توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شمارش معکوس راه اندازي فروم سايت سخت*افزار
7
سلام به همه دوستان عزيز و گرامي
بعد از کلي تاخير و ...... بالاخره داريم خوش قول مي*شويم! خوشبختانه با تلاش بچه*ها در اين مدت توانستيم کار فروم را تمام کنيم و اگر خدا بخواهد تا انتهاي هفته فروم سايت راه**اندازي مي*شود. الان در مرحله تست هستيم تا فروم با حداقل مشکلات بالا بياييد ولي بزودي مرحله تست تمام مي*شود. خوشبختانه همه عزيزان مي*توانند با استفاده از نام کاربري خود وارد فروم شوند و نيازي به ساخت نام کاربري جديد نيست. اميدواريم با راه*اندازي فروم ارتباط بيشتري با شما عزيزان پيدا کنيم.
منتظر خبر بعدي ما باشيد
Editor In chief
2011/10/18, 23:27
مرسی از همه دوستان
nghonodian
2011/10/22, 09:41
بالاخره مبارک باشه
دست همتون درد نکنه مرسی
Alexilver
2011/10/22, 09:44
سلام
راه اندازی فروم مبارک باشه!
امیدوارم اینجا تبدیل به فروم فعال و مرجع سخت افزار بشه.
Editor In chief
2011/10/22, 09:48
مرسي دوست عزيز با کمک شما عزيزان حتما اين طور ميشه سرور گرامي
nghonodian
2011/10/22, 09:58
بدون شک همین طور میشه
می ترکونیم
سلام به تمامی دوستان.خوشحالیم از اینکه می توانیم در کنار شما عزیزان در فروم سخت افزار باشیم.
دوستان عزیز امیدواریم مطالبی که در فروم مطرح میشوند، مفید باشند.
امیدواریم با کمک همه شما عزیزان، به یک فروم سخت افزاری سطح بالا تبدیل شویم.
با سپاس و آرزوی پیروزی همیشگی برای شما
system32
2011/10/22, 12:01
با سلام
تبریک می گویم برای راه اندازی این انجمن زیبا (پیشنهاد == ترجیحا دوستان عزیز از اصطلاح فروم استفاده نکنند) .
بنده نیز از این موضوع بسیار خوشحالم و امیدوارم بنده و دیگر دوستان سخت افزاری بتوانیم مشکلاتمان را در این انجمن رفع کنیم . و همچنین خودم هم بتوانم با کمک دوستان به دانسته هایم بیافزایم و یاد بگیریم چگونه بهتر شدن را .
با تشکر - سیستم 32
خیلی وقت بود منتظر راه اندازی فروم بودم
به همه تبریک میگم
از دوستان سخت افزاری هم بخاطر زحماتشون تشکر میکنم
ضمن تبریک برای راه اندازی انجمن امیدوارم هر چه زودتر کم و کاستی های انجمن هم به سرعت برطرف بشود.
nghonodian
2011/10/22, 16:04
کاش میشد یه دکمه ای طراحی کرد برای ورود به وب سایت سخت افزار چون اینطوری باید یه پنجره باز کنیم تا وب سایت را مشاهده کنیم .