فرکانس پل شمالی رو تا 2400 مگاهرتز با ولتاژ 1.16v و کلا سیستم رو به این شکل استیبل کنم.
32070
25 دقیقه هم سیستم رو با نرم افزار prime95 زیر فشار بردم و درنهایت دمای پردازنده به 50 و 51 رسید.کولر پردازنده هم دیپ کول GammaXX S40 هست.
حالا از اونجایی که آدمیزاد طبعا زیاده خواه هست:d میخوام فرکانس پردازنده رو کمی بالاتر و تا 3.96 برسونم و برای انجام گیم استفاده کنم.
حالا سوال من این هست که من تا چه میزانی میتونم این پردازنده ی های ولتاژ رو بهش ولتاژ بدم و حداکثر دمای مجاز براش با اون ولتاژ چقدر هست و از چه میزانی نباید تجاوز کنه؟
میدونم زیاد حرف زدم و سرتون رو درد آوردم:d ولی خب چه میشه کرد.این سوالای ذهن سائل رو باید اساتیدی مثل شما پاسخ بده دیگه ;)
اگر مثل همیشه به سوالات من توجه کنید و لطف کنین و پاسخ بدید واقعا ممنون میشم@};-
سلام خوبی شما؟
باز اومدی؟:D
خوب چند نکته.
نهایت ولتآژ اعمالی رو ایر گفته شده نباید از رقم 1.54 در ایر ، و 1.56 در واتر تجاوز کنه.
ولی یادمه دومین پردازنده من Phenom II 555 بود که به سه هسته آنلاک شده بود.
اتفاقا چیپ متوسطی داشت.
اوایل با کولر استوک با ولتآژ 1.58 ولت برای 4 گیگاهرتز استفاده میکردم ،
چون گام های دمایی در لود زیاد بود سیستم بعد از چند ساعت استیبل نمیشد.مجبور بودم براش 1.58 ست کنم.
همین مشکلی که با پردازنده جدید دارم.پس دمای کمتر ولتآژ کمتر استیبلیتی بیشتر
که بعد با خرید همین کولر داخل امضا تونستم با همون ولتآژ در فرکانس 4.3GHz استفاده کنم.
کولینگ هرچه بهتر باشه و گام های دمایی اهسته تر بالا و پایین بشه پردازنده با ولتآژ کمتری استیبل میشه.
این سری درسته پردازنده خنکی هستن.
ولی از اون طرف تحمل دما رو ندارن.
معمولا با فرکانس دیفالت تا 70 درجه رو تحمل میکنن ولی هرچه به فرکانس بالا نزدیک میشن تحمل دمای کمتری پیدا میکنن.
به طوری که با رد کردن فرکانس 4100 میشه گفت نهایت دمای قابل تحملشون از رقم 68 درجه به حدود 55 درجه کاهش پیدا میکنه.
شما بار اول ولتآژ رو دستی 1.5 ست ببین استیبل میشه یا نه.یعنی با افزایش ولتآژ ، پردازنده اسکیل میده یا نه.
اگر جواب داد ولتآژ رو دستی رو 1.56 ست کن.
اگر در فرکانس مورد نظر استیبل شد شروع به کاهش ولتآژ کنید تا با کمترین ولتاژ پردازنده استیبل بشه.
در بیس کلاک های بالا سعی کن به یک حد تناسب بین CPU NB و HT برسی.
این نکته خیلی مهمه.
من برای پردازنده 1055 که 295 FSB ست کرده بودم ، تا حدود 285 ، CPU NB=2200 و HT حدود 1600 مگاهرتز بود
بعد اینکه 290 رو رد کرد CPU NB = 2600 ست کردم و HT = 1200
پس سعی کن این حد تناسب رو پیدا کنی.
سلام خوبی شما؟
باز اومدی؟:D
خوب چند نکته.
نهایت ولتآژ اعمالی رو ایر گفته شده نباید از رقم 1.54 در ایر ، و 1.56 در واتر تجاوز کنه.
ولی یادمه دومین پردازنده من Phenom II 555 بود که به سه هسته آنلاک شده بود.
اتفاقا چیپ متوسطی داشت.
اوایل با کولر استوک با ولتآژ 1.58 ولت برای 4 گیگاهرتز استفاده میکردم ،
چون گام های دمایی در لود زیاد بود سیستم بعد از چند ساعت استیبل نمیشد.مجبور بودم براش 1.58 ست کنم.
همین مشکلی که با پردازنده جدید دارم.پس دمای کمتر ولتآژ کمتر استیبلیتی بیشتر
که بعد با خرید همین کولر داخل امضا تونستم با همون ولتآژ در فرکانس 4.3GHz استفاده کنم.
کولینگ هرچه بهتر باشه و گام های دمایی اهسته تر بالا و پایین بشه پردازنده با ولتآژ کمتری استیبل میشه.
این سری درسته پردازنده خنکی هستن.
ولی از اون طرف تحمل دما رو ندارن.
معمولا با فرکانس دیفالت تا 70 درجه رو تحمل میکنن ولی هرچه به فرکانس بالا نزدیک میشن تحمل دمای کمتری پیدا میکنن.
به طوری که با رد کردن فرکانس 4100 میشه گفت نهایت دمای قابل تحملشون از رقم 68 درجه به حدود 55 درجه کاهش پیدا میکنه.
شما بار اول ولتآژ رو دستی 1.5 ست ببین استیبل میشه یا نه.یعنی با افزایش ولتآژ ، پردازنده اسکیل میده یا نه.
اگر جواب داد ولتآژ رو دستی رو 1.56 ست کن.
اگر در فرکانس مورد نظر استیبل شد شروع به کاهش ولتآژ کنید تا با کمترین ولتاژ پردازنده استیبل بشه.
در بیس کلاک های بالا سعی کن به یک حد تناسب بین CPU NB و HT برسی.
این نکته خیلی مهمه.
من برای پردازنده 1055 که 295 FSB ست کرده بودم ، تا حدود 285 ، CPU NB=2200 و HT حدود 1600 مگاهرتز بود
بعد اینکه 290 رو رد کرد CPU NB = 2600 ست کردم و HT = 1200
پس سعی کن این حد تناسب رو پیدا کنی.
سلام علی جان.خیلی مخلصیم
من همیشه مزاحم شما میشم.باید ببخشی دیگه:d
سعی خودمو میکنم ببینم چی میشه.
فقط یه موردی هست.با بالا بردن ولتاژ پردازنده ولتاژ 5v+ سیستم هم بالا میره(توی مونیتورینگ نرم افزار AIDA64 چیزی حدود 5.3 میرسه).این مورد مشکلی پیش نمیاره؟میتونم از جایی این ولتاژ رو کم کنم؟
درودی دوباره به همه ی دوستان
آقا من کلا بیخیال اور بالای 3.7Ghz پردازنده سیستمم شدم.خییییلی ولتاژ میخواد و دماش میره بالا که اصلا نمی ارزه.یهو میزنم میسوزونمش و دیگه هیچی
حالا یه مشکلی که جدیدا بهش برخوردم توی بازی های جدید مثل middle earth و WD:Bad Blood که وقتی بازی هارو اجرا میکنم بعد چند دقیقه یا همون اول بازی کرش میکنن و میاد از بازی بیرون.وقتی تنظیمات بایوس و اورکلاک رو به حالت اولیه برمیگردونم هیچ مشکلی نیست ولی نمیدونم چرا نمیتونه با اورکلاک بازی هارو سالم و بدون کرش اجرا کنه و میپره بیرون.
حتی من برای این تنظیمات اورکلاکی که انجام دادم 30 دقیقه با نرم افزار prime95 سیستم رو زیر تست بردم و بدون هیچ ارور و خطایی این 30 دقیقه رو پاس کرده.
حالا نمیدونم چرا توی بازی باید اینجور باشه.آیا راهی به نظرتون میرسه و میدونید مشکل از چیه؟
عکس دم دست نداشتم.شرمنده.
اینم تنظیماتش:
Base Clock : 240Mhz
CPU: AMD Phenom II X4 B55 3.72GHz - 1.46v
CPU Ratio : 15.5
Ram: Corsair XMS3 2*4GB @ 1600Mhz 9-9-9-24-33 - 1.652v
Ram Ratio : 6.66
NB Frequency : 2400Mhz - 1.13v
NB Ratio : 10
HT link : 1920Mhz - Default Voltage
HT Ratio : 8
MR.POORSUNI
2014/10/11, 19:25
آقا من کلا بیخیال اور بالای 3.7Ghz پردازنده سیستمم شدم.خییییلی ولتاژ میخواد و دماش میره بالا که اصلا نمی ارزه.یهو میزنم میسوزونمش و دیگه هیچی
حالا یه مشکلی که جدیدا بهش برخوردم توی بازی های جدید مثل middle earth و WD:Bad Blood که وقتی بازی هارو اجرا میکنم بعد چند دقیقه یا همون اول بازی کرش میکنن و میاد از بازی بیرون.وقتی تنظیمات بایوس و اورکلاک رو به حالت اولیه برمیگردونم هیچ مشکلی نیست ولی نمیدونم چرا نمیتونه با اورکلاک بازی هارو سالم و بدون کرش اجرا کنه و میپره بیرون.
حتی من برای این تنظیمات اورکلاکی که انجام دادم 30 دقیقه با نرم افزار prime95 سیستم رو زیر تست بردم و بدون هیچ ارور و خطایی این 30 دقیقه رو پاس کرده.
حالا نمیدونم چرا توی بازی باید اینجور باشه.آیا راهی به نظرتون میرسه و میدونید مشکل از چیه؟
اینم تنظیماتش:
سلام دوست عزیز تا جایی که بنده میدونم الان سیستم شما دیگه ان استیبل شده وقتی میگیم استیبل و پایدار یعنی در هر شرایطی باید پایدار باشه شما شروع کن اوورکلاکی که انجام دادی رو کم کم پایین بیار و هی تست کن تا توی همون بازیها پایدار بشه گرافیک رو هم اوور کردی ؟
سلام دوست عزیز تا جایی که بنده میدونم الان سیستم شما دیگه ان استیبل شده وقتی میگیم استیبل و پایدار یعنی در هر شرایطی باید پایدار باشه شما شروع کن اوورکلاکی که انجام دادی رو کم کم پایین بیار و هی تست کن تا توی همون بازیها پایدار بشه گرافیک رو هم اوور کردی ؟
نه گرافیک با تنظیمات استوکه.اورش نکردم.
MR.POORSUNI
2014/10/11, 19:44
نه گرافیک با تنظیمات استوکه.اورش نکردم.
پس دوست عزیز شروع کنید به پایین اوردن کلاکی که زدید برنامه پرایم 95 نمیتونه اندازه یک بازی حافظه رم شما رو پر کنه این علت یا میتونه از اوور زیاد باشه خصوصا رم یا پاور شما که توان تامین برق رو توی بازی نداره ! در بازی هم رم هم cpu هم گرافیک با تمام قدرت از پاور برق میکشن دیگه چه برسه وقتی اوور هم باشن !
اینم تنظیماتش:
سلام برادر،
کدوم تست Prime 95 رو میری؟
تست Blend؟
سلام برادر،
کدوم تست Prime 95 رو میری؟
تست Blend؟
بله آرمین جان.Blend رو میزدم چون رم رو هم تایمینگش رو پایین آوردم
پس دوست عزیز شروع کنید به پایین اوردن کلاکی که زدید برنامه پرایم 95 نمیتونه اندازه یک بازی حافظه رم شما رو پر کنه این علت یا میتونه از اوور زیاد باشه خصوصا رم یا پاور شما که توان تامین برق رو توی بازی نداره ! در بازی هم رم هم cpu هم گرافیک با تمام قدرت از پاور برق میکشن دیگه چه برسه وقتی اوور هم باشن !
پس یعنی بیس کلاک رو پایین بیارم؟
درضمن رم اور نشده و فقط تایمینگش رو از 11 به 9 تغییر دادم
اور هم فک نکنم زیاد بوده باشه.بیس کلاک حدود 20 درصد زیاد شده که پردازنده با تغییر ضریب حدود 13 درصد اور شده.
پاور هم گرین 600A-EU هست.فک نکنم از نظر برق و ولتاژ کم بیاره
بله آرمین جان.Blend رو میزدم چون رم رو هم تایمینگش رو پایین آوردم
تست پایداری رم گرفته بودی وقتی تایمینگ رو پایین آوردی؟
خوب اینطوری نمیشه دقیق متوجه شد کجای کار ایراد داره، شما هر بار باید یک کار انجام بدی. مثلا" همینکه تایمینگ رو پایین آوردی، پس از اینکه سیستم تست پایداری رم رو پاس کرد، یه مدت باهاش کار کن ببین آیامورد پیش میاد یا نه، بعد مثلا" یه مقدار پردازنده، بعد یه مقدار پل شمالی، هر دفعه یه کار.
وقتی چند جای مختلف سیستم همزمان دست کاری میشن سخت میشه متوجه شد دقیقا" کدوم قسمت بازی در میاره.
تست پایداری رم گرفته بودی وقتی تایمینگ رو پایین آوردی؟
خوب اینطوری نمیشه دقیق متوجه شد کجای کار ایراد داره، شما هر بار باید یک کار انجام بدی. مثلا" همینکه تایمینگ رو پایین آوردی، پس از اینکه سیستم تست پایداری رم رو پاس کرد، یه مدت باهاش کار کن ببین آیامورد پیش میاد یا نه، بعد مثلا" یه مقدار پردازنده، بعد یه مقدار پل شمالی، هر دفعه یه کار.
وقتی چند جای مختلف سیستم همزمان دست کاری میشن سخت میشه متوجه شد دقیقا" کدوم قسمت بازی در میاره.
نه متاسفانه.ولی الان تست memtest رو اجرا کردم طبق دستورات خودتون که با تنظیماتی که گفته بودم به مشکل خورد.
حالا با فرکانس 1600 , ولتاژ دیفالت و تایمینگ 27-10-10-10 با memtest گذاشتم تا 30 درصد رفت بدون هیچ مشکلی.
ولی شما درست میگید من اشتباه کردم.باید یکی یکی اور میکردم.
حالا باید برم سراغ پردازنده
نه متاسفانه.ولی الان تست memtest رو اجرا کردم طبق دستورات خودتون که با تنظیماتی که گفته بودم به مشکل خورد.
حالا با فرکانس 1600 , ولتاژ دیفالت و تایمینگ 27-10-10-10 با memtest گذاشتم تا 30 درصد رفت بدون هیچ مشکلی.
ولی شما درست میگید من اشتباه کردم.باید یکی یکی اور میکردم.
حالا باید برم سراغ پردازنده
مشکل فورس کلوز یا از بازی بیرون پریدن ، چند دلیل داره :
1- فرکانس CPU NB :::::
-این بخش باعث آنستیبل شدن مموری کنترلر میشه.میشه اینطور برداشت کرد مموری کنترلر پردازنده شما کیفیت خوبی نداره.پس فرکانس این بخش رو روی حدود 2000 نگه دارید.
2- فرکانس بالای رم که خارج از توان مموری کنترلر باشه:::::
-من 1090 داشتم 2000 بوت میکرد تا وسط لود ویندوز هم میرفت!!! و تا 1960 من داخل بازی مشغول گیم بودم.ولی اکثرا تا حدود 1750 استیبل هستن.فرکانس رم رو حدود 1700 نگه دار.
3-در این سری به دلیل محدودیت مموری کنترلر ، نهایت ، مقدار مشخصی میتونه ، رم سرعت خواندن و نوشتن رو تجربه کنه.بعد اون شروع به فورس کلوز در حجم بالای رم میکنه.
4- زیاد به تایمینگ رم حساس نباش.برای استفاده روزانه استیبل بودن به پروفمنس ارجعیت داره !!!
فرکانس CPU NB خودش به اندازه 3 یا 5 تا CL تاثیر داره. :دی
مشکل فورس کلوز یا از بازی بیرون پریدن ، چند دلیل داره :
1- فرکانس CPU NB :::::
-این بخش باعث آنستیبل شدن مموری کنترلر میشه.میشه اینطور برداشت کرد مموری کنترلر پردازنده شما کیفیت خوبی نداره.پس فرکانس این بخش رو روی حدود 2000 نگه دارید.
2- فرکانس بالای رم که خارج از توان مموری کنترلر باشه:::::
-من 1090 داشتم 2000 بوت میکرد تا وسط لود ویندوز هم میرفت!!! و تا 1960 من داخل بازی مشغول گیم بودم.ولی اکثرا تا حدود 1750 استیبل هستن.فرکانس رم رو حدود 1700 نگه دار.
3-در این سری به دلیل محدودیت مموری کنترلر ، نهایت ، مقدار مشخصی میتونه ، رم سرعت خواندن و نوشتن رو تجربه کنه.بعد اون شروع به فورس کلوز در حجم بالای رم میکنه.
4- زیاد به تایمینگ رم حساس نباش.برای استفاده روزانه استیبل بودن به پروفمنس ارجعیت داره !!!
فرکانس CPU NB خودش به اندازه 3 یا 5 تا CL تاثیر داره. :دی
خیلی ممنونم از همه ی بزرگواران و اساتید گرامی
مشکل حل شد و از همون رم بود که با تغییر در تایمینگش و با تست پایداری رم OK شد.
فرکانس NB هم با همون 2400 و پردازنده هم روی همون 3.72 استیبل شد.
ممنون از آرمین جان و علی آقای گل که همیشه منو راهنمایی کردن@};-
peymanstar
2014/10/20, 10:38
سلام دوستان نمیدونسم سوالمو جاش اینجا هس یا نه
3 تا رم سلیکون پاورو اپسیر1333
میخواسم رم بخرم که باس ش 1600 باشه ولی تو توضیحات مادربرد نشون میده که با اور ازاین مموری پشتیبانی میکنه
حالا میخواسم بپرسم این رم فعلی قابلیت اور دارن ؟تنظیمات خاصی تو مادربرد هس بشه اور کرد؟کدوم قطعات باید اورشن؟
سلام دوستان نمیدونسم سوالمو جاش اینجا هس یا نه
3 تا رم سلیکون پاورو اپسیر1333
میخواسم رم بخرم که باس ش 1600 باشه ولی تو توضیحات مادربرد نشون میده که با اور ازاین مموری پشتیبانی میکنه
حالا میخواسم بپرسم این رم فعلی قابلیت اور دارن ؟تنظیمات خاصی تو مادربرد هس بشه اور کرد؟کدوم قطعات باید اورشن؟
سلام دوست عزیز، بله در جای مناسبی پرسیدید.
اگه فقط فرکانس رم رو از 1333MHz به 1600MHz تغییر بدین و یا رم 1600MHz بخرید هیچ افزایش کارایی رو احساس نخواهید کرد.
رم های شما معمولی هستن و نمیشه باهاشون به فرکانسی رسید که افزایش کارایی محسوس باشه برای همین پیشنهاد میکنم به جای فرکانس روی تایمینگ ها کار کنید.
برای کاهش تایمینگ های رم از طریق بایوس باید اقدام کنید. بخش مربوط به تنظیمات رم.
اگه نیاز به راهنمایی بیشتر دارید لطفا چندتا تصویر از صفحه ی بایوس ماردبردتون بذارید مخصوصا بخش تنظیمات رم.
همچنین نرم افزار cpu-z رو نصب کنید و یه شات از تب cpu و memory بذارید.
@};-
peymanstar
2014/10/20, 12:31
سلام دوست عزیز، بله در جای مناسبی پرسیدید.
اگه فقط فرکانس رم رو از 1333MHz به 1600MHz تغییر بدین و یا رم 1600MHz بخرید هیچ افزایش کارایی رو احساس نخواهید کرد.
رم های شما معمولی هستن و نمیشه باهاشون به فرکانسی رسید که افزایش کارایی محسوس باشه برای همین پیشنهاد میکنم به جای فرکانس روی تایمینگ ها کار کنید.
برای کاهش تایمینگ های رم از طریق بایوس باید اقدام کنید. بخش مربوط به تنظیمات رم.
اگه نیاز به راهنمایی بیشتر دارید لطفا چندتا تصویر از صفحه ی بایوس ماردبردتون بذارید مخصوصا بخش تنظیمات رم.
همچنین نرم افزار cpu-z رو نصب کنید و یه شات از تب cpu و memory بذارید.
@};-
32723
32724
32725
32726
32727
32728
32729
32730
peymanstar
2014/10/20, 18:59
کسی نیست جواب بده
کسی نیست جواب بده
چه چیزی باید پاسخ داده بشه؟
چه چیزی باید اور بشه؟؟؟!
شما اصلا نیازی به اورکلاک دارید؟
شما اگر رمت 1333 هستش که میری بایوس به قسمت اورکلاکینگ و فرکانس رم رو دستی میذاری رو 1600
اگر هم به صورت ضریب هستش که ضریب 8 رو انتخاب میکنی.
من داخل عکس ها چیزی با عنوان فرکانس رم نمیبینم.
مموری کنترلر پردازندت راحت تا بالای 3000 هم جواب میده.
(رکورد ماکس فرکانس AMD و رنک CL 10 دنیا دست AMD هستش با فرکانس 3800مگاهرتز)
ولی این رم و بوردته که محدوده.
peymanstar
2014/10/21, 12:28
چه چیزی باید پاسخ داده بشه؟
چه چیزی باید اور بشه؟؟؟!
شما اصلا نیازی به اورکلاک دارید؟
شما اگر رمت 1333 هستش که میری بایوس به قسمت اورکلاکینگ و فرکانس رم رو دستی میذاری رو 1600
اگر هم به صورت ضریب هستش که ضریب 8 رو انتخاب میکنی.
من داخل عکس ها چیزی با عنوان فرکانس رم نمیبینم.
مموری کنترلر پردازندت راحت تا بالای 3000 هم جواب میده.
(رکورد ماکس فرکانس AMD و رنک CL 10 دنیا دست AMD هستش با فرکانس 3800مگاهرتز)
ولی این رم و بوردته که محدوده.
بچه های این انجمن اصن اعصاب ندارن.دوست عزیزپست قبلی دوستمون گفت راهنمایت کنم منم پرسیدم نمیدونم ولی ب این ی جورای میگن پاسخ
بچه های این انجمن اصن اعصاب ندارن.دوست عزیزپست قبلی دوستمون گفت راهنمایت کنم منم پرسیدم نمیدونم ولی ب این ی جورای میگن پاسخ
دوست خوب من، قطعا علی جان منظوری نداشتن از روی نوشته ها نمیشه لحن بیان کسی رو تشخیص داد، علی آقا فقط چندتا سوال پرسیدن که اتفاقا منم همین سوالات رو داشتم.
اینطور که از تصاویر متوجه شدم شما یک رم 4GB و یک رم 2GB روی سیستم دارید. به دلیل اینکه رم ها با هم هماهنگی کاملی ندارن و همینطور رم هاتون معمولی هستن نمیتونید فرکانسشون رو در حد خوبی بالا ببرید، ضمن اینکه مدل ماردبرد شما رو نمیدونم و نگفتید که ماردبردتون چیه ولی فکر نمیکنم ماردبردتون هم مناسب اورکلاک رم باشه (با توجه به تنظیمات بایوس که تو عکس ها دیدم).
با این اوصاف توصیه میکنم به تنظیمات بایوس دست نزنید و اورکلاک رم انجام ندین. چون حتی اگه نهایت سعی خودتو بکنید بازم کارایی سیستم در حدی بیشتر نمیشه که بتونید حس کنید. اما اگه اصرار دارید اورکلاک انجام بدین تایمینگ ها رو پایین تر بیارید.
اگه خواستید تایمینگ ها رو پایین بیارید یک شات از قسمت DRAM Timing Mode (در تصویر آخر بایوس که گذاشتید) بگیرید و بذارید تا ببینیم چه میشه کرد. پارامترهای DRAM در تصویر سوم از بایوس قابل تغییر هستن؟
@};-
peymanstar
2014/10/21, 21:39
دوست خوب من، قطعا علی جان منظوری نداشتن از روی نوشته ها نمیشه لحن بیان کسی رو تشخیص داد، علی آقا فقط چندتا سوال پرسیدن که اتفاقا منم همین سوالات رو داشتم.
اینطور که از تصاویر متوجه شدم شما یک رم 4GB و یک رم 2GB روی سیستم دارید. به دلیل اینکه رم ها با هم هماهنگی کاملی ندارن و همینطور رم هاتون معمولی هستن نمیتونید فرکانسشون رو در حد خوبی بالا ببرید، ضمن اینکه مدل ماردبرد شما رو نمیدونم و نگفتید که ماردبردتون چیه ولی فکر نمیکنم ماردبردتون هم مناسب اورکلاک رم باشه (با توجه به تنظیمات بایوس که تو عکس ها دیدم).
با این اوصاف توصیه میکنم به تنظیمات بایوس دست نزنید و اورکلاک رم انجام ندین. چون حتی اگه نهایت سعی خودتو بکنید بازم کارایی سیستم در حدی بیشتر نمیشه که بتونید حس کنید. اما اگه اصرار دارید اورکلاک انجام بدین تایمینگ ها رو پایین تر بیارید.
اگه خواستید تایمینگ ها رو پایین بیارید یک شات از قسمت DRAM Timing Mode (در تصویر آخر بایوس که گذاشتید) بگیرید و بذارید تا ببینیم چه میشه کرد. پارامترهای DRAM در تصویر سوم از بایوس قابل تغییر هستن؟
@};-
3 تا رم دارم هر 3 تا 2gb
مدل مادربردم msi 870s-g46 fx
فقط میخوام بدونم این مادربرد تا چه حافظه ای (رم) تو چ باسی قابل ارتقاس ؟
و یه قسمت دیدم تو منو cell meno که زده بودunluack core همون هسته پنهانه؟
بنظرتون این رم عوض کنم و رم برا اورکلاک بگیرم
3 تا رم دارم هر 3 تا 2gb
مدل مادربردم msi 870s-g46 fx
فقط میخوام بدونم این مادربرد تا چه حافظه ای (رم) تو چ باسی قابل ارتقاس ؟
و یه قسمت دیدم تو منو cell meno که زده بودunluack core همون هسته پنهانه؟
بنظرتون این رم عوض کنم و رم برا اورکلاک بگیرم
اول این که اون یک رم اضافی رو حذف کنید و به جاش دو تا چهار گیگ استفاده کنید.
همین الان پروفمنس سیستم شما نصف شده.
برای اورکلاک رم قبل اینکه رم خوب بگیرید بورد خوب بگیرید.
مموری کنترلر پردازنده شما محدود نیست این بورد شماست که محدود هستش.
بورد از لحاظ فاز ضعیفه.(منظورم فاز های مربوط به رم هستش)
برای این کار یک بورد 990FX بخرید
===================
ضمنا پردازنده شما چیزی برای آنلاک نداره این بخش مروبط به نسل قبل پردازنده شماست یعنی خانواده های فونوم و سمپرون و آتلون.
موفق باشی:)@};-
peymanstar
2014/10/22, 09:05
اول این که اون یک رم اضافی رو حذف کنید و به جاش دو تا چهار گیگ استفاده کنید.
همین الان پروفمنس سیستم شما نصف شده.
برای اورکلاک رم قبل اینکه رم خوب بگیرید بورد خوب بگیرید.
مموری کنترلر پردازنده شما محدود نیست این بورد شماست که محدود هستش.
بورد از لحاظ فاز ضعیفه.(منظورم فاز های مربوط به رم هستش)
برای این کار یک بورد 990FX بخرید
===================
ضمنا پردازنده شما چیزی برای آنلاک نداره این بخش مروبط به نسل قبل پردازنده شماست یعنی خانواده های فونوم و سمپرون و آتلون.
موفق باشی:)@};-
داداش قربونت فدایی داری ممنونم ازت
NAVID OC
2014/10/31, 19:19
بچه ها نظرتون چیه که قوطی بادام زمینی را بزارم روی چیپ مین بورد و بعد یخ خشک بریزم توش؟ >:)>:)>:)>:)>:)
~:>
>:)>:)>:)>:)
33118 33119
33120
بچه ها نظرتون چیه که قوطی بادام زمینی را بزارم روی چیپ مین بورد و بعد یخ خشک بریزم توش؟ >:)>:)>:)>:)>:)
نوید جونم، این قوطی بسیار نازکه، وقتی یخ خشک داخلش بریزی خیلی زود دماش میاد پایین و ممکنه cold bug ایجاد کنه(اگه cold bug چیپ مین شما بالا باشه) و از اون طرف خیلی زود دماش میره بالا، در نتیجه کنترل دما خییییییییییییییییییییلی سخت میشه، خیلی سخت میشه، خیلی خیلی سخت میشه.
برای همین پات ها رو گوشتی میسازن تا دیر گرما و سرما از دست بدن. به نظرم اگه بتونی این قوطی رو یه جوری کاملا محکم به چیپ مادربرد بچسبونیش و بعدش داخلش آب و یخ بریزی خیلی بهتره. البته کنترل دمای cpu از چیپست خیلی مهمتره.
@};-
NAVID OC
2014/10/31, 21:41
نوید جونم، این قوطی بسیار نازکه، وقتی یخ خشک داخلش بریزی خیلی زود دماش میاد پایین و ممکنه cold bug ایجاد کنه(اگه cold bug چیپ مین شما بالا باشه) و از اون طرف خیلی زود دماش میره بالا، در نتیجه کنترل دما خییییییییییییییییییییلی سخت میشه، خیلی سخت میشه، خیلی خیلی سخت میشه.
برای همین پات ها رو گوشتی میسازن تا دیر گرما و سرما از دست بدن. به نظرم اگه بتونی این قوطی رو یه جوری کاملا محکم به چیپ مادربرد بچسبونیش و بعدش داخلش آب و یخ بریزی خیلی بهتره. البته کنترل دمای cpu از چیپست خیلی مهمتره.
@};-
تنها مشکل چگونگی نصبش رو مین است.
شما ایده ای نداری؟
تنها ایده من طناب است.
شما ایده ای نداری؟
تنها ایده من طناب است.
کش مناسب تر از طناب هست.
نوید جان چندتا ایده دارم. ولی متاسفانه اینجا جاش نیست چون این تاپیک مربوط به مشکلات اورکلاک هست.
تو تاپیک زیر پست بذار بنده تا جایی که از دستم بربیاد کمکت میکنم:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
حتما یک عکس از قسمت چیپ مادربردت بذار و اونجا بنویس که میتونی هیت سینک رو هم جدا کنی یا نه. اگه امکانش بود هیت سینک رو هم بردار و یه عکس دیگه بذار. یک عکس دیگه هم بذار طوری که کاملا مشخص باشه که کف قوطی رو به چیپ نزدیک کردی و مشخص باشه کف قوطی چقدر از فضای روی ماردبردو میگیره و اینکه خازن یا چیز دیگه ای مزاحمش هست یا نه. اونجا ادامه میدیم...
@};-
شما ایده ای نداری؟
تنها ایده من طناب است.
حداقل میگفتی نخ نامرئی !
NAVID OC
2014/11/01, 06:40
کش مناسب تر از طناب هست.
نوید جان چندتا ایده دارم. ولی متاسفانه اینجا جاش نیست چون این تاپیک مربوط به مشکلات اورکلاک هست.
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
حتما یک عکس از قسمت چیپ مادربردت بذار و اونجا بنویس که میتونی هیت سینک رو هم جدا کنی یا نه. اگه امکانش بود هیت سینک رو هم بردار و یه عکس دیگه بذار. یک عکس دیگه هم بذار طوری که کاملا مشخص باشه که کف قوطی رو به چیپ نزدیک کردی و مشخص باشه کف قوطی چقدر از فضای روی ماردبردو میگیره و اینکه خازن یا چیز دیگه ای مزاحمش هست یا نه. اونجا ادامه میدیم...
@};-
من این پست را اینجا نزاشتم و جناب آریایی لطف کردن پست بنده را به اینجا انتقال دادن. وقتی یکی از مدیران این کارو می کند یعنی جاش درست است!
بگو داداش جاش همین جاست!
کش؟ چه جور کشی؟ نمی شه از بست کمری استفاده کرد؟
برای مشکل انتقال دما هم می شود یه خمیر سیلیکون تاخیری زد زیرش فکر کنم.
کش مناسب تر از طناب هست.
@};-
ناصر گلم اون تاپیکی که شما گذاشتید ربطی به پرسش و پاسخ نداره برادر.اون تاپیک تغییرات خلاقانه است که اگر دوستان با کیس کاری کرده باشند اونجا عکسش رو میگذارند.سوال نوید جان مخصوص اورکلاک است.ممنون
MR.POORSUNI
2014/11/01, 23:13
. متخصصین اورکلاک جسارت نشه گفتم نظری بدم بد نیست ...
سلام نوید جان عزیز بنده هم مثل شما از فن ت.و.ا.ل.ت برای سیستم استفاده کردم فقط پشت کیس نه روی مین ! (برای سیستم قبلیم که AMD بود و عین بخاری برقی!) ولی انتظار نداشتم این یکی کاری هم که بنده چند وقت پیش کردم رو هم شما بکنی :))#:-s
در پی خرابی مادربرد یکی از دوستان و خاموش شدنش بعد از چند ثانیه پی بردیم هیتسینگ چیپست مین به حدی داغ میشه که دست میسوزه ! هیتسینگ رو برداشتیم یک قوطی مینی شیر خشک پر از یخ گذاشتیم روی چیپست چند دقیقه صبر کردیم بعد روشن کردیم سیستم بالا اومد بعد از 2 .3 دقیقه خاموش شد دوباره ! به پیشنهاد این دوستمون قوطی رو با قوطی کنسرو لوبیا که کفش تخت بود عوض کردیم و توش یخ ریختیم که قوطی خیلی خنک تر بود و سیستم بالا اومد و ده دقیقه ای کار کرد !!! فقط شما حتما از قوطی استفاده کن که قراره جوشیده شه (لوبیا . تن ماهی و ... ) جاش رو عالی محکم کن ! و یخ معمولی یخچال کاملا کافیه چون با مشکلی که چیپست مین دوست بنده داشت اون یخ کفایت کرد ... و مسئله خیلی مهمتر که باعث شد ما فقط ده دقیقه با سیستم بالا باشیم این بود که اصلا حواسمون به بلورهای رو قوطی نبود که نهایتا انقدر چکه کردن تا سطح مین خیس شد و تصویر رفت ! پس حواستون به قطره ها هم باشه ...8-|
NAVID OC
2014/11/02, 07:11
. متخصصین اورکلاک جسارت نشه گفتم نظری بدم بد نیست ...
سلام نوید جان عزیز بنده هم مثل شما از فن ت.و.ا.ل.ت برای سیستم استفاده کردم فقط پشت کیس نه روی مین ! (برای سیستم قبلیم که AMD بود و ....................................م این بود که اصلا حواسمون به بلورهای رو قوطی نبود که نهایتا انقدر چکه کردن تا سطح مین خیس شد و تصویر رفت ! پس حواستون به قطره ها هم باشه ...8-|
باید عایق بندیش می کردی داداش! انشا الله فارغ التحصیل که شدم روش های صحیح عایق بندی را توضیح می دم.
یخ؟ یخ که موقتی است! آب می شود بعد اثرش از بین می رود. 3770 من تو کلاک 5.1 گیگا هرتز در عرض 5 دقیقه یک کیلو یخ را به فنا داد.
MR.POORSUNI
2014/11/02, 10:57
باید عایق بندیش می کردی داداش! انشا الله فارغ التحصیل که شدم روش های صحیح عایق بندی را توضیح می دم.
یخ؟ یخ که موقتی است! آب می شود بعد اثرش از بین می رود. 3770 من تو کلاک 5.1 گیگا هرتز در عرض 5 دقیقه یک کیلو یخ را به فنا داد.
اره نوید جان کار عجله ای بود متاسفانه و اصلا حواسمون نبود که کارمون داره طولانی میشه چون هدف فقط بالا اومدن بود . CPU داستانش خب فرق میکنه ولی چیپست (به فرض همون چیپست خراب ما که داغی شدید داشت ) اونقدر مصرف یخ نداره و تازه بعد از ده دقیقه یکم از نصف کمتر یخها رو اب کرده بود (دمای چیپ 60 .70 بود ) عایق بندی هم بشه یکم بیشتر میمونه ... بعدشم میتونی با یه سرنگ 200 CC اب یخ رو بکشی و جاش یخ بریزی ... اخه منم با نظر اقا ناصر موافقم یخ خشک خیلی سرده فجیحا چیپست بیچاره فیریز میشه ! :soap:
NAVID OC
2014/11/02, 16:52
بچه ها یک سوال می خواستم بپرسم.
اگر برد با آب مقطر خیس بشود بازم مشکلی به هم می زند؟
اگه با الکول خیس شود؟ با استون؟
با روغن؟ با نیتروژن مایع؟
مشکل همه مواردی که گفتی اینه که رسانا هستند و باعث اتصالی میشن. اگر سیستم روشن باشه با همه ی اینها خراب میشه.
اگر سیستم خاموش باشه باید بعد از پاک کردن هر کدوم از روی بورد سیستم رو روشن کرد. تفاوتشون در همین مورده که الکل خیلی راحت تر از روغن قابل پاک شدن از روی بورده چون خودش فرّاره.
NAVID OC
2014/11/03, 08:57
مشکل همه مواردی که گفتی اینه که رسانا هستند و باعث اتصالی میشن. اگر سیستم روشن باشه با همه ی اینها خراب میشه.
اگر سیستم خاموش باشه باید بعد از پاک کردن هر کدوم از روی بورد سیستم رو روشن کرد. تفاوتشون در همین مورده که الکل خیلی راحت تر از روغن قابل پاک شدن از روی بورده چون خودش فرّاره.
تا اونجا که من می دونم الکل و استون رسانا نیستن. آب هم به خودی خود رسانا نیست. وقتی مقطر است به مقدار 10 به توانن منفی 7 در هر لیتر یون تولید می کند که مقدار بسیار بسیار کمی است و فکر نمی کنم خاصیت رسانایی داشته باشد.
تا اونجا که من می دونم الکل و استون رسانا نیستن. آب هم به خودی خود رسانا نیست. وقتی مقطر است به مقدار 10 به توانن منفی 7 در هر لیتر یون تولید می کند که مقدار بسیار بسیار کمی است و فکر نمی کنم خاصیت رسانایی داشته باشد.
بله در تئوری درسته ولی فکر نمیکنم آب مقطرهای موجود خلوص ۱۰۰ داشته باشند که کاملا نارسانا بشن. فکر میکنم اگر دوستان تست کرده باشند دقیق تر بتونن پاسخ بدن.
با اجازه اساتید اورکلاک
بر روی کاغذ این ها درسته دقیقا.مثلا گفته شده الکل رسانا نیست.اما این رو مد نظر قرار بدید که الکل های موجود هیچکدام خالص نیستند!یعنی 100% خلوص ندارند.مواد افزودنی به آنها حتی اگر آب هم باشد خطر رسانایی خواهد داشت.
در مرحله بعدی ما 3 بخش داریم.هادی،نیمه هادی،غیر هادی.خوب اگر فرض رو بر این بگذاریم که الکل یا مقطر 100% نداشته باشیم پس ما یک نیمه رسانا داریم عزیزان!با توجه به ساختار ماده دوم،تلورانس رسانایی آن نیز مشخص میشود (که گاها نمیدانیم ماده دوم چیست).خوب باز هم اگر در نظر بگیریم که با یک نیمه هادی ضعیف روبرو هستیم،باز هم اطمینان به آن و آن هم در همچین ولتاژ های کمی خطرناک است!!2 پایه یک ic رو به عنوان مثال در نظر بگیرید که بین آنها ماده الکل غیر خالص ریخته شود مثلا 75 یا 90%.خوب اگر در نظر بگیریم پایه های com آن با ولتاژ 1v در میزان 0.01amp استارت بخورد پس شک نکنید ic رو سوخته بدانید!حالا فکر نکنید این ها همه مثال بود نه!مادربرد پر است از این ic ها و قطعات smd.پس در این جا در کل روی ورق حق با نوید جان است ولی اکثرا در واقعیت این چنین نیست.
من این پست را اینجا نزاشتم و جناب آریایی لطف کردن پست بنده را به اینجا انتقال دادن. وقتی یکی از مدیران این کارو می کند یعنی جاش درست است!
بگو داداش جاش همین جاست!
کش؟ چه جور کشی؟ نمی شه از بست کمری استفاده کرد؟
برای مشکل انتقال دما هم می شود یه خمیر سیلیکون تاخیری زد زیرش فکر کنم.
نوید جان،
عرض کردم که اگه میخوای ادامه ی راهنمایی رو پیگیری کنی باید عکس هایی که گفتم رو بذاری. اینکه به سوالت جواب ندادم دلیلش اینه که منتظر عکس ها هستم...
اره نوید جان کار عجله ای بود متاسفانه و اصلا حواسمون نبود که کارمون داره طولانی میشه چون هدف فقط بالا اومدن بود . CPU داستانش خب فرق میکنه ولی چیپست (به فرض همون چیپست خراب ما که داغی شدید داشت ) اونقدر مصرف یخ نداره و تازه بعد از ده دقیقه یکم از نصف کمتر یخها رو اب کرده بود (دمای چیپ 60 .70 بود ) عایق بندی هم بشه یکم بیشتر میمونه ... بعدشم میتونی با یه سرنگ 200 CC اب یخ رو بکشی و جاش یخ بریزی ... اخه منم با نظر اقا ناصر موافقم یخ خشک خیلی سرده فجیحا چیپست بیچاره فیریز میشه ! :soap:
یخ خشک برای چیپ ها مشکلی ایجاد نمیکنه:) اون قوطی ای که نوید میخواد استفاده کنه ممکنه برای خودش و چیپ مشکل ایجاد کنه، چون خیلی زود سرد و خیلی زود گرم میشه.
آب مقطر ایجاد اتصالی میکنه، الکل و استون هم ایجاد اتصالی میکنه.
الکل سفید ایجاد اتصالی نمیکنه، روغن بستگی به نوعش داره که اتصالی به وجود بیاره یا نه. نوعی روغن کاملا تصفیه شده هست که برای کولینگ استفاده میشه و اصلا ایجاد اتصال نمیکنه
(تا جایی که میدونم این نوع روغن مخصوص کولینگ کامپیوتر نیست).
33228332293323033227
این نوع کولینگ که از روغن استفاده میکنه رو اولین بار شرکت زالمن معرفی و استفاده کرد.
ضمنا نیتروژن مایع هم ایجاد اتصال نمیکنه :)
@};-
NAVID OC
2014/11/03, 21:16
نوید جان،
عرض کردم که اگه میخوای ادامه ی راهنمایی رو پیگیری کنی باید عکس هایی که گفتم رو بذاری. اینکه به سوالت جواب ندادم دلیلش اینه که منتظر عکس ها هستم.......
ضمنا نیتروژن مایع هم ایجاد اتصال نمیکنه :)
@};-
خیلی ممنون از توضیحات آقا ناصر عزیز. :)
ای وای! ندیدم اون قسمت را! ببخشید تورو خدا!
فعلا تنها تصویری که می تونم بزارم این است:
33232
منظورت از الکل سفید دقیقا چیه؟ همون اتانول طبی؟
.
بریم سراغ یه سوال دیگه.
بچه ها برای چسبوندن هیتسینک به پشت پردازنده (پشت برد) دنبال چسب سیلیکون می گردم. کسی می دواند از کجا گیر می آد؟
بستگی داره چقدر خیس بشه.
اکثر برد های اینتل زیر نیتروژن چون دما کمتره ، بورد یخ نمیزنه و شروع میکنه با آب دادن.
و با همون آب دادن هم کار میکنه ولی نهایت ش 3 یا 4 ساعت میتونه با همین وضعیت ادامه بده.بعدش بورد شروع میکنه به چرت زدن :دی
خیلی ممنون از توضیحات آقا ناصر عزیز. :)
ای وای! ندیدم اون قسمت را! ببخشید تورو خدا!
فعلا تنها تصویری که می تونم بزارم این است:
منظورت از الکل سفید دقیقا چیه؟ همون اتانول طبی؟
.
بریم سراغ یه سوال دیگه.
بچه ها برای چسبوندن هیت سینک به پشت پردازنده (پشت برد) دنبال چسب سیلیکون می گردم. کسی می دواند از کجا گیر می آد؟
تصویر کمکی نکرد نوید جان! من میخواستم ببینم اطراف چیپ سوراخی هست که بشه قوطی رو با کش یا بست و... به ماردبرد محکم کرد یا نه. خودت میتونی چک کنی. این چیزی بود که من قبلا با یه قوطی آلومینیومی ساخته بودم:
33264
من به اسم الکل سفید میشناسم، اتانول طبی نمیدونم چیه :) شاید همون باشه. الکل سفید رو بارها تجربی تست کردم اتصالی نداشت چون قبلا چندجا شنیده بودم که الکل سفید باعث اتصال نمیشه، ولی مسئولیتی رو به عهده نمیگیرم!
و اما در مورد چسب سیلیکون:
برای چسبوندن مجدد IHS به PCB میتونید از چسب آکواریوم سیاه استفاده بکنید که در واقع همون چسب سیلیکون هستش.
من تاجایی که بشه لینک نمی دم ولی برای این بنده خدا باید outsource بکنید فکر کنم :
اگر واقعاً علاقه دارید هر 27 صفحه رو بخونید ....
توصیه: از بهترین خمیر سلیکون برای چسبوندن IHS به کریستال استفاده کنید.
توصیه2: اصلاً از چسب سلیکون برای هیچ جای سیستموتون استفاده نکنید. چون چسب سلیکون وقتی بچسبه دیگه کنده نمی شه. معمولاً برای چسبوندن سوئیچ های آمپلی فایرها به هیت سینک هاشون استفاده می شه و توی پاساژ امجد و خیابان جمهوری زیاد و انتقال دماشون هم مثل خمیر سلیکون ها نیستش.
توصیه3: شما بایستی هر 2 ماه یک بار IHS رو برداری و خمیر رو تمیز کنی و دوباره IHS رو بگذاری سر جاش. پس اصلاً فکر چسبوندن IHS رو نکن. چون گیره سوکت مادربردهای 1155 و 1150 ها محکم IHS رو می گیره نیازی نیست IHS رو با چسب به کورها و برد سی پی یو بچسبونی.
توصیه4: اگر نخواستی به 3 توصیه قبل توجه کنی مهم نیست ولی این افرادی که راهنماییت کردن این کارهای این داستان هستند و فکر کنم آرمین و بهمن هرکدوم یک CPU در راه اسلام و مسلمین خرج کردن، حداقل در حضور کسی که قبلاً این کار رو کرده ، این کار رو بکن :)
NAVID OC
2014/11/04, 18:14
تصویر کمکی نکرد نوید جان! من میخواستم ببینم اطراف چیپ سوراخی هست که بشه قوطی رو با کش یا بست و... به ماردبرد محکم کرد یا نه.........
یشه، ولی مسئولیتی رو به عهده نمیگیرم!
و اما در مورد چسب سیلیکون:
داداش من منظورم از چسب سیلیکون چیز دیگه ای بود!:-?
....
چیزی یادم نیست! تنها کلمه ای که تو ذهنم مونده چسب سیلیکون بود!
زیر هیت سینگ چیپ های مین بورد را دیدی یه ماده پلاستیک مانند خمیری که خاصیت پخش شدن نداره می زارن؟!
رنگش سفیده مایل به خاکستریه. اون دقیقا چیه؟ !:-?
هیت سینک چیپ Z77 من هیچ سوراخی اطرافش نیست.
می خواستم اون را با طناب به میز ببندم!!!
....
زیر هیت سینگ چیپ های مین بورد را دیدی یه ماده پلاستیک مانند خمیری که خاصیت پخش شدن نداره می زارن؟!
با اجازه اساتید اورکلاک
چسب سیلیکون نوید جان
NAVID OC
2014/11/04, 18:25
با اجازه اساتید اورکلاک
چسب سیلیکون نوید جان
خوب پس اسمش چسب سیلیکون است مگه نه؟
از کجا می شه گیر اورد؟
رسانا که نیست احیانا؟
خوب پس اسمش چسب سیلیکون است مگه نه؟
از کجا می شه گیر اورد؟
رسانا که نیست احیانا؟
نه رسانا نیست.ببین زیر چیپست و یا IC ها پروسس قرار میدهند.در لپ تاپ هم بعضی مدل ها یک لایه نازک میکشند بین هیت سینک و مثلا گرافیک یا IC های حافظه گرافیک.والا ما از تهران میخریم همراه قطعات سفارش میدیم.
....
نوید جان همیشه به عرایض بنده دقت نمیکنی و همش سوالاتی میپرسی که جوابشو دادم و یا هنوز جواب سوالامو ندادی. تو یاهو هم همینطوری هستی!
الان اگه بخوام جواب این سوالات و طرز بستن قوطی رو بگم تکرار پست های قبلیم هست.
@};-
NAVID OC
2014/11/04, 19:16
نوید جان همیشه به عرایض بنده دقت نمیکنی و همش سوالاتی میپرسی که جوابشو دادم و یا هنوز جواب سوالامو ندادی. تو یاهو هم همینطوری هستی!
الان اگه بخوام جواب این سوالات و طرز بستن قوطی رو بگم تکرار پست های قبلیم هست.
@};-
بزار یه چیزی بهت بگم دااش ناصر!
الان مین من تو کیس است! اون کیس تو کارتون است! اون کارتون چسب کاری شده! و مکانش فرسنگ ها با من فاصله داره!
الان دقیقا چه طوری باید عکس بزارم داداش؟ گفتم که امکانش نیست!
تا اونجا که یادم می آد کمپانی ام ای آی بود یا ماتریکس! یه تیکه کاغذ کلفت را چسبونده بودن پست چیپ!!! یعنی خدا شاهده هر کاریش کردم کنده نشد کاغذه! و نتونستم زیرشو ببینم که اصلا چه خبره! آیا می شود هیت سینک را باز کرد نمی شه...!!!
بعدشم که شما گفتی چسب آکواریوم سیاه! اما من منظورم چیز دیگه ای بود.
بزار یه چیزی بهت بگم دااش ناصر!
الان مین من تو کیس است! اون کیس تو کارتون است! اون کارتون چسب کاری شده! و مکانش فرسنگ ها با من فاصله داره!
الان دقیقا چه طوری باید عکس بزارم داداش؟ گفتم که امکانش نیست!
تا اونجا که یادم می آد کمپانی ام ای آی بود یا ماتریکس! یه تیکه کاغذ کلفت را چسبونده بودن پست چیپ!!! یعنی خدا شاهده هر کاریش کردم کنده نشد کاغذه! و نتونستم زیرشو ببینم که اصلا چه خبره! آیا می شود هیت سینک را باز کرد نمی شه...!!!
بعدشم که شما گفتی چسب آکواریوم سیاه! اما من منظورم چیز دیگه ای بود.
نوید جان، این که میگم به صحبت هام دقت نمیکنی همینه دیگه...
اول اینکه حدس زدم که به مین دسترسی نداری برای همین مدل ماردبرد رو پرسیدم، بهتر بود تو این مدت که این همه سوال کردی حداقل مدل ماردبردو میگفتی. هنوزم نگفتی که مدل مادربردت چیه تا خودم تو تصاویر اینترنتی ببینم وضعیت ماردبرد به چه شکله.
در مورد چسب سیلیکون آقا بهمن عزیز گفتن که چسب سیلیکون همون چسب آکواریوم سیلیکونی خاکستری هست. ایشون خودشون قبلا از این چسب استفاده کردن و گفتن که جواب داده.
در ادامه پست آقا پوریا رو گذاشتم. آقای آریایی هم که راهنمایی کردن.
یا شما به صحبت های اقا بهمن اعتماد ندارید و فکر میکنید اون یه چیز دیگه اس یا صحبت های منو خوب مطالعه نکردید یا...
چی بگم دیگه نوید جان.
ولش کن... تاپیک پرسش و پاسخ اورکلاک داغون شد، برای همین گفتم توی یک تاپیک دیگه باید به این مسائل پرداخته بشه. اگه تاپیک مناسبی وجود نداره حداقل یک تاپیک مجزا باید ایجاد میشد چون من هر چقدر فکر میکنم این مبحث فاصله اش از موضوع تاپیک زیاده.
@};-
NAVID OC
2014/11/04, 20:46
نوید جان، این که میگم به صحبت هام دقت نمیکنی همینه دیگه...
اول اینکه حدس زدم که به مین دسترسی نداری برای همین مدل ماردبرد رو پرسیدم، بهتر بود تو این مدت که این همه سوال کردی حداقل مدل ماردبردو میگفتی. هنوزم نگفتی که مدل مادربردت چیه تا خودم تو تصاویر اینترنتی ببینم وضعیت ماردبرد به چه شکله.
در مورد چسب سیلیکون آقا بهمن عزیز گفتن که چسب سیلیکون همون چسب آکواریوم سیلیکونی خاکستری هست. ایشون خودشون قبلا از این چسب استفاده کردن و گفتن که جواب داده.
در ادامه پست آقا پوریا رو گذاشتم. آقای آریایی هم که راهنمایی کردن.
یا شما به صحبت های اقا بهمن اعتماد ندارید و فکر میکنید اون یه چیز دیگه اس یا صحبت های منو خوب مطالعه نکردید یا...
چی بگم دیگه نوید جان.
ولش کن... تاپیک پرسش و پاسخ اورکلاک داغون شد، برای همین گفتم توی یک تاپیک دیگه باید به این مسائل پرداخته بشه. اگه تاپیک مناسبی وجود نداره حداقل یک تاپیک مجزا باید ایجاد میشد چون من هر چقدر فکر میکنم این مبحث فاصله اش از موضوع تاپیک زیاده.
@};-
عجبببببب! آخه مگه می شه بهترین رفیق من نداند برد من چیه!!! تو فروم های دیگه که تو امضام بود! خیلی عجیبه واقعا نمی دونستی؟!
نه داداش موضوع مورد بحث اصلا از تاپیک دور نیست.
اصلا می دونی من می خوام چی کار کنم؟
می خوام همون خنک کننده دست سازم بود! یدونه دیگه ازش بسازم و بزنمش پشت برد. برای اینکه اتصالی نکنه باید از چسب سیلیکون استفاده کرد بنظرم.
اینطوری خیلی کاهش دما محسوس می شود.
یعنی یک سیستم واتر کول با دو تا بلاک که یکی روی آی اس اچ و دیگری در پشت برد نصب شود!:>
ما اینیم دیگه!!! :دی
حالا داشتم فکر می کردم که خازن و اتصالات اون پشت رسانا هستن و هیت سینک ما هم فلزی.
باید یه چیزی شبیه چسب سیلیکون بتونه این مشکل را بر طرف کند. نظرت چیه؟
اما راستشو بخوای من باز هم از جوابت سر در نیووردم!
شما گفتی اون چسب می چسبه و قابل جدا سازی نیست! اما چسب سیلیکونی که من مد نظرم هست اصلا اینطوری نیست.
پن......
msi Z77 A GD 65
پردازنده ضریب بسته و افزایش فرکانس از طریق فرکانس پایه هم زیر 10% امکان پذیر هست و ناپایداری و غیره , چون تمام فرکانس در پلتفرم های جدید اینتل جمع شده در فرکانس پایه
Mostafa98
2014/11/21, 14:26
تا چقدر میشه این رو برد بالا؟
فرکانس پایه همون bclk یا bus speed یا reference clock هست؟
بعد این به NB ربطی داره؟
چون من یه چیزایی بعضی سایتا خوندم کامل نفهمیدم.
ولی خودم تا 103 بردم فرکانس همه چی بالارفت.
تا چقدر میشه این رو برد بالا؟
فرکانس پایه همون bclk یا bus speed یا reference clock هست؟
بعد این به NB ربطی داره؟
چون من یه چیزایی بعضی سایتا خوندم کامل نفهمیدم.
ولی خودم تا 103 بردم فرکانس همه چی بالارفت.
اره BCLK هست
BCLK کلا در CPU های جدید نهایتش 5-4 درصد بیشتر قابل افزایش نیست . به NB ربطی نداره به خود CPU مربوط میشه
silvermn
2014/11/26, 20:30
من یه مشکل داشتم، و اون اینکه پردازنده بیشتر از 1.53 ولتاژ نمیخورد!
بیشترش میکردم میگفت CPU Over voltage!
ولی خیلی پردازنده هارو دیدم که بیشتر ولتاژ میخوردن!
مشکل چیست؟
پردازنده: 4770K
مین: Maximus VI Hero
من یه مشکل داشتم، و اون اینکه پردازنده بیشتر از 1.53 ولتاژ نمیخورد!
بیشترش میکردم میگفت CPU Over voltage!
ولی خیلی پردازنده هارو دیدم که بیشتر ولتاژ میخوردن!
مشکل چیست؟
پردازنده: 4770K
مین: Maximus VI Hero
سلام محمد جان، حواست باشه که در دماهای بالا یه وقت ولتاژ خیلی زیادی ندی.
چندتا عکس از بایوس مادربردت از بخش اورکلاک و تنظیم ولتاژها بی زحمت بذار.
خیلی از مادربردها برای Vcore ضریب میذارن، یعنی شما میتونی این ضریب رو فعال کنی تا مقدار ولتاژی که به cpu میدی ضرب در اون عددی بشه که تنظیم کردی.
ببین میتونی این ضریب رو در بایوس ماردبردت پیدا کنی.
@};-
لینک ولید:
Intel Core i7-3770K CPU_فرکانس پایه 3919MHz_فرکانسی که من اورکلاک کردم 4429MHz
دومرتبه به هنگام اورکلاک سیستم خاموش شد :-o
بدلیل نداشتن فن مناسب پردازنده ( کولر دار ) دمای پردازنده به شدت بالا میرفت ...
از چه کولری استفاه میکنید؟ دما خیلی زیاده. این دمای 87درجه در حالت بیکاریه یا حداکثر فشار کاری؟
دمای اطراف کیس زیاد نیست؟
@};-
از فن خود پردازنده ام استفاده می کنم Inte E97378-001 (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
در حالت فشار کاری زیاد همانند اورکلاک دما بالا میرفت
34206
عکس فوق در حالت معمولی می باشد
از فن خود پردازنده ام استفاده می کنم Inte E97378-001 (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
در حالت فشار کاری زیاد همانند اورکلاک دما بالا میرفت
عکس فوق در حالت معمولی می باشد
پس مشکل دمای cpuی شما به طور صددرصد از کولر اون هست.
اگه به اورکلاک علاقه داشتید و یا میبینید دمای پردازنده اتون مقداری زیاد هست میتونید از ایرکولرهای موجود در بازار استفاده کنید. اگه قصد خرید داشتید حتما قبلش در بخش مربوطه مشاوره ی خرید بگیرید@};-
با همین کولر استوک هم میتونید مقداری دما رو پایین بیارید، راه ساده اش اینه که سیستم رو در شرایطی قرار بدین که دمای هوای اطراف بسیار پایین باشه. مثلا از سرمای زمستون میتنید استفاده کنید و سیستم رو خارج از کیس در حیاط روشن کنید و شروع به اورکلاک کنید. اگه بتونید دما رو 10درجه پایین تر بیارید از اون طرف مقداری هم میتونید بیشتر از پیش اورکلاک انجام بدین و به ولتاژ کمتری نیازه. البته این کار فقط برای کسب تجربه و لذت اورکلاک هست وگرنه منظورم برای استفاده ی همیشگی نیست :)
@};-
سلام سی پی یو من Phenom II x4 940 Black Edition هست قدیمی شده دیگه داره اذیتم میکنه از 3 مگاهرتز میخوام ببرمش روی 3600 برای استفاده طولانی مدت روزانه و بازی به ولتاژ هم دست نزنم کولر هم داره دماش
همیشه پایینه الان دمای سی پی یو توی اتاق در حالت بیکار 25 درجه هست
35962
فضای بایوس
35963
من اطلاعاتم خیلی کمه اما در همین حدی که میدونم میپرسم
1: الان برای زیاد کردن اون عدد 200 رو که در 15 ضرب میشه رو زیاد کنم؟ 240 در 15 مساوی با 3600
2: یا باید توی cpu clock ratio از *15 بزارم *18 که 3600 بشه؟
3: الان من چون دارم فرکانس رو 20% زیاد میکنم باید Northbridg و HT Link رو هم 20% فرکانسش رو زیاد کنم؟ که بقول معروف Bottleneck نشه؟
رم : 2x 2gb 1066
مادربرد: GA-MA-790GP-UD4H
شما فقط ضریب رو افزایش بده(
clock ratio) هر ضریب مساوی 200MHZ افزایش فرکانس
سلام سی پی یو من Phenom II x4 940 Black Edition هست قدیمی شده دیگه داره اذیتم میکنه از 3 مگاهرتز میخوام ببرمش روی 3600 برای استفاده طولانی مدت روزانه و بازی به ولتاژ هم دست نزنم کولر هم داره دماش
همیشه پایینه الان دمای سی پی یو توی اتاق در حالت بیکار 25 درجه هست
35962
فضای بایوس
35963
من اطلاعاتم خیلی کمه اما در همین حدی که میدونم میپرسم
1: الان برای زیاد کردن اون عدد 200 رو که در 15 ضرب میشه رو زیاد کنم؟ 240 در 15 مساوی با 3600
2: یا باید توی cpu clock ratio از *15 بزارم *18 که 3600 بشه؟
3: الان من چون دارم فرکانس رو 20% زیاد میکنم باید Northbridg و HT Link رو هم 20% فرکانسش رو زیاد کنم؟ که بقول معروف Bottleneck نشه؟
رم : 2x 2gb 1066
مادربرد: GA-MA-790GP-UD4H
سلام دوست عزیز،
ای کاش نوع کولر رو هم ذکر می کردید.
در مورد اورکلاک کردن این پردازنده روی مادربردتون عرض کنم که بهتر هست همون طور که عطا جان گفتن ضریب رو افزایش بدید چون پردازنده شما از سری BE هست و اصولا ساخته شده برای اینکه multiplier رو افزایش بدید.
شاید بهتر باشه قبل از اورکلاک کردن BIOS مادربرد رو هم به روزرسانی کنید. البته اگر آخرین نسخه الان روی مادربرد نیست. اگر اشتباه نکنم مادربرد شما Dual BIOS هست یعنی دو چیپ برای ذخیره BIOS داره و در صورت بروز مشکل در به روزرسانی هم مشکلی در بوت شدن و استفاده از مادربرد نخواهید داشت. البته می تونید قبل از آپدیت کردن آزمایش کنید و ببینید که سیستم اورکلاک و بوت میشه یا خیر.
به نظر بنده بهترین حالت برای این ماردبرد و پردازنده با کولر مبتنی بر هوا (اگر کولر شما از این نوع هست) می تونه این باشه:
ضریب 17.5X ضرب در 200Mhz = که میشه 3500Mhz
ولتاژ هم 1.35v که در واقع در این صورت ولتاژ رو هم افزایش ندادید.
راستش مطمئن نیستم ولی ممکنه اگر بیشتر از این ضریب رو بالا ببرید بدون افزایش ولتاژ اصلا سیستم بوت نشه یا اگر هم بشه ممکنه مشکل ثبات در عملکرد داشته باشه.
فقط اول بدون آپدیت کردن BIOS امتحان کنید و اگر اورکلاک رو انجام دادید و سیستم بوت شد حتما دمای پردازنده رو زیر نظر داشته باشید که مشکلی پیش نیاد.
تشکر کولر Hyper 212 هست الان امتحان میکنم با همون 3500 میخواستم ببینم کدومش همین مولتیپلیر بود کدوم اف اس بی که گفتید ، پس در این حد آماتور احتیاجی به بالا بردن northbridge و HT Link نیست؟
فقط چطور میشه پایداریشو تست کرد؟ نرم افزاری چیزی هست؟
2010/07/08 آخرین بایوسش اومد همون روشه
M.Ahmadi
2015/01/22, 18:33
super_pi mod
prime95
روی 3500 مگاهرتز حدود 1 دقیقه زیر فشار 100% بود بعد ریست شد سیستم ، کم کنمش؟
روی 3500 حالت بیکار 31 درجه روی 100% 55 درجه دمای اتاق 21 درجه
بروز رسانی :
الان دوباره با CPUStabTest تست کردم 4 دقیقه روی 100% بود دما 50 درجه ثابت بود فکر کنم اون قبلیه تستش سنگینتر بود تنضیماتشم دست نزدم همینجور تست زدم
35966
تشکر کولر Hyper 212 هست الان امتحان میکنم با همون 3500 میخواستم ببینم کدومش همین مولتیپلیر بود کدوم اف اس بی که گفتید ، پس در این حد آماتور احتیاجی به بالا بردن northbridge و HT Link نیست؟
فقط چطور میشه پایداریشو تست کرد؟ نرم افزاری چیزی هست؟
2010/07/08 آخرین بایوسش اومد همون روشه
دوست عزیز،
نرم افزار برای تست پایداری که sma عزیز معرفی کردن. فقط در اکثر تنظیماتش لود سنگینی داره و مواظب بالا رفتن دما باشید که آسیبی به پردازنده و مادربرد نزنید.
تا جایی که بنده می دونم افزایش فرکانس HT به میزانی بیش از اونچه در تنیمات پیش فرضش تعیین شده افزایش چندانی در عملکرد سیستم نداره. اون رو در حالتی تنظیم کنید که در حدود 2000Mhz باشه.
در واقع HT (یا همون hypet-transport) تاثیری رو فرکانس و عملکرد RAM نداره. حتی ممکنه به کاهش عملکرد هم منجر بشه.
HT پل ارتباطی بین پردازنده و northbridge هست (که خود NB به نوبه خودش به GPU، southbridge و ذخیره ساز ها هارد و SSD ها متصل میشه). اگر HT رو اورکلاک کنید تاثیر مستقیم روی پردازنده گرافیکی و Vram یا همون حافظه گرافیکی میذاره و عرض کردم در عملکرد کلی سیستم تاثیر چندانی نداره و برای برطرف کردن گلوگاه های جزئی که پردازنده برای کارت گرافیکی ایجاد می کنه توصیه میشه که اون هم تاثیر خیلی زیادی نداره. تاثیر دیگه اون افزایش جزئی عملکرد هارد درایو ها هست و همین طور SSD ها در صورتی که روی سیستم باشند.
افزایش فرکانس northbridge (با مموری کنترلر) مسلمه که روی سرعت/عملکرد رم ها تاثیر میگذاره.
بعضی وقت ها کابران این رو اشتباه می کنن و فکر می کنن HT با عملکرد حافظه/رم ارتباط داره البته چون در سیستم های قدیمی تر به این شکل بود.
به صورت کلی به ازای هر 10 درصد که شما فرکانس IMC/NB رو افزایش بدید، پهنای باند حافظه/رم حدود 3 تا 4 درصد افزایش پیدا می کنه به همون نسبت حدود 3 تا 4 درصد latency حافظه/رم کاهش پیدا می کنه. این مساله می تونه نقش مهمی در بازی کردن و همین طور اجرای نرم افزار/اپلیکیشن هایی که خیلی مبتنی بر رم هستند ایفا کنه.
همون طور که عرض کردم سیستم شما Dual BIOS هست و باید نسخه آخر BIOS رو روی Backup BIOS هم نصب کنید.
مساله ای که بعضی ماردبردها داشتند فقدان تنظیمات پیش فرض LLC بود. این ممکنه به افت و خیز های شدید در ولتاژ منجر بشه. برای به حداقل رسوندن مشکلات احتمالی، اگر BIOS/مادربرد اجازه تنظیم بهتون میده Turbo و Core CPB رو غیر فعال کنید (یا اون رو در حالت 1:1 تنظیم کنید).
روی 3500 مگاهرتز حدود 1 دقیقه زیر فشار 100% بود بعد ریست شد سیستم ، کم کنمش؟
روی 3500 حالت بیکار 31 درجه روی 100% 55 درجه دمای اتاق 21 درجه
بروز رسانی :
الان دوباره با CPUStabTest تست کردم 4 دقیقه روی 100% بود دما 50 درجه ثابت بود فکر کنم اون قبلیه تستش سنگینتر بود تنضیماتشم دست نزدم همینجور تست زدم
35966
اینکه الان سیستم شما ریست شده به احتمال قوی یا به خاطر دمای خیلی زیاد بوده و یا اینکه به طور پایدار اورکلاک نکردین. از یک طرف با توجه به مدل پردازنده اتون دمای 55درجه در حداکثر فشار کاری برام یه کم عجیبه. پیشنهاد میکنم با یک نرم افزار معتبر دیگه مثل core temp دمای حداکثر رو بگیرید. گاهی اوقات کلا مادربرد اطلاعات اشتباهی از دمای میده و اونوقت یا باید بایوس آپدیت بشه و یا از ترمومتر برای اندازه گیری دقیق دما استفاده کنید ا مطمئن بشید دمایی که اعلام میکنه صحیحه.
چندتا عکس از محیط بایوس از قسمتی که اورکلاک رو انجام میدین بذارید و بفرمایید که چه تنظیماتی رو تغییر میدین، ولتاژ هم میدین یا خیر.
@};-
دوست عزیز متاستفانه پردازنده شما از ریورژن های اول هستش یعنی ریورژن C2 که خیلی زیاد قابلیت اورکلاک رو ندارن.
برای برطرف کردن گلوگاه صرفا پردازنده رو اورکلاک کنید.
یعنی ضریب Multiplier رو زیاد کنید.
الان فرکانس پردازنده شما 3000 مگاهرتز هستش
یعنی 200*15=3000 مگاهرتز
فرکانس HT رو روی 2000 یا کمتر نگه دارید.
پیشنهاد میشه چون این فرکانس اصلا تاثیری روی سرعت سیستم نداره اون رو همیشه بنا به تجربه ای که دارم برابر یا کمتر از فرکانس رم ست کنید.
یعنی حدود 1600
ولی فرکانس CPU Nb رو اگر بورد خوبی دارید که از فاز بندی خوبی برخورداره ، اون رو تا حدود 2600 میتونید اورکلاک کنید.
این قسمت شدید مصرف پردازنده رو زیاد میکنه کمی هم دمای پردازنده رو زیاد میکنه چون داخل خود پردازنده هستش !!!
این فرکانس رابط بین رم و پردازنده هستش که برخلاف پلتفرم 1150 تاثیر شگرفی در تاخیر و سرعت خواندن و نوشتن رم داره.
برای این قسمت بین 1.17 تا 1.25 ولت میتونید برای پایداری بیشتر ولتآژ بدید بسته به کیفیت چیپ!
(باید قسمت System Voltage control v رو از شات صفحه قبل از حالت Auto دربیارید.
ولی دمای شما غیر عادی هستش
برای پردازنده من و با کولر CM TX3 و خمیر CFIII اون هم توسط پردازنده 1090 که به فرکانس 4100 اورکلاک شده بود ماگزیموم دمای 55 درجه رو داشتم.
لازم به ذکرم که 1090 یک شش هسته ای هستش که آمپراژ بالایی رو به نسبت یک 4 هسته ای میکشه در نتیجه دمای بیشتری داره.!
اولین کار اینه که خمیر زیر پردازنده رو با یک نمونه خوب مثل CFIII تعویض کنید.
خمیر CFIII بنا به تجربه برای پردازنده های گرمی که دمای لودش به بالای 50 میره خیلی خوب عمل میکنه.
در گام بعدی ضریب رو گام به گام زیاد کنید تا به ناپایداری برسید
برای مثال اگر ضریب 15 دادید تو تست Cinebench 11.5 بلو اسکرین کد 124 گرفتید یعنی مشکل دما یا مشکل کمبود ولتآژ دارید.
موقع تست به دما توجه کنید برای مثال میتونید حین تست برنامه Core temp رو در حالت اجرا قرار بدید.
معمولا بعد از یه حد فرکانسی تحمل دمای این سری کم میشه معمولا در فرکانس بالا اگر دما خوب دفع نشه حدود 55 با صفحه آبی مرگ موجه خواهید شد.
صرفا جهت اطلاع برنامه Super Pi یا Hyper Pi 32M اون هم تست 32 میلیون برای پایداری رم کاربرد داره نه پردازنده.
برای پایداری از برنامه Cinebench 11.5 استفاده کنید.
اگر موقع تست سیستم گیر کرد یعنی کمبود ولتاژ CPU NB دارید.
این کار رو تا جایی پیش ببرید که اول سیستم موقع تست دماش از رقم 55 بیشتر نشه و اینکه با صفحه آبی مرگ مواجه نشید
هر کجا لازم بود اگر کد 124 گرفتید به مقدار +0.050 به پردازنده ولتاژ بدید.
یادتون نره سقف ولتآژ رو ایر 1.54 و برای واتر بین 1.56 تا 1.58 متغیر هستش !
برای پایداری بیشتر بهتره گزینه های صرفه جویی از داخل بایوس مثل C1 یا C3 یا Cool & quiet وC6 غیرفعال بشه.
سلام دوستان عزیز لطفان دوستان کمک کنید نمیدونم مشکل سیستم من از چیه:
مواردی که با اونو روبرو شدم :
دیر اومدن صفحه اول سیستم
بعد از اینکه سیستم ریستارت میشه موقعه لودینگ صفحه اول میسته و دیگه ردنمیشه
بلو اسکرین میده
بعد از چند روز کار سیستم گاهی کارت شبکه کلا حذف میشه از سیستم و دیگه نمیاد و تمکان اوردنش به سختی میشه
خطای که موقعی که میخوام دوباره نصب کنم کارت شبکه رو اینه در عکس زیر ببنید
با نرم افزار 3DMark 11از سیستم تست گرفتم که نتایج میتوانید در پایین ببنید37036
اینم نتایج نرم افزار
37032
اینم لینک کامل مشخصات با جزئیات تست:
لینک دوم
در کل مشکل اساسی اگر چاره ای پیدا بشه ممنون میشم کمک کنید
در ضمن از تنظیمات مادربود زیاد سر در نمیارم اگر در این رابطه نظر داشتید ممنون میشم کمک کنید
اینم نتیجه بعد از اورکلاک:
37034
لینک جزئیات:
سلام دوستان عزیز لطفان دوستان کمک کنید نمیدونم مشکل سیستم من از چیه:
مواردی که با اونو روبرو شدم :
دیر اومدن صفحه اول سیستم
بلو اسکرین میده
بعد از چند روز کار سیستم گاهی کارت شبکه کلا حذف میشه از سیستم و دیگه نمیاد و تمکان اوردنش به سختی میشه
با نرم افزار 3DMark 11از سیستم تست گرفتم که نتایج میتوانید در پایین ببنید37036
اینم نتایج نرم افزار
37032
اینم لینک کامل مشخصات با جزئیات تست:
لینک دوم
در کل مشکل اساسی اگر چاره ای پیدا بشه ممنون میشم کمک کنید
در ضمن از تنظیمات مادربود زیاد سر در نمیارم اگر در این رابطه نظر داشتید ممنون میشم کمک کنید
اینم نتیجه بعد از اورکلاک:
37034
لینک جزئیات:
سلام دوست من،
تصاویر برای من باز نمیشه.
میشه یه توضیحاتی بدین که دقیقا چه قطعاتی رو و به چه صورتی اورکلاک کردین؟
به علاوه ی مشخصات دقیق سیستم و دمای قطعات و مقدار ولتاژها و دیگر تنظیمات اعمال شده.
@};-
این عکس بعد از نتیجه در حالت عادی بوده سیستم نه اورکلاک نرم افزار 3مارک
37039
در مورد قطعاتم اینه مشخصات:
ZOTAC
NVIDIA GeForce GT 630
4096 MB Corsair DDR3 @ 800 MHz
ASUSTeK COMPUTER INC. H87M-E
Intel(R) Core(TM) i5-4430 CPU @ 3.00Ghz
برای اورکلاک من به صرت یک پروفایل هست اگز از حالت XMG به Profil1 تغیر بدم کارکرد سخت افزار سیستم به حداکثر میرسه بازم مطمئن نیستم که دقیقه یا نه اینو شما نسبت به قعات راهنمایی کنید تا اعمال کنم
اگر میشو بگید چطوری اور کلاک کنم که صدمه نبینه و بعد هم به چه صورت با نرم افزار 3ماک از کدام قسمتش برم برای گرفتن تست لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیزم گرافیک شما نه تنها به درد اور نمیخوره به دلیل سیستم خنک کننده , ساختار GPU , مدار تغذیه و........... بلکه با اور هیچ افزایش پرفرمنسی دریافت نخواهید کرد
پردازنده شا هم ضریب بسته هست و صرفا میتونی از طریق فرکانس پایه اور کنی که اون هم نهایت 4-5 درصد هست و ریسک ناپایداری رو شدید افزایش میده
برد هم که به درد این کار نمیخوره
من این سیستم با مشاوره سایت گرفتم الان حدود 8 ماه از اون موقع گذشته
من این سیستم فقط برای کارهای عادی گرفتم وانتظاری ندارم که بخوام اورکلاکش کنم مشکل من بخاطر مسائل مچ نبودن قطعاته نیمدونم ولی احساس میکنم یکی از قطعات مشکل داره حالا نمیدونم از کجا بفهمم مشکل از چیه؟
دیر اومدن صفحه اول سیستم
بلو اسکرین میده
در مورد اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
من این سیستم با مشاوره سایت گرفتم الان حدود 8 ماه از اون موقع گذشته
من این سیستم فقط برای کارهای عادی گرفتم وانتظاری ندارم که بخوام اورکلاکش کنم مشکل من بخاطر مسائل مچ نبودن قطعاته نیمدونم ولی احساس میکنم یکی از قطعات مشکل داره حالا نمیدونم از کجا بفهمم مشکل از چیه؟
دیر اومدن صفحه اول سیستم
بلو اسکرین میده
در مورد اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
اینجا بخش اورکلاک هست
در بخش مربوطه اقدام کنید
Mahziyar Jafari
2015/03/04, 16:18
سلام دوستان ببخشید من یک سیستم قدیمی دارم میخوام ببینم میشه اورکلاکش کرد؟
CPU:AMD ATHLON 64X2 4400+
VGA:AMD HD 5450
RAM:2G KINGSTON DDR2
MAIN:GA-M56S-S3 GIGABYTE
POWER:GREEN 430A
فقط باتری ماردبوردش قدیمی شده بود درش اوردم
اگه میشه تاثیر زیادی داره؟(به شرط داشتن خنک کننده ی خوب)
M.Ahmadi
2015/03/04, 16:28
شدنش که من باکیس بدون فن سوکت 478 رو از 2.4 تا 2.8 بافن استوک بردم ولی کل کارایی این سیستم چقد هست که افزایش چند درصدی اورکلاک چقد باشه درحالی که هم مصرف بالامیره وهم استحلاک قطعات.
Mahziyar Jafari
2015/03/26, 14:00
سلام دوستان همش وسوسه میشم که این سیستم رو اورکلاک کنم:) میدونم سیستم قدیمی هست ولی صرفا برای تجربه حتی 1 فرکانس بیشتر و فنم هم استوک هست
CPU:AMD ATHLON 64X2 4400+
VGA:AMD HD 5450
RAM:2G KINGSTON DDR2
MAIN:GA-M56S-S3 GIGABYTE
POWER:GREEN 430A
مقاله های خوبی در مورد اورکلاک توی فروم بود اونا رو مطالعه کردم ولی گیج شدم حالا یه توضیهی میدین یک شات از تصویر بایوس هم میزارم ببینید که این تنظیماتو توضیح بدین ممنون میشم و اینکه به صورت کلی روی کدوم تنظیمات کارکنم خیلی ممنون@};-
37539
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم باطری ماردبوردم خراب شده برای سیو کردن تنظیمات باید یکی بخرم؟
من یه این سیستمو دارم :
MotherBoard Asus Z87-C
CPU Core I5 4440 3.1GHz
Ram 14 GIG
VGA AMD Radeon R9 270X 4GIG Dual-X
میخوام CPU و VGA رو به مقدار کم اورکلاک کنم که داغ نکنه!
اول اینکه اصن اورکلاک این CPU چطوریه؟ اگه 0.1GHz اور کنم داغ میکنه؟ یا برسونم به تهش که 3.3 هست دیگه ظاهرا!
دوم اینکه کارت رو بلدم تقریبا اورکلاک کنم ولی دما که میره بالا تقریبا تا چقد استاندارد هست که به کارت آسیب نرسه! فناش زیاد کار کنن مشکلی ایجاد نمیکنه؟
cpu ضریب بسته هست و تنها از طریق فرکانس پایه میشه اور کرد که اون هم نهایت 5-6 درصد و ناپایداری کلی سیستم رو هم به همراه داره
گرافیک رو نه لازم هست دور فن رو زیاد کنی و نه ولتاژ بدی
فرکانس فقط gpu رو در گام های 15MHZ افزایش بده و یک تست پایداری با نرم افزارهای استرس مثل OCCT یا MSI KOMBUSTOR به مدت 15 تا 20 بگیر
اگر سیستم کرش کرد یا صفحه ابی داد , یعنی ناپایدار هست. اگر ناپایدار بود در گام های 10MHZ فرکانس رو کاهش بده تا به پایداری برسی
چندتا رم داری که 14GB شده!!
cpu ضریب بسته هست و تنها از طریق فرکانس پایه میشه اور کرد که اون هم نهایت 5-6 درصد و ناپایداری کلی سیستم رو هم به همراه داره
گرافیک رو نه لازم هست دور فن رو زیاد کنی و نه ولتاژ بدی
فرکانس فقط gpu رو در گام های 15MHZ افزایش بده و یک تست پایداری با نرم افزارهای استرس مثل OCCT یا MSI KOMBUSTOR به مدت 15 تا 20 بگیر
اگر سیستم کرش کرد یا صفحه ابی داد , یعنی ناپایدار هست. اگر ناپایدار بود در گام های 10MHZ فرکانس رو کاهش بده تا به پایداری برسی
چندتا رم داری که 14GB شده!!
والا سیستمم رو تازه ارتقا دادم! بعد 1 اسلات 8 گیگه! 3 تا اسلات 2 گیگ رمای قبلیمه!
یعنی CPU اورکلاک نمیشه اصن؟از طریق فرکانس پایه تاثیری هم داره؟ چطوری هست نحوه انجامش؟
والا سیستمم رو تازه ارتقا دادم! بعد 1 اسلات 8 گیگه! 3 تا اسلات 2 گیگ رمای قبلیمه!
یعنی CPU اورکلاک نمیشه اصن؟از طریق فرکانس پایه تاثیری هم داره؟ چطوری هست نحوه انجامش؟
تاثیر که عملا نداره و بیشتر باعث نایداری میشه چون فرکانس پایه سایر گذرگاها هست
رمت هم دو کاناله کار نمیکنه
تاثیر که عملا نداره و بیشتر باعث نایداری میشه چون فرکانس پایه سایر گذرگاها هست
رمت هم دو کاناله کار نمیکنه
یعنی چی 2 کاناله کار نمیکنه؟ :دی
زیر دیپلم بگو! :دی
آقا یه چیز دیگه! الان من اورکلاک میکنم کارتو! دماش مهم نیست چقد میره بالا؟
فقط کلاک رو باید ببرم بالا؟مموری نباید دست بزنم؟ من میبرم بالا کلاک رو تست میگیرم دماش فعلا تا 64 اینا میره بالا! زیاد نیست؟ بیشتر اورکلاک کنم؟
یعنی چی 2 کاناله کار نمیکنه؟ :دی
زیر دیپلم بگو! :دی
آقا یه چیز دیگه! الان من اورکلاک میکنم کارتو! دماش مهم نیست چقد میره بالا؟
فقط کلاک رو باید ببرم بالا؟مموری نباید دست بزنم؟ من میبرم بالا کلاک رو تست میگیرم دماش فعلا تا 64 اینا میره بالا! زیاد نیست؟ بیشتر اورکلاک کنم؟
سیستم شما دو کاناله است، یعنی باید از رمهای زوج و یکسان استفاده کنید تا از سرعت و پهنای باند کامل رم بهره مند بشید. در حال حاضر سیستم شما با این پیکر بندی نمیتونه دو کاناله کار کنه، یا باید 4 تا رم 2 گیگ یا دو تا رم 8 گیگ روی سیستم بر روی اسلاتهای همرنگ قرار بدین تا سیستم بهینه و دو کاناله کار کنه و سرعت بهتری داشته باشه.
سیستم شما دو کاناله است، یعنی باید از رمهای زوج و یکسان استفاده کنید تا از سرعت و پهنای باند کامل رم بهره مند بشید. در حال حاضر سیستم شما با این پیکر بندی نمیتونه دو کاناله کار کنه، یا باید 4 تا رم 2 گیگ یا دو تا رم 8 گیگ روی سیستم بر روی اسلاتهای همرنگ قرار بدین تا سیستم بهینه و دو کاناله کار کنه و سرعت بهتری داشته باشه.
خب چیزی که الان قرار دادم سرعت رو کم میکنه؟ یعنی اون تک 8 گیگه رو بذارم فقط؟ بقیه باعث کاهش میشه؟ یا اگه همش با هم از اون 8 گیگ بهتره که بذارم باشه فعلا!
خب چیزی که الان قرار دادم سرعت رو کم میکنه؟ یعنی اون تک 8 گیگه رو بذارم فقط؟ بقیه باعث کاهش میشه؟ یا اگه همش با هم از اون 8 گیگ بهتره که بذارم باشه فعلا!
یک 8 گیگ باز هم میشه تک کاناله
باید دو رم با ظرفیت یکسان در کنار هم فعالیت بکنه تا بشه دو کاناله
ایجا تاپیک اورکلاک هست و این مسائل ربطی به تاپیک نداره و ادامه داده نشه.
در بخش سولات و مشکلات سخت افزاری هر ابهامی داری مطرح کن
Reza Eshraghi
2015/06/02, 11:01
خب ادامه بحث رو با نقل قول ازتاپیک قبلی اینجا انجام میدم
رضا جان با عرضه 4790 خیلی ها فکر میکردن دما کم میشه ولی دیدیم که دماها وحشتناک تر شد.
چرا چون ولتاژ دفالت این کوره های اجرپزی بسیار بالاست.
با اون کولر تهش ست کن 4.4 ولتاژ 1.1 تا 1.15
Input یا همون VCCIN به بیان سادتر میشه ولتآژ ورودی به مدار تغذیه، این رو سعی کن بین 1.8 تا 1.9 یک بازه خوب براش پیدا کنی.در پایداری تاثیر مستقیم داره.
اگر کم بشه ولتاژ ورودی به پردازنده کم میشه اگر زیادتر باشه پردازنده گرم تر میشه.
باقی ولتآژ ها رو اتو ست کن به غیر Uncore . این ولتآژ اگر اتو باشه مادربرد ببخشید ها نفهم تا 1.25 بهش ولتاژ میده !!!
ما بین 4000 تا 4300 بین 1.16 تا 1.2 استیبله.
برای فصول گرم خیلی ها میگیرن مولفه های صرفه جویی رو خاموش میکنن که پایدار تر بشه که اشتباهه !
پردازنده های خمیری اینتل همینطوری ضریب انتقال حرارتشون کمه شما میگیری روی یه فرکانس زیاد فیکسش میکنی تو دراز مدت گرم میمونه و باعث ناپیداری میشه.
پس صرفه جویی ها رو اتو ست کن یا فعال کن. تا فرکانس و ولتاژ تو بیکاری کم بشه و پردازنده خنک بشه.
حداکثر فرکانس سیف با ایر کولر های خوب رقم 4.6 هست با ولتاژ نهایت 1.2 تا 1.25 ولت.
برای واتر کولر خوب به شرط دمای زیر 80 در تست XTU ، نهایت ولتاژ بین 1.26 تا 1.33 متغیر
اونی هم که میبینی 4.7 یا 4.8 یا حتی 5 ست کرده در ظاهر میزنه.ولی شما اگر به دمای واترکولرش دقت کنی میبینی دمای بیکاریش زیر 30 درجه هست و لودش زیر 55 !
پس تا به الان هیچ کسی رو ندیدم که بتونه پردازنده های هاسول رو با واتر کولر و دمای معمولی بالای 4.6 یا 4.7 استفاده کنه.
تنها میشه پردازنده 4670 یا 4690 رو روی فرکانس 4.9 تست زد ولا غیر همش هم به خاطر این تفی هست که اینتل بین چیپ و ihs زده.:D
خنده داره واتر کولر H100i رو میندازی رو کارت 260 واتی 290X حتی با اورکلاک به کور 1200 هم دماش 55 رو رد نمیکنه !!!
اونوقت بندازی رو یه پردازنده 88 واتی که با اورکلاک تهش بشه 100 وات، نتونه خنک ش کنه ؟؟؟!!!
اول ای تو روح پدر اینتل با اون تف بی خاصیت و دروغ هاش ~X(:D
دوم خیلی ممنونم از تجربیات خوبی که منتقل کردی علی جون :x
سوم این عکس بایوس مشترکمون :D
شما چیزی به نام ولتاژ Uncore میبینی ؟ اگر اسمش مستقیماً Uncore نیست کدوم یک از این پارامتر ها معادلش هست ؟
به جهت عقاب بازی و در حقیقت جلوگیری از آبروریزی! مقادیر دستی رو اینجوری کردم ! :D=))
40086
تنها مورددی که توی بایوس من اسمی ازUncore دیدم ضریب Uncore توی بخش فرکانسها بود
40087
میخوام بدونم با کاهش تعداد هسته ها به دلیل ضعف اون کولر صرفاً در حد تست موقتی و نه برای کار روز مره میشه به یک Max Frequency استیبل رسید ؟! اگه آره تا چقدر ؟
خب ادامه بحث رو با نقل قول ازتاپیک قبلی اینجا انجام میدم
اول ای تو روح پدر اینتل با اون تف بی خاصیت و دروغ هاش ~X(:D
دوم خیلی ممنونم از تجربیات خوبی که منتقل کردی علی جون :x
سوم این عکس بایوس مشترکمون :D
شما چیزی به نام ولتاژ Uncore میبینی ؟ اگر اسمش مستقیماً Uncore نیست کدوم یک از این پارامتر ها معادلش هست ؟
به جهت عقاب بازی و در حقیقت جلوگیری از آبروریزی! مقادیر دستی رو اینجوری کردم ! :D=))
40086
تنها مورددی که توی بایوس من اسمی ازUncore دیدم ضریب Uncore توی بخش فرکانسها بود
40087
میخوام بدونم با کاهش تعداد هسته ها به دلیل ضعف اون کولر صرفاً در حد تست موقتی و نه برای کار روز مره میشه به یک Max Frequency استیبل رسید ؟! اگه آره تا چقدر ؟
Uncore یا همون ولتآژ Ring :دی
کاهش تعداد هسته ها هیچ تاثیری نداره. تهش بشه 100 مگاهرتز بالاتر تست گرفت همین .
برای تستهای رم 4 هسته کافیه که هیچ زیاد هم هست. ، ترید ها رو میتونی خاموش کنی.
فقط چون رم دوال هست پس بهتره تعداد هسته ها زوج باشه در این صورت نتیجه بهتری حاصل میشه.
باقی تست ها حتما باید ترید ها روشن باشن. چون اون وقت در حد یک i5 نتیجه میگیری که نتیجه میشه 20 الی 25 درصد کاهش کارایی.
البته هستن تست هایی مثل 3Dmark 05 یا 06 که صرفا 4 کور لازمه و فرکانس بیشتر بهترین نتیجه رو داره
این تست رو ببین :
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. 80_12791_marks
تست 11 فقط به خاطر 4 ترید کمتر من اسکور کمتری گرفتم در حالی که فرکانس کارتم بیشتر از باقی اورکلاکر ها هست.
Zibanchii
2015/06/12, 18:26
سلام اساتید.
اول از همه این مشخصات کامل سخت افزار من هست :
CPU : Amd Phenom II X4 B50 ( که دو هسته ای بود و هسته هاشو آنلاک کردم )
Main Board : Gigabyte Ga-770T-UsB3
Memory : DDR3 4GB 1600MHz
Graphic : NVIDIA Geforce GT 240
سیستم خیلی قدیمی هست و من به فکر اورکلاک کردنش افتادم که بازدشو بالاتر ببرم.
هسته های سی پی یو رو که آنلاک کردم و الان 4 هسته ای شده.
پاورم هم 480 وات هست.
خواستم بدونم میشه قطعات دیگه ای رو از جمله فرکانس سی پی یو و رم و کارت گرافیک رو اورکلاک کرد؟ کارکرد من فقط استفاده از ویندوز هست و بازی نمیکنم فقط میخوام سیستم سریع تر بشه در کل.
یه راهنمایی بکنید ممنون.
سلام اساتید.
پاورم هم 480 وات هست.
خواستم بدونم میشه قطعات دیگه ای رو از جمله فرکانس سی پی یو و رم و کارت گرافیک رو اورکلاک کرد؟ کارکرد من فقط استفاده از ویندوز هست و بازی نمیکنم فقط میخوام سیستم سریع تر بشه در کل.
یه راهنمایی بکنید ممنون.
سلام دوست عزیز،
اولا به طور کلی عرض می کنم اورکلاک کردن برای رسیدن به عملکرد بهتر و سریعتر صرفا در استفاده از سیستم عامل چندان توصیه نمیشه چون میشه گفت به خاطر ریسک هایی که داره توجیه منطقی چندانی نداره.
ثانیا آنلاک کردن هسته ها در این پردازنده ها باعث میشه دمای هسته ها به طرز عجیب غریبی بالا بره. در نتیجه شما در مرحله اول باید ببینید در حالت بیکاری (Idle) و فول لود دمای پردازنده و عملکرد کولرش چطور هست. اون هم با بیشتر از یک نرم افزار مانیتورینگ تا مطمئن بشید نتایج درست هست. در ضمن بد نیست قبل از اورکلاک کردن هم تست استرس از سیستم بگیرید تا ببینید اون هسته اضافه که آنلاک کردید کلا هسته روبراه و بدون مشکلی هست یا خیر.
یکی از راه های اینکه متوجه بشید نرم افزار مانیتورینگ داره درست کار می کنه یا نه هم این هست که دمای پردازنده رو در حالت بیکاری زیر نظر بگیرید و در همون حالت یک برنامه تست استرس رو اجرا کنید و ببینید برنامه مانیتورینگ چی نشون میده. معمولا درست در همون آنی که شما برنامه استرس رو شروع می کنید باید دمای هسته های به طور ناگهانی و شدید بالا بره.
اگر خنک کننده استوک خود پردازنده روی اون نصب هست که ریسک کار بالاتر هم میره و اینکه با اورکلاک کردن دور فنش اون قدر بالا خواهد رفت که شاید سر و صداش به حد غیرقابل تحملی برسه.
در ضمن اگر اشتباه نکنم در این پردازنده ها در حالت آنلاک شده برنامه های مانیتورینگ دیگه نمی تونن دمای هسته یا همون core temp رو بخونن و نشون بدن و دمای سوکت (socket temp) رو نشون میدن. یعنی باید پردازنده رو در حالت پیشفرض یا locked قرار بدید و ببینید در این حالت تفاوت دمای هسته و سوکت چقدر هست تا بعدا بتونید همین تفاوت رو ماخد محاسبه دمای هسته از روی دمای سوکت قرار بدید.
شاید بد نباشه از تب SPD برنامه CPU-Z هم اسکرین شات قرار بدید تا مشخص بشه رم های سیستمون دقیقا برای چه ولتاژهایی rate شده هستند و چقدر جای تغییر دارند.
سلام اساتید.
پاورم هم 480 وات هست.
یه راهنمایی بکنید ممنون.
سلام دوست عزیزم،
دمای فعلی پردازنده رو در حالت بیکاری و حداکثر فشارکاری توسط نرم افزار Core Temp یا AIDA 64 (آیدا خانوم:) ) اندازه گیری کنید و نتیجه رو اعلام کنید. جهت ایجاد فشار روی پردازنده میتونید از نرم افزار Wprime استفاده کنید. (جهت اندازه گیری دما به فرمایشات آقای AliYar نیز دقت کنید)
من این مادربردو دارم ولی باید سر فرصت استارتش کنم و بایوسشو ببینم چجوریه بعد دقیق خدمتتون میگم ولی تا قبل از اون فعلا چندتا عکس از تب های مختلف بایوس بذارید.
مدل دقیق پاور رو بفرمایید.
در این سیستم cpu رو میتونید تا حدودی اورکلاک کنید، ارزششو داره.
گرافیک و رم هم میشه ولی نمیشه روی اونها مانور خاصی داد و نمیشه کاراییشون رو تا حد مناسبی بالاتر برد.
@};-
Zibanchii
2015/06/13, 10:11
سلام دوست عزیزم،
دمای فعلی پردازنده رو در حالت بیکاری و حداکثر فشارکاری توسط نرم افزار Core Temp یا AIDA 64 (آیدا خانوم:) ) اندازه گیری کنید و نتیجه رو اعلام کنید. جهت ایجاد فشار روی پردازنده میتونید از نرم افزار Wprime استفاده کنید. (جهت اندازه گیری دما به فرمایشات آقای AliYar نیز دقت کنید)
من این مادربردو دارم ولی باید سر فرصت استارتش کنم و بایوسشو ببینم چجوریه بعد دقیق خدمتتون میگم ولی تا قبل از اون فعلا چندتا عکس از تب های مختلف بایوس بذارید.
مدل دقیق پاور رو بفرمایید.
در این سیستم cpu رو میتونید تا حدودی اورکلاک کنید، ارزششو داره.
گرافیک و رم هم میشه ولی نمیشه روی اونها مانور خاصی داد و نمیشه کاراییشون رو تا حد مناسبی بالاتر برد.
@};-
چند تا عکس قرار میدم خودتون برسی کنید. نمیدونم پاورم ضعیفه یا از فنه ؟ سی پی یو روی حالت 4 هسته و آنلاک شده اصلا پایداری نداره وقتی یخورده کار سنگین بکشی سیستم ریستارت میشه . و فن هم صداش تا اتاق اون وری میاد!!
پاورم GREEN GP480A هست.
وقتی آنلاکه دمای سی پی یو رو نمیده اما وقتی بایوس رو ریست دیفالت میکنم دو هسته ای میشه و دما رو نشون میده. با توجه به عکس ها خودتون راهنمایی کنید ::
4041140412404134041440415404164041740418
دوستان یک سری سوال داشتم.
سی پی یو 4790K برای یکی زیر خنک کننده D15 با فرکانس 4.4 روی ولتاژ 1.139 استیبل شده.
برای یکی دیگه 4790 زیر واتر کولر XSPC روی ولتاژ 1.126 با فرکانس 4.4 استیبل شده.
برای من 4790k زیر خنک کننده Deepcool lucifer قیمتی حدود 160 داره با در فرکانس 4.4 روی ولتاژ 1.125 استیبل شده ولتاژ رینگ هم روی 1.075 هست.(استرس تست در XTU رو 3 بار پاس کرد و دما از 63 درجه بیشتر نشد)
حالا سوالی که من دارم این هست این سی پی یو لو ولتاژ هست آیا ؟
البته این دوستانی که معرفی کردم خودشون اورکلاکر حرفه ای هستن از یکیشون پرسیدم گفت باید فرکانس رو روی 4.6 ببری و ببینی در چه ولتاژی پاس میشه چون سی پی یو ها در فرکانس بالا از خودشون واکنس نشون میدن و میشه فهمید لو ولتاژ هستن یا نه.
دوستان شما میگید من رینگ و Vcore رو چه مقدار تغیر بدم تا برای فرکانس 4.6 شروع کنم.
راستی برای اور فقط باید ولتاژ رینگ و V رو افزایش بدیم و CPU Ratio رو افزایش بدیم دیگه درسته؟
این الان وضعیت بایوس بنده
4209942100
دوستان یک سری سوال داشتم.
سی پی یو 4790K برای یکی زیر خنک کننده D15 با فرکانس 4.4 روی ولتاژ 1.139 استیبل شده.
برای یکی دیگه 4790 زیر واتر کولر XSPC روی ولتاژ 1.126 با فرکانس 4.4 استیبل شده.
برای من 4790k زیر خنک کننده Deepcool lucifer قیمتی حدود 160 داره با در فرکانس 4.4 روی ولتاژ 1.125 استیبل شده ولتاژ رینگ هم روی 1.075 هست.(استرس تست در XTU رو 3 بار پاس کرد و دما از 63 درجه بیشتر نشد)
حالا سوالی که من دارم این هست این سی پی یو لو ولتاژ هست آیا ؟
البته این دوستانی که معرفی کردم خودشون اورکلاکر حرفه ای هستن از یکیشون پرسیدم گفت باید فرکانس رو روی 4.6 ببری و ببینی در چه ولتاژی پاس میشه چون سی پی یو ها در فرکانس بالا از خودشون واکنس نشون میدن و میشه فهمید لو ولتاژ هستن یا نه.
دوستان شما میگید من رینگ و Vcore رو چه مقدار تغیر بدم تا برای فرکانس 4.6 شروع کنم.
راستی برای اور فقط باید ولتاژ رینگ و V رو افزایش بدیم و CPU Ratio رو افزایش بدیم دیگه درسته؟
این الان وضعیت بایوس بنده
سلام دوست خوبم
صحبت دوستان درسته شما ابتدا باید Sweet Spot فرکانس پردازنده ی خودتون رو پیدا کنید، بعد با مقایسه ولتاژش در Sweet Spot با دیگر پردازنده ها به لو ولتاژ بودن پردازنده اتون پی ببرید.
ابتدا همه ی ولتاژ ها رو دیفالت کنید، Ratio رو روی 46 یا 47 قرار بدین، با برنامه Cinebench نسبت به تست پایداری سیستم اقدام کنید. اگر با ولتاژ دیفالت این فرکانس رو پاس کرد، با کاهش پله پله V.Core و تست مجدد تلاش کنید تا اینکه کمترین ولتاژ بدست بیاد. اگر با ولتاژ دیفالت نتونست تست رو پاس کنه، Ratio رو یک پله کاهش بدید، سپس مجدد تست بگیرید. نقطه ثبات در هر فرکانس و ولتاژی بدست آمد، بعد نسبت به افزایش پله ای Ratio بپردازید بعد ببینید با چه ولتاژی پایدار میشه. با مقایسه پله های افزایش ولتاژ به نسبت افزایش Ratio متوجه میشید نقطه شیرین اور پردازنده ی شما چقدره و بهترین فرکانسش در اور.
پردازنده ی من روی ولتاژ 1.2 تو فرکانس 4.7 کاملا پایداره، و دماش از حول و حوش 70 بالاتر نمیره. اما برای فرکانس 4.85 باید ولتاژ خیلی بیشتری بهش بدم تا پایدار بشه.
Mr.overclocker
2015/11/21, 18:00
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
امروز رفتم به یاد 4 سال پیش اورکلاک خشک و خالی انجام بدم که دیدم مشکلاتی به وجود اومده ،خوشبختانه اسیب به سیستم نرسیده فقط نرم افزار مشکل پیدا کرده اون اینه که وقتی اورکلاک میکنم و میخام ولتاژ پردازنده رو بالا ببرم ( در بایوس ) وقتی سیو که میکنم و وارد ویندوز میشم با نرم افزار CPU-Z میبینم که فرکانس زیاد شده (اور شده ) ولی ولتاژ تغییر نمیکنه و جالب تر از این روی مادربرد Maximus IV Exterme چن تا LED Control هست که مقدار ضریب اور کالاک رو رو هر بخش نشون میده که در سه حالت Normal -High - Crazy هستش که قبلا اور میکردم پردازنده رو به High میرسید ولی الان تا 4.8GHz اور میکنم هنوز رو Normal مونده مشکلش چیه ؟؟
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
امروز رفتم به یاد 4 سال پیش اورکلاک خشک و خالی انجام بدم که دیدم مشکلاتی به وجود اومده ،خوشبختانه اسیب به سیستم نرسیده فقط نرم افزار مشکل پیدا کرده اون اینه که وقتی اورکلاک میکنم و میخام ولتاژ پردازنده رو بالا ببرم ( در بایوس ) وقتی سیو که میکنم و وارد ویندوز میشم با نرم افزار CPU-Z میبینم که فرکانس زیاد شده (اور شده ) ولی ولتاژ تغییر نمیکنه
با این وضعیت تست پاس میکنه؟
و جالب تر از این روی مادربرد Maximus IV Exterme چن تا LED Control هست که مقدار ضریب اور کالاک رو رو هر بخش نشون میده که در سه حالت Normal -High - Crazy هستش که قبلا اور میکردم پردازنده رو به High میرسید ولی الان تا 4.8GHz اور میکنم هنوز رو Normal مونده مشکلش چیه ؟؟
بایوس رو ریست کردین؟ بایوس آپدیته؟
Mr.overclocker
2015/11/21, 20:21
با این وضعیت تست پاس میکنه؟
منظورت از پاس کردن چیه ؟؟؟
بایوس رو ریست کردین؟ بایوس آپدیته؟
اره اپدیته اخره ولی ریست نکردم میشه بگی چطور ریست میشه ؟؟؟
Reza Eshraghi
2015/11/21, 20:25
اره اپدیته اخره ولی ریست نکردم میشه بگی چطور ریست میشه ؟؟؟
سلام
یا از طریق جامپر Clear CMOS یا برداشتن باتری میتونید ریست کنید .
منظور از پاس کردن تست ، ارور ندادن یا کرش نکردن ی یا ریست نشدن وسط نرم افزارهایی هست که برای تست پایداری سیستم به کار میرن و به پایان رساندن کامل و موفقیت آمیز تست ها
تست پایداری - Stability Test (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
Mr.overclocker
2015/11/21, 20:36
این کار رو میکنم و اعلام نتیجه میکنم
بله سیستم کاملا استیبل هست .
این کار رو میکنم و اعلام نتیجه میکنم
بله سیستم کاملا استیبل هست .
اگر سیستم استیبله، اشتباهی بهش ولتاژ دادین، در اون فرکانس اورکلاک شده هیچ نیازی به ولتاژ اضافی نداشته.
Mr.overclocker
2015/11/21, 21:05
اقایان محترم سیستم دوباره برگشت به روز اول الان کاملا درست شد جامپر رو در اوردم .ممنون از راهنماییتون
Reza Eshraghi
2015/11/21, 21:21
اقایان محترم سیستم دوباره برگشت به روز اول الان کاملا درست شد جامپر رو در اوردم .ممنون از راهنماییتون
خوشحالم که مشکل حل شد.
موفق باشید :-bd@};-
Amir_M97
2015/12/22, 15:51
سلام دوستان. خلاصه میپرسم.
اگه کسی بخواد ببینه کارتش تا چه حد اور میشه و پایدار میمونه باید چقدر مموری و کور کلاک رو اضافه کنه؟یعنی میخوام بدونم نهایت کور کلاک و مموری که میتونم بدم به کارتم چقدره.. به چه نسبتی باید اضافه کرد این 2تا رو هر دفعه؟باید کم کم اضافه کرد تا دید کجا تو تست کرش میکنه؟! متاسفانه نمیدونم منظورمو درست میرسونم یا نه ولی اگه مطلبی تو فروم هست که بهم کمک کنه ممنون میشم بهم معرفیش کنید
خیلی خیلی ممنون
Reza Eshraghi
2015/12/22, 16:35
سلام دوستان. خلاصه میپرسم.
اگه کسی بخواد ببینه کارتش تا چه حد اور میشه و پایدار میمونه باید چقدر مموری و کور کلاک رو اضافه کنه؟یعنی میخوام بدونم نهایت کور کلاک و مموری که میتونم بدم به کارتم چقدره.. به چه نسبتی باید اضافه کرد این 2تا رو هر دفعه؟باید کم کم اضافه کرد تا دید کجا تو تست کرش میکنه؟! متاسفانه نمیدونم منظورمو درست میرسونم یا نه ولی اگه مطلبی تو فروم هست که بهم کمک کنه ممنون میشم بهم معرفیش کنید
خیلی خیلی ممنون
سلام امیر جان . با آزمون و خطا و گرافنن تست پایداری به طور مکرر
به این شکل که تنظیماتی (اعم ازفرکانس - ولتاژ - اعمال لود فن بیشتر ) که نسبت به حالت دیفالت اعمال می کنید رو داخل یک پروفایل ذخیره می کنید و تست می گیرید اگه کاملاً پایدار بود از هر نظر و دما مناسب بود یک مقدار دیگه اور می کنید و یک پروفایل جدید میسازید و ذخیره می کنید و مجدداً تست و تا جایی که به پایدارترین حالت ممکن برسید ادامه میدید یا اگر به مرحله ای رسیدید که پاس نشد یا دما بالا بود اون رو حذف می کنید و تنظیمات رو روی آخرین پروفایل فول استیبل میگذارید !
با سلام و خسته نباشید
دوستان عزیز من دوتا سوال داشتم امیدوارم جواب بدبد.
اول اینکه آیا سی پی یو های با پسوند k برای اورکلاک حتما باید روی مادربورد های سری z نصب بشوند؟مثل اورکلاک رم ها؟
و دوم اینکه آیا برای اورکلاک رم حتما باید سی پی یو هم اورکلاک بشه؟یا ایرادی نداره اگر رم بتنهایی اورکلاک بشه؟
MB:z170
CPU:i5 6600
RAM: gskil 3000 MHZ
با سلام و خسته نباشید
دوستان عزیز من دوتا سوال داشتم امیدوارم جواب بدبد.
اول اینکه آیا سی پی یو های با پسوند k برای اورکلاک حتما باید روی مادربورد های سری z نصب بشوند؟مثل اورکلاک رم ها؟
و دوم اینکه آیا برای اورکلاک رم حتما باید سی پی یو هم اورکلاک بشه؟یا ایرادی نداره اگر رم بتنهایی اورکلاک بشه؟
MB:z170
CPU:i5 6600
RAM: gskil 3000 MHZ
سلام دوست عزیز
بله برای اورکلاک بهتر است مادربرد با چیپست از سری Z170 انتخاب شود، هرچند مادربرد های سری H را میتواند با استفاده از BCLK اورکلاک کرد، اما نرم داستان اورکلاک پردازنده ی K بعلاوه ی مادربرد Z است.
برای اورکلاک رم، خیر نیاز نیست پردازنده هم اورکلاک شود، اما باید مادربرد حتما" Z170 باشد.
jansiz hayat
2015/12/27, 23:06
سلام بر عزیزان...
بنده میخواستم یکم در مورد اورکلاک اطلاعات بدست بیارم و برا همین برا تمرین آیا میشه قطعات لپ تاپم (Acer Aspire V5-573G-74508G1Takk
) رو OC کنم...؟
میشه یه راهنمایی بکنین که چه کارایی باید انجام بدم؟
Mohammad Ali X
2015/12/28, 09:15
سلام بر عزیزان...
بنده میخواستم یکم در مورد اورکلاک اطلاعات بدست بیارم و برا همین برا تمرین آیا میشه قطعات لپ تاپم (Acer Aspire V5-573G-74508G1Takk
) رو OC کنم...؟
دوست من خواهشا" از این فکر بیا بیرون !
چون همین تمرین باعث میشه لپ تاپ غزل خداحافظی را بخونه !
لپ تاپ مثل کامپیوتر های دسکتاپ نیست فضای محدودی داره و همین باعث میشه گرمای قطعات بیش از اندازه بالا رود که این به قطعات آسیب میرساند. همچنین اورکلاک بر روی پردازنده های لپ تاپ تأثیر زیادی بر کارایی آن ها ندارد.
jansiz hayat
2015/12/28, 11:22
دوست من خواهشا" از این فکر بیا بیرون !
چون همین تمرین باعث میشه لپ تاپ غزل خداحافظی را بخونه !
لپ تاپ مثل کامپیوتر های دسکتاپ نیست فضای محدودی داره و همین باعث میشه گرمای قطعات بیش از اندازه بالا رود که این به قطعات آسیب میرساند. همچنین اورکلاک بر روی پردازنده های لپ تاپ تأثیر زیادی بر کارایی آن ها ندارد.
چشم دوست عزیز...:emoji_smiley-108:
پس میرم سراغ PC
من یدونه PC داغون دارم که البته مشخصات کاملش رو باید برم در بیارم چون دست خودم نیست.ولی در حالت کلی مادربردشAsus p5kpl و CPU Intel Pentium Dual-Core E2180 و رم 1 گیگ فک کنم گینگیستون باس 800
ولی مقدمات کار چیا هستن .چه چیزهایی رو باید کنترل کنم.چه برنامه هایی رو باید داشته باشم.البته میخوام اورکلاکم جزئی باشه و به فکر شاخ غول شکوندن نیستم.در حدی که بشه بازهم تو خونه ازش استفاده کرد.
Mohammad Ali X
2015/12/28, 12:04
پس میرم سراغ PC
من یدونه PC داغون دارم که البته مشخصات کاملش رو باید برم در بیارم چون دست خودم نیست.ولی در حالت کلی مادربردشAsus p5kpl و CPU Intel Pentium Dual-Core E2180 و رم 1 گیگ فک کنم گینگیستون باس 800
ولی مقدمات کار چیا هستن .چه چیزهایی رو باید کنترل کنم.چه برنامه هایی رو باید داشته باشم.البته میخوام اورکلاکم جزئی باشه و به فکر شاخ غول شکوندن نیستم.در حدی که بشه بازهم تو خونه ازش استفاده کرد.
دوست من بنده اورکلاکر حرفه ای نیستم در این زمینه میتوانید از ناصرجان ( کاربر isteve ) یا آرمین عزیز که از اورکلاکر های حرفه ای انجمن هستند کمک بگیرید اما شما کلاً سه قطعه را میتوانید اورکلاک کنید : 1 -پردازنده 2- رم 3- کارت گرافیک
راحت ترین راه برای اورکلاک کارت گرافیک استفاده از نرم افزار msi afterburner هستش که میتوانید فرکانس هسته و فرکانس حافظه را بالا ببرید البته به صورت پله پله تا اونجایی که اثرات ناپایداری مشاهده کنید مثل کرش کردن ، فریز کردن سیستم و ارور صفحه آبی . اون وقت تست پایداری میگیرید.
برای پردازنده و رم هم باید از طریق بایوس اقدام کنید البته در پلتفرم های مختلف تفاوت هایی وجود داره ، پردازنده های unlock را میشه با افزایش دادن ضریب مولتی پلیر به راحتی اورکلاک کرد . فرکانس رم را هم میتوانید با فعال کردن پروفایل xmp در بایوس اورکلاک کنید.
توضیحات تکمیلی را دوستان حرفه ای تر خدمت شما عرض خواهند کرد.
jansiz hayat
2015/12/28, 14:03
دوست من بنده اورکلاکر حرفه ای نیستم در این زمینه میتوانید از ناصرجان ( کاربر isteve ) یا آرمین عزیز که از اورکلاکر های حرفه ای انجمن هستند کمک بگیرید اما شما کلا سه قطعه را میتوانید اورکلاک کنید : 1 -پردازنده 2- رم 3- کارت گرافیک
راحت ترین راه برای اورکلاک کارت گرافیک استفاده از نرم افزار msi afterburner هستش که میتوانید فرکانس هسته و فرکانس حافظه را بالا ببرید البته به صورت پله پله تا اونجایی که اثرات ناپایداری مشاهده کنید مثل کرش کردن ، فریز کردن سیستم و ارور صفحه آبی . اون وقت تست پایداری میگیرید.
برای پردازنده و رم هم باید از طریق بایوس اقدام کنید البته در پلتفرم های مختلف تفاوت هایی وجود داره ، پردازنده های unlock را میشه با افزایش دادن ضریب مولتی پلیر به راحتی اورکلاک کرد . فرکانس رم را هم میتوانید با فعال کردن پروفایل xmp در بایوس اورکلاک کنید.
توضیحات تکمیلی را دوستان حرفه ای تر خدمت شما عرض خواهند کرد.
ممنون دوست عزیز تا اینجاش هم خوب بود.
پس منتظر اساتید میشم تا جواب بدن...
سلام بر عزیزان...
) رو OC کنم...؟
دوست عزیز
لپتاپ رو OC نکنید بهتره. لپتاپ پتانسیل خنک کنندگی مناسبی نداره از این جهت اورکلاک نشه بهتره.
jansiz hayat
2015/12/28, 22:00
دوست عزیز
لپتاپ رو OC نکنید بهتره. لپتاپ پتانسیل خنک کنندگی مناسبی نداره از این جهت اورکلاک نشه بهتره.
پس میشه در مورد OC برای PC راهنمایی کنید...
مشخصاتش رو میگی؟
jansiz hayat
2015/12/28, 22:24
مشخصاتش رو میگی؟
یه نگاه به پست 415 میندازین...
چه مشخصاتی رو باید در بیارم...؟
یه نگاه به پست 415 میندازین...
چه مشخصاتی رو باید در بیارم...؟
به احتمال زیاد بتونی اونو اور کنی.
با افزایش FSB.
میتونی صفحه بایوس سیستم رو بزاری، اونجایی که میشه FSB رو تغییر داد..
پس میرم سراغ PC
مقدمات کار کنترل دمای پردازنده اس در طول اورکلاک باید به شدت حواستون به دما باشه، برای E2180 نباید بذارید دما از 65 درجه بالاتر بره و همیشه دما رو زیر 55 نگهدارید، دمای 70 درجه برای این cpu دمای وحشتناکی حساب میشه. دما باید کاملا پایین باشه، البته 2180 پردازنده ی داغی نیست و با کولر استوک هم میشه تا حدی اورکلاک کرد (به شرطی که کولر استوک اورجینال و پایه بلند باشه و همچنین خمیر سیلیکون رو خوب زده باشین).
مادربرد شما هم کار رو مشکل میکنه چون مدار تغذیه اش تحمل کافی برای ولتاژهای بالاتر از 1.5 رو نداره.
با این مادربرد و کولر استوک خوب در بدترین شرایط میتونید فرکانس 2180 رو روی 2.5GHz استیبل کنید و در بهترین شرایط با وضعیت کنونی میتونید روی 3.5GHz و یا شاید مقداری بیشتر استیبل کنید.
من اگه جای شما بودم یه کم دلم برای مادربرد Asus خسته و نازنینم میسوخت و بیشتر از 1.35v بهش Vcore نمیدادم تا هم دما کنترل بشه و هم یه حرکتی به نفع مدار تغذیه ی مادربرد کرده باشم. در کل من فکر میکنم اگه یه رم 1GB دیگه برای این سیستمم تهیه کنید کمک بیشتری برای افزایش سرعت سیستمتون انجام دادین تا اینکه بخواین اورکلاکش کنید.
چون در مورد مقدمات صحبت کردین منم در مورد مقدمات توضیح دادم اما اگه صرفا میخواین اورکلاک رو تمرین کنید در این مورد برای هر قسمتی از کار که سوال دارین بنده در خدمتم.
@};-
jansiz hayat
2015/12/29, 00:46
آقا OC رو فعلا ولش دمای CPU رو داشته بااااااااااااش...:emoji_smiley-33:
تو حالت بیکاری یه همچین دمایی داره OC بشه که دیگه وااااا مصیبتاااااا...
باید خمیر سیلیکون بهش بزنم
jansiz hayat
2015/12/29, 01:01
مقدمات کار کنترل دمای پردازنده اس در طول اورکلاک باید به شدت حواستون به دما باشه، برای E2180 نباید بذارید دما از 65 درجه بالاتر بره و همیشه دما رو زیر 55 نگهدارید، دمای 70 درجه برای این cpu دمای وحشتناکی حساب میشه. دما باید کاملا پایین باشه، البته 2180 پردازنده ی داغی نیست و با کولر استوک هم میشه تا حدی اورکلاک کرد (به شرطی که کولر استوک اورجینال و پایه بلند باشه و همچنین خمیر سیلیکون رو خوب زده باشین).
مادربرد شما هم کار رو مشکل میکنه چون مدار تغذیه اش تحمل کافی برای ولتاژهای بالاتر از 1.5 رو نداره.
با این مادربرد و کولر استوک خوب در بدترین شرایط میتونید فرکانس 2180 رو روی 2.5GHz استیبل کنید و در بهترین شرایط با وضعیت کنونی میتونید روی 3.5GHz و یا شاید مقداری بیشتر استیبل کنید.
من اگه جای شما بودم یه کم دلم برای مادربرد Asus خسته و نازنینم میسوخت و بیشتر از 1.35v بهش Vcore نمیدادم تا هم دما کنترل بشه و هم یه حرکتی به نفع مدار تغذیه ی مادربرد کرده باشم. در کل من فکر میکنم اگه یه رم 1GB دیگه برای این سیستمم تهیه کنید کمک بیشتری برای افزایش سرعت سیستمتون انجام دادین تا اینکه بخواین اورکلاکش کنید.
چون در مورد مقدمات صحبت کردین منم در مورد مقدمات توضیح دادم اما اگه صرفا میخواین اورکلاک رو تمرین کنید در این مورد برای هر قسمتی از کار که سوال دارین بنده در خدمتم.
@};-
آقا من بدو بدو رفتم خونه برادرم (کامپیوترم رو دادم به اونا) یکم باهاش ور رفتم و DRAM Fregurncy رو روی 800 و و برا CPU رو تا 10درصد بالا بردم و تغییرات زیر رو داشتم:
Core speed برای سی پی یو از 1199 به 2400
Bus speed ...........................از 199 به 220 بود یا 240
Rated FSB............................از 799 به 880
core voltage.........................از 1.27 به 1.3
bench درحالت تک هسته ای از 175 به 190 و در حالت دوهسته ای از 64 به 120 تغییر یافت.
اولین تجربم از اورکلاک بود البته در سطح خیلیییییییییی پایین...وااااااااای عجب حالی میده اورکلاک کردن ...خخخخخ...
ولی چون دمای CPU تقریبا رو 80 بود زود برش گردوندم
jansiz hayat
2015/12/29, 01:15
@};-
بابت توضیحات عالیتون کمال تشکر رو دارم برادر...
فعلا که دمای CPU من خیلی خیلی بالاست که تو پست های قبلی هم بهش اشاره کردم وباید به فکر خمیر سیلیکون باشم.
قبلا رمش3 بود که رم 2گیگم سوخت و بیچاره رم 1گیگم تنها موند(بماند که بعدا فهمیدم انداختن رم دو کنار رم یک اونم با مشخصات متفاوت کار اشتباهی بوده... فروشنده بی انصاف یه راهنمایی هم نکرده بود)
البته یه کوچولو اور کردم(پست 425 رو ببینین...) اورکلاکی که میخوام انجام بدم صرفا جهت تمرین و در کنار اون رسیدن به یک مقدار منطقی برای استفاده ی خانگی.یعنی میخوام تا اونجایی اور بکنم که ریسکی توش نباشه و سیستم بتونه بازهم تا مدتی بدون مشکل کار کنه.
خب من میخوام فردا اور رو شروع کنم که صبح میرم واسش خمیر سیلیکون میخرم و میزنم این از این.شما یه نگاه به عکسای پست 424 بندازین و بی زحمت بگین اونجا چه چیز هارو باید چک کنم و بعدش چه اقداماتی رو برا اور میبایست انجام بدم که اونارو انجام بدم.
jansiz hayat
2015/12/29, 09:42
با افزایش FSB.
چشم برادر...
این مادربرد من گزینه xmp نداره...؟
هرچه دنبالش گشتم پیدا نکردم...
بابت توضیحات عالیتون کمال تشکر رو دارم برادر...
فعلا که دمای CPU من خیلی خیلی بالاست که تو پست های قبلی هم بهش اشاره کردم وباید به فکر خمیر سیلیکون باشم.
قبلا رمش3 بود که رم 2گیگم سوخت و بیچاره رم 1گیگم تنها موند(بماند که بعدا فهمیدم انداختن رم دو کنار رم یک اونم با مشخصات متفاوت کار اشتباهی بوده... فروشنده بی انصاف یه راهنمایی هم نکرده بود)
البته یه کوچولو اور کردم(پست 425 رو ببینین...) اورکلاکی که میخوام انجام بدم صرفا جهت تمرین و در کنار اون رسیدن به یک مقدار منطقی برای استفاده ی خانگی.یعنی میخوام تا اونجایی اور بکنم که ریسکی توش نباشه و سیستم بتونه بازهم تا مدتی بدون مشکل کار کنه.
خب من میخوام فردا اور رو شروع کنم که صبح میرم واسش خمیر سیلیکون میخرم و میزنم این از این.شما یه نگاه به عکسای پست 424 بندازین و بی زحمت بگین اونجا چه چیز هارو باید چک کنم و بعدش چه اقداماتی رو برا اور میبایست انجام بدم که اونارو انجام بدم.
نرم افزارهای CPU-Z و Core temp رو نصب کنید و از حالا هر عکسی که خواستین بذارید از این نرم افزارها بذارین چون معتبرتر هستن. همچنین Cinebench 11.5 رو هم نصب کنید تا از سیستم تست پایداری بگیرید.
الان فعلا تنها چیزی که جلوی اورکلاک رو میگیره دما هست. پیشنهاد میکنم کلا کولر رو باز کنید و با دقت زیاد خمیر رو عوض کنید و دوباره ببندین، مطمئن بشین که خیلی خوب و محکم کولر سرجاش بسته شده.
بعدش دوباره با core temp دما رو اندازه بگیرید.
@};-
jansiz hayat
2015/12/29, 17:53
با افزایش FSB.
بفرما دوست عزیز...
jansiz hayat
2015/12/29, 18:13
نرم افزارهای CPU-Z و Core temp رو نصب کنید و از حالا هر عکسی که خواستین بذارید از این نرم افزارها بذارین چون معتبرتر هستن. همچنین Cinebench 11.5 رو هم نصب کنید تا از سیستم تست پایداری بگیرید.
الان فعلا تنها چیزی که جلوی اورکلاک رو میگیره دما هست. پیشنهاد میکنم کلا کولر رو باز کنید و با دقت زیاد خمیر رو عوض کنید و دوباره ببندین، مطمئن بشین که خیلی خوب و محکم کولر سرجاش بسته شده.
بعدش دوباره با core temp دما رو اندازه بگیرید.
@};-
اوکی دوست عزیز...
من امروز رفتم اور رو تا 10% بالا بردم و DRAM Frequency رو رو 800 گذاشتم (پست 429)که تغییرات زیر حاصل شد و تست پایداری گرفتم که انگار پایدار نیست.وقتی رو 15% میذارم دیگه سیستم اصلا بالا نمیاد.
ممکنه به ولتاژ ربط داشته باشه؟
الان باید چیکار کنم...؟
اوکی دوست عزیز...
من امروز رفتم اور رو تا 10% بالا بردم و DRAM Frequency رو رو 800 گذاشتم (پست 429)که تغییرات زیر حاصل شد و تست پایداری گرفتم که انگار پایدار نیست.وقتی رو 15% میذارم دیگه سیستم اصلا بالا نمیاد.
ممکنه به ولتاژ ربط داشته باشه؟
الان باید چیکار کنم...؟
خوب وقتی فرکانس میره بالا ولتاژ هم باید بره بالا دیگه.
توی بایوس بگردین ببینید قسمتی برای افزایش ولتاژ هست یا نه. ممکنه مادربردتون اجازه ی افزایش ولتاژ به شما نمیده و برای همین گزینه ای برای کم و زیاد کردنش نباشه. توی اون عکس هایی که گذاشتین چیزی برای افزایش ولتاژ ندیدم.
@};-
jansiz hayat
2015/12/30, 02:49
خوب وقتی فرکانس میره بالا ولتاژ هم باید بره بالا دیگه.
توی بایوس بگردین ببینید قسمتی برای افزایش ولتاژ هست یا نه. ممکنه مادربردتون اجازه ی افزایش ولتاژ به شما نمیده و برای همین گزینه ای برای کم و زیاد کردنش نباشه. توی اون عکس هایی که گذاشتین چیزی برای افزایش ولتاژ ندیدم.
@};-
گشتم ولی گزینه ای برای افزایش ولتاژ نبود.یعنی الان باید چیکار کرد...؟
گشتم ولی گزینه ای برای افزایش ولتاژ نبود.یعنی الان باید چیکار کرد...؟
من هم همین حدس رو میزدم که گزینه ای برای افزایش ولتاژ نباشه. جهت اینکه مطمئن بشیم که واقعا نمیشه ولتاژ داد میتونید چندتا شات از قسمت های دیگه ی بایوس بذارید تا منم بگردم.
مادربرد شما برای اورکلاک طراحی نشده، برای همین تنظیماتی برای اورکلاک نداره، فقط یه گزینه ی خیلی خیلی ساده داره که فقط میتونید یه درصد کم به فرکانس اضافه کنید، به نظرم روی هر درصدی که سیستم کاملا پایداره تنظیمات رو ست و save کنید و استفاده کنید.
اما اگه به اورکلاک علاقه مند شدین و یا دوست دارین پدال گاز پردازنده رو تا ته فشار بدین پیشنهاد میکنم اگه بودجه دارید یه برد Z170 و Corei3 6320 یا Corei3 6100 با یه جفت رم TridentZ و یک پاور خوب تهیه کنید ولی اگه بودجه ی زیادی ندارید یه مادربرد خوب و حرفه ای سوکت 775 یا AM3 و یک پردازنده ی تک هسته ای celeron 450 یا sempron 145 و یک پاور خوب تهیه کنید و از اورکلاک لذت ببرید.
@};-
jansiz hayat
2015/12/30, 15:49
من هم همین حدس رو میزدم که گزینه ای برای افزایش ولتاژ نباشه. جهت اینکه مطمئن بشیم که واقعا نمیشه ولتاژ داد میتونید چندتا شات از قسمت های دیگه ی بایوس بذارید تا منم بگردم.
مادربرد شما برای اورکلاک طراحی نشده، برای همین تنظیماتی برای اورکلاک نداره، فقط یه گزینه ی خیلی خیلی ساده داره که فقط میتونید یه درصد کم به فرکانس اضافه کنید، به نظرم روی هر درصدی که سیستم کاملا پایداره تنظیمات رو ست و save کنید و استفاده کنید.
اما اگه به اورکلاک علاقه مند شدین و یا دوست دارین پدال گاز پردازنده رو تا ته فشار بدین پیشنهاد میکنم اگه بودجه دارید یه برد Z170 و Corei3 6320 یا Corei3 6100 با یه جفت رم TridentZ و یک پاور خوب تهیه کنید ولی اگه بودجه ی زیادی ندارید یه مادربرد خوب و حرفه ای سوکت 775 یا AM3 و یک پردازنده ی تک هسته ای celeron 450 یا sempron 145 و یک پاور خوب تهیه کنید و از اورکلاک لذت ببرید.
@};-
چشم شات رو که گرفتم میذارم...
کلا به هرچی که مربوط به کالبدشکافی و ور رفتن با قطعات کامپیوتر هستش علاقه دارم.تازگیا هم که علاقه شدیدی به اورکلاک پیدا کردم.و میخوام یه فعالیت های محوری روش انجام بدم.
من یکی ذوق میکنم وقتی اورکلاک میکنم برم و نتیجه کارمو ببینم.به خدا از شدت ذوق میخوام داد بزنم "آرههههههههههههه...همینهههه ه" (مث اینکه زیادی ذوق زده شدم...خخخ)
در مورد بودجه هم که متاسفانه برای من مقدور نیست تا Z170 یا Core i3 بخرم.
اما اگه بخوام با کمترین هزینه یه سیستم دست دوم برای اورکلاک(نه زیاد حرفه ای.در حد متوسط) بخرم چقد باید هزینه کنم...؟
چشم شات رو که گرفتم میذارم...
کلا به هرچی که مربوط به کالبدشکافی و ور رفتن با قطعات کامپیوتر هستش علاقه دارم.تازگیا هم که علاقه شدیدی به اورکلاک پیدا کردم.و میخوام یه فعالیت های محوری روش انجام بدم.
من یکی ذوق میکنم وقتی اورکلاک میکنم برم و نتیجه کارمو ببینم.به خدا از شدت ذوق میخوام داد بزنم "آرههههههههههههه...همینهههه ه" (مث اینکه زیادی ذوق زده شدم...خخخ
آره اورکلاک دنیای خودشو داره، چیزای جذابی توش هست که در این بین کلی تجربیات نصیب کسی که اورکلاک میکنه میشه که هیچ جای دیگه نمیتونه اون تجربیات رو کسب کنه.
البته خیلی ها اعتقاد دارن اورکلاک کار بی خودیه و از این کار خوششون نمیاد ولی خیلی ها هم مثل خودم از اورکلاک خیلی لذت میبریم.
چیزی که اورکلاک رو جذاب میکنه به اشتراک گذاری نتایج اورکلاک با دیگرانه، با سایت HWBOT آشنایی دارین؟ این سایت دقیقا برای ثبت معتبر رکوردها و به اشتراک گذاری نتایج به دست اومده ی کاربران هست. همچنین مسابقاتی هم در سطح های مبتدی و حرفه ای برگزار میکنه که جوایز خوبی هم داره.
بیشتر از این در مورد HWBOT صحبت نمیکنم تا از بحث خارج نشیم.
در مورد بودجه هم که متاسفانه برای من مقدور نیست تا Z170 یا Core i3 بخرم.
اما اگه بخوام با کمترین هزینه یه سیستم دست دوم برای اورکلاک(نه زیاد حرفه ای.در حد متوسط) بخرم چقد باید هزینه کنم...؟
در این مورد فکر میکنم باید در بخش خرید سیستم تاپیک بزنید و یا از تاپیک های عمومی استفاده کنید. از مدیران بپرسید، اگه همینجا جاش بود در موردش صحبت میکنیم و گرنه در بخش مربوطه در خدمتم.
@};-
jansiz hayat
2015/12/30, 18:39
آره اورکلاک دنیای خودشو داره، چیزای جذابی توش هست که در این بین کلی تجربیات نصیب کسی که اورکلاک میکنه میشه که هیچ جای دیگه نمیتونه اون تجربیات رو کسب کنه.
البته خیلی ها اعتقاد دارن اورکلاک کار بی خودیه و از این کار خوششون نمیاد ولی خیلی ها هم مثل خودم از اورکلاک خیلی لذت میبریم.
چیزی که اورکلاک رو جذاب میکنه به اشتراک گذاری نتایج اورکلاک با دیگرانه، با سایت HWBOT آشنایی دارین؟ این سایت دقیقا برای ثبت معتبر رکوردها و به اشتراک گذاری نتایج به دست اومده ی کاربران هست. همچنین مسابقاتی هم در سطح های مبتدی و حرفه ای برگزار میکنه که جوایز خوبی هم داره.
بیشتر از این در مورد HWBOT صحبت نمیکنم تا از بحث خارج نشیم.
در این مورد فکر میکنم باید در بخش خرید سیستم تاپیک بزنید و یا از تاپیک های عمومی استفاده کنید. از مدیران بپرسید، اگه همینجا جاش بود در موردش صحبت میکنیم و گرنه در بخش مربوطه در خدمتم.
@};-
خدمت HWBOT که ارادت داااااارم...
قبلا به معیارهای حرارت و ولتاژ اصلا اهمیت نمیدادم و با خودم میگفتم حالا 5تا بالا پایین چی میشه مگه...اما الان که دارم از جهت اورکلاک(منظورم این نیست که من اورکلاکر هستم) بهش نگا میکنم واقعا درک کردم تغییر حتی یک واحد یعنی چی...درک کردم که خمیر سیلیکون چقدر تو کارایی سیستم مهمه...درک کردم که اهمیت سیستم تهویه یعنی چی و خیلی چیزایه دیگه که همین اورکلاک بهم نشون داد دستکم نگیرمشون.
امیدوارم که منو تو این راه کمک کنین همانطور که الان دارین این کارو میکنین...
در مورد سیستم که فقط خواستم عیار دستم بیاد.
الانم دارم میرم عکس بندازم بیام.
jansiz hayat
2015/12/30, 21:01
عکسا خدمتتون...
کلا تحریم تو مادربرد من خلاصه شده...
خدمت HWBOT که ارادت داااااارم...
قبلا به معیارهای حرارت و ولتاژ اصلا اهمیت نمیدادم و با خودم میگفتم حالا 5تا بالا پایین چی میشه مگه...اما الان که دارم از جهت اورکلاک(منظورم این نیست که من اورکلاکر هستم) بهش نگا میکنم واقعا درک کردم تغییر حتی یک واحد یعنی چی...درک کردم که خمیر سیلیکون چقدر تو کارایی سیستم مهمه...درک کردم که اهمیت سیستم تهویه یعنی چی و خیلی چیزایه دیگه که همین اورکلاک بهم نشون داد دستکم نگیرمشون.
امیدوارم که منو تو این راه کمک کنین همانطور که الان دارین این کارو میکنین...
در مورد سیستم که فقط خواستم عیار دستم بیاد.
الانم دارم میرم عکس بندازم بیام.
آره، اورکلاک کوله باری از تجربه ی سخت افزاریه که هیچ وقت هم یادگیریش تموم نمیشه.
من در خدمتم.
عکسا خدمتتون...
کلا تحریم تو مادربرد من خلاصه شده...
توی این عکس:
45052
اینجا تمام اینا رو غیر از گزینه ی اول، روی Disable بذارید. همه اش غیر فعال باشه غیر از گزینه ی اول، چون این گزینه های دوم و به بعدش گزینه های امنیتی هستن و باعث میشه مادربرد سوسول بازی دربیاره. گزینه اولی ضریب پردازنده رو مشخص میکنه، ببینید روی حداکثر هست یا نه.
در این عکس:
45053
همونی که نوشته VCORE Voltage مربوط به ولتاژ پردازنده اس، امتحان کنید ببینید قابل تغییره یا نه. اگه قابل تغییر بود تغییرات رو ذخیره نکنید چون ولتاژ غیر منطقی خیلی خیلی راحت مدارتغذیه ی مادربرد و cpu رو میبره رو هوا.
@};-
jansiz hayat
2015/12/30, 22:30
چشم دوست عزیز...
jansiz hayat
2015/12/31, 13:40
تو عکس اول تمامی گزینه ها بجز مورد اول رو
Disable کردم.
تو عکس دوم هم برای ولتاژ بجز مقدار عددی که نوشته فقط گزینه Ignored وجود دارد...
تو عکس اول تمامی گزینه ها بجز مورد اول رو
Disable کردم.
تو عکس دوم هم برای ولتاژ بجز مقدار عددی که نوشته فقط گزینه Ignored وجود دارد...
پس دیگه کاری نمیشه کرد. تنظیمات رو دیفالت کنید.
برای یادگیری اورکلاک باید مادربرد و cpu و رم و پاور مناسب اینکار خریداری کنید@};-
jansiz hayat
2016/01/01, 01:52
پس دیگه کاری نمیشه کرد. تنظیمات رو دیفالت کنید.
برای یادگیری اورکلاک باید مادربرد و cpu و رم و پاور مناسب اینکار خریداری کنید@};-
آخه چرااااااااااا...:emoji_smiley-24:
سلام
من یک عدد cori5 6400 خریدم به همراه مادربورد asus z170 a ...پاورم گرین 685 و هدسینک Enermax ETS-T40F-BK Black Twister رو دارم ...
می خواستم از قابلیت ASUS Z170 Non-K Overclocking استفاده کنم... برا همین به سایت زیر مراجعه کردم:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.-4898
و مراحلش مثل اپدیت بایوس و تغییرات لازم و تغییر ولتاژ و غیره رو اعمال کردم ... منتها مشکل اینجاست که بعد از این کار سیستم حین بوت تو بخشی که لوگوی ماکروسافت میاد بالا گیر می کنه! در نهایت بایوس رو به ورژن قبلی و رسمی اپدیت کردم تا درست شد. دلیلش چی می تونه باشه!؟
Mohammad Ali X
2016/01/09, 20:59
سلام
من یک عدد cori5 6400 خریدم به همراه مادربورد asus z170 a ...پاورم گرین 685 و هدسینک Enermax ETS-T40F-BK Black Twister رو دارم ...
می خواستم از قابلیت ASUS Z170 Non-K Overclocking استفاده کنم... برا همین به سایت زیر مراجعه کردم:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.-4898
و مراحلش مثل اپدیت بایوس و تغییرات لازم و تغییر ولتاژ و غیره رو اعمال کردم ... منتها مشکل اینجاست که بعد از این کار سیستم حین بوت تو بخشی که لوگوی ماکروسافت میاد بالا گیر می کنه! در نهایت بایوس رو به ورژن قبلی و رسمی اپدیت کردم تا درست شد. دلیلش چی می تونه باشه!؟
دوست من به چه میزان اورکلاک کردید ؟ باید کم کم و پله پله این کار را انجام دهید.
طرف خودش تو سایت مذکور یهو با تغییر ضریب BCLK و افزایش ولتاژ تا 1.350 پردازنده رو به 4500 مگاهرتز اور کرد! ... من تا 3900 با ولتاژ1.28 می خوام اور کنم که نشد گیر می کنه... البته ضریب و ولتاژ رو کمی تغییر هم دادم اما باز نشد...
طبق حرف شما هم به تدریج و ابتدا فقط به میزان چند مگاهرتز عمل می کنم ببینم چی جواب میده...
امروز یکبار بایوس رو به نسخه Non-K اپدیت کردم و صبر کردم ابتدا سیستم بالا بیاد تا ببینم اصلا بدون اعمال تغییرات در بایوس non k ، ویندوز بالا میاد یا نه که دیدم بدون اعمال هیچ تغییری در تنظیمات بایوس نسخه non-k ، باز هم ویندوز بالا نمیاد...
که نشون میده یا بایوس ایراد داره و یا بخشی از سیستم من!
با توجه به اینکه بعیده مشکل از بایوس باشه به نظر شما مشکل از کجاست!؟ راهی برای یافتن مشکل هست!؟
Mohammad Ali X
2016/01/11, 21:51
امروز یکبار بایوس رو به نسخه Non-K اپدیت کردم و صبر کردم ابتدا سیستم بالا بیاد تا ببینم اصلا بدون اعمال تغییرات در بایوس non k ، ویندوز بالا میاد یا نه که دیدم بدون اعمال هیچ تغییری در تنظیمات بایوس نسخه non-k ، باز هم ویندوز بالا نمیاد...
با توجه به اینکه بعیده مشکل از بایوس باشه به نظر شما مشکل از کجاست!؟ راهی برای یافتن مشکل هست!؟
قبل از آپدیت بایوس هم ویندوز بالا نمی آمد ؟
بایوس را به حالت دیفالت برگرداندید ؟
قبل از آپدیت بایوس هم ویندوز بالا نمی آمد ؟
بایوس را به حالت دیفالت برگرداندید ؟
قبل از اپدیت بایوس به ورژن ضریب بسته ویندوز بالا میومد و سالم بود ، اما با اپدیت بایوس به ورژن اورکلاک ضریب بسته ویندوز بالا نمیاد!
یعنی وقتی به ورژن ضریب بسته اپدیت کنم چه تنظیمات رو تو بایوس تغییر بدم و چه ندم (حالت دیفالت) باز ویندوز بالا نمیاد...
مجبور شدم بایوس رو به ورژن قبلی اپدیت کنم تا ویندوز بالا بیاد... یعین وقتی دوباره بایوس رو از نسخه ضریب بسته به نسخه معمولی اپدیت کردم ویندوز بالا اومد!
قبل از اپدیت بایوس به ورژن ضریب بسته ویندوز بالا میومد و سالم بود ، اما با اپدیت بایوس به ورژن اورکلاک ضریب بسته ویندوز بالا نمیاد!
یعنی وقتی به ورژن ضریب بسته اپدیت کنم چه تنظیمات رو تو بایوس تغییر بدم و چه ندم (حالت دیفالت) باز ویندوز بالا نمیاد...
مجبور شدم بایوس رو به ورژن قبلی اپدیت کنم تا ویندوز بالا بیاد... یعین وقتی دوباره بایوس رو از نسخه ضریب بسته به نسخه معمولی اپدیت کردم ویندوز بالا اومد!
دوست عزیز بایوس را آپدیت کنید و Clear CMOS کنید
طرف خودش تو سایت مذکور یهو با تغییر ضریب BCLK و افزایش ولتاژ تا 1.350 پردازنده رو به 4500 مگاهرتز اور کرد! ... من تا 3900 با ولتاژ1.28 می خوام اور کنم که نشد گیر می کنه... البته ضریب و ولتاژ رو کمی تغییر هم دادم اما باز نشد...
طبق حرف شما هم به تدریج و ابتدا فقط به میزان چند مگاهرتز عمل می کنم ببینم چی جواب میده...
مشخصه که cpuی ضریب بسته نمیتونه تا این حد اورکلاک بشه مگر اینکه از همون بایوس جدید استفاده کنید.(که در اون مورد اطلاعی ندارم که بازم امکان پذیره یا خیر)
سلام
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.-4898 (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.-4898)
این مشکل بیشتر مربوط به بایوس میشه و فکر میکنم شاید در جای اشتباهی سوال پرسیده باشید.
اجازه بدین استاد بایوس و فریمویر (و کوادکوپتر ساز بزرگ!) بیان به سوال شما پاسخ بدن، من برای عرفان جان یه پیغام میذارم تا به این تاپیک سر بزنن.
شاید مشکل در روش آپدیت کردن باشه، تا زمانی که عرفان جان میاد بفرمایید که دقیقا از چه راهی بایوس رو آپدیت کردین و سپس تاپیک های زیر رو هم یه نگاهی بندازین:
بایوس مادربورد را خودتان بروز رسانی کنید و مشکلات آن را رفع کنید (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.)
آموزش جامع آپدیت,فلش و دانگرید بایوس تمامی مادربوردها - AMI BIOS (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. 9%87%D8%A7-AMI-BIOS)
ابزار دانلود و بررسی بروز بودن نسخه بایوس مادربوردها (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. 9%87%D8%A7)
@};-
ویرایش:
دوست عزیز بایوس را آپدیت کنید و Clear CMOS کنید
خودش اومد دیگه، حواسش به همه چیز هست ماشاالله :D
فکر کنم سوال رو دیگه باید تو بخش بایوس پرسید و دنبال کرد ... به هر حال ممنون.
Mohammad.Taheri
2016/06/04, 22:53
سلام
مشخصات سیستم:
MB : Z97 Deluxe asus
Ram: 1866 cl 10 ddr3
CPU:4690k intel i5
VGA: 970 g1 gaming giga
power 600 w real
سیستم خنک کننده پردازنده رو هم عوض کردم. نوکتوآ هست
می خواستم ببینم دوستان پیشنهاد دارن برای اورکلاک، فن پردازنده رو عوض کردم ولی خیلی توی اورکلاک سررشته ندارم البته دارم مقالات سایت رو می خونم ولی اگه توصیه دارن دوستان ممنون می شم
Mohammad Ali X
2016/07/26, 19:52
درود دوستان .
من یک عدد کارت Asus gtx 950 oc تهیه کردم ، اورکلاک کردم و تست پایداری هم گرفته شده اما در بعضی از بازی ها مشکل نمایش لکه های کوچیک قرمز رنگ بر روی مانیتور به وجود میاد مخصوصاً بازی witcher 3 و gta v که زمانی که فرکانس را کاهش میدم مشکل درست میشه . لطفاً راهنمایی کنید که چطور میتونم به بیشترین فرکانس ممکن برسم . و این مشکل به وجود نیاد .
در این فرکانس هسته در بازی مشکل وجود داره اما به محض اینکه فرکانس را کاهش میدم مشکل برطرف میشه ، ویندوز هم ویندوز 10 نسخه 64 بیت اینترپرایز هست و درایور هم نسخه 368.81
ممنون .@};-
سلام خدمت دوستان . من کیس که روشن می کنم .کیس روشن میشه اما تصوصیری بالا نمیاد . یعنی بوق سلامت کامپیوتر هم نمیزنه و وقتی رم هم برمیدارم اصلا بوق ممتد نمیزنه . مشکل از چی میتونه باشه . cpu هم سالمه . ممنون میشم راهنمایی کنید.
moeen2011
2017/03/26, 17:07
با عرض درود و خسته نباشید
من میخام cpu و کارت گرافیکم رو اور کلاک کنم.یه سری اموزش خوندم.تو هرکدوم نرم افزار های متفاوتی رو استفاده کرده بودن برای اینکار.میخام ببینم بهترین نرم افزار برای اینکار چیه و اگه ممکنه لینک نرم افزار هایی که لازمه رو برای بفرستید.
کارت گرافیکم nvidia gtx giga 550ti هستش و cpu core 2 dou e8600
درود دوستان .
من یک عدد کارت Asus gtx 950 oc تهیه کردم ، اورکلاک کردم و تست پایداری هم گرفته شده اما در بعضی از بازی ها مشکل نمایش لکه های کوچیک قرمز رنگ بر روی مانیتور به وجود میاد مخصوصاً بازی witcher 3 و gta v که زمانی که فرکانس را کاهش میدم مشکل درست میشه . لطفاً راهنمایی کنید که چطور میتونم به بیشترین فرکانس ممکن برسم . و این مشکل به وجود نیاد .
در این فرکانس هسته در بازی مشکل وجود داره اما به محض اینکه فرکانس را کاهش میدم مشکل برطرف میشه ، ویندوز هم ویندوز 10 نسخه 64 بیت اینترپرایز هست و درایور هم نسخه 368.81
ممنون .@};-
محمد جان،
توانایی اورکلاکش محدوده، اگر پیکسل میده، باید فرکانس رو کم کنی، راه دیگه ای نیست.
سلام خدمت دوستان . من کیس که روشن می کنم .کیس روشن میشه اما تصوصیری بالا نمیاد . یعنی بوق سلامت کامپیوتر هم نمیزنه و وقتی رم هم برمیدارم اصلا بوق ممتد نمیزنه . مشکل از چی میتونه باشه . cpu هم سالمه . ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز
باید سیستم رو از نزدیک چک کرد.
با عرض درود و خسته نباشید
من میخام cpu و کارت گرافیکم رو اور کلاک کنم.یه سری اموزش خوندم.تو هرکدوم نرم افزار های متفاوتی رو استفاده کرده بودن برای اینکار.میخام ببینم بهترین نرم افزار برای اینکار چیه و اگه ممکنه لینک نرم افزار هایی که لازمه رو برای بفرستید.
کارت گرافیکم nvidia gtx giga 550ti هستش و cpu core 2 dou e8600
سلام دوست خوبم
چه کولری دارید؟ و مادربردتون چیه؟
moeen2011
2017/03/27, 13:34
سلام دوست خوبم
چه کولری دارید؟ و مادربردتون چیه؟
کولر ندارم ولی یه فن بزرگ پشت کیس هستش که فک کنم اندازه ش 12 سانتی باشه.سیستم اینه:
main:giga p41d3
pawer: green 380
ram: corsair2*2
cpu:core 2 dou e8600
grafic: giga 550ti
کولر ندارم ولی یه فن بزرگ پشت کیس هستش که فک کنم اندازه ش 12 سانتی باشه.سیستم اینه:
main:giga p41d3
pawer: green 380
ram: corsair2*2
cpu:core 2 dou e8600
grafic: giga 550ti
آقا معین عزیز
والا چون کولر نداری و پاورت لب مرزی هستش سیستمت آمادگی اورکلاک نداره پیشنهاد میکنم بیخیال بشی.
MR.POORSUNI
2017/03/27, 22:41
آقا معین عزیز
والا چون کولر نداری و پاورت لب مرزی هستش سیستمت آمادگی اورکلاک نداره پیشنهاد میکنم بیخیال بشی.
بنده هم شدیدا موافقم :emoji_smiley-04:
alirezazeo
2017/04/25, 14:20
⚫αlłяezα⚫ zeø⚫:
ببخشید من دیروز یدونه لپ تاب asus vivo book x541u خریدم این لپ تاب وقتی روشن میکنم تا زمانی که خاموش کنم فن داره کار میکنه یه دقیقه اروم نمیشه و یه صدای جرجر از طرف هارد میاد همون جایی که cd میزاریم خیلی نگرانم میکنه میخواستم مشکلی پیش میاد یا نه
⚫αlłяezα⚫ zeø⚫:
ببخشید من دیروز یدونه لپ تاب asus vivo book x541u خریدم این لپ تاب وقتی روشن میکنم تا زمانی که خاموش کنم فن داره کار میکنه یه دقیقه اروم نمیشه و یه صدای جرجر از طرف هارد میاد همون جایی که cd میزاریم خیلی نگرانم میکنه میخواستم مشکلی پیش میاد یا نه
سلام دوست عزیز
مراجعه کنید به شرکت گارانتی
Moradi1360
2018/11/09, 20:34
سلام خدمت همه دوستان گرامی.بنده مادربردGA-P81-D3 دارم که وقتی ویندوزشا عوض می کنم بعدازچندوقت پس از روشن کردن سیستم.ویندوزش یک رب طول می کشه بالابیاد.وبعد تمام آیکنهاش پاک شده وهیچی در دسکتاپ نیست.و وقتی ویندوز راعوض میکنم دوباره تایک مدت خوبه.دیگه کلافه شدم لطفا کمک کنید.
سلام خدمت همه دوستان گرامی.بنده مادربردGA-P81-D3 دارم که وقتی ویندوزشا عوض می کنم بعدازچندوقت پس از روشن کردن سیستم.ویندوزش یک رب طول می کشه بالابیاد.وبعد تمام آیکنهاش پاک شده وهیچی در دسکتاپ نیست.و وقتی ویندوز راعوض میکنم دوباره تایک مدت خوبه.دیگه کلافه شدم لطفا کمک کنید.
نرم افزار HD Sentinel نصب کن سلامت هاردت رو چک کن ببین، گزارش صفحه اولش چی میگه.
Moradi1360
2018/11/10, 17:19
نرم افزار HD Sentinel نصب کن سلامت هاردت رو چک کن ببین، گزارش صفحه اولش چی میگه.
هارد اولش بدسکتوری بود تعویضش کردم ویکی دیگه خریدم.۵۰۰خریدم.فکرنکنم مشکل داشته باشه ولی امتحان میکنم.ممنون ازکمکتون نتیجه را اعلام میکنم.
Moradi1360
2018/11/10, 17:47
سلام وقتی واردبرنامه ای که گفتیدشدم کدوم گزینه را انتخاب کنم،؟
سلام وقتی واردبرنامه ای که گفتیدشدم کدوم گزینه را انتخاب کنم،؟
هیچی در صفحه اول برنامه گزارش از سلامتی هارد دیسک میده، عکس صفحه اولش رو همینجا قرار بدین یا اگر سلامتیش 100 در 100 هست، که نیازی نیست.
amir.str
2020/06/18, 08:50
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی.من یک کارت گرافیک geforce 210 دارم که اورکلاک نمیشه.ینی با نرم افزارMSI Afterburner که میزنم فرکانس های مموری و هسته پیش فرض روی 550 هست ولی خوده فرکانس های کارت گرافیک روی 405 ثابت مونده ینی از حالت پیش فرض خودش هم کم تر و اصلن اور کلاک هم نمیشه.بعضی اوقات هم اروره kernal mode میده.با ی کارت گرافیک دیگ تست کردم مشکلی نداشت.مشکل از چی میتونه باشه؟ با تشکر
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی.من یک کارت گرافیک geforce 210 دارم که اورکلاک نمیشه.ینی با نرم افزارMSI Afterburner که میزنم فرکانس های مموری و هسته پیش فرض روی 550 هست ولی خوده فرکانس های کارت گرافیک روی 405 ثابت مونده ینی از حالت پیش فرض خودش هم کم تر و اصلن اور کلاک هم نمیشه.بعضی اوقات هم اروره kernal mode میده.با ی کارت گرافیک دیگ تست کردم مشکلی نداشت.مشکل از چی میتونه باشه؟ با تشکر
حقیقتا کارتون خیلی اورکلاک پذیر نیست .......... پیشنهاد میکنم بیخیال بشید ........... و اون کارتی که تست کردید چی بود ؟
amir.str
2020/06/18, 12:57
حقیقتا کارتون خیلی اورکلاک پذیر نیست .......... پیشنهاد میکنم بیخیال بشید ........... و اون کارتی که تست کردید چی بود ؟
اهان ینی این کارت گرافیک ایراد پیدا کرده؟ قابل تعمیر هست؟ اون یکی که تست کردم geforce 9300 gs
بعد از اورکلاک cpu روت رو می تونیم خاموش کنیم؟
بعد از اورکلاک cpu روت رو می تونیم خاموش کنیم؟
چه دستگاهی منظورتون هست؟ pc یا phone؟
mosiooooooo
2020/11/16, 20:00
سلام دوستان گرامی و عزیزم.عرض کنم من ۲ ماهی میشه به سیستم با مشخصاتی که میگم خدمتتون جمع کردم و خوش و خرم داشتم استفاده میکردم تا اینکه چند روز پیش تصمیم به آپدیت بایوس گرفتم.بعد از اینکه این کار انجام شد ۲ تا مشکل بوجود اومد.اول اینکه بعد از بوت بایوس و لحظه ی نمایش لوگو ویندوز یه حالت لگ و خش در حد نیم ثانیه میزد و میرفت تو.که البته زیاد مهم نبود.دوم اینکه وقتی داشتم کار میکردم دیدم دمای cpu ۲۰ درجه ای بالا رفته و ریز که شدم متوجه شدم cpu من که بین ۳۶۰۰ تا ۳۸۰۰ بازی میکرد همیشه و خیلیم دمای معقول و خوبی داشت(۳۳-۴۵)رفته رو ۵۵ و بالاتر.خیلی سرچ کردم و تصمیم به دانگرید گرفتم و انجام دادم.چیزی عوض نشد و رفتم تو بایوس و بعد ۳-۴ ساعت انگولک یه چیزی پیدا کردم و دیدم cpu رفت رو ۳۶۰۰ و دیگه بازی نداره.
حالا سوالی که از دوستان دارم اینه من میخوام دقیقا به همون شکل اول باشه تنظیماتم یعنی ماکزیمم رو ۳۸۰۰ هم بره.ممنون میشم راهنمایی کنید.ببخشید طولانی شد❤️������������
9900k
1080 gtx
16 gb
Rog z390 f gaming
آخرین نسخه بایوس رو مجددا نصب کن و Load Safe Default بزن، بعدش XMP رو ست کن.
کولرت چیه؟
mosiooooooo
2020/11/16, 22:17
Coolermaster loquid 240 pro
دوست من عجیب بود برام ست از دیفالت میزنم برنمیگرده به حالت اول
mosiooooooo
2020/11/16, 22:18
Xmp فکر کردم واسه رمه فقط!تست میکنم اگر باز داستانی شد میپرسم.خیلی ممنونم
vahid1377
2021/01/11, 18:22
سلام خدمت دوستان گرامی بنده به مشکل برخوردم و الان هم گیج وسردرد گم شدم مشکل بنده این هست که از Cpui9900k استفاده میکنم و از فن آبی 120rdcooler master برا خنک کنندگی استفاده میکنم وتوی کارهای سنگین به عنوان مثل بازی آنلاین کالاف دیوتی کلد وار دمایcpuتا100درجه میرسه در صورتی که نباید برسه وبنده نمیدونم مشکل از کجاست واینکه بنده از روزه اولی که کولرو خریدم یه صدای خرخر مانندی میداد که الان این صدا و نمیده دمای عادي که خوب هست اما توی کار سنگین که گفتن کالاف دما 100 میشه. واقعا نمیدونم مشکل از کجاست راهنمایی کنید ممنون میشم50325