PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازی های PS2 را با کیفیت Full HD روی کامپیوتر بازی کنید!



Reza Y
2013/07/02, 18:49
سلام چند وقتی هست که ورژن اصلی نرم افزار PCSX2 یعنی ورژن 1 اون منشتر شده از این رو تصمیم گرفتم آموزش استفاده از اون رو برای دوستان قرار بدم هر چند که به علت اطلاعات محدود بنده کمی کاستی داره.(به بزرگی خودتون ببخشید)
ابتدا نرم افزار رو از لینک زیر دریافت کنید:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
من لینک نسخه ویندوزی رو قرار دادم شما میتونید با مراجعه به سایت pcsx2.net برای سیستم های دیگه هم دانلود کنید.(آموزش بر اساس نسخه میندوز هست)
پس از نصب نرم افزار مانند هر نرم افزار دیگری بعد از اجرای برنامه با صفحه ای مانند صفحه زیر مواجه میشید:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
بعد از اون هم این صفحه رو میبینید که قسمت اول مربوط به تنظیمات گرافیک هست جای خوندم که بالاترین مورد سریع ترین هست من همونو انتخاب کردم البته ممکنه در سیستم شما این موارد بیشتر باشند.
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
بعد از انتخاب گزینه اول میریم سراغ کانفیگ کردنش کارت بنده GT640M هست و رزولوشن 1366x768 هست و به صورت زیر کانفیگ کردم:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
حالا به توضیح اون چیزیای که بلدم میپردازم اون های هم که بلد نیستم به عهده دوستان اهل فن خلاصه شرمنده دوستان:
1.Resolution:ابعاد تصویر هست که باتوجه به استاندارد مانیتور مورود نظر باید قرار گیرد در مورد بنده 1366x768.
2.renderer:طبق آزمون و خطای که انجام دادم بهترین حالت همونی هست که تو تصویر میبینید.
3.Interlacing:مربوط به نحوه رندر شدن بافت ها هست ولی مواردش برای من قابل فهم نبود برای همین رو اتوماتیک قرار دادم.
4.Aspect Ratio:نسبت ابعاد تصویر هست که همه مانیتور های امروزی 16.9 هستند ما هم همینو انتخاب میکنیم.
5.Original PS2 Resolution:با فعل کردن این مورد بازی با کیفیت پایین PS2 اجرا میشود و به ازای هر واحد افزایش کیفیت 1 برابر بیشتر میشود کارت بنده بیش از 2xnative جواب نداد افت فریم میگرفتم ولی فکر میکنم با کارتی در حد HD 6850 بشه 6xnative اجرا کرد که واقع عالی میشه خیلی جالب میشه! حالت دستی هم دارد که هر رزولوشنی که خودتون بخواهید وارد میکنید ولی نمیدونم چرا خودش طول و عرض رو یکی وارد کرده!
6.Enable Shade boost:در این قسمت میتوید نور و کنتراست تصویر و همچنین غلظت رنگ ها رو تغییر بدید.(فعال بودن این گزینه و تغییر اون به شدت توصیه میکنم البته به چه مقدار دیگه بستگی به سلیقه و مانیتور شما داره ولی حتما کنتراست رو افزایش بدید ضمنا این مورد میتونه در بازی های مختلف نتایج مختلفی داشته باشه پس میتونید بر اساس هر بازی تنظیم خاصی اعمل کنید.)
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
7.تو این قسمت هم هر سه گزینه رو تیک بزنید(دقت کنید اولین مورد نقطه نباشد تیک باشد)مورد اولش کیفیت بافت ها رو بالا میبره مورد بعد باعت میشه بافت ها 8 بیتی رندر بشند که خیلی بهتر از خود کنسول میشه و آخری هم گرافیک بازی رو ** میکنه که میتونید به بازیتون فیلتر افزایش کیفیت اضافه کنید!!پس از فعال کردن مورد آخر برید سراغ کانفیگ کردنش یعنی گزینه روبه روش و به صورت زیر عمل کنید:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
8.Extra rendering threads:نمیدونم چی هست اگه شما فهمیدید اینجا قرار بدید بقیه هم استفده کنند!
9.Edge anti aliasing:این هم یه فیلتر افزایش کیفیت دیگه است غیر از اون که تو بخش قبل دیدید که صرفا پله پله ای بودن تصویر را از بین میبرد.
تنظیمات گرافیک تمام شد بخش بعدی گیم پد هستش:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
تصاویر بالا مربوط به تنظیمات حرفه ای گیم پد هست حتی میتونید موس رو برای بازی شبیه سازی کنید اما چون من از دسته استفاده میکنم از این حالت استفاده نکردم تنظیمات که من استفاده میکنم به صورت زیر هست:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
فقط دقت کنید برای LX LY RX RY اهرم های دسته رو در راستای محور X و محور Y حرکت بدید جهتش مهم نیست.
مورد بعدی تنظیمات صوتی هست که من به صورت زیر وارد کردم البته تفاوتی هم نکرد فکر میکنم به دلیل ضعیف بودن اسپیکر های لپتاپ باشه.
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
دقت کنید که تو بخش Audio Expansion mode میتونید صدای 5.1 یا 7.1 هم برقرار کنید البته در صورتی که تجهیزاتشو داشته باشید!
بخش بعدی مربوط به دیسک بازی ما هست که ما روی ISO قرار میدیم این کار دو دلیل داره لازم نیست بازی های دانلودی رو روی دیسک رایت کنیم همچنین بازی هم بهتر اجرا میشه.
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
در ادامه مورد USB و FW و DEV9 چیزی برای تغییر ندارد(حد اقل در سیستم من که نداشت!)

Reza Y
2013/07/02, 18:51
بخش بعدی تنظیمات بایوس هست که به دلیل قوانین کپی رایت سازنده نرم افزار اونا رو قرار نداده و عنوان کرده که باید از دستگاه خودمون اونو استخراج کنیم(حتما همین کارو میکنیم!)برای بایوس ورژن های مختلفی وجود داره طبق آزمون و خطایی که انجام دادم ورژن 2.2 بهتر از بقیه ورژن ها سازگار است با این وجود چند مورد دیگه هم قرار میدم ضمنا مثله عکس زیر میتونید مسیر بایوس هم عوض کنید:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
لینک ها:
1.0: فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
1.6: فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
2.0: فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
2.2: فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
2.3: فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
خوب این هم از بایوس حالا بعد از اجرای برنامه تب Config و بعد هم Emulation Settings رو انتخاب کنید وبعد تب GS Window.
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
مثله تصویر بالا Aspect Ratio و Resolution رو دوباره وارد کنید(دقت کنید که باید رزولوشن مخصوص مانیتور خود را وارد کنید)
حالا وارد تب Speed ****s بشید در صورتی که پردازنده شما بیش از 3 هسته دارد گزینه MTVU را فعال کنید(فقط در این صورت باعث افزایش کارایی میشود)
حلا گزینه Present رو هم فعال کنید مشاهده میشود که اکثر تنظیمات تب های مختله این پنجره غیر فعال میشود(این گزینه به منظور استفاده راحت افراد غیر حرفه ای مثل من اینجا گذاشتند باعث میشه با کم و زیاد کردن اون نرم افزار بخش های مختلف این پنجره رو خود کار تغییر بده) همون طور که تو تصویر زیر میبینید حالت Aggressive plus حالتی هست که من انتخاب کردم که بعد از تست حالت های مختلف متوجه شدم این حالت برای من بهترین سرعت را دارد.
نکته مهم:این گزینه با توجه به بازی مورد نظر و تنظیمات گرافیکی که تو بخش قبل اعمال کردید میتونه تغییر کنه برای مثال اگه من سطح گرافیک رو که تو بخش قبل دیدید پایین بیارم میتونم این هم یک درجه بیارم عقب!خلاصه باید تست کنید تا دستتون بیاد چه حالتی برای شما مناسب هست.(بازی که من تست کردم GOD OF WAR 1 هست!)
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
تو بخش زیر هم همون طور که میبینید این همه تنظیمات پیچیده در اثر فعال کردن گزینه Present این همه تنظیمات پیچیده غیر فعال شده و خود نرم افزار با عقب جلو کردن گزینه Present اونه رو برای ما تغییر میده:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
دوستان تنظیمات تمام شد حالا برای اجرای بازی فقط کافیه برید روی System و Run CDVD Fast رو کلیک کنید و با 100 برابر کیفیت PS2 بازی هاشو اجرا کنید
نویسنده:رضا یاراحمدی
کپی برداری از این مطلب فقط با درج لینک منبع(forums.sakhtafzarmag.com) و نام نویسنده مجاز است.

Reza Y
2013/07/02, 19:01
برای عوض کردن مسیر سیو بازی ها ابتدا نرم افزار را اجرا کرده و بعد به تب Config رفته و Memory cards را انتخاب کنید بعد مسیر دلخواه را وارد کنید(با زدن گزینه Browse) بعد روی Create کلیک کنید مثله تصویر زیر:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
این هم چند تصویر از گیم پلی بازی در حالت گرافیک 6xNative:
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)
نویسنده:رضا یاراحمدی
کپی برداری از این مطلب فقط با درج لینک منبع(forums.sakhtafzarmag.com) و نام نویسنده مجاز است.

Castiel
2013/07/07, 06:55
رضا جان بسیار عالی بود، آموزش مرحله به مرحله خیلی مفید است.

Reza Y
2013/07/07, 18:23
رضا جان بسیار عالی بود، آموزش مرحله به مرحله خیلی مفید است.خواهش میکنم حسام جان ممنون میشم اگه بچه ها تجربه خودشونو از تست این نرم افزار قرار بدن ضمنا اگه کسی از دوستان یک نسخه از بایوس PS3 خودشو در اختیارم قرار بده نحوه اجرا کردن بازی های این کنسول هم قرار میدم!

iranmanoto
2013/07/07, 22:48
سلام
دست گلتون درد نکنه!
فقط یه مشکل!!!!!!
من برنامه رو طبق توضیحات شما اجرا کردم ولی وقتی میخوام بازی رو از روی dvd اجرا کنم اخطار زیرو میده
21280
چی کار باید کنم؟!
بازی هم بازی
GOD OF WAR 2هستش
و در مورد امضاتون
من اعتقاد داشتم و دارم
و فکر کنم حد اقل 30٪ مردم هم اعتقاد داشته باشن!

Mamall
2013/07/07, 23:21
خواهش میکنم حسام جان ممنون میشم اگه بچه ها تجربه خودشونو از تست این نرم افزار قرار بدن ضمنا اگه کسی از دوستان یک نسخه از بایوس PS3 خودشو در اختیارم قرار بده نحوه اجرا کردن بازی های این کنسول هم قرار میدم!
خیلی ممنون بابت مقاله !
من PS3 دارم اما نمی دونم چجوری یک نسخه از بایوسش بهتون ارائه بدم
راهنمایی کنید.

Reza Y
2013/07/08, 18:15
سلام
دست گلتون درد نکنه!
فقط یه مشکل!!!!!!
من برنامه رو طبق توضیحات شما اجرا کردم ولی وقتی میخوام بازی رو از روی dvd اجرا کنم اخطار زیرو میده
21280
چی کار باید کنم؟!
بازی هم بازی
GOD OF WAR 2هستش
و در مورد امضاتون
من اعتقاد داشتم و دارم
و فکر کنم حد اقل 30٪ مردم هم اعتقاد داشته باشن!
سلام رفیق من دیسک PS2 در اختیار ندارم تست کنم خودم گیم ها رو دانلود کردم بنابراین نمیتونم دقیق خدمتون بگم چی کنید ولی طبق عکس زیر فقط گزینه وسط مخصوص Image بازی هست و دو گزینه دیگه باید با دیسک کار کنه ولی باز نظرم رو این هست که از دیسکی که در اختیار دارید یک ایمیج تهیه کنید که خیلی هم بهتر جواب میده.
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. (فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.)

Reza Y
2013/07/08, 18:18
خیلی ممنون بابت مقاله !
من PS3 دارم اما نمی دونم چجوری یک نسخه از بایوسش بهتون ارائه بدم
راهنمایی کنید.سلام دست شما درد نکنه پی گیری میکنم اگه چیزی دستگیرم شد همین جا اطلاع میدم برای خودتون هم پیغام میزارم.

Mr.Kourosh
2013/07/08, 18:27
خواهش میکنم حسام جان ممنون میشم اگه بچه ها تجربه خودشونو از تست این نرم افزار قرار بدن ضمنا اگه کسی از دوستان یک نسخه از بایوس PS3 خودشو در اختیارم قرار بده نحوه اجرا کردن بازی های این کنسول هم قرار میدم!
امکان نداره بازیهای PS3روی PC اجرا بشه !

Reza Y
2013/07/08, 19:43
امکان نداره بازیهای PS3روی PC اجرا بشه !
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.
میشه چرا نشه عزیز!

Mr.Kourosh
2013/07/08, 20:23
اگه اینطوری بود هیچکی PS3نمی خرید !
ویدیو ها هم معلومه فیکه !
در ضمن لینکت هم کار نمیکنه...

Dan
2013/07/08, 20:37
اگه اینطوری بود هیچکی PS3نمی خرید !
ویدیو ها هم معلومه فیکه !
در ضمن لینکت هم کار نمیکنه...
معلومه که کار نمیکنه! سایت فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. داریم؟! باید جای خط ها you بذارید!

Reza Y
2013/07/08, 20:42
معلومه که کار نمیکنه! سایت فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند. داریم؟! باید جای خط ها you بذارید!خودم میدونم رفقا ولی لینک ها از سایت شیلتر برداشته شده مجبور بودم خرابش کنم به هر حال این موضوع تا وقتی یه نسخه بازی دسته من برسه برای من یکی که معلق باقی میمونه...

Dan
2013/07/08, 20:47
خودم میدونم رفقا ولی لینک ها از سایت شیلتر برداشته شده مجبور بودم خرابش کنم به هر حال این موضوع تا وقتی یه نسخه بازی دسته من برسه برای من یکی که معلق باقی میمونه...
بله رضا جان میدونم چرا اینکارو کردید. من برای ایشون توضیح دادم.

ice berg
2013/08/17, 21:29
داداش بازیای دانلودیو باید ایمیج بگیریم؟
اگه اره میشه یه توضیح بدی چجوری؟

Reza Y
2013/08/18, 08:00
داداش بازیای دانلودیو باید ایمیج بگیریم؟
اگه اره میشه یه توضیح بدی چجوری؟کلا بازی هایی که برای دانلود قرار داده شده خودش به صورت ایمیج هست!شما لازم نیست تغییری توش ایجاد کنی.

sajjadsa
2013/08/18, 21:28
بایوس PS3 ؟!!!
دوست عزیز اجرای بازی های PS3 توی PC ممکن نیست. معماری پردازنده هاشون به کلی فرق میکنه. بازی های PS3 رو حتی روی PS4 هم نمیشه اجرا کرد چون پردازنده PS4 شبیه کامپبوتر ها پایه ریزی شده اما PS3 به کلی معماری خاص خودشو داره و همین اجرای بازی های اون رو روی هر دستگاه دیگه ای غیر ممکن میکنه.

meelad
2013/09/29, 18:22
بایوس PS3 ؟!!!
دوست عزیز اجرای بازی های PS3 توی PC ممکن نیست. معماری پردازنده هاشون به کلی فرق میکنه. بازی های PS3 رو حتی روی PS4 هم نمیشه اجرا کرد چون پردازنده PS4 شبیه کامپبوتر ها پایه ریزی شده اما PS3 به کلی معماری خاص خودشو داره و همین اجرای بازی های اون رو روی هر دستگاه دیگه ای غیر ممکن میکنه.

فقط کاربران عضو قادر به مشاهده لینک‌ها هستند.

Reza Y
2013/09/29, 18:34
رفقا در این باره کمی تحقیق کردم گویا شدنی نیست اگر هم باشه نرم افزار خاصی برای استفاده عموم عرضه نشده چندیدن چند راه مختلف به اتفاق یکی از دوستان تست شد هیچ کدام نتیجه ای در پی نداشت لذا ویدیو های رو که قبلا لینک داده بودم الان دیگه تایید نمیکنم:ar!