توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایمیل بفرستید، جایزه ببرید (با همکاری دفتر ایسوس در ایران)
سلام دوستان عزیز
اگر شماره هفتم نشریه الکترونیکی کافه دیجیتال را دانلود کرده باشید به طور حتم در صفحه 21 این نشریه، مسابقه ایسوس را دیده اید. این مسابقه به 4 ویژگی مادربورد های سری هشت ایسوس اختصاص دارد و باید این چهار ویژگی را نام ببرید و پاسخ را به آدرس ایمیل عنوان شده در کافه دیجیتال هفت، ارسال کنید.
به افرادی که پاسخ صحیح را ارسال کرده باشند به قید قرعه 5 جایزه نفیس و ارزشمند اهدا می شود.
از لینک زیر می توانید کافه دیجیتال 7 را دانلود کنید و اطلاعات بیشتری در خصوص مسابقه و همچنین آدرس ایمیل را در صفحه 21 این نشریه مشاهده کنید. این مسابقه تا تاریخ 22 مرداد ماه ادامه دارد.
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.
فقط سه روز تا پایان مسابقه باقی مانده، دوستانی که شرکت نکردند در جریان باشند.
دوستان عزیز تا فردا مهلت دارید در این مسابقه شرکت کنید.
دوستان عزیز تا فردا مهلت دارید در این مسابقه شرکت کنید.
یعنی فردا 22 مرداد هم میشه شرکت کرد ؟ یا فردا محسوب نمی شه ؟
خود روز 22 مرداد هم حساب است.
AmirMahmood
2013/08/12, 19:29
ویژگی های کودوم سریش ؟؟
rog یا TFU یا ...
Reza Eshraghi
2013/08/12, 19:35
ویژگی های کودوم سریش ؟؟
rog یا TFU یا ...
امیر محمود جان طبق چیزی که توی نشریه کافه دیجیتال نوشته باید 4 قابلیت 4Way Optimization رو توی مادربردهای سری 8 ایسوس نام ببری و توضیح بدی ! @};-
AmirMahmood
2013/08/12, 19:39
امیر محمود جان طبق چیزی که توی نشریه کافه دیجیتال نوشته باید 4 قابلیت 4Way Optimization رو توی مادربردهای سری 8 ایسوس نام ببری و توضیح بدی ! @};-
بله دست می فرمایید الان تازه کافه دیجیتالو گرفتم و دیدم
خود روز 22 مرداد هم حساب است.
سلام
:(( ^#(^
من بدشانسی آوردم روز22 خرداد یک ربع از ساعت12 گدشته بود من جواب و ارسال کردم. ولی صد در صد مطمئن هستم که جوابم کامل و درسته
یعنی ممکنه من هم به حساب بیارن ؟؟
.
آقا حسام سلام
پست بالایی رو جواب بدهید دیگه.
Reza Eshraghi
2013/08/14, 18:32
سلام
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند. فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند.
من بدشانسی آوردم روز22 خرداد یک ربع از ساعت12 گدشته بود من جواب و ارسال کردم. ولی صد در صد مطمئن هستم که جوابم کامل و درسته
یعنی ممکنه من هم به حساب بیارن ؟؟
.
بعید میدونم واسه فقط یه ربع قبول نکنن ! البته شما هم باید زودتر ایمیل می دادی ! کلی وقت داشتی ! ;)
بعید میدونم واسه فقط یه ربع قبول نکنن ! البته شما هم باید زودتر ایمیل می دادی ! کلی وقت داشتی ! ;)
این چند روزه گرفتار بودم سرم خیلی شلوغ بود.
پس چرا برنده ها رو اعلام نمی کنند ؟؟!!
:-? :-/